Hirdetés
Aktív témák
-
peterszky
őstag
válasz peterszky #15297 üzenetére
Itt az összefoglaló. Érdemes megnézni
What else you gonna do on a Saturday?
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #15309 üzenetére
Ráadásul a Lazio is csak 1 pontot szerzett.
Eto'o sporttársnak pedig úgy tűnik, hogy még van mit tanulnia mellen fejelésben Zizoutól, de egyértelműen jó úton halad. Csak azt nem tudom, mi a fenét keresett még utána a pályán.
-
Integra
titán
válasz venember83 #15311 üzenetére
gondolj csak bele.. eltiltják ibrahimovicsot a kungfujáért, aztán eto-t zizuzásért...
nem marad focista olaszországban...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
venember83
nagyúr
válasz venember83 #15311 üzenetére
Kiegészítés: Tudom, Tibiajax, ne bántsam az interest.
-
zolynet
veterán
megZidánozta Eto Cesar-t ... se piros, se sárga...Ő így áll meg
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
lvnt
őstag
válasz venember83 #15315 üzenetére
"olyan nő ül mellette, h behaltam" -> Már csak ebből sem gondoltam, hogy valamelyik lánya az, nekem egyikük sem tartozik ebbe a "kategóriába". Persze, ízlések és pofonok.
Egyébként elk*rtam, korán volt még: Mrs. Agüero. -
Tibiajax
nagyúr
[link] háát ezen jót röhögtem most... jó írás
viszont a hülyegyerek Vincze "Ottó lőőődd már be" Ottót nem is tudtam (vagy lehet csak már elfelejtettem), hogy anno a Barca elvitte.... és el bírta az is baszni. hülyegyerek
volt köze pedig a labdához...[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #15313 üzenetére
-
venember83
nagyúr
Micsoda baráti csevej folyik itt.
Közben meg játszik az Ajax a Madriddal, vagy fordítva, de egyelőre nincs fölényben egyik csapat sem, annak ellenére, hogy a hollandok mintha többet birtokolná a labdát.
-
Tibiajax
nagyúr
középszerű Ajax......
végre kiestek.
mehettek szerencsét próbálni az uefa kupában, kiscsikók..de nem baj..ne hallgassatok a régi öregekre, Cruijff-ra..nem kell
jó nektek ez a középszerü Jol meg a nevesincs kis tanítványai -
Integra
titán
hát.. vannak még csodák, mekkorát cumizott a bayern
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #15334 üzenetére
a múltkor összekerültek már.. tavaly, vagy mikor
simán Juve.... -
maláj
addikt
mit szóltok a 2 db "fair play" piros laphoz ?
ugye nem kell ecsetelnem melyik meccsről beszélek ??? -
baluka26
nagyúr
Én az UEFA helyében példát statuálnék két/három meccses eltiltással...
Időt húzni, 4-0nál, ilyen pofátlanul mint Ramos...
Jól játszott a Madrid...de az ilyen dolgoktól hányni tudnék.
Ha meg nem akarnak játszani következő BL meccsen, azt miért nem beszélik meg José-val?!They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
maláj
addikt
válasz venember83 #15337 üzenetére
jó hát persze mindenki tudja mire ment ki a játék
de lehetett volna "okosabban is"
pl. szabadrúgás az ellenfélnek és előtte elrúgja a labdát, nem áll el előle időben, stb.
de 2x ugyanazt eljátszani ... értitek
én megkínálnám mind a 2 játékost 5-5 meccses eltiltással csakhogy érezzék az erőt és a törődést a sötét oldalon -
Creative997
őstag
Teljesen egyértelmű volt s szitu és tényleg csinálhatták volna okosabban, ez nagyon feltűnő volt és röhejes, de elképesztő Mourinho mennyire ravasz!
Tényleg jó volt a Real, remélem ebben a szezonban a BL trófea közelébe jutnak végre!Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
baluka26
nagyúr
Most kaptam kedves témobájltól az sms-t, hogy az UEFA elkezdte vizsgálni az esetet. Szerintem 2 meccs tuti!
Kár volt ezzel elrontani a tegnapi meccs összképét...[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Creative997
őstag
Amúgy a Roma első gólja vicces volt. Menez gyönyörűen ment el a jobb oldalon, Boriello pedig hogy csetlett-botlott de berúgta, mákkal.
A Marseille 2. góljánál is hatalmas volt a mák, annyira szarul találta el hogy esernyőt adott a védőnek Aztán még 2 kapufa...Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
Integra
titán
válasz Creative997 #15341 üzenetére
ravasz? szerintem absz etikátlan, a focit szembeköpő az ilyen.
3 meccses eltiltást nekik és csírájában az ilyet elfojtani.
de az már tökéletesen látszik, hogy a célért mindent és semmi sem szent, csak az eredmény számít, bármi megengedett. nincsen az ilyennek tartása.[ Szerkesztve ]
-
Creative997
őstag
válasz Integra #15346 üzenetére
Nem mondom hogy nem az. És nem ez az egyetlen. Hány tisztességes klub van manapság? Nem sok. Topligákból. Sorra olvasni a felülvizsgálatokat, a nyomozásokat. A FIFAban sem erkölcsbajnokok ülnek, páran most is lebuktak. Szóval akkor ki mutasson tisztességet?
Sajnos ez a mai helyzet! És nem azt mondom hogy akkor ez így van jól mivel mindenki ezt csinálja.
"Az egész sportvilág doppingol és ez megmérgezi a sport szellemét"[ Szerkesztve ]
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
Integra
titán
válasz Creative997 #15347 üzenetére
engem nem érdekel, hogy a fifában is idióták ülnek, ez nem jogosítja fel murgirnyót arra, hogy ilyet műveljen, és most meg kell ezt állítani és a legközelebbi ilyennél még keményebb szigorral büntetni. itt nincsen helye annak hogy de más mit csinált. azokat is el kell meszelni. ha a barca csinált volna ilyet, elsőnként üvöltöm, hogy 6 meccses eltiltást nekik, hogy ilyet mernek csinálni. minden tiszta real-os erre a megmozdulásra fel kellene, hogy háborodjon, már akinek a foci fontos még valamennyire..
-
Creative997
őstag
válasz Integra #15348 üzenetére
Most az hogy nem küldöm el őket a francba itt a fórumon is még nem jelenti azt hogy sz@rok a focira és hogy nem felháborító és hogy én kapom meg azt hogy milyen a csapatod, miközben én nem tehetek róla hogy ilyen barmok. De nem tudom mit lehet még csodálkozni Mourinho húzásain.
Azzal meg azt hiszem senki sem vitatkozik hogy megérdemelten kapnak büntetést szóval én már inkább a hétfői el classico-ra koncentrálokProject Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest