Hirdetés
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz venember83 #15101 üzenetére
ha ez ennyire kemény akkor ok, ráadásul szándékosság szerintem nem volt benne.
na mindegy, bepirult, ez van.
akkor csak pár perc extra hosszabbítást kértem volna, ez a garreth gyerek bevarrta volna a negyediket is!! ugyanoda persze...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
presbazsi
tag
Tegnap elkészült a legfrissebb FIFA világranglista. Magyarország 7 helyet javítva jelenleg a 44. helyen áll. Az EB csoportunkból: 2. Hollandia, 36. Svédország, 78. Moldova, 86. Finnország, 203. San Marino. [link]
-
Haart
addikt
DVSC meccset lehet nézni valahol online? Story tv-n kivül?
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
ehh, rooney marad a manchesternél, heti 180ezerért.
ez meglepett.ma este pedig hsv-bayern
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
pohár
félisten
válasz Integra #15107 üzenetére
amúgy én is ettől félek, de azért nyerjen má a Bayern má
szopatott meg annyiszor a Hamburg, kicsit szopjanak már ők isGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
R
senior tag
hsv bay 0:0
[ Szerkesztve ]
-
presbazsi
tag
"Eldőlt, hogy Székesfehérvár ad otthont november 17-én a Litvánia elleni barátságos mérkőzésnek, amellyel Egervári Sándor szövetségi kapitány labdarúgó-válogatottja lezárja a 2010-es esztendőt."
"Litvánia jelenleg a 48. pozíciót foglalja el a FIFA világranglistáján, négy hellyel lemaradva a magyar válogatottól. A litvánok három mérkőzést játszottak eddig az Európa-bajnoki selejtezősorozat I csoportjában, a cseheket idegenben győzték le 1-0-ra ( ), a skótokkal gól nélküli döntetlent játszottak hazai pályán, míg Spanyolországban 3-1-es vereséget szenvedtek."
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
háwazeg, örüljön a bayern, hogy megúszta egy lila folttal, mert ezt úgy elbénáztuk...
volt 5-6 olyan helyzetünk.. és persze meglőttük a már szokásosnak mondható és kötelező kapufát is 100%-os helyzeteből.. eladott 2 pont volt, nagy kár érte, de mit lehetne erre mondani, mint hogy tipikus hsv..
közben schweinsteiger kispadra küldte rost-ot, lahm meg van nistelrooy-t.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
pohár
félisten
válasz Integra #15115 üzenetére
muhahahaha (ördögi kacaj)
szerencsémre nem láttam a meccset mert nem is tettem rá
de éreztem hogy akkora X lesz mint a stadionGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Integra
titán
igen, ennek inkább te örülhetsz mint én, mert a bayern az ősfosjátékkal megúszta és még egy pontott vitt is, én meg morgok, mert legalább hármat vághattunk volna nekik és ez a hiányzó 2 pont azt hiszem még nagyon fog fájni..
na de az ördögi kacaj a részemről is megvan: ma végre előfizettem a műholdas sky-ra, alapcsomag, welt csomag, sport csomag, bundesliga csomag, és egy rakás csatorna hd-ben (főleg a sportok), egy évre, havi 29 júróért, féláras fullos akcióban. lehet útálni, MUAHAHAHAHHAAAAA
-
pohár
félisten
gyerünk már Chelsea, kell még egy gól
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Szólista
senior tag
PSV-Feyenoord 10:0 Kivégzés
Dzsuzsák 2gólt rugott.Nem vagyok normális. Na és?!
-
Szólista
senior tag
válasz Szólista #15122 üzenetére
Bocsi Dzsudzsák
A Feyenoordból kiállitottak egy játékost.A 2.-ik félidöben minden összejött a PSV-nek.
PSV-Feyenoord[ Szerkesztve ]
Nem vagyok normális. Na és?!
-
lvnt
őstag
válasz Szólista #15122 üzenetére
Dzsudzsáknak az idény végén lécelnie kellene onnan. Szvsz bőven kinőtte már az Eredivisie-t. Ebből az eredményből is látszik, hogy nagyon messze van a holland az európai élbajnokságoktól.
Az Arsenal meglepően simán verte a City-t. Végre Bendtner is visszatért. Szép volt ez a nap.
Integra: Persze, tudom én. Az az igazság, hogy ha nem magyarnak születik, már valamelyik nagy bajnokságban lenne stabil kezdő. Szerintem. De természetesen én csak örülök neki, hogy hazánk fia. Főleg, ha végre igazán beindul a válogatottban is. Mostanában látok rá esélyt. Legalább már társai vannak a szép és eredményes játékhoz ott is.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
azért szépen nézne ki a Barcában Xavi helyett, vagy a Bayernben Robben helyett
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Integra
titán
-
venember83
nagyúr
Lippi mégse vonul vissza?
-
presbazsi
tag
A magyar U19-es válogatott 2-0-ra győzött Lengyelország ellen, ezzel csoportelsőként jutott tovább az Eb-selejtezők következő körébe.
-
Tibiajax
nagyúr
nna. Milan v Juve indul. Kiv leszek....
sajnálom, h Dinho nem játszik -
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #15138 üzenetére
éééés..nulla-egy
muhaha
megmondom őszintén, kavargattam itt a kakaómat, a srác befejelte, akkorát röhögtem, kilöttyent a kakaó
na, ebből azt szűröm le, h a Juvénak drukkolok ezen az estén inkább...
mod. nem, majd a hülye milannak......[ Szerkesztve ]
-
peterszky
őstag
válasz venember83 #15142 üzenetére
Majdnem! Hiányzik róla a BL labda, többet nem segítek
What else you gonna do on a Saturday?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #15144 üzenetére
megnyerted a mezt
-
peterszky
őstag
válasz Tibiajax #15145 üzenetére
Amúgy igen, Ferencváros - Anderlecht meccsről való
What else you gonna do on a Saturday?
-
Tibiajax
nagyúr
nna, kis móka után jöjjön az igazi foci! Barca - Sevilla indul!
váááá
jól kezd a Barca, egyenlőre. Hajrá hajrámár 1-0
de istenem, mit csinálnak ezek ott a sevillával... jézus isten
4 perc. kapuhoz szegezés, kivégzés.
hihetetlen... tessék mindenkinek nézni, sómüsor..[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Milyen fontos gól. Oda kell adni a labdát Sanyinak, aztán ő elrendezi.
-
venember83
nagyúr
Már elnézést, de így kifütyülni Alexet, parasztság felső foka.
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest