Hirdetés
Aktív témák
-
alratar
addikt
Igen!
Már itt lenne az ideje egy stabil világválogatott!Ahogy az egyik Sport1 kommentátor mondta:: "azt mondják, látjuk az alagút végén a fényt. De ez az alagút olyan hosszú, hogy soha sem lesz vége!"
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
mephi666
nagyúr
mókásak ezek az argentínok én fősulin, ha hülye fogadalmat tettem, akkor sikerültek pont általában a vizsgák... csak még nem teljesítettem egyiket sem, mert időhöz nem kötöttem... többek között keringőznöm kellene a programozást tanítő nővel, akitől rettegett mindenki... meg a bantunéger tanáromat is meg kellene kérnem, hogy doboljon én meg majd táncolok rá (a véradást már letudtam, mert egyszer olyat is fogadtam meg, hogy ha összejön a vizsgám, másnap megyek vért adni)
...azért nagy show lenne, ha palermo megrántaná a parókás másodedzőt tuti lenne visszhangja a sajtóban...
ui: a holland-magyar összefoglalóját csak most néztem meg... hát jobban tettem, hogy nem néztem élőben a meccset, mert éreztem, hogy csak felb@sznám magam... ilyen védelmi hibákat jobb helyen megye2-es csapatban nem hagynak szó nélkül... nevetséges... rendben, hogy ez csak sörmeccs volt, de ekkorát azért mégsem kellett volna égni... a hollandok meg olyan focit játszottak, amilyet csak akartak... szerintem jól fognak a vb-n is szerepelni, habár ebből nem szabad kiindulni, hogy ennyivel vertek minket sörmeccsen, mert ez semmit nem jelent... egy anglia is szerintem simán adott volna nekünk ekkora zakót...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Integra
titán
válasz Tibiajax #13901 üzenetére
ááááá, semmi jóra, no para, nem vagyok naív
szarból nem lehet várat építeni, ezt csak azok a bohócok erőltetik, akik nem akarnak eltakarodni...
de azért megmosolyogtam az eredményt. bárcsak ne lett volna ez a meccs, akkor Robben most 100-as lenne.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
venember83
nagyúr
-
Integra
titán
válasz Lejszi #13908 üzenetére
meglepően korrekt és önkritikus nyilatkozat. azt nem tudom megmondani és nem is szeretném, hogy koeman mennyire ludas ebben, vagy sem, nem ismerem.
nem lesz van gaal edző, de a magath sem.huhh, játszania kell neki is, vb-t kell nyerni!!
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
peterszky
őstag
válasz Tibiajax #13880 üzenetére
Nézted? Egész jó meccs volt 6-0-ra nyert a Szolnok. Örülök, hogy ők jutottak fel Keletről, nagyon hangulatos a pályájuk (mondjuk lehet, hogy nem engedik őket ott játszani az NBI-ben...). Még annyit szeretnék, hogy Nyugatról jöjjön a Siófok és tökéletes is lesz a következő szezon
What else you gonna do on a Saturday?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Integra #13910 üzenetére
hát jah, azt én is sajnáltam a végén..
jah bszki.. nem is a magyarok leszereplése miatt, hanem már Robben miatt voltam már szomoru a végén..
ez olyan gáz..
reménykedünk, vb-re sztem készen lesz, még ha nem is az első meccsrevenember. én Diegot megtartanám...
lenne végre kit kiugratnia, érdemben.....peterszky. szerinted, néztem?....
én már csak a vb-megnyitón fogom ujra bekapcsolni a sporttévékészülékemet aztán, had szoljon a hup holland
szerváltam egy '94-es vb dutch mezt, az fog rámizzzzani a meccseken[ Szerkesztve ]
-
Lejszi
senior tag
válasz venember83 #13909 üzenetére
jo melle fogtak diego-val. pfffff
-
Tibiajax
nagyúr
-
Lejszi
senior tag
válasz Tibiajax #13920 üzenetére
itt az ut h az olaszoknal mas is nyerjen vmit nem csak az inter
ott is kezdett egysiku lenni mar a dolog. mindent az inter soport be.gerardra kivancsi leszek a real-nal. murinnyo oda akarja vinni. inkabb vmi vedekezo kozeppalyas kellene, egy olyan amilyen makelele volt. tamadokbol van boven ott.
-
Lejszi
senior tag
ennel a moratti-nal csunyabb ocsmannyabb embert nem naon lehet elkepzelni!
-
Lejszi
senior tag
válasz venember83 #13924 üzenetére
mint pl én
-
safran
csendes tag
ez ma Magyarország pénz, pénz, pénz... Közönségkedvenc volt Peti, mindenki szerette itt Újpesten, erre elmegy a lokiba. Klubhűség... mi az? Ilyenkor érdemes lenne egy-két futballistának elgondolkodnia Lipcsei csúcsán. Elképesztő.
-
Bibby
addikt
-
safran
csendes tag
Az a baj, hogy nem ismered a hátteret. Hogy neki, az ő bevallása szerint mit jelentett az Újpest, és nekünk mit jelentett ő. Minden második hétvégén volt szerencsém összefutni vele egy bevásárlóközpont éttermében, és lehetett vele beszélni mindenről. És azt is kijelentette, ha elmegy Újpestről, akkor csakis külföldre. Erre pedig szembeköp minimum 5000 embert, aki itt szerette őt Újpesten.
-
Lejszi
senior tag
amugy ugy olvastam hogy az ujpest nem adta meg neki azt a fizut amit ő elképzelt maganak, erre meg a Kovács azt mondta neki, hogy: "senki sem fiatalodik mar..."
ez eleg volt neki. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Állítólag tényleg jön Pepe a Juvéba. Már csak az aláírás kell, amit a VB után dobnak rá a papírra a felek. Valszeg a Juve ki akarja várni, hogy megsérül-e.
Jön Milos Krasic is. Nagy előny, hogy a Juvéban akar játszani. Állítólag Marrotta 12,5 millát ajánlott, de a CSZK 15-öt kér. Szvsz készpénzben kell vinni, mert ez a srác egy isten ... Nedved 2.Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Foci lasztit szeretnék venni, kritériumok:
- 5-ös méretű legyen
- Ne egye meg a bitumen pár hónap alatt
- Ne legyen túl drágaWinner-re gondoltam (olyanom már több is volt), de a webshopokban nem igazán bízok, lehet amit megrendelek, nem olyan, amire számítok...
Esetleg tudtok sportszeres webshopot, ami megbízható és nem is túl drága?
kissé off, de azért hátha képben van valaki...
═════════════════════════════════════════
-
venember83
nagyúr
válasz Lejszi #13932 üzenetére
No igen, de teljesen más bajnokságból jön Krasics, nem egy túltaktikázott Bundesligából, hanem egy, fizikai szempontból az olasz jobban hasonlító orosz bajnokságból.
Abu: Marrottának örülök, a Sampdoriában jó munkát végzett, most kicsit több pénzből hátha össze tud hozni végre egy nyertes Juventust.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz venember83 #13936 üzenetére
Csak Amaurit ne engedje el a Rómába, más kérésem nincs.
Good to be good, but better to be lucky.
-
Lejszi
senior tag
válasz L|zsidoboz #13937 üzenetére
Adrianot mar leszerzodtettetek. Tenyleg, ingyé volt a csavo vagy kellett erte fizetni?
-
Lejszi
senior tag
válasz L|zsidoboz #13939 üzenetére
Háááát.... Jun1.-ei cikk: [link]
és a foto:
-
venember83
nagyúr
válasz L|zsidoboz #13937 üzenetére
Minek oda Amauri Adriano és Toni mellé? Tottit nem számolom, ő támadásoknál jó, ha a középpályáig eljut, nem bírják már a tempót az öreg csontok.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz venember83 #13941 üzenetére
Toni csak kölcsönbe volt fél évre.
Lejszi:
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz L|zsidoboz #13942 üzenetére
S nem költözik Rómába?
-
Lejszi
senior tag
válasz L|zsidoboz #13942 üzenetére
kemeny a csavo
-
Lejszi
senior tag
ezt skubizzatok, be lehet jarni a stadionokat 3D-ben: [link]
-
L|zsidoboz
őstag
-
venember83
nagyúr
válasz L|zsidoboz #13947 üzenetére
B+, hogy neked senki se jó.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz venember83 #13948 üzenetére
Egy olyan játékosra nincs szükség, aki még Tottinál is kevesebbet "fut".
A gépfegyveres neppernek viszont örülök...[ Szerkesztve ]
-
Lejszi
senior tag
válasz venember83 #13946 üzenetére
nem mondod! meg vannak meg nem vette jegyek?
Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest