Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3165) cOxeR válasza do3om (#3164) üzenetére


cOxeR
Ármester

Tudod én pont azt szoktam mondani, hogy egy albumot nem egy évre veszel... hanem tegyük fel 10-15-20 év múlva is szeretnéd megnézni, vagy akár az unokáidnak megmutatni.
Ezen spórolsz, mikor nem fogsz újat csináltatni ebből sose. :) 20-30 éves távlatban, én tuti nem a "felébe" került puritánabb albumot szeretném forgatni. ;)
A kép retusált az megint más kérdés, a nyomathoz semmi köze és a nyomtatástól a kép nem lesz se jobb se rosszabb, max nem azokat a színeket látod viszont, amit egy fotós kidolgozott. :)
Legyen itt egy saját példa, egy ügyfélnek még a kezdetekben rendeltem 3 db fotókönyvet, 2 hullámban... mind a három könyv más tónusú lett, egyik már átvételkor jött szét.
Többet nem rendeltem onnan, viszont volt olyan, hogy 5 éves házassági évfordulóra rendeltem egy 20*20-as albumból egy nagyot a férj meglepetési ajándéknak... és egymás mellé tettük a két könyvet és 5 év múlva rendelt könyv is pont ugyanolyan volt. Ezt nevezem én minőségnek. :) - ja és persze a régi könyv is nagyon szép állapotban volt.
Nem meggyőzés, pusztán tapasztalat, mennyiségi és távlati szinten is. :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.