Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#32113) Atlantis


Atlantis
veterán

Ugyan túl nagy tapasztalatom még nincs a játékkal, de én úgy látom, a Löwé-t jobban tisztelik a pályán. Ha KV-5 megy előre, ahogy korábban írta itt valaki, akkor 2-3-an nekiállnak azt szétszedni. Az ágyúja tényleg vacak lehet, lassan forog a tornya, lassan tölt újra, hiába a páncél, ennyi idő alatt simán bekap 4-5 lövést, míg ő megküld 2-t.

T28 nekem is van, még eléggé alapszintű, a fürgesége tetszik, meg állítólag a nagyobb ágyúkkal már lehet "piszkálódni". Ha mondjuk észrevesznek, akkor végem van. Annyira dicsőítik, kíváncsi lettem és várom, hogy meglegyen a KV, csak emiatt csinálom az orosz tankos vonalat, utána szerintem abba is hagyom, csak a német vonalakkal törődök. :)

Még az amerikai heavy-k kezdenek tetszeni, ahogy csatában látom őket (kis tankom van, sokszor nyúlok ki elsőnek, így gyakran csak szemlélődöm, ki hogy bánik a vasakkal), de amcsi vonalra egyelőre nincs se tőkém, se energiám.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.