Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3199) belovary válasza cOxeR (#3195) üzenetére


belovary
senior tag

Nem értem miért lett volna erős a fogalmazásod... Teljesen korrekt.
Amúgy én meg is értem, hogy mindenki próbál a felszínen maradni, és ezzel nincs is baj.
Azzal van bajom nekem, ahogy ezt előadják. Na az a gusztustalan...
Most ugye nuku rendezvény, nuku esemény, és azt hittem bajban leszek. Szerencsére összekukázzuk amit csak lehet, ma is 4 helyen voltam. Ma is volt egy étterem, aki "segítene" az embereken. :) Előrecsomagolt készételeket készítenek, elmondásuk szerint nyomott áron, hogy ezzel is segítség azokat a szülőket, akiknek otthon vannak a gyerekeik, és nincs idejük a kajával foglalkozni, ne kelljen menni boltokba. Na igen, szép szöveg, de 1100Ft 1 adag kajáért nem mondanám hogy nagyon nyomott ár, plusz még kiemelik azt is, hogy 1 adagért nehogy odamenj, inkább több napra, a legjobb ha 1 hétre vásárolsz! WTF????
És akkor nincs kiszállítás, illetve van.... taxis viszi ki, 1500Ft... :(( Na nekem itt már leoldott a lánc. Szóval azért na... Értem én hogy nem pizza, értem én hogy készétel, és felmelegíted és full frankó, de akkor is. A másik étteremben ahol fotóztam, ott legalább ingyen készítik, és viszik minden nap a mentősöknek az ebédet. Ők ezzel segítenek, és ez az is.
Sajnos jó páran annyira rámenősen adják elő, hogy az inkább unszimpatikus...
De amúgy meg rohadt sajnálatos, hogy rengeteg ember pánikol teljesen jogosan, hogy mi a szar lesz. Feleségemet ma küldték el, bátyám feleségét kedden (14 éve dolgozott ugyanott).
Amúgy meg a Taxis dolog számomra is kiakasztó, hogy a kormány is velük foglalkozik kiemelten. Miért vannak ők megkülönbeztetve? Bármelyik vállalkozó, aki szolgáltatást nyújt, ugyanaz a kategória. A fodrász, vagy a fotós, vagy akárki hol rinyáljon? Mindig ez a Taxis hiszti, annyira idegesítő már, hogy nemigaz. A rengeteg szllodás, vendéglátósról ki beszél?
Bízzunk benne, hogy gyorsan vége lesz ennek (sajnos nem úgy fest) és visszarázódik minden...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.