Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4301) C.Brigante válasza anzo (#4298) üzenetére


C.Brigante
veterán

de igen tele kell! neked is van problémád meg másnak is, kérdés az kinek milyen fokú igényei vannak! ezért a pénzért te ajánlanád valakinek, h igen, vedd meg kicsit hackkelgetni kell (amit nem mindenki tud ugyebár) de amúgy nagyon jó kis telefon! csak bírd a kompromisszumokat!!! Úh. nem kell nekem a szelíd duma erről a telefonról, add el! Nem azért vettem baszki! szted miért árulják már a fórumból ennyien??? mert olyan nagyonon frankó?? nem, azért mert igenis szarul csinálták meg, nem kell minden embernek bekötni a szemét azzal, h "add el"

suppe: úgy van!

[ Szerkesztve ]

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / 

(#4302) tome.jr válasza fullmanytime (#4252) üzenetére


tome.jr
addikt

Az fr17 fear-rel minimális kompromisszumot kell kötni, de messze ez a legjobb rom, stabilitásban és sebességben is.

Én ma olyat tapasztaltam, hogy nem enged full hd videót csinálni, egyszerűen nem indul el a felvétel. :U Hd-t azt viszi.

Pumba3: A skin az ami a rommal feljön, legalábbis én arra értem. Egyedileg teszek fel a mr. home-hoz háttérképet (nem mozgót mert az nagyon merít) és nálam rendben van az akksi. Most 18 órája van a töltőről leválasztva és közepes telefon használat mellett + 30 perc angry birds + videó felvétel és 56 %-on áll. A karikában számokkkal mutatott akksi az az fr17 fear miatt van, nálam is olyan de nem merül tőle jobban.

Akinél gyorsan merül az akksi annak véleményem szerint valami egyedi beállításbeli (háttérben futó app, hálózatkeresés, szinkronizáció, stb.) problémája van.

hdmi: Én úgy tudom/hallottam :) hogy ha usb-ről vagy más csatlakozóról (jack) vezeti ki az ember valami átalakítóval a jelet akkor hiába van bemenő oldalon hdmi konnektor, a képminőség jelentősen romlani fog.

Én olyannyira elégedett 2X használó vagyok, hogy az apróban tapasztalható áresés miatt komolyan elgondolkodtam azon, hogy veszek még egyet :DDD Úgyis kellene egy második telefon, pl. a telenoros hálózatkiesések miatt egy amolyan tartalék (voda vagy t) célszerű lenne.

Egyébként meg mint friss androidos felhasználó kifejezetten örültem neki, hogy a készülékkel kapcsolatban felmerült hibák miatt bele kellett ássam magam a téma rejtelmeibe. Szóval azt kell mondjam, nekem ezek a szoftveres szívások kifejezetten tetszenek mert lehetőséget adnak arra, hogy folyamatosan bütyköljem a telefont. :C

Persze megértem azt is ha valakinek a töke kivan a problémákkal és nincs kedve/idegzete/tudása a telefonnal mókolni

[ Szerkesztve ]

(#4303) suppe válasza tome.jr (#4302) üzenetére


suppe
tag

én még azok közé tartozom, aki nem frissített rá semmit, se gyárit, se customot (V10b). ahhoz képest h gyári állapotában van két hónapja, csak a hívás utáni beragadásokkal van néha gondom.
nekem is első androidos telóm, de vhogy nem vágyok rá, h minden időm arra menjen, h próbálgassam az új romokat... pedig szerintem nem lennék annyira béna hozzá, infós és elektronikai végzettséggel. csupán használni szeretném arra amire ki van találva. amúgy a telefonjaimat 90%-ban újan vettem (98 óta van mobilom), de még egyet se kellett romolnom, vagy szervizbe cipelnem, mert hw vagy sw hibája volt. ezzel se akarok menni, csak remélni tudom, h a mérnököknek nagyon rá lett koppintva a fejükre és csinálnak egy normális frissítést vagy 2.3-at.
egyszerűen nincs mindenkinek arra ideje, h egész nap próbálgassa, h melyik rom a tuti. a legtöbben csak használni akarják, semmi több. de azt úgy, ahogy elvárható lenne.

"Az állatkert a kapun kívül is folytatódik!"

(#4304) ZX7 válasza C.Brigante (#4301) üzenetére


ZX7
tag

+1

alkalmaz,elhárít,improvizál

(#4305) C.Brigante válasza suppe (#4303) üzenetére


C.Brigante
veterán

de nem is az, mert csinálom én, na de 5 romból legalább egy legyen olyan, h használható könyörgöm!! melyik felett hunnyak szemet, ne indítson el semmilyen videót? esetleg akadozzon nyugodtan? legyen mindenkinek robo hangja? találjon 5 perc alatt gps jelet? no majd kikockázom még....

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / 

(#4306) Rotate válasza C.Brigante (#4305) üzenetére


Rotate
veterán

azért mindenkinek nincs gondja... de nekem olyan mind1 h elijesztitek-e az érdeklődőket... legalább nem lesz néptelefon...

(#4307) djstavross válasza suppe (#4303) üzenetére


djstavross
tag

Osztom a véleményed! :)

(#4308) suppe válasza Rotate (#4306) üzenetére


suppe
tag

ez nem arról szól h elkergessük a potenciális vevőket, meg h néptelefon lesz-e vagy sem. ha már néptelefon: vannak akiknek nem azért kell egy ilyen készülék, h elmondhassák h bibibi...
nekem azért kell, h ne kelljen a kocsiba egy gps, ne kelljen egy fényképezőgép, ne kelljen mindenhova laptop, jah és ugye telefon... ezért okostelefon, h ne 3 mázsa kütyüt cipeljek magammal munka közben. az első generációs omniámat úgy adtam el, h a csávó nem hitte el h 2 és fél éves, mert egyben volt. és nem volt vele semmi gondom. azért cseréltem le mert többet tud meg gyorsabb a 2x. remélem az a kevés gondom (hívás utáni beakadás és a hangminőség) javulni fog majd a frissítéssel.

"Az állatkert a kapun kívül is folytatódik!"

(#4309) jooker82


jooker82
nagyúr

Mi elvileg már 2.3.3.4-el fogjuk kapni....Meg szerintem az össz LG telefon...
Lehet megéri,majd várni..... :K

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#4310) suppe válasza jooker82 (#4309) üzenetére


suppe
tag

úgy legyen!!! de ne csak az op. rendszer legyen frissítve hanem a javítsák ki azokat a dolgokat is amik itt felmerülnek. vagyis nem csak itt merülnek fel hanem máshol is.

"Az állatkert a kapun kívül is folytatódik!"

(#4311) mrThomi


mrThomi
addikt

valaki használ még belepattintós másgneses füles LG 2x tokot? tényleg megzavarja a mágnes a rendszert, meg az iránytüt? valaki irta még itt régebben, hogy nem tett neki jot. Meg tudja ezt még valaki erösiteni? Mik a tapasztalatok azoknak akik használják ?

(#4312) leslien


leslien
nagyúr

kb 1 hete vettem, eddig lekopogom nincs semmi baj vele v10c van fent mindent visz (kivéve mkv-t) nem akad. sgs-m volt na ott is voltak problémák!! sgsII akartam venni de nincs annyi manitum h azt vegyek ezt meg telenortol meg kihoztam potom összegért. sztem 2.3.4 azért majd ha kijön akkor sokkal de sokkal jobb lesz :)
várunk mert sztem akinek sgs volt az tudja mi az h várni!!

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#4313) Linkin


Linkin
senior tag

elégé elbizonytalanítottak ezek a problémàk

Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ

(#4314) Pumba3 válasza tome.jr (#4302) üzenetére


Pumba3
tag

Hát próbálkozom vele, nem adom fel :D

Tudom hogy a karikában, számokkkal mutatott akksi az az fr17 fear miatt van, csak valaki panaszkodott rá, hogy nagyon merül tőle.

Szóval próbálkozom továbbra ish.

Érdekesség:

Hogy lehet az, hogy töltöttem, 100%-nál lehúztam, kikapcs, "BAttery Wipe", majd bekapcsolás után 98%-on áll? :)

iPhone 4 8GB Black 5.0.1

(#4315) tome.jr válasza Pumba3 (#4314) üzenetére


tome.jr
addikt

Maga a ki/be kapcsolás is merít és úgy emlékszem a wipe is.

(#4316) C.Brigante


C.Brigante
veterán

ezt most leírom akkor is ha megköveztek!
gondoltam, hagyjuk a sok főzött romot, menjen vissza rá a gyári legfrissebbje (v10c) aztán türelmesen kivárjuk a 2.3-at, elég a szarakodásból! Fogta a legény a telefonját, oztán visszatette rá a gyári romot... minden rendben is volt, mehet a restart! Ment volna ha a telefon is úgy gondolta volna :DDD ekkor már a legényke csak nevetett, csak nevetett és elkezdte a telefont újraélesztését. Eljut az első lg logóig, aztán a szines animációig aztán megint lg logo majd fagyi, kis idő után sajátmaga újraindult!! ezt eljátszotta kb. 6x egymásután!
No, gondoltam akkor csomagolás mehet gariba a lelkem, elötte mondom legyen mé1x hátha.... láss csodát, megijedt a csúnya garis bácsiktól és septibe fel is állt kis telefonom! nagy volt ám az öröm, meg is ünnepeltük, kaviár, pezsgő, kurvák...

má csak csendben mondogatom neki, ne dögölj meg sanyiii...
(és előre is elnézést, minden tökéletesen működő telefon tulajdonoshtól!) :DDD

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / 

(#4317) leslien válasza C.Brigante (#4316) üzenetére


leslien
nagyúr

kérlek tarts ki pls. :D mert nagyon jól fog jönni itt minden szakmailag hozzá értő fórum társ
:DD

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#4318) Rotate válasza C.Brigante (#4316) üzenetére


Rotate
veterán

a gyárit flashelted, v recovery? ha flashelted akkor nem tom mi lehetett a gond, ha pedig recovery azon nem lepődök meg, egyszer már elcseszte nekem is a rendszert... azóta óvatosan restore-olgatok...

leslien:

ne félj, ha kell én segítek :) nekem valószínűleg még 2-3 év múlva is ez lesz a telefonom (ha csak el nem lopják, vagy el nem hagyom), nem hiszem, hogy még egyszer az életben ennyi pénzt össze tudok szedni telefonra :)

[ Szerkesztve ]

(#4319) tome.jr válasza C.Brigante (#4316) üzenetére


tome.jr
addikt

Bootloop. Nekem is volt már ilyenem, megizzadtam vele én is. Gondolom nem smartflash-sel tetted vissza a gyári romot. Egyébként ez nem a telefon hibája lesz :P

Rotate: Restore-t már én is hanyagolom, csak szívás volt vele.

[ Szerkesztve ]

(#4320) leslien válasza Rotate (#4318) üzenetére


leslien
nagyúr

ok! :R

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#4321) C.Brigante válasza Rotate (#4318) üzenetére


C.Brigante
veterán

direkt nem smartflessel csináltam, mert ki akrtam próbálni, h lg updaterrel rányomom! nem is volt vele gond... egészen a restartig. most újra virgonc, 3x indítottam újra, minden ok. (leszámítva persze a nagyszerű gyári rom előnyeit :DDD )

tome.jr:soha nem csinálok restore-t! (abból még jó nem sűlt ki)

leslien:még nem adom fel! :)

[ Szerkesztve ]

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / 

(#4322) Rotate válasza C.Brigante (#4321) üzenetére


Rotate
veterán

mondjuk nem értem miért csodálkozol, hogy elbaszta, ha ráupdateltél a custom rom-ra...

(#4323) Skynet258 válasza leslien (#4320) üzenetére


Skynet258
veterán

Meg ott van Anzo is meg szerény személyem. Hozzáértőkből azért nincs hiány... ;)

https://geekpulse.hu

(#4324) Pumba3 válasza tome.jr (#4315) üzenetére


Pumba3
tag

Valóban :D

iPhone 4 8GB Black 5.0.1

(#4325) C.Brigante válasza Rotate (#4322) üzenetére


C.Brigante
veterán

hát szerintem tök mindegy! egyébként meg amúgy sem tiszta ez így, kellene ide is egy task29 féle progi ami törli az összes előző romok által hagyott sallangot! Az itt a baj, nem az updater!

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / 

(#4326) Rotate


Rotate
veterán

addig örültem, hogy minden rendben, míg most töltés közben restartolt egyet... :D
bár mondjuk 1 hónap alatt egyszer restartolt, az nem vészes...

(#4327) Balázs1986 válasza jooker82 (#4291) üzenetére


Balázs1986
addikt

Ez kicsit olyan "Leszarom, ez akkor is király mert olcsóbb és adtak 1 plusz kábelt, az meg akkor is szar!" hozzáállás :D Az a +512mb ram épp "csak" annyi, hogy lehet, nem keresgélnének páran eszement módon task killereket a laggok miatt. Hozzáteszem, jelenleg még nem is kell. De majd egy pár hónap múlva meglátjuk, mennyire fog /nem fog hiányozni pl. tegra game fronton :) (Remélem hogy nem fog, de jelen trend szerint a programozók "buzgósága" optimalizálás terén nem erre enged következtetni.) A 8gb belső tárhely (ami <6 gb) meg már most olyan, hogy ha felveszel pár fullHD videót (belsőre érdemes, azt gyorsabban kezeli), meg mondjuk ott egy i*o full eu térképpel akkor bőven elférne ott a 16gb is. E helyett veszünk mi sd kártyát. Akármit mondasz, ez is kiadás :) Samoled-et nem láttam még élőben, ergo nem tudom hogy kicsit / nagyon szebb / csúnyább, de most így nem hiszem, hogy nagyon elbújhat az ips mellett (persze ennek is gyönyörűek a színei, ezt tudom és örülök is neki nagyon) :) És akkor arról ne beszéljünk, hogy hdmi kábel és hdmi kábel között is van bőven különbség. És amit adnak hozzá, nem a jobbik fajta, bár nem is blueray tartalmat játszunk át hogy az kelljen, ez tény :D Az árak között viszont nem 50k a különbség. Amikor ez kijött, 130k volt emlékeim szerint. Ne a mostani árához nézd, úgy nincs értelme :) Ne értsd félre, még mindig nem bántam meg, hogy az Optimus-t vettem, sőt...! Csak el kell fogadni, ha egy másik telefon néha okkal drágább valamennyivel, és lehet logika abban, ha valaki amellett teszi le a voksát (bár az is lehet elb*szva szoftveresen úgy, mint ez :D ) De nem magyarázok többet erről, nekem nincs bajom ezzel a telóval, csak megértem azt, akinek ténylegesen van (tehát az olyat, ami nem user error). "Érdekes,hogy mindenki sír...én meg akármilyen szoftot rakok rá,minden rendbe van..." Na azért "sírtál" te a szoft felrakással emlékeim szerint eleget :D

Más: Nem nagyon voltam itt hétvégén, és félelmetes, miket kell visszaolvasni, komolyan. Ez már vicc. Legalábbis nekem.
Hibás telók -név nélkül-: Minimum annyit tegyenek már meg adott userek, hogy ha customot nem is (bár Android esetén ezzel a lehetőséggel is lehetett volna számolni megvétel előtt, de nem megyek bele a megvétel előtti "utánaolvasok mit fogok használni 100k-ért" dologba), de legalább a gyárilag kiadott frissítést tegyék rá. Nem véletlen adták ki. Egyik telefon / op.rendszer gyártó sem. Márpedig mindegyik ad ki. Tudom: "Nem azért vettem, hogy frissítgessem, azt akarom, hogy működjön elsőre..." Akkor viszont nem kell okostelefont venni. Se Android, se IOS, se Symbian, se pedig Microsoft op.rendszerrel. Ennyi a titok. Ezek nem 1db firmware-ből állnak, 1db célhardverre (különösen az Android, meg a Microsoft). Vagy álljon be az illető programozónak, és alkosson v1.0 stable-ra időtállót (sőt, esetünkben egy olyan rendszert optimalizálj elsőre sikerrel adott hardverre amit nem is te csináltál :D ) De addig is használja minimum a gyártó frissítéseit bátran a felesleges panaszkodás helyett, főleg ha az tudvalevőleg orvosolja az adott gondot.
Akik megpróbáltak már min. gyári frissítést (neadjisten még a v10d uk-t is, custom-ról már írni se merek), és ugyanazok a hibák előjönnek az itteni tanácsok megfogadása mellett, már azelőtt is, hogy belevariálnának a rendszerbe (killerek, monitoringok, launcherek, stb.), azokra ez természetesen nem vonatkozott. Valószínű hogy jogosan beszélnek, és ha a dolog nem 10évben1x jellegű, talán megérne egy gariztatást. Tőlük jó a negatív kritika is, akár szoftveres, akár hardveres hibáról van szó...ezt el kell fogadni. Így derülnek ki az igazi, még nem javított hibák. Szerintem :D

Az "elfogadhatatlan képet csinál" dolog is vicc. Nem értem, hogy lehet csodát várni egy telefontól (főleg, hogy volt aki több 10 év fotós múlttal várt...na ne...). Rá kell nézni a hardverre és látszik, hogy mit (nem) tud. Főleg pl. egy párás tengerparton, erős napfényben. Arról nem is beszélve, hogy oké hogy van tájkép készítésre lehetőség, de ez nem az a lencseméret ami tűéles kép készítésére képes abban a módban. Ez is "ránézekéslátom". A többi, hasonló telefonhoz képest szerintem jó képeket csinál, de legalábbis nem rosszabbat, mint azok (N8-ról nem beszélek, ott eleve nagyobb a szenzorméret). Ez egy telefon, kéremszépen. Persze szoftveresen lehet javítani, de nem kell csodát várni. (Tényleg elnézést, ha tévedek, de azt is kizártnak tartom, hogy a hátlapban a lencsevédő üvegből legyen. Takarítani viszont sokszor kell, ez a homályos képek egyik forrása. Meg nagyon finom anyaggal a lencsét sem árt néha. Nem porálló a telefon, rákerülhet (és kerül is).)

Szerk.: Húdehosszűrasikerült :B
Bocs mindenkitől ha erős lett, lehet hogy csak fáradt vagyok és sok volt az agyamnak egyszerre ennyi mindent visszaolvasni egyszerre, de valahogy kiütött. :B :)

[ Szerkesztve ]

(#4328) Rotate válasza Balázs1986 (#4327) üzenetére


Rotate
veterán

nekem tetszett :) bár valszeg felesleges, nem fog semmi változni szerintem :)

de legalább kiírtad magadból, jobb a lelkednek :)

(#4329) suppe válasza Balázs1986 (#4327) üzenetére


suppe
tag

én még nem találkoztam itt olyannal, akinek a gyári frissítés megoldotta a gondjait. vagy ha igen, akkor lett más helyette. nem cserélgetem sűrűn a készülékeim, 2-3 év az átlag. de vajon miért volt h az i900 omniám sose fagyott meg? pedig gyári soft volt rajta végig. szerintem meg lehet elsőre működő szoftot csinálni, csak idő és nem marketing kérdése. és az is első szériás volt. amúgy meg ha jön is frissítés addig nem rakom fel, míg itt nem dícsérik agyon. örülök h eddig nem frissítettem.

[ Szerkesztve ]

"Az állatkert a kapun kívül is folytatódik!"

(#4330) Balázs1986


Balázs1986
addikt

Szavam se lenne, ha legalább megpróbálnád a frissítést. De makacskodsz. Pedig ha jól emlékszem, neked kizárólag híváskezelési gondjaid vannak, ami azért van, mert v10b van fent. Tényleg ne haragudj, de magadat szívatod. Főleg bocs, és nem szóltam, ha azóta más gondod is van, de csak emlékszem.
Továbbra is azt tudom mondani, hogy nem véletlenül jönnek ki frissítések. Jöhetnek velük elő új hibák, de messze nem törvényszerű. Nekem pl. egy sima v10c megoldotta kevés gondomat v10b után (szintén hívásbontáskor jelentkezők) úgy, hogy a baseband maradt mellette 0218. Szóval: de igen, van, akinek megoldotta. És szerintem nem csak nekem (1kérdés+1válasz után eltűnő emberkék, meg ugye vannak akiknek eleve nincs bajuk, ezért sose ismerjük meg őket) :) Az más kérdés, hogy sokan kedvet kapunk kísérletezni és elmerülünk a custom-ok világában. Anno az SE-immel meg az 5800-val is ezt tettem. Az Android-ra eddigi tapasztalataim szerint pedig mégnkább igaz, hogy akkor használod ki igazán, ha mókolod. Tényleg, pont mint a Linux :D
Omnia i900 gondot pont hallgattam eleget (szaggatás, fagyás...) anno havernál alig megvétel utántól, pedig ő biztos vagyok benne, hogy előtte utánaolvasott. Egy darabig bírta, aztán eladta. De lehet, hogy egyedi hiba volt. (Egyébként a WinMo sem tökéletes, pedig öregebb, mint az Android).
És nem, nem védem az LG-t, valóban hiba volt így kiadni. De az - épp ezáltal- ismert gondokra kiadott javításokat használni kell. Ennyi. Előbb-utóbb kiforr, de ha mindenki a te hozzáállásoddal élne, nehezen kapna az a szerencsétlen gyártó visszajelzéseket.
Szoftverfejlesztés 1.óra első mondatai között hallottam anno: nincs tökéletes szoftver, hacsak nem valami primitív "Hello, word!"-szintű dologról beszélünk :D Van viszont lavina-effekt: ha agyon akarod tökéletesíteni, egy határon túl több hibát gyártasz a javítással, mintha el se kezdted volna. El kell találni egy szintet. És ezt nem 1 verzióval fogod elérni. Nem is kettővel. De ülj rá, hogy tökéletes legyen...vagy belesülsz, vagy mire eléred, már kidobhatod, mert a konkurencia addigra a huszonötödik újabbat tolja ki...hibásan, amit majd patch-ekkel javít, és mindenki boldog lesz. Nem kell, hogy tetsszen, de ez így megy.

Rotate: Köszi :D És igen, ez is igaz, jobb lett...most egy ideig megint tudok jópofát vágni akár az "áááezmárfáj" ügyekhez is :D
-francbamegintsoklett, leállokmostmár :D

[ Szerkesztve ]

(#4331) suppe válasza Balázs1986 (#4330) üzenetére


suppe
tag

olvastam eleget ahhoz, h lássam: az eddigi frissítések sem váltották meg a világot. azzal meg együtt tudok élni, h szar a hangminőség, meg néha beakad hívás után. nem kell mondanod h makacs vok, mert tudom. majd akkor akarok frissíteni, ha van olyan szoft ami az eddigi alap dolgokat helyrerázza.
én is végigültem elég sok prog és szoftverfejlesztői órát ahhoz, h tudjam: csiszolni mindig lehet vmit. nekem a bajom az, h manapság megengedheti magának egy gyártó, h ilyen munkát kiad a kezei közül. de sajna jó reklámmal és marketinggel minden megoldható. és te is látod (meg én is és mindenki), h egy jó vasat raktak össze, de a szoftot csak úgy nagyjából, h gyorsan a samsung, motorola stb. előtt kijöhessenek vele.

az omniám szó szerint ki se volt kapcsolva két és fél évig, max. ha mem.kártyát cseréltem benne. pedig azt még volt is időm (ki)használni. én meg voltam vele elégedve.

[ Szerkesztve ]

"Az állatkert a kapun kívül is folytatódik!"

(#4332) anzo válasza C.Brigante (#4325) üzenetére


anzo
senior tag

Amennyiben smartflash használsz az teljesen fullra törli a készüléket, semmi nem marad rajt az előző romból. Még a belső SD-t is lepucolja.
Nem elképzelhetetlen, hogy ha ennyi tökölés után is problémáid vannak, hogy hardver hibád lenne, én a helyedben elgondolkoznék egy szervizen az is igaz, hogy a legtöbbször csinálnak rajt egy frissítést és kész, főleg ha nem egy állandó fennálló hibáról van szó.

Suppe: Volt itt jó párunknak I900 és azzal is volt szívás bőven mint ahogy az SGS-el is meg a HTC-kel is. Sajnos valóban el kell fogadni, hogy ez egy teljesen új konstrukció nem csak egy újabb köntösbe bújtatott bevált rendszer. Idő kell ahhoz, hogy majdnem tökéletesen működjön rajt minden. Azért írtam a majdnem tökéletest mert az IT-ban még ez is csak egy álom. :O

(#4333) Balázs1986 válasza suppe (#4331) üzenetére


Balázs1986
addikt

Persze, baj hogy megengedheti magának a gyártó a félkész termék kiadását. De megtette (mint mindegyik mostanában), megvetted (megvettük). Ez a telefon 3 hónapja van kint. Fiatal, nem most lesz hogy minden tökéletes(khm... :D ) lesz rajta, pont a fenti dolog miatt. De saját tapasztalat az, hogy már sokat javult. És ha már kapkodás, meg hiba, akkor inkább legyen sw, mint hw. Mondjuk, sajnos akadt példa a fórumban utóbbira is, de ez sem meglepő a gyártókat elnézve :(
Nem frissítesz amíg nem jön javítás, de javítsák ki a hibát, hogy megérje frissíteni? :F De ezzel magad ellen beszélsz. Pont a fagyás elég nagy hiba ahhoz, hogy rátedd -ha nem is a v10d, de legalább a v10c- frissítést. Egyéni hibák mindig vannak, általános hibák tudtommal nincsenek update után (voda v10d kivétel, arra ne is frissíts). Jó eséllyel nem lenne belőle károd ha tennél egy próbát. Kb ugyanaz a rizikója, mint ha kijönne egy superpatch ami mindent javít, de neked pont besz*rna. Legrosszabb esetben meg visszateheted a v10b-t. 10 percet se vesz el az életedből, cserébe nem őszülsz tovább :D
Ha a rom-olgatások miatti restartokat nem számoljuk, enyém se nagyon volt még kikapcsolva 2 hónap alatt :) Te is infón végeztél? Akkor hogy-hogy nem szereted piszkálni? Én bele is d*glenék... :D

[ Szerkesztve ]

(#4334) C.Brigante válasza anzo (#4332) üzenetére


C.Brigante
veterán

most a végén már direkt nem smartflessel csináltam mert olyan világvége hangulatban voltam a telefont illetően! De amennyiben 100%, h a SF pucolja a szemetet is, akkor felteszem azzal a UK romot. (majd meglátom milyen kedvem lesz) Az a baj, h már nem emléxem a v10c-nek milyen gondjai voltak...

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / 

(#4335) anzo válasza C.Brigante (#4334) üzenetére


anzo
senior tag

Próbáld meg feltenni a Spanyol v10c-t ez a legutolsó kiadás.

(#4336) C.Brigante válasza anzo (#4335) üzenetére


C.Brigante
veterán

rendben, köszi!

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / 

(#4337) spckris


spckris
tag

ha valaki tud vmilyen ^nlock megoldást amivel megmarad a gari privátban írjon kérem! :R

(#4338) djstavross


djstavross
tag

Huhh lenne mire reagálni, csak sajnos nincs időm meló miatt! Egyelőre csak azt szeretném, ha valaki leírná, hogy a gyári romok v10b,c,d és társai miben fejlődtek eddig és mit javítottak egyikkel a másikon! Persze, ha nem nagy kérés! Illetve, hogy a 2.3-tól mit várhatunk! Köszi!

(#4339) djstavross válasza anzo (#4335) üzenetére


djstavross
tag

A v10c-ből a legfrissebb vagy az összes gyári rom-ból?

(#4340) derrik


derrik
őstag

Hali :)

Ilyen órát hogyan lehetne összehozni ???????

(#4341) Rotate


Rotate
veterán

az agyonistenített sgs2-nek is megvannak a maga gondjai....

[link]

(#4342) anzo válasza djstavross (#4339) üzenetére


anzo
senior tag

Az összes közül az LG nem igazán következetes a jelölést illetően, jobban mondva régiókban jelöli a romokat. Pl.: A Spanyol v10c ----> 05.05 UK v10D ----> 04.19

Kérdezted mi az ami változott a frissítések során. Nem adnak ki change log -ot tehát nem tudni mi az amiben javítottak de az esetek nagy többségében az addig összegyűlt hibákat próbálják meg orvosolni így nagy valószínűséggel mindig a legutolsó a legjobb.

(#4343) anzo válasza derrik (#4340) üzenetére


anzo
senior tag

Szerintem ez egy Beautiful Widgets a megfelelő skinnel felvértezve.

(#4344) djstavross válasza anzo (#4342) üzenetére


djstavross
tag

Köszi! Egyébként teis a spanyol v10c-t használod? Te milyennek látod? Mik a tapasztalatok? Nekem v10d uk-m van a telón, megéri átállni?

(#4345) dfcwolf


dfcwolf
tag

Lassan én leszek itt egyedül elégedett. Én fölraktam régebben a V10C-t és azóta kutya baja. Olvastam, hogy V10S is van, de azzal vodás APN-ek lesznek. Pusztán lustaságból nem tettem fel.

Siemens SL55 | Siemens SX1 | LG Viewty | LG Arena | LG O2X | HTC ONE XL | HTC HOX | Galaxy Note II | Galaxy Note III | Honor 4X | Nexus 6 | ONEPlus 3 | ONEPlus 3T | ONEPlus 5

(#4346) djstavross válasza dfcwolf (#4345) üzenetére


djstavross
tag

A spanyol v10c-t tetted fel? Telenoros APN-ek vannak benne? Tényleg semmi probléma nem vetődött még fel? Mióta van fent? Köszi!

Hja magyar nyelv van?

[ Szerkesztve ]

(#4347) Rotate válasza djstavross (#4346) üzenetére


Rotate
veterán

az összes európai romban van magyar nyelv... és neki az itteni v10c van szerintem... az APNeken meg nem tudom mit siránkozol, beadod kézzel és megy... v10d uk-nál sokkal úgysem lesz jobb... bár nem is tudom mi bajod vele, mit szeretnél orvosolni...

(#4348) djstavross válasza Rotate (#4347) üzenetére


djstavross
tag

Az APN-eken azért siránkozom, mert ha szolgáltatótól vettem a telefont és nem a gyártótól függetlenül akkor könyörgöm legyen már rendben az a telefon!!! Szerintem....
Illetve a v10d uk-val talán megoldódtak a nagyobb jellegű problémáim, de mivel kezdettől szoftveres problémáim vannak a készülékkel bizonytalan vagyok vele kapcsolatban és ott van az emberben a félsz, hogy vajon minden sms-t megkaptam, tuti mindenki el tud érni? Nem fog restartolni a teló? Le fogom tudni tenni a készüléket?
Nekem csak egy hibátlanul működő szoftver kell! Ennyi, szerintem nem nagy kérés ezért az árárt és minőségért! Remélem érthető voltam!

(#4349) anzo válasza djstavross (#4346) üzenetére


anzo
senior tag

Nem, nekem saját van fent aminek az alapja a v10s :)

(#4350) djstavross válasza anzo (#4349) üzenetére


djstavross
tag

Saját, de v10s az alapja? Az hogyan? :O :9

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.