Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-16 19:31:31

LOGOUT.hu

World of Tanks OFF topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51001) Gyuri27 válasza Dobi 562 (#51000) üzenetére


Gyuri27
félisten

E75 csodálom hogy játszik 100 ember. :DDD
Persze gg.

Amd - Radeon - Ryzen

(#51002) Dobi 562 válasza Gyuri27 (#51001) üzenetére


Dobi 562
addikt

En szoktam talalkozni vele csatakban. Szerintem nincs vele semmi gond, jatszhato tank. En a WG helyeben a gun mantlet-et buffolnam, hogy legalabb azt ne tudjak belovoldozni golddal olyan konnyeden.

(#51003) Dobi 562


Dobi 562
addikt

Mentem delelott par csatat WZ-132 93% gm, Amd 178b 91%. Mentem zsinorban 3 csatat ahol kikaptunk mint a szar 1:15-re es ezek a nyomorek allat kemperek semmit sem tudtak eltalalni. En meg ilyet nem is lattam, is-3 atmegy a mezon full hp-n, 3 td-nk lovoldozik ra es nem talaljak el... Progetto bemegy mogejuk es meg csak felejuk sem forditjak a tornyukat, eszre sem veszik mi tortenik korulottuk. Es meg ok szidjak a csapatot a chat-en, a sok 0 sebzeses, hasznalhatatlan, otlettelen, gyava nyomoronc... :Y

(#51004) Gyuri27 válasza Dobi 562 (#51002) üzenetére


Gyuri27
félisten

Hát a t10 és társai nem kicsit jobbak. Csak ennyi a baj az egész 75 ágával.
A kezdetek kezdetén jó tank volt. Aztán jöttek az új nemzetek. Az új ágak. Az új tankok.
Ez meg lecsúszott. Meg lehet nézni mennyi buffot kaptak ezek a kezdetek óta.
Elavult sajna.

Amd - Radeon - Ryzen

(#51005) #21346560 válasza Dobi 562 (#51000) üzenetére


#21346560
törölt tag

Grat!

(#51006) Dobi 562


Dobi 562
addikt

Na, ezert fogom abbahagyni megint hamarosan a jatekot. Egyszeruen az agyam felrobban mikor ezeket a kempelo, gyava, hasznalhatatlan szardarabokat meglatom.

IS-3A-val bebujva a bazis melletti elso bokorba es nem volt bot! Volt neki sebzese!

Csatankenti 0,5-1 sebzo lovese van neki atlagban mindennel es ezt tolja igy 20k csatan keresztul, fogalmatlanul, hasznalhatatlanul, celtalanul.

Nem ertem! Valaki magyarazza mar el nekem, hogy mi a jo neki ebben! Tenyleg probalom megerteni, lehet akkor engem is kevesbe frusztralna...

(#51007) KISDUCK válasza Dobi 562 (#51006) üzenetére


KISDUCK
addikt

Erre nincs magyarázat, legalábbis logikus nincs. Tegnap néztem youtube-on idei ikszfaktor jeleneteket és ott is hasonló kérdés vetődött fel bennem. Elmennek az emberek, hogy ő tud énekelni meg bírja a kritikát és amikor mondják neki, hogy ez nem elég akkor felrobban a méregtől. Itt is valami hasonló mehet. Jut eszembe a másik topikba van hasonló karakter. T8-10-be játszott obj 430u-val és csinált valami nagyobb sebzést, de úgy hogy max rangeről lövöldözött egy permetezőgép pontosságú löveggel ahelyett, hogy tolta volna a frontvonalat előre és közben csinált hülyeségeket is a végjátékban és amikor közöltük vele, hogy "hát haver ez azért nem volt frankó" akkor meg volt sértődve ránk.

(#51008) kchryss válasza KISDUCK (#51007) üzenetére


kchryss
addikt

A "jut eszembe" rész felesleges volt. Jól ismerem a "karaktert", szakaszoztam vele régebben sokat, szinte mindig yolo-zott és nagyon agresszíven játszott, az utolsó szó ami eszembe jutna róla a kemper. Ne az alapján az egy csata alapján ítéld meg.
Nem szép dolog kibeszélni és negatívan beállítani az ON topik konstruktív és jó szándékú lakóját az OFF topikban.

(#51009) KISDUCK válasza kchryss (#51008) üzenetére


KISDUCK
addikt

Ez nem hinném, hogy kibeszélés/negatív beállítás lenne. Nevet nem írtam és ugyan ezt leírtam akkor az ON topikban is. Ami nekem akkor az ON topikban bette a kaput az volt, ahogyan reagált az ilettő az észrevételekre a replay kapcsán.

(#51010) ooloo válasza KISDUCK (#51009) üzenetére


ooloo
őstag

Igaza van ( megint ) a sárkánynak .... miért kell pocskondiáznod a fórumtársat . Falkába támadtatok rá ... rend szerint . :((( Nem Ő az első , akinek elvettétek a kedvét a fórum látogatásától , és sajnos nem Ő az utolsó. :U Lehet , hogy nem jól látta a dolgokat , habár az is lehet , hogy igen . Ez egy NYÍLVÁNOS fórum , és úgy tudom , hogy a szabad véleménynyilvánítás még engedélyezett , habár néha kétségeim vannak erre vonatkozólag .

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#51011) kchryss válasza KISDUCK (#51009) üzenetére


kchryss
addikt

Az hogy nevet nem írtál csak egy mindenki számára egyértelmű utalást tettél rá éppen gázabbá teszi a dolgot. Ez erősítette nálam a kibeszélés kategóriát, de oké, leírtad on topikban anno akkor ne vegyük kibeszélésnek.
A negatív beállítást viszont nem értem, hogy nem látod. Egy negatív jelenségről írt Dobi amire te példaként, hoztad őt, úgy beállítva mint ha ez lenne rá is a jellemző. Dobi írta, hogy elege van a "kempelo, gyava, hasznalhatatlan szardarabok"-ból amire te írtad, hogy az on topikban van hasonló karakter. Mi ez ha nem negatív beállítás. Akkor sem nézném az ilyet jó szemmel ha igaz lenne, de azért reagáltam rá, mert aki ismeri az illetőt az tudja, hogy hasonló karakternek beállítani oltári baromság, mert pont ellentétes a karakterével. Kb olyan volt ez, mint ha Messi-ről vagy Ronaldo-ról írnád, hogy szar csatár az alapján mert láttál egy meccsüket amikor kihagytak egy 11-est. És itt nem a focitudás a hasonlat hanem a karakter.

Egyébként neki 60%-os győzelmi aránya van a 430u-val míg neked 39%. Elég valószínűnek tartom(valójában tudom), hogy a 60%-ot nem kemperkedéssel érte el, vagy ha igen akkor baromi jól csinálja és hasznára van a csapatnak, mert többnyire nyernek.

(#51012) KISDUCK válasza kchryss (#51011) üzenetére


KISDUCK
addikt

Hú itt félreértés lesz. A fórumtárs példáját az ikszafktoros példához kapcsólódoan írtam. Bevallom szerencsétlen volt a megfogalmazás és hogy az ikszfaktoros példát offba tettem. Arra akartam utalni, hogy van aki nem bírja a kritikát, ha szembesitík vele. Szerencsétlenül jött ki tényleg, de nem az agyhalottakhoz akartam hasonlítani a fórumtársat. Ha valakit megbántottam a félreérthető megfogalmazással akkor elnézést kérek.

(#51013) kchryss válasza KISDUCK (#51012) üzenetére


kchryss
addikt

Hát tényleg félreérthető lett, mert az x-faktoros példával eszembe sem jutott összekapcsolni. Kemperekre panaszkodtak és kemperkedés kapcsán volt kritizálva abban a csatában szerintem mindenki ezt a kettőt kapcsolta össze.
Akkor én is elnézést kérek ha összekavartam valamit. Egyébként az x-faktoros hasonlat sem ül szerintem, mert az illető többnyire tisztában van a saját tudásával és szerényen nyilatkozik magáról, míg az említett tv műsorban totál vakon vannak sokan.

(#51014) KISDUCK válasza kchryss (#51013) üzenetére


KISDUCK
addikt

Semmi probléma. A helyzetet tisztáztuk, mindenki másképp gondolkodik, nincs ezzel semmi baj.
Hát az eddigi jelenetek cáfolják, hogy tisztában lennének magukkal a jelentkezők az ikszfaktorban. Youtuben szoktam nézni néha pár jelenetet. Van pár eset amikor a delikvens úgy kezdi, hogy bírom a kritikát aztán a következő jelenetben már kiabál meg dobálja a mikrofont. Persze vannak tehetségesek és normálisak is, de sokan nem tudják kezelni, ha szembesítik azzal hogy valami nem oké.

(#51015) KISDUCK válasza ooloo (#51010) üzenetére


KISDUCK
addikt

Köszönöm szépen hogy úgy említesz meg mintha rendszeresen én vagy én is támadtam volna a kollégát. Visszanéztem az összes hozzászólásom és egyszer volt vele "egyet nem értésem"
a 248 ontopicos hozzászolásaimból és az 2 hozzászólásból állt. Ha neked nem tetszik az hogy bárki írhat hozzászólást akkor kérvényezd a lapcsaládot a CENZOR bevezetésére amit vagy a topikgazda vagy kijelölt személy látna el mint feladatkört és a hozzászólások csak az ő jóváhagyása után jelennének meg. És akkor egy szabad fórumon minden felhasználó azt írhatna amit szabad.

(#51016) jim bcs


jim bcs
MODERÁTOR

Urak, hölgyek!

Megkérnék mindenkit, hogy nyugodjon le, vegyetek mély levegőt és zárjátok le a témát. Nem érdekel ki kezdte és miért, de ennek így nincs értelme, úgyis személyeskedés lesz a vége aminek meg ...... a vége.

Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html

(#51017) ooloo


ooloo
őstag

Az Maus a kezem alatt el van átkozva ....

Ez csak a mai csatái , de az utóbbi 1 hétben hasonlóan pocsék köröket mentem vele . Véletlenül elnéztem és a IX-es egérkével mentem egy csatát . A legénysége a X-esben szolgál ... így nem volt 100%-os a legénység , de mégis fényévekkel jobb csatát ment , mint a nagy tesó . Ott hugyozzák be a páncélt , ahol akarják ... hiába adom a szöget neki . :(((

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#51018) KISDUCK válasza ooloo (#51017) üzenetére


KISDUCK
addikt

Normál lőszerrel is átlövik vagy inkább prémmel szórtak meg?

(#51019) ooloo


ooloo
őstag

Tiszta lövés ééésssss , nem üti át a páncélt . Ó , csak egy hétig lennének fix átütési értékek szóráskép kiiktatásával . Ja... hogy akkor nem lehetne manipulálni a játékmenetet ? Lehet , hogy akkor is a rövidebbet húznám - sőt biztos - , de azért kíváncsi lennék .

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#51020) ooloo válasza ooloo (#51019) üzenetére


ooloo
őstag

A WG figyeli a fórumot .... egy kis panaszkodás éééssssss . Működik a páncél , a löveg teszi a dolgát és átüti a bádogot . :K

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#51021) ooloo


ooloo
őstag

Nem tudom , hogy milyen célzóvizet használ ez az arty , de adhatna nekem is belőle . :DDD

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#51022) Dobi 562 válasza ooloo (#51020) üzenetére


Dobi 562
addikt

Vagany az a festes! :D

(#51023) SoulReaver válasza ooloo (#51021) üzenetére


SoulReaver
veterán

Anno mikor AP val lőttek az arty.... 2 lövés volt egy maus.... E-100 mikor full hp ról pukkant... T92-nagy kaliber... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#51024) #21346560 válasza SoulReaver (#51023) üzenetére


#21346560
törölt tag

Régi szép idők! :O

(#51025) ooloo válasza Dobi 562 (#51022) üzenetére


ooloo
őstag

Maradt pár ezer arany ... elfüstölöm ide-oda . Csak a helyet foglalja . :DDD

SoulReaver : Amúgy az arty-nál is működik a tiltott aimbot

[ Szerkesztve ]

