- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Csataálca
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankie!
őstag
zárható
-
frankie!
őstag
Nem akarom elhinni! 7 levelet küldtem el, abból 4-re már válaszoltak is, ráadásul pont az egyik győri boltban van is br. 990 Ft-ért!
-
frankie!
őstag
Győr összes topikját megnéztem, nem volt ilyesmiről szó, ellemben sok minden másról
Nem tudod esetleg Bpesten kik azok a partnerei a kellynek, akik szoktak hozni régebbi cuccokat? Mert sztem ha bemegyek a Qwertybe ezzel, kiröhögnek. Most egyelőre még Pesten (is) vagyok.
Megnéztem a honlapjukon, tényleg van pár partnerük, szerintem írok egy sablonlevelet néhánynak, bár nem divat a vevő levelére válaszolni. -
frankie!
őstag
Nagyon köszi a választ! Melyek is a Kelly boltjai? Tudtommal Qwerty, Mikland, Pezo-tech(???), van mág valami?
Hát, ennek nem örülök, hogy butább lett, a Mouse rate checker programmal én 90 Hz-et mértem, nekem ez bőven elegendő, de ha ennél lassabb lenne, annak nem örülnék!
Ja, 1ébkébnt győri vagyok, tehát errefele lenne jó! -
Male
nagyúr
Mondjuk ha elárulod, hogy merre laksz, akkor talán többen tudnak segíteni... járd körbe a boltokat a közeledben: akik a Kelly-ből hoznak időnként árut, azok fognak tudni ilyet is hozni neked...
Amúgy tényleg jókis egér, régen még drága is volt (1998 vagy 99 óta használok ilyet). Arra viszont figyelj, hogy azóta megváltozott az elektronikája... ahogy észrevettem lassabban is mozog... Ja, és Win2Tech márkanéven is fut ugyanez
Szerk: némileg átfogalmaztam
[Szerkesztve] -
frankie!
őstag
Nem tudja valaki, hogy valahol kapható-e még a fenti egér?
Mert ilyenem van már 6 éve, nagyon szeretem, csak már kezd elkopni a talpa, meg a gombjai is. A PCLand honlapján láttam 700 Ft-ért, ennyit meg is érne, de jó lenne, ha a postaköltséget nem kéne kifizetni, mert vidéki vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Milyen TV-t vegyek?
- nVidia tulajok OFF topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Meghozta az RTXMG és RTXNTC fejlesztőkörnyezetét az NVIDIA
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 32+64GB CFW+OFW Tinfoil Hekate okosított újszerű állapotú!
- Precision 7750 17.3" 4K IPS Xeon W-10885M RTX 4000 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Xbox Elite Series 2 controller + Wireless charging dokkoló + USB receiver
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest