Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7670) tylerddd


tylerddd
veterán

Ma meguntam a lepattant OTAO-t és feltettem a MediaDevil üveget. Valahogy éreztem a vesztemet, mert két szettet rendeltem. Az elsőt annak rendje-módja szerint elb***tam, pedig az OTAO simán felment. Egyszerűen nem sikerült úgy rátennem, h valamelyik oldalon ne lógott volna le csak annyira, h azon a részen ne tudjon rácuppanni. Sokadik próbálkozás után beporosodott az üveg tapadós fele és kész volt, a cellux sem segített, kidobtam :W

2. menet: Mondom rohadjál meg, felteszlek úgyis! Itt azt találtam ki és ajánlom másnak is kipróbálásra, h az üveg nem tapadós felére, hosszában ragasztottam egy csík celluxot. Felhelyezéskor nem az üveg széleit fogtam, hanem a ragasztócsíkot. Elsőre felment ... Nem akarom mondani, h már az elsőnél is gondoltam erre a megoldásra, de mivel az OTAO is kézzel került fel, úgy éreztem ezzel sem lesz baj.

Maga az üveg ugyanolyan kellemes, mint az OTAO. Remek tapicskolni, nem torzít be, mint a fólia. A 0,33-as vastagság ellenére pedig meglepő módon jobb az érintése a home gombnál, ugyanis érzésre nem olyan "éles" a kivágásnál, mint az OTAO volt.

Olyan 3800Ft értékű egy pakk, van benne ráadásként egy hátlapvédő fólia szett, ami külön 1500 körül lenne. Tanulópénznek jó volt, ha teszek fel üveget, ezzel a celluxos módszerrel csinálom és persze ezt a típust veszem. Ajánlom kipróbálásra.

Csak egészség legyen, meg térerő!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.