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#51026) emre válasza #21346560 (#51024) üzenetére


emre
veterán

Nekem az S51-ről vannak kellemes emlékeim, mint pl. ez:

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#51027) ooloo válasza emre (#51026) üzenetére


ooloo
őstag

De jó , hogy már nem játszol.... ;]

"Anti gyere idew" ... :DD :DD :DD

[ Szerkesztve ]

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#51028) #21346560 válasza emre (#51026) üzenetére


#21346560
törölt tag

Aztaleborult szivarvégit! :C
Amúgy S-51 nálam is favorit! :) (volt)

(#51029) ooloo válasza ooloo (#51017) üzenetére


ooloo
őstag

Megint mellé nyomtam .... de milyen jól tettem . A legénység így kritikán aluli , és mégis . Fényévekkel jobb csatát ment , mint a x-es az utóbbi 30-ban . Valamiért nem engedi a Maus-t érvényesülni . Úgy keveri a lapokat .... ellenfélnek feszt zöld kék nehezek ... és a tetejébe feszt beszari csapattársak . :((( Kezdem érteni - bár nem értek vele egyet - a hátul kempingező Heavy tankokat .

Elvileg mindkettővel azonos manővereket hajtok végre , és mégis .

[ Szerkesztve ]

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#51030) MaxxDamage


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

Sziasztok,

Valaki meg tudja mondani mit csináljak, mert ezt a hiba üzenetet kapom telepítés indításnál.
NET van, azzal nincs gond. :(

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#51031) MaxxDamage válasza MaxxDamage (#51030) üzenetére


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

Letölteni a telepítőt meg ha akarnám se tudnám... WTF?!? [kép]

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#51032) ooloo válasza MaxxDamage (#51031) üzenetére


ooloo
őstag

Kapcsolódási hiba lehet ... várj vele pár órát . Szerintem .

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#51033) MaxxDamage válasza ooloo (#51032) üzenetére


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

Telepítő megvan (régebbi letöltés/verzió), de arra gyanakodtam, hogy azzal lehet valami.
Aztán látom ha újra le akarnám tölteni sem tudnám, mert az oldal nem is jó. :(((
Jah, várok vele...hátha jó lesz majd. :R

[ Szerkesztve ]

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#51034) ooloo válasza MaxxDamage (#51033) üzenetére


ooloo
őstag

Az idő sok mindenre gyógyír ... ;)

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#51035) Dobi 562


Dobi 562
addikt

Visszakapcsoltam a lehetoseget, hogy tudjanak nekem uzenni a kedves jatekostarsak csata utan. Van egy ilyen jo tulajdonsagom, hogy szeretem apolni a hulyek lelki vilagat.

De hogy ennek a kolleganak mi baja lehetett azt el nem tudom kepzelni mivel meg csak nem is egy helyen voltunk csata kozben pluszban nyertunk is... Szoval akkor mit csinalhattam rosszul? Sajnos nem derult ki az epito jellegu kritikajabol.

Tegnap egyik csata kozben ket magyar jatekos beszelgetett, hogy manipulalja az egyik csatait a WG, mert amikor sokat sebez veszit, mikor nem sebez akkor gyoz. Utana raneztem, hogy TD/arty jatekos, Charioteer-el volt, nem is lott csata alatt, mert rossz helyen kempelt es nem mozgott a csapattal. Az ellenfel meg gyenge volt es nem tortek at a frontot, nem tudta leadni a csatankenti 2 sebzo loveset a vegjatekban (ami az atlag teljesitmenye).

Rairtam csata utan, eloszor volt egy kis anyazas de a vegen jol elbeszelgettunk, elnezest kertunk mindketten, elmagyaraztam neki a dolgokat, hogy mozogjon egyutt a csapattal, ne arra varjon hogy bukjuk a heavy line-t stb, stb. Ha megfogadja a jo tanacsokat es sikerul elorebb lepnie, akkor jobban fogja elvezni a jatekot es egy hasznalhatatlan kemperrel kevesebb lesz a csatakban. Ennyit meger nekem az idombol. :)

(#51036) e-newsee válasza Dobi 562 (#51035) üzenetére


e-newsee
addikt

Talán elloptál előle egy killt, a fene tudja. :P

Tegnap én is csak pislogtam Siegfried Line-on. Két bázisos móka volt, az ellenfél volt a tavaknál. Átnyomtuk a várost, maradt egy Hallcet-jük, egy Cromwelljük, és egy Pz Sfl IVc, akik elbújtak a tavak környékén a bokrokban.
Nálunk egy Amx elc, ARL V39, meg még pár tank, már nem emlékszem mindre, de fölényben voltunk számszerűleg. (Ha egyszerre rusholnak több helyről, akkor meglettek volna, de ugye ilyenkor kötelező egyesével a halálba rohanni :) ).
Plusz én egy Churchill VII-tel letáboroztam az egyik bukkanó mögött, hogy a spotot tudjam esetleg lőni, vagy ha rám lőnek, és felvillannak, akkor a többiek tudják lőni). Amikor az amx-ünk spotnak nem nevezhető tili-tolija közben meghalt, jött az üzi, hogy idiot Churchill, move, meg camper in the same bush. (még csak nem is bokorban álltam meg :) )
Én nem vagyok olyan, hogy ráírogassak emberekre, de megkérdeztem volna tőle, hogy mégis mit kellett volna tennem egy Churchill VII-tel az adott helyzetben 210 HP-val, 337m-es látótávval, nulla álcával, 15-20km/h sebességgel, 87%-os, 0 skilles legénységgel (lámpás nélkül), stock gunnal.
A végén megnéztem, mit műveltünk. Nekem lett kb 1200 sebzésem és majdnem ugyanennyi blokkom még a városi közelharcból, neki kb 600 dmg, és minimális spot.
Én tényleg vártam az üzenetet csata után, de nem jött. :(

[ Szerkesztve ]

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#51037) Dobi 562 válasza e-newsee (#51036) üzenetére


Dobi 562
addikt

Altalaban azok atlagon aluli teljesitmenyu jatekosok akik csata kozben szidjak a csapatot miutan kilottek oket, altalaban 0-hoz kozelitu teljesitmeny utan. :D

Ez az egyik oka annak hogy rossz jatekosok, hogy masban keresik a hibat. En meg szoktam kerdezni az ilyeneket, hogy ok PRO-nak gondoljak magukat a 4x% gyozelmi aranyukkal es azert erzik, hogy joguk van szidni mindenkit? Ilyenkor erveles helyett altalaban az anyamat szidjak meg tragarkodnak, ami megerosit benne, hogy nagyon fiatalok es/vagy butak, ugyhogy rajuk szoktam hagyni.

Van egy nagyon keves ember akivel csata utan meg lehet beszelni emberi hangnemben, hogy mi volt a gond. Szerencsere! Sot, en szoktam gratulalni egy-egy nagyon ugyes ellenfelnek mikor latom, hogy lehozta a csatat vagy szetszivatott. :DDD

Erdekes modon annak ellenere, hogy a csataim jo reszeben top sebzo vagyok es van, hogy 2-3* annyit sebeztem mint a kovetkezo, csak anyazast kapok, koszonetet nem. Nem mintha szuksegem volna ra, de azert jol esik mikor elismerik az ember teljesitmenyet, meg ha csak egy jatekrol van is szo. :)

(#51038) e-newsee válasza Dobi 562 (#51037) üzenetére


e-newsee
addikt

Így vagyok kb én is, csak én max a felét hozom a te szintednek. De ha látok valami szép megmozdulást, vagy összjátékot, akkor mindegy, hogy ellenfél, vagy csapattárs, én is szoktam gratulálni. Mindenkinek jól esik, és egy kevésbé jó játékost még motiválhat is extrában. Nekem pedig nem kerül semmibe. :)

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#51039) Dobi 562


Dobi 562
addikt

Ezt eredmenyezi az E50 + full HE + redline camp kombinacio.

Gyanitom az osszes tobbi tankjat is full repesz-rombolo loszerrel hasznalja. Teljesen normalisan rairtam a garazsban, hogy miert hasznal full HE loszerkiosztast, kivancsi vagyok fog-e valaszolni.

(#51040) Dobi 562 válasza Dobi 562 (#51039) üzenetére


Dobi 562
addikt

Azt irta a TD-k miatt van neki full HE kiosztasa, mondjuk nem ertem AP-val vagy APCR-al miert nem tudja beutni oket. Meg egyebkent is a bazisunk mellett kempelt, ugyhogy nem sok eselye volt neki TD-vel talalkozni. De az legalabb kiderult, hogy nem bot hanem hus-ver ember.

(#51041) e-newsee válasza Dobi 562 (#51040) üzenetére


e-newsee
addikt

Csináltál rajta Turing tesztet? Sose nem lehessen tudni! ;] :P

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#51042) Dobi 562 válasza e-newsee (#51041) üzenetére


Dobi 562
addikt

:DD

(#51043) ooloo


ooloo
őstag

Most őszintén .... ilyen , és hasonló csapat összeállítású csatákra miért van szükség ?


Ha nincs az xvm ....

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#51044) emre válasza ooloo (#51043) üzenetére


emre
veterán

Ha nincs az XVM akkor is lesznek ilyen csaták, legfeljebb Te nem fogsz róla tudni. :DDD

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#51045) Gyuri27 válasza emre (#51044) üzenetére


Gyuri27
félisten

A mező közepén ballagó heavykről, az artyk mögött kempelő lightokról, a leming vonatokról azért csak rá jön nem? :DDD

Amd - Radeon - Ryzen

(#51046) ooloo válasza emre (#51044) üzenetére


ooloo
őstag

Pontosan .... Ha megszüntetik , akkor lesznek csak kacifántos csapat-összeállítások .. :DDD

Tényleg ... a játék fénykorában is ez volt a jellemző ?

Egyre kevésbé számít a játéktudás ... átvette a szerepét a -25% RNG és a sokkal gyengébb ellenfelek .

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#51047) #21346560 válasza ooloo (#51046) üzenetére


#21346560
törölt tag

Szerinted miért nem használok XVM-et már nagyon rég óta...
Néha amikor megláttam "dolgokat", majdnem elsírtam magam! :U

(#51048) ooloo válasza #21346560 (#51047) üzenetére


ooloo
őstag

Nyilván én is megszokom , ha nem lesz ... csak ne takaróznának azzal , hogy azunikumok sírnak miatta . Hidd el kevesen teszik . A játékosok pár százalékáról beszélünk . Szarik a wg a nyafogásukra , de kapóra jön az indok . Annál prózaibb oka van annak , hogy miért kell szanálni .

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#51049) emre válasza Gyuri27 (#51045) üzenetére


emre
veterán

Arról az egyéni küldetések is tehetnek. Én is csináltam olyant, hogy artymentes csatában maussal bementem középre mikor sokat kellett pattintani.
A lemmingezéssel semmit nem lehet kezdeni, a rosszul értelmezett és / vagy megvalósított csapat taktika miatt van. A kempelő lightok medek, meg olvastak valamit történetet védelmi vonalba beásott harckocsikról és ezt akarják modellezni, de nem jut el az agyukig, hogy ez nem szimulátor. Volt is rég az SG-n egy idősebb ürge akit már harmadszor basztak ki inaktivitás miatt mert minden csatájában red line snipert játszott. itt is van

A végső magyarázata mindent visz, szinte már eléri matyashun szakmai szinvonalát.

"Mert a harci startégia is támadókra és védekezőkre oszlik. Én legalább szemtől szemben védekezem, nem egy bokor mögül, ahol szívhatom a gyorsaságot."

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#51050) SoulReaver válasza ooloo (#51046) üzenetére


SoulReaver
veterán

Régen olyan volt, hogy mindenki az artyk elől bújkált, mert oldalanként volt 4-4.... XD

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.