Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-16 19:31:31

LOGOUT.hu

World of Tanks OFF topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51851) kchryss válasza ooloo (#51850) üzenetére


kchryss
addikt

Hát igen, elég nehéz úgy vitatkozni hogy egy adott fogalmon mást értünk. Lehetne tisztázni azt hogy mi az hogy "jó játékos" meg azt is, hogy mi az hogy "gyáva", de érdemes ennyire belemenni?

De akkor hogy konkretizáljam kicsit, hogy milyen példát vártam tőled. Mondjuk airfield-en amikor játszol mindig feljegyzed azokat akik a csata elején a TD dombra állnak be heavy-vel, med-del, light-tal. Én azt állítom, hogy nem lesz köztük olyan akinek a lenti táblázat alapján a wn8-ukhoz viszonyítva ne lenne alacsony a wr-jük. Te pedig azt állítod hogy lesz ilyen, na erre keress élő példát akármilyen wn8-cal. (Minimum 5e feletti csataszám és minimum 6-os szintű csata, hogy a kezdőket kivegyük a képletből) :)

(#51852) ooloo válasza kchryss (#51851) üzenetére


ooloo
őstag

Egy játékos már van is példának .... Te is ismered ! ;]

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#51853) kchryss válasza ooloo (#51852) üzenetére


kchryss
addikt

Ne tartsd magadban.

(#51854) Greentea
Nekem évek óta ki van kapcsolva. :)

[ Szerkesztve ]

(#51854) Greentea


Greentea
senior tag

Kapcsolja ki mindenki az XVM-et, és PEACE :)) :DD

(#51855) kchryss válasza kchryss (#51851) üzenetére


kchryss
addikt

A "nem lesz köztük olyan akinek a lenti táblázat alapján a wn8-ukhoz viszonyítva ne lenne alacsony a wr-jük" hülyén lett megfogalmazva a dupla tagadás miatt. Helyesen nem lesz köztük olyan akinek magas a wr-je vagy másként fogalmazva mindegyiknek alacsony lesz a wr-je a wn8-hoz viszonyítva.

(#51856) tankos50


tankos50
tag

én nemcsak az XVM-et, de a WoT -ot is kikapcsoltam évek óta és PEACE :D
párom játszik , de őt nem érdekli a szin meg semmin sem bosszankodik
játszik párat , megunja , Gordon-t néz vagy Animal Planet , ,főz , süt , egyebek
neki csak játék ami másoknak sok egyéb :K

[ Szerkesztve ]

(#51857) ooloo válasza kchryss (#51853) üzenetére


ooloo
őstag

Naaaaa... nem lehet ennyire rövid a memóriád . Ez nem Te vagy ... :N

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#51858) #21346560


#21346560
törölt tag

Már itt is ez megy! Há' ilyenek miatt nem mék az onba! ;]

(#51859) Greentea válasza kchryss (#51853) üzenetére


Greentea
senior tag

jaja nekem is :) Jobb nélküle, nem vonja el a figyelmet az idegeskedés a csapatokon, ha meg elit játékossal találkozom, az úgy is feltűnik :DDD

Winrate érdekes kérdés. Az biztos, hogy minél jobb a játékos annál magasabb a WR, de ahogy mondod, ki is számít jó játékosnak?
Ha a lila szín bűvöletében élünk és egyéni szempontból nézzük, akkor természetesen a hátulról campelő statpadder a legkifizetődőbb. Csatabefolyásolás tekintetében viszont már egy statpadder light okozza a legnagyobb problémát a végkimenetelre nyílt pályán. (régen tartotta a mondás, hogy lightal lehet igazán jól wn8-at húzni a Patton mellett ;] ;] -most eszembe jutott)
Aki viszont mindig tankosztály szerinti relatíve legjobb pozíciót választja a pályákon az nagyon dicséretes. :R Csak itt jön képbe sztem az a probléma, hogy ha 14 hülyével kerül össze az ember akkor nagy rá az esély, hogy az elsők között halsz meg és csökken a WR is, amiről te nem igazán tehetsz. Viszont ha hátulról campelve operálsz, simán lehet, hogy úgy jön ki a lépés, hogy meglehet fordítani a csatát. (bár nem mintha védenem kellene őket, én is szeretek frontvonalban lenni)
Igazság a kettő között lehet. Egy hátul campelő light prohorovkán, és malinovkán dűhítő, Mountain Pass-on egy nem heavy pozícióba menő heavy szintén.

Ami még szerintem nagyon fontos, és jelen esetben főleg a jó/elit játékosokra igaz, hogy szakasz-szakasz-szakasz. :D Sztem egy bizonyos szint után nem lehet szakasz nélkül magányos farkasként, hosszútávon, mindig magasabb WR-t elérni.

(#51860) kchryss válasza #21346560 (#51858) üzenetére


kchryss
addikt

Hát igen, pedig te igyekeztél jobbá és többé tenni az on topikot a rengeteg konstruktív hozzászólásoddal. Meg sem tudom számolni a sok tanácsot amit az újonc játékosoknak adtál, élmény volt olvasni a hozzáértő megjegyzéseidet és elemzéseidet.

Hiába no, egyszerűbb elmenekülni a vita elől, kigúnyolni a másként gondolkodókat mint építő jelleggel értéket hozzáadni a fórumhoz.
Van egy rossz hírem, mindkét topikba mindenki ugyanúgy írhat. Ha nem tetszik hogy létezik a tiédtől eltérő vélemény is akkor csinálj saját topikot ahol együtt lehetsz a veled egyformán gondolkodókkal és kölcsönösen kielégíthetitek egymás szellemi igényeit.

(#51861) ooloo válasza kchryss (#51860) üzenetére


ooloo
őstag

Most miért kell kigúnyolni ? Talált egy "homokozót" , ahol a nagyok nem kötnek bele mindenért és nem veszik el a lapátját a vödrét . Mi is van az on-ban ? A keménymag uralja a terepet . Ha nekik nem tetsző véleményt nyilvánít valaki ( ehhez minden joga megvan , elvileg ) , azt falkában támadják , kigúnyolják . Kvázi kiutálják a fórumból . Sokan ezért nem kommentelnek ... vagy ha igen , akkor 2x meggondolják , hogy mit kérdeznek vagy mit gondolnak a játékról .
A fentit ne vedd magadra ... ( komolyan ne !!! )

Off az Off-ban :C :C

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#51862) kchryss válasza ooloo (#51861) üzenetére


kchryss
addikt

Én nem láttam olyat hogy belekötöttek volna és nem érzem hogy bárki el lenne ott nyomva. Amiket az off topikba írogat nyugodtan mehetett volna mind az on topikba, senki nem szólt volna be neki érte. Én olvastam ott is meg itt is.
Ő úgy döntött ide írogat és közben hangoztatja, hogy ott nem tetszik neki a légkör, de hogy pontosan mi vagy ki nem tetszik neki azt nem fejti ki. Gondolom egyes fórumozók személyével van problémája. Erre az a megoldás, hogy aki nekem nem tetszik azt nem olvasom. Nincs olyan hogy wot off topik közösség és wot on topik közösség, nincs homokozó, egy prohardver wot-os közösség van akiknek nagy része mindkét topikot olvassa/használja. Ezért nem megoldás hogy az egyik topikot kisajátítod és szapulod benne azokat akik a másikba írnak mivel mindkét topikba ugyanazok írnak. Ha magával a prohardveres wot-os közösséggel van problémája akkor nem kell írni a prohardveres wot-os topikokba.
De én jobban örülnék neki ha ahelyett hogy klikkesítene inkább megpróbálná az aktív hozzászólásaival olyanná formálni mindkét topikot amilyenbe szívesen ír.
Egy közösség vagyunk akiket összeköt a játék és ez a fórum. Ennek a közösségnek bárki a részese lehet, nem harap itt senki még akkor sem ha néha ugatunk.

(#51863) #21346560 válasza kchryss (#51860) üzenetére


#21346560
törölt tag

Szerintem több játékos köszönheti nekem a segítséget, mint neked, sőt, meg merem kockáztatni, többen hálásak nekem, mint az ott levők 80%-ának!
Csak ahogy más is írta, vannak akik unatkoznak, de nem segítenek, hanem megvárják, míg valaki segít, aztán abba belekötnek....
Én ezt untam meg a végére, és én is elkezdtem kötekedni, aztán amikor azt is meguntam, ott hagytam az egész nyavajás bandát, de már annyira unatkoznak ott is sokszor, hogy áttévednek máshova is!
Haragudni nem haragszom senkire, mert volt idő - mint említettem, hogy ugyanezzel éltem ki magam... mindenki oda ír, ahova akar, mindenki azt ír amit akar, etc....
Jó játékot mindenkinek! :R

(#51864) kchryss válasza #21346560 (#51863) üzenetére


kchryss
addikt

Nincs olyan hogy ott lévők és itt lévők. Olyan van hogy prohardveres wot-os közösség aminek valaki a részese akar lenni, valaki nem.

(#51865) ooloo válasza kchryss (#51862) üzenetére


ooloo
őstag

Az , hogy kisajátította az kicsit erős ... ide ír . Ennyi . Közösségnek éppen nem nevezném az on és off topikot... az nem így működik . Viszont van egy-két jó arc , akik ha felteszel kérdéseket válaszolnak is . Ők vannak kevesebben . A másik ... ha valaki bónuszkódot ír be vagy valami hasonló a "közösség" javát szolgálja a köszönöm válaszok számát a két kezemen meg tudom számolni . Tudom , hogy nem a köszönöm válaszok miatt teszi , de azért jólesik neki a visszajelzés . Ne nézz rám , nem magamról beszélek ... én nem osztottam meg bónuszkódot , hiszen én vagyok az utolsó aki értesül róla .

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#51866) #21346560 válasza kchryss (#51864) üzenetére


#21346560
törölt tag

:C
Teljesen igazad van! :R

(#51867) kchryss válasza ooloo (#51865) üzenetére


kchryss
addikt

Én pont az ellenkezőjét tapasztalom mint ti. Szerintem nagyon segítőkész a közösség és pont hogy a jó arcok vannak sokkal többen. A legtöbben a legjobb tudásuk szerint próbálnak segíteni mindenkinek. Ha valakinek kérdése van az elég gyorsan kap is rá választ, ha meg nem kap annak az az oka, hogy nem tudja rá senki a választ.
Nyugodtan olvass vissza az on topikban és nézd meg hány kérdés lett megválaszolva és mennyi nem.

A kódokat ha előttem már megköszönték többen akkor én sem szoktam beírni még egy "köszit" mert olvashatatlan lesz tőle a fórum ha egy oldalon át csak annyi van hogy kösz-kösz-kösz-kösz. Jó lenne ha lenne like rendszer a hozzászólásoknál, akkor elég lenne like-olni a posztot.

A kisajátítást idézőjelesen értettem hiszen az nem is lehetséges, mert mint írtátok mindenki oda ír ahova akar.

(#51868) ooloo válasza kchryss (#51867) üzenetére


ooloo
őstag

Valóban jó lenne a like rendszer . Attól nem kell félni , hogy a köszik miatt olvashatatlan lesz a fórum . Na nem azért mert mindenki attól tart , hogy olvashatatlan lesz a fórum . ;]
A kérdésekre is csak egy maroknyi ember válaszol ... és mindig csak ez a pár ember ( igen , Te is ) . Emelem a kalapom előttük ! :R :R

[ Szerkesztve ]

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#51869) notika77 válasza kchryss (#51867) üzenetére


notika77
senior tag

Én elég sok kódot írtam be és örülök neki, ha nem köszönik meg teljesen felesleges/0 tartalmú hozzászólásokkal.

(#51870) ooloo válasza notika77 (#51869) üzenetére


ooloo
őstag

A hozzászólások harmada a köszönöm nélkül is 0 tartalommal bír ...

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#51871) szallasi007 válasza kchryss (#51851) üzenetére


szallasi007
őstag

Ez a táblázat nekem vicces azért. Konkrétan én az arcba álló típus vagyok. Tdvel azért nem tudok játszani mert nem bírok a seggemen maradni.
Lightok is úgy működnek nálam hogy szaladgálok mint pók a falon. A csatáim nagy részét azért bukom mert nem tudok várni. Gunmarkolni pl azért nem tudok mert türelem kell hozzá, az meg nekem ebben a játékban nincs.
2k wn8am mellé van vmi 53% win rate-em.

És a hátul ülök bokorban mert én vagyok az unikom létezik, viszont azért nem mennek előre mert fölösleges. A full kretén csapattársak úgysem fognak segíteni neki.
Nézd meg CarryBarry obj 260 gmet csinálja 3 napja. Megy előre de minek? Van hogy 1 sarokra van tőle 4 társa ő meg küzd 4 vs 1-ben amíg a többiek végig nézik ahogy meghal. Folyamatosan sír, kb nehéz tank semmire nem jó mert kapják folyamatosan a goldot. Ennek mi értelme?
Ugyanez az arty is. Miért van az hogy tier 10-ben 3 arty kell hogy legyen? Nerfelték ezeket a szarokat közben meg 800 körül átlagot kapok tőlük?
Tier 10ben már sokkal rosszabb játszani mint 7/8/9-ben. Ez sem véletlen, a sok túltolt op szarral van tele beszari játékosokkal. Teljes lemming rush vagy full camp a meccsek 90 százaléka.

Ezekkel így mind szopok. Ezer évente egyszer szakaszozik velem a haver de ő még agresszívabban tolja mint én, kb sírva röhög hogy hogy lehetett így elbaszni ezt a játékot az évek során...... Winrate meg wn8 már rég nem arról szól amit mutat vagy mutatnia kellene. :R

[ Szerkesztve ]

(#51872) Dobi 562 válasza szallasi007 (#51871) üzenetére


Dobi 562
addikt

O is spammeli a goldot rendesen, ugyhogy csak ne sirjon miatta. ;]

Amit viszont a heavykrol irtsz, hogy egyedul van elol es a tobbiek vegignezik mig o harcol azt en is tapasztalom.

(#51873) kchryss válasza szallasi007 (#51871) üzenetére


kchryss
addikt

Előző 1000 csatádban 1900 wn8-hoz van 55,5% wr-ed ami tökéletesen megfelel a táblázatnak vagyis igazolást kapsz tőlem hogy nem vagy kemper. :)

Barry-nek 4600 wn8-ra van 71,5% wr-je recentben ami szerintem teljesen rendben van és azért azt jelzi, hogy hiába panaszkodik néha, kifizetődik az agresszív játék. Szólóban ennél magasabb wr nem nagyon érhető el.
260-at fizetős vendégnek markolja vagy elírtad és a 279e-t csinálja, mert úgy látom azzal játszott sokat. Amivel egyébként szintén 71% wr-je van az előző 150 csatában.

(#51874) skopy


skopy
tag


Nyilván vesztes csata :(

Az akasztott embert, még az ág is húzza.

(#51875) szallasi007 válasza kchryss (#51873) üzenetére


szallasi007
őstag

Akkor sorry, én vagyok a balfasz :) :R

(#51876) Atti777 válasza kchryss (#51873) üzenetére


Atti777
senior tag

A 279(e)-t én mindig 279lol-nak látom/olvasom

Путин, иди нахуй!

(#51877) szallasi007 válasza kchryss (#51873) üzenetére


szallasi007
őstag

A 279-re gondoltam csak közbe Skill meg a 260-at húzza a ruszki accján

(#51878) kchryss válasza szallasi007 (#51877) üzenetére


kchryss
addikt

Mostanában egész sokat streamel Barry aminek örülök mert szeretem nézni a játékát. Ráadásul sokszor hajnalban játszik amikor ráérek nézni. Emilia is akkor szokott játszani, ma hajnal 5kor is láttam játszani.

A korona vírus miatt többet játszanak.

(#51879) Atti777 válasza kchryss (#51878) üzenetére


Atti777
senior tag

Meg Lando Norris, Max Verstappen, Charles Leclerc is felbukkan a twitchen :)

Barryt láttam hétvégén délelőtt, valami fürdőköntös szerűségben streamelt, gondoltam csak nem volt kedve felöltözni. De azt hiszem tegnap este is láttam, és akkor is abban volt :DDD

[ Szerkesztve ]

Путин, иди нахуй!

(#51880) kchryss válasza Atti777 (#51879) üzenetére


kchryss
addikt

Én nem láttam mi van rajta, mert hajnalban zéró fény mellett játszott. Vicces volt mert csak akkor látszott az arca amikor a játékban valami világos dolog volt. Csaták között meg ült a sötétben. :)

[ Szerkesztve ]

(#51881) kchryss válasza szallasi007 (#51877) üzenetére


kchryss
addikt

Ez kapcsolódik a Carrybarry és wr témához: [13:31-től]

Jót röhögtem rajta. Fejlődik a szarkasztikus humora. :D
"Look at his pathetic 76% of the winrate"

(#51882) szallasi007 válasza kchryss (#51881) üzenetére


szallasi007
őstag

Néha mintha megkattanna a srác. Lehet hogy csak megjátsza magát, de kamera off és püföli a gépet ilyenkor és mellette meg mint vmi öt éves vinnyog. Legutóbb írtam is neki hogy mint vmi gyerek úgy sír, fejezze már mert rohadt idegesítő de nem hatotta meg :DDD

(#51883) peterson79 válasza ooloo (#51810) üzenetére


peterson79
őstag

A WG skálája elég jól visszaadja a tudást... szerintem.
Egyébként meg tökmindegy, mert van akit ez sem érdekel, csak az, hogy tütütütütütüü

(#51884) peterson79 válasza Dobi 562 (#51816) üzenetére


peterson79
őstag

Nekem nem volt szerencsém akkor. T100lt-t bármelyik kerekes megeszi reggelire. Valahogy mindig akkorákat basztak belém, hogy el is ment a kedvem a light-októl. Ha lesz TOTT-ban az EBR vonal akkor kifejlesztem, addig meg megyek heavy-kkel.

(#51885) e-newsee válasza peterson79 (#51883) üzenetére


e-newsee
addikt

Teljesen az sem korrekt, mert abba meg beleszámít a lejátszott csaták száma is. Pedig az egyáltalán nem garancia a tudásra.

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#51886) Dobi 562 válasza kchryss (#51881) üzenetére


Dobi 562
addikt

Tegnap este neztem Barry-t, 90% korul volt neki a gunmark a KPZ 50t-vel es zsinorban bukott vagy 5 csatat 4,5-5k sebzesekkel mert olyan csapatokat kapott, hogy az hihetetlen.

Hangosan gondolkodott, hogy nem eri meg menni segiteni a bajba jutott csapattarsaknak, mert elveszit miatta 1k hp-t, de akiket megment azok ugyis hasznalhatatlanok, tobbet erne gunmarkozas szempontjabol ha hatul maradna es onnan lovoldozne. De persze ugyanugy tolta elol a kovetkezo csatakban is, iszonyat jo jatekos. :)

(#51887) Jadro válasza Dobi 562 (#51886) üzenetére


Jadro
veterán

Ez a kis röpke összefoglalás nagyon jól jellemzi a mostani játékmenetek nagy többségét. Most mentem egy kört M44-el. 2és fél perc alatt voltam halott úgy, hogy leghátul álltam (arty-val hol máshol) és volt 2 killem. (603 dg) Oké, elég alacsony tier, de a taktikának még halvány nyomát sem lehet felfedezni.

Samsung Galaxy S23 8/128 Green

(#51888) SoulReaver


SoulReaver
veterán

Tegnap mentem pár kört... Régóta nem játszottam már. De meg is bántam :D

Akciós a 60TP, na meg is vettem, tetszik a rohadék, de a csapatra semmilyen formában nem lehet számítani... Egy halvány szikrája sincs, hogy segítsenek... :DDD

Taktika....

(#51889) Dobi 562 válasza SoulReaver (#51888) üzenetére


Dobi 562
addikt

Tamado csapat voltunk, 2-3 perccel a csata indulasa utan meg volt par heavy tankunk , akik a mezon a bunkerek mogott bujkaltak... :DD

Ja, tier 9-10 tankjaink is a helyzet magaslatan voltak...

[ Szerkesztve ]

(#51890) SoulReaver válasza Dobi 562 (#51889) üzenetére


SoulReaver
veterán

Sajnálom, hogy ilyen gané lett ez a játék...

Régen jókat szakaszoztunk PH-ról pár mókussal... Talán úgy lenne értelme, ha 3-mas szakaszokban nyomnánk :)

(#51891) Gyuri27 válasza Dobi 562 (#51889) üzenetére


Gyuri27
félisten

A bc is jó helyen van. Ez valami új meta, hogy papir medek heavy oldalon bohóckodnak.

Amd - Radeon - Ryzen

(#51892) ooloo válasza SoulReaver (#51890) üzenetére


ooloo
őstag

Főleg úgy van értelme , ahogyan Szakács Tibi műveli ha egy nézője befizet egy szakaszra . Tibi jobbra a néző balra .... ;]

Tegnap belefutottam többször is T95/FV4201 Chieftain hármas szakaszokba .... mondanom sem kell. :DDD
Azért az is gáz , hogy röpke két hét fejlesztés után a IX-es Lengyel nehéznél tartok úgy , hogy nem használtam fel free XP-t . Magasabb tierben a kudarcok java része annak tudható be , hogy rengeteg kezdő ( pár ezer csatás ) rendelkezik X-es tankkal és azt "használja" is .

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#51893) #21346560


#21346560
törölt tag

Mivel a felderítőnk elég korán elhunyt (a csata 34. másodperce), ezért mentem, és felderítettem... no meg azért lőttem is kicsit! Sajna nem lett ász, bár nagyon reménykedtem...

(#51894) Dobi 562 válasza ooloo (#51892) üzenetére


Dobi 562
addikt

Tegnap talalkoztam tier 6-8 csataban egy IS-3 szakasszal, mindket jatekosnak 500-nal kevesebb csataja volt. Malinovkan kempeltek a bazisunkon a sziklak mogott. Persze, hogy buktuk mint a szar. Nem tudom mi lenne ra a jo megoldas de kezdoket nem engednek ossze tapasztaltabb jatekosokkal.

(#51891) Gyuri27 : a light-ok is rendszeresen befutnak csata elejen a heavy duhongokbe, gyanitom nem tudjak mi a kulonbseg a tankosztalyok kozott. :DDD

(#51895) ooloo válasza Dobi 562 (#51894) üzenetére


ooloo
őstag

A tankosztályoknak már nincs jelentősége vagy legalább is csekély ... A heavy páncélzatot felülmúló muszka TD ... a kerekesek mozgását lekövetni képtelen löveg ... a heavy jellemzőkkel megáldott muszka közepesek . Rendbe kéne tenni a tankosztályokat . A kerekesek gallyra vágták a klasszikus felderítőket . A sok idétlen kezdő gallyra vágta a magasabb szinteken folyó csatákat . A random csatákba beengedett kitúlzottan OP jutalomtankok . A játék ezer sebből vérzik , de még itt vagyunk . :DDD

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#51896) SoulReaver válasza ooloo (#51895) üzenetére


SoulReaver
veterán

Az 1.9 hoz vajon valami értelmes változást? Olvasgattam a listát, de nem győzött meg..

(#51897) ooloo válasza SoulReaver (#51896) üzenetére


ooloo
őstag

Ha kihozzák élesben , akkor majd kiderül de csodára ne számíts . De mitől is lenne változás ? A játékosállomány marad .

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#51898) Dobi 562


Dobi 562
addikt

Nagyon durva... Mar sokadik 4-500 csatas jatekossal talalkozok tier 8-ban szakaszban valami remek 20k csatas 44%-os jatekossal. Fogalmuk sincs mit kene csinalni, de meg a sajat tankok loveset is blokkoljak... Majd elhalnak 0-1 sebzo loves leadasa utan. Szivesen belehallgatnek a hangkommunikacioba (ha van) , hogy mi tortenik ilyenkor veluk. Kivancsi vagyok a 20k csatas veteran milyen hasznos tanacsokkal latja el kisocsit. :C

(#51899) #21346560 válasza Dobi 562 (#51898) üzenetére


#21346560
törölt tag

Bújj el, nehogy meglássanak, aztán ha már nagyon kevesen vannak, akkor elmegyünk foglalni.... vagy hasonlók! ;]

Támadunk, felderítő vagyok. Mentem spotolni. Spotoltam 2 percig, nem lőtte őket senki. Nézem a minimapot, mindenki elmenekült mögülem... :F
Oks, akkor csináljunk valamit:

Egyébként a Skorpió meg az Udes volt mögöttem egy darabig.... Szerintem akkor szedtek össze pár sebző lövést, amikor a map leghátulján ülve várták, hogy lemészárolja őket a védő sereg...

[ Szerkesztve ]

(#51900) ooloo


ooloo
őstag

Csak egy példa .... 28 csatával kifejleszthető a TP50-ből a TP60 . Nekem annyiból sikerült . Mindez free XP nélkül . Csodálkozunk , hogy 1000 csatával a X-es tierben bohóckodnak a kezdők ?

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.