Hirdetés
Aktív témák
-
skótocska
csendes tag
köszönjük RAUL!
és ez az ember nem lehetett részese sem az EB, sem a VB-győzelemnek. meggyőződésem, hogy többet hozzá tudott volna tenni mint egy Torres.A true lad fights. Not because what's in front of him, but because what's behind him!
-
Creative997
őstag
válasz skótocska #14351 üzenetére
Világéletemben ő volt az a játékos, akit a legjobban tisztelek, aki a példaképem, miatta szeretem a Realt, nagyszerű játékos (Főleg Morientessel, nagyszerű duót alkottak) és kiváló ember! Nincsenek meg a sztárallűrjei, minden játékos tanulhat tőle, igazi csapatkapitány! A Real Madrid örökre meghatározó figurája, akit évtizedekeig vagy tovább fognak emlegetni és nem csak a rekordjai és nem gyenge adatai miatt!
És igen, még ha szeretem is a spanyolokat, annak ellenére hogy Eb-t és Vb-t nyertek, szomorú voltam, mert Raúl nem lehetett a részese, pedig nála jobban talán senki sem érdemelte volna meg!
És nem mellesleg - és nem viccelek - Raul (rövid "u"-val) a valódi nevem, tehát konkrétan a szívem szakad meg ettől a hírtől!!! (nem egyszer kérdezték meg hogy róla kaptam a nevem? Akkor még csak 10 éves volt, pont ennyi a különbség közöttünk). Miatta kezdtem el focizni is, hogy hű legyek a nevéhez (Hozzáteszem, nem is ment rosszul és ha nem lett volna más az utam, az volt sokáig az álmom hogy vele vagy legalább utána az ő nevével játszhassak a Realban... megmaradt álomnak ez a gyakorlatilag elérhetetlen álom)Ave Raúl, te vagy a legjobb és számomra örökre az is maradsz!
[ Szerkesztve ]
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
lvnt
őstag
válasz skótocska #14350 üzenetére
Hivatalosan csak egyszer lehet klubot váltani egy átigazolási szezonban, úgy tudom. Ezért sem értem például Balajtit, hogy mit akar tőle a Villareal, mikor szerintem hivatalosan, ebben az idényben igazolta a Debrecen.
A másik meg, emlékszem Negredóra, hogy először megvette őt a Real, mert elővásárlási joguk volt, és utána rögtön több pénzért lepasszolták a Sevillának.[ Szerkesztve ]
-
skótocska
csendes tag
A true lad fights. Not because what's in front of him, but because what's behind him!
-
L|zsidoboz
őstag
Ilyet se láttam még [link]
4:30-tól érdekes...Good to be good, but better to be lucky.
-
lvnt
őstag
válasz L|zsidoboz #14355 üzenetére
Szépen belövette a gólt a bíró a nigériaival.
-
skótocska
csendes tag
Afrika. se több, se kevesebb. itt is a pénz az úr.
A true lad fights. Not because what's in front of him, but because what's behind him!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Creative997 #14352 üzenetére
hát..még egy könnyet is elmorzsoltam...
nekem Bergkamp volt az, ami Neked Raul
-
venember83
nagyúr
A bottal ugráló hölgyön kívül nem sok érdekességet láttam... A kapus elmozdult a gólvonalról a 11-es elrúgása előtt, normális, hogy megismételtette a bíró a rúgást, miután a kapus megfogta.
-
lvnt
őstag
válasz venember83 #14360 üzenetére
Én egyébként úgy látom, hogy annál a a tizenegyesnél, amelyet a végén megadott a játékvezető a kapus legalább annyira elugrott, mint előtte.
-
lvnt
őstag
válasz venember83 #14362 üzenetére
Igen, ez elméletben valóban így van, de úgy tudom, hogy a szabályzatban nem, annak ellenére, hogy valóban így lenne logikus. Vissza kellett volna azt is fújnia.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz venember83 #14360 üzenetére
Gondolom naponta látsz olyat, hogy kétszer újra rúgatnak valakivel egy tizenegyes párbajban.
De ha más nem, a nigéria gólöröm utána érdekes volt...Good to be good, but better to be lucky.
-
venember83
nagyúr
válasz L|zsidoboz #14364 üzenetére
Igen, azt vártam, hogy meggerelyezi az egyik ellenfélt, mondjuk az amcsi kapust, aztán vadásztrófeaként megőrzi emlékbe.
Más. Ez szándékos félrefordítás, vagy Tottinak nagyon beszűkült a látóköre?
-
skótocska
csendes tag
köszönjük origo. a három csillag a címerükhöz tartozik.
-
VINIKOR
senior tag
DVSC-Basel meccset melyik tv fogja adni?
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Tibiajax
nagyúr
elég szar lehet, ezzel a két emberrel tanulni/gyakorolni a focit.....
-
lvnt
őstag
válasz Tibiajax #14378 üzenetére
Mindketten nagy kedvenceim, még ha van Bastent koromnál fogva csak felvételekről csodálhatom is.
De szerencsére Bergkampot még láthattam játszani elég sokáig kedvenc csapatomban.
Remélem kitanulja jól a szakmát, és egyszer méltó utóda lehet Wengernek, miután az Ajaxnál már "kiélte" magát.[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
-
venember83
nagyúr
Shamrock Rovers - Juventus júliusban. Hova jutottunk... De legalább már 1-0 a zebráknak, és Bonucci meg Motta eddig elég jól teljesít. Amauri meg ismét megtalálta a góllövő cipőjét.
-
Boxer001
veterán
válasz venember83 #14381 üzenetére
Nagyon durvák a srácok, hogy vezetnek...pedig egy Shamrock (eszik v. isszák ) ellen kemény lehet.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz venember83 #14383 üzenetére
Már gólból is kettő. Meg egy élő stream. Amauri szerintem beteg... Ennyi (2) gólhoz tavaly egy fél szezon kellett neki.
-
bagyulajuve
addikt
válasz venember83 #14385 üzenetére
hidd el is lőtte a puskaporát, a serie a-ban megint lepkefing lesz
Resistencia eterna
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #14386 üzenetére
Nem is zavarna, ha a góljaival megnyerné a csapat az EL döntőt. A bajnokságban meg rugdossa a gólokat Trez meg Iaqui és a Kapitány.
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
L|zsidoboz
őstag
válasz venember83 #14385 üzenetére
Gondolom el akar igazolni és kellenek a gólok a jó ajánlatokhoz.
Good to be good, but better to be lucky.
-
venember83
nagyúr
válasz L|zsidoboz #14389 üzenetére
Ja, egyes hírek szerint vinné a Real Madrid.
-
L|zsidoboz
őstag
-
venember83
nagyúr
válasz L|zsidoboz #14391 üzenetére
Ez korántsem vicc volt, kérem szépen.
[link] - de ha beírod a hajasbaba és Királyi Margit hivatalos nevét az egyik legelterjedtebb internetes keresőbe, akkor számos ilyen cikket találsz még.
De örülök, hogy felvidítottam az estédet.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz venember83 #14392 üzenetére
Attól, hogy nem vicc, még lehet nagyon nagyon nagyon vicces.
[ Szerkesztve ]
Good to be good, but better to be lucky.
-
venember83
nagyúr
válasz L|zsidoboz #14393 üzenetére
Lehet, de Amauri komolyan vette, és hűséget fogadott. Megnyugodhat minden bianconero.
-
lvnt
őstag
válasz venember83 #14394 üzenetére
Mit szólsz/szóltok hozzá? Én nagyon sajnálnám, ha valóban így lenne.
Mondjuk őt meg lehet érteni, sokkal több játéklehetőséget érdemelt volna az utóbbi időben.
Amikor Candreva játszott helyette rendszeresen, az részemről no comment kategória volt.Más: láttátok a válogatott keretét?
Kérdem én: ha Torghelle nem fér be, akkor Priskin mi alapján? Mondjuk, Czitkovics nálam már egy jó pont. Eddig sem értettem miért nincs helye.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
na, a kis mu-s brazil odacsapta 22 évesen az r8-at a falnak...
agyhúgykövet kapok az ilyen hírektől, 22 évesen ilyen verdával, ennyi iq-val...
(hajtépős szmájli)...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
venember83
nagyúr
Giovinco: szerintem is jól játszik, sajnálom is, de inkább menjen el valahova, ahol játéklehetőséget is kap. Nem tartom véletlennek, hogy három különböző edző se számított rá nem hogy alapemberként, de kezdőként se. Pedig életet vitt a játékba, de valamit láthattak az edzők, amit mi kívülállók nem.
A magyar válogatottról meg nem nyilatkozok, amíg nem lesz valamire való szövetségi kapitány. Egervári Sándor... Jobbat nem kaptak, ha már mindenképp más kellett?
14397: Ja, Anderson.
-
skótocska
csendes tag
-
lvnt
őstag
válasz skótocska #14399 üzenetére
Az. Véleményem szerint, minél több olyan csapat van, mint a City, a Real, stb., amely ész nélkül költi a pénzt, annál rosszabb lesz a labdarúgás a hatalmas erőkülönbségek miatt.
Ezért nem örülnék neki, ha sok ilyen pénzes ember felvásárolná az európai klubokat, és Football Managerezne a való életben.
Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest