Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
>Deego..
senior tag
Inkább ekkor ezt venném Samsung UE32EH5000.
" Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
-
-
Fogash
tag
2005-ben vettem a plazmát, akkor az LCD40-nél tetőzött, a plazma meg harmincvalahánynál indult. Amúgy LG32PG6000.
Viszont a tipikus 50"-es lapostévé is csak 120cm széles, a 42" kevesebb, mint 1m, ennyi hely a legtöbb lakásban azért akad, ha nagyon akarja az ember. És a tévére érvényes, hogy "bigger is better", még ha azt is mondod, hogy eddig 55cm-es vackot lestél.
@real necro:
az esetek 95%-ában senki nincs megskalpolva, a skalpolás csak a nagyon közel nagytotáloknál jött be, de egy ilyennél megint mindegy. Az sokkal zavaróbb, ha valakinél ezt látom (jobb oldali kép). Inkább ne lássam a csávó haját, minthogy szétfolyjon a feje.Miért, te így nézed, széthúzva?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha Smart nem fontos akkor inkább ezt: Samsung UE40F6100AWXXH 3D LED
-
qwertly
addikt
Szia!
Köszönöm neked is a választ az általad linket tv jó lenne de ahogy néztem nem szerepel a upc mediacard kompatibilis listáján.Az meg fontos lenne mint írtam mert fölösleges 2 db távirányító plusz egyéb kiegészítők a médiabox miatt.nightshadow köszönöm a gyors válaszodat megfogom a tv-ket néni.
Amúgy miért nem javasolt a 32 alatti lcd tv vásárlása?a mostani hagyományos 51cm tv után amely 1m max másfél m-ről van nézve,nem tűnik nagynak a 32 tv? -
DeFranco
nagyúr
válasz Alex91 #38461 üzenetére
jó, az alap kérdés az, hogy a 2 HDMI valóban annyira sovány, mint gondolom, vagy azért el lehet karcolni vele gond (splitter) nélkül, ki hogyan csinálja, stb.
most ezt a threadet ne szecskázzuk úgy szét mint a milyentévétben az előző threademet mert a végén megint én leszek a hülye mert megszámolom a portokat a tévé seggén, értem, te splittelsz világos. a többiek véleményére is kíváncsi vagyok, ha megosztják.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest