Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-16 19:31:31

LOGOUT.hu

World of Tanks OFF topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51035) Dobi 562


Dobi 562
addikt

Visszakapcsoltam a lehetoseget, hogy tudjanak nekem uzenni a kedves jatekostarsak csata utan. Van egy ilyen jo tulajdonsagom, hogy szeretem apolni a hulyek lelki vilagat.

De hogy ennek a kolleganak mi baja lehetett azt el nem tudom kepzelni mivel meg csak nem is egy helyen voltunk csata kozben pluszban nyertunk is... Szoval akkor mit csinalhattam rosszul? Sajnos nem derult ki az epito jellegu kritikajabol.

Tegnap egyik csata kozben ket magyar jatekos beszelgetett, hogy manipulalja az egyik csatait a WG, mert amikor sokat sebez veszit, mikor nem sebez akkor gyoz. Utana raneztem, hogy TD/arty jatekos, Charioteer-el volt, nem is lott csata alatt, mert rossz helyen kempelt es nem mozgott a csapattal. Az ellenfel meg gyenge volt es nem tortek at a frontot, nem tudta leadni a csatankenti 2 sebzo loveset a vegjatekban (ami az atlag teljesitmenye).

Rairtam csata utan, eloszor volt egy kis anyazas de a vegen jol elbeszelgettunk, elnezest kertunk mindketten, elmagyaraztam neki a dolgokat, hogy mozogjon egyutt a csapattal, ne arra varjon hogy bukjuk a heavy line-t stb, stb. Ha megfogadja a jo tanacsokat es sikerul elorebb lepnie, akkor jobban fogja elvezni a jatekot es egy hasznalhatatlan kemperrel kevesebb lesz a csatakban. Ennyit meger nekem az idombol. :)

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.