2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Mi motivál engem a mindennapokban?

    Az írás válasz erre a személyes bejegyzésre.

    6-14

    Az általános iskolában figyeltem fel egy különleges tulajdonságomra. Amit mondtak, megértettem. Amit feladtak, könnyedén megcsináltam. Nem okozott számomra nehézséget az iskola. Mellette számos fakultatív foglalkozással próbálták a szüleim lekötni az energiámat. Olyan voltam, és vagyok azóta is, mint egy mókus, ami mindenfelé rohangál gyors cikkcakkban, és az eldugott zsákmányt keresi. A figyelmem pontról pontra ugrált, nagyon gyors voltam asszociációkkal és erős volt a memóriám. Csodagyerek még sem lett belőlem, mert a képesség vagy a motiváció hiányzott ahhoz, hogy kiemelkedjek a társaim közül, mondjuk versenyeken.

    A tétel mondatom az volt, hogy csináljuk meg a feladatot minél gyorsabban, majd húzzunk vissza pihenni, szórakozni, vagy akármi mást csinálni.

    14-19

    Ahogy az anyag mennyisége nőtt, muszáj voltam rendesen leülni tanulni néha. Még mindig nem vittem túlzásba, pláne az első egy-két évben. Kéttannyelvűs voltam, hátha az elég kihívás lesz. Ott is egész jól szerepeltem, és megtanultam németül. Még mindig csapongtam, amíg el nem döntöttem, hogy mit szeretnék csinálni az egyetem után.

    Folytatás...

    TheLázs 3 éve 1

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.