Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Aktív témák
- 

afterburner_ őstag köszike!!Már probaltam par uzenetet letörölni csak hat van avgy 800 és ezeket atragni...megprobalom akor ezt az oxygen dolgot meg atraknia témát:) 
- 

Turul tag válasz  afterburner_

üzenetére afterburner_

üzenetéreEz itt történetesen a MOBIL PIAC. A TELECOM, SZOLGÁLTATÓK rovatba nagyobb sikered lenne. 
 Amúgy én a helyedben mondjuk Oxygennel lementeném az üzeneteket, aztán letörölném az összeset a telóról, majd egy fájlkezelővel megnézném, hogy mi maradt a Mail könyvtárban. Hátha csak az az egy fájl és akkor kézzel talán le lehet törölni. De nekem 3650-esem van, meg ez az egész csak egy tipp. De próba cseresznye.
- 

afterburner_ őstag Sziasztok, lenne ge ykérdésem hogy valaki jart mar e így ezzela teloval, hogy a kimeno mappaban az uzeneteknel , felfüggesztettem egy smst, e snem tudom onnan kiszedni, se kuldéssel, se athelyezni a piszkozatokba, se törlésse. akkor sme lett jo miutan visszaallitottam a ygari beallitasokat, nahmeg mar az aksit is kivettem de van gondolom benne egy elem es nem nullaza a dolgokat...szal tudtok erre valamit mondnai?:)muskzik a tel csak ott fityeg az az izé es kissé idegesit:((( 
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Nagyrobogósok baráti topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Windows 10
- Arc Raiders
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő