- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
proci985 #160 üzenetére
Köszi, remélem úgy lesz ahogy mondod. A várható felállás egy HD tévé a HDMI-n, egy 19-es monitor másodlagosként a D-sub-on és egy 22-24-es elsődlegesként a DVI-on. Egyszerre 2 menne (több ezzel a karival ugye nem is lehet), vagy a 2 monitor, vagy az elsődleges monitor meg a tévé. Bár most belegondoltam hogy ha a tévén akarok filmet nézni akkor az egyéb dolgokhoz elég a 19-es monitor is, és akkor mindig csak 1 digi + 1 analóg van használatban, az meg tuti működik.
Én a gridet csak 1 monitoron használtam, gyorsbillentyűk használata nélkül. 22-es fullHD monitorom volt, azon meg ugye sok minden elfér egyszerre. Egy darabig elég volt a Win7 felezős megoldása, aztán amikor elkezdtem a filmjeimet rendezgetni meg egységes formátumba konvertálni/újratömöríteni akkor már kevés volt. Sok olyan programot használtam ami kis felületet igényel, de jó egyszerre látni őket. Kézzel mindig méretezgetni... na ahhoz nem lett volna idegem
Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Építő/felújító topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple MacBook
- iPhone topik
- További aktív témák...
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Asus DUAL-RTX5070-O12G nVidia 5070 12GB GDDR7 OC videokártya bontatlan dobozában eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest