Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3378) belovary


belovary
senior tag

Milyen sztorikat írtok... Kemény. :D Engem nemrég hívott egy srác, esküvő miatt. Ajánlottak neki, pedig én nem vagyok kifejezetten esküvős fotós, mert még időm nem volt kiépíteni itthon a vállalkozást. Na mindegy, a beszélgetés alatt már feltűnt, hogy szerinte a fotózás amit írtatok is, egy könnyű pénzkereseti dolog. Nem kell se tudás, se komoly eszközpark, csak odamész, és felmarkolod a zsét. Azt mondja nekem. Figyelj! Te is tudod, én is tudom, hogy ez az egész esküvő a lehúzásról szól. A gyűrű, a kaja, meg minden ahogy kimondom az esküvő szót, dupla annyi. Neked ez a fotózás semmibe nem kerül, max idődbe, de hát úgyis kajálsz, dumálgatsz, csajok, stb... Szerintem ha adok 60ezret, az is bőven sok, de ezt tudod te is.... még folytatta hogy annyit eszek amennyit akarok, meg nem kell folyamatosan fényképezni, stb... Mosolyogva mondtam neki, hogy nézd, itt most nem az összegről van szó, de aki ilyen szinte lenézi a másik embert, és a munkáját, én nemhogy fotózni nem szívesen megyek el neki az esküvőjére, de még vendégként sem. Azt mondja most mit személyeskedek, meg aki neki ajánlott, nem hiszi, hogy ilyet szeretne visszahallani. Uhh mondom, ok, rendben, semmi gond, én sajnos nem tudom vállalni. Mi az hogy nem? Neki azt mondták, tuti vállalom. Mondom neki, ne haragudj, de akkor aki ezt mondta beszéld meg vele, én nem tudom vállalni, és köszönöm a hívást, de mennem kell dolgozni. Ennek még lesz visszhangja barátom... és letette. :DDD :DDD :DDD

Amúgy most Ropi akkor másnak kiadta a feladatot ha jól értem? Akkor ezek szerint megvannak a képek, csak ennyi ideje nem foglalkozott velük?

Gondolom azért ti is néha nézegettek MyWed-es képeket, de sokszor én nem értem ezeket a nap képeit. Tudom, velem van a baj... ;] Ok, hangulat, és adom is, hogy néha fontosabb mint az hogy a kép mennyire lett jó. De elég sok olyat látom, mintha kapás lövés lenne, és az FF mánia meg a másik. Ez a kép is olyan, hogy nekem a nő lábfej csonkolása egyszerűen ebben a formában hazavágja, hiába jó a pillanat. Vagy akkor jobban megvágni. Meg ez az FF, a csaj mellkasa egyszerűen gáz. Na mindegy, nem elemzek, csak, hogy ti is szoktatok mazsolázgatni?


[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.