Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#19001) lindermen válasza C.Brigante (#18999) üzenetére


lindermen
aktív tag

Esetleg egy nem gyári billentyűzet app tudhatja?

(#19002) jenei1994


jenei1994
addikt

Sziasztok!

Egy karcmentes 1 éves 5s 16 gb os független. 45 ezret megér ? :U

[ Szerkesztve ]

(#19003) psanyika válasza jenei1994 (#19002) üzenetére


psanyika
csendes tag

Szerintem nem.

(#19004) C.Brigante válasza lindermen (#19001) üzenetére


C.Brigante
veterán

Nem tudom, nem is lattam ilyen appot a store-ban.

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / 

(#19005) Eliot Anders válasza C.Brigante (#19004) üzenetére


Eliot Anders
aktív tag

Egy próbát megér.

(#19006) -secret- válasza jenei1994 (#19002) üzenetére


-secret-
Arcképgyáros

Nem.

(#19007) eladogeppc


eladogeppc
veterán

Sziasztok !

Kijelzőt szeretnék cserélni.
Valaki ezt írta nekem.
Ezek a kijelző tények valóban így vannak ?

Tianma gyártmány:
LONGTENG - jó minőségü után gyártott kijelző, olcsó, egy kicsit sötétebben világithat mint az eredeti vagy a tianma minőségü kijelző.
TIANMA - a lehető legjobb minőségü után gyártott kijelző, majdnem olyan mint az eredeti

Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD

(#19008) b.kov válasza .Szaki. (#18991) üzenetére


b.kov
senior tag

Akkor az tényleg gyanús. Próbálj meg hangfelvételt csinálni, és különböző távolságokból beszélni bele mondjuk. Ha itt valami anomáliát tapasztalsz, akkor viszont szinte biztosan a mikrofon lesz a ludas. :K

(#19009) C.Brigante


C.Brigante
veterán

hat ez a 11.1 sem egy fonyeremeny aksi ugyben. Vadi uj telcsin ezzel kellett kezdenem nem is engedte a regit rajta hagyni. Tehat mondom 0 perces telefonon is merül mint a titanic. Semmi sallang nincs bekapcsolva ami felesleges. (Meg a gps-t is kikapcsoltam hatha segit valamit)
Igy konkreatan hasznalhatatlan a telefon hosszutavon. Kosz apple ez jo huzas volt. De 6s-re is panaszkodnak, h extran merul a 11 alatt.

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / 

(#19010) Diokhan válasza C.Brigante (#19009) üzenetére


Diokhan
addikt

Sajnos igen. Bár én még 10.3.3-on vagyok, de erősen gondolkodom egy régebbi konkurens beszerzésén. Sajnos az Apple Steve elmenetele óta igen rossz irányba halad...

Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein

(#19011) C.Brigante válasza Diokhan (#19010) üzenetére


C.Brigante
veterán

sajnos en 8 evig droidot hasznaltam, soha nem ternek vissza ra akkor sem ha ennyire merul a szifon.Akkor inkabb toltom amennyit tudom de maradok a stabil rendszeren ami meg eddig soha nem viccelt meg. (mint a droid anno) Ha tehetem es hozza ezt a stabilitast nem valtok mas op.rendszerre.Esetleg cserelek egy 7-re bar meg a 150k-s arat is sokallom egyelore..

*Off

[ Szerkesztve ]

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / 

(#19012) Diokhan válasza C.Brigante (#19011) üzenetére


Diokhan
addikt

Nálam sem elhatározás, csak egy lehetőség. Egy barátomnak i7 plus van iOS 11.1-el és naponta többször is random újra indul, fagy stb... Ez semmiféleképpen sem jó irány. Régen azért szerettem bele az iPhone-ba, mert stabil volt és innovatív. Most évekkel a többiek mögött kullog mind szoftverben, mind pedig hardverben, és már nem diktálja a technikai újításokat, hanem még követni sem hajlandó a felhasználói igényeket, vagy ha igen, akkor sok éves lemaradással. Mindemellett még mindig túl vannak árazva a készülékei. Én anno az első iPhone-nal kezdtem, később androidos készülékek után 4S-sel tértem vissza az iOS-hez, azóta frissítettem 5, 5c,5s-re, azóta is az 5S van. Sajnos évek óta nem tudom megszokni az új iOS dizájnt, az iOS 6 gyönyörű volt, ez az új kinézet inkább silány, mint szép. Az 5S-nél újabb készülékek sem olyan szépek már.
Szeretem az Apple termékeit, hisz számítógép fronton is Apple terméket használok, de a High Sierra frissítés óta is egyre jobban ábrándulok ki belőle... Szóval érted :DDD

[ Szerkesztve ]

Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein

(#19013) C.Brigante válasza Diokhan (#19012) üzenetére


C.Brigante
veterán

egyebkent valahol meg tok egyetertek veled!

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / 

(#19014) Akelaus válasza Diokhan (#19012) üzenetére


Akelaus
senior tag

Akkor jön a Windows? :P
Mióta lejárt a hűségem a szolgáltatónál, és qrva drágák az új alma telefonok, droidban gondolkozok. Viszont ott el is megy a kedvem az egésztől, hogy elolvasok egy hozzászólást a kiszemelt telefon fórumában a mókolásról. Nyissam ki, adjak jogokat, szedjem le ezt, meg azt az app-ot stb.. Igaz ha ezt megteszem olyan dolgokat tud a telefon amit az almás készülékek talán soha. Ettől a mókolástól ment el anno a kedvem a droidtól, illetve a frissítések elmaradásától. Bár ez már a gyártó hibája, részben a google is tehet róla.

(#19015) eladogeppc válasza Diokhan (#19012) üzenetére


eladogeppc
veterán

Sziasztok !

A kijelző témámra nem jött válasz, mindegy.

Nekem van céges iPhone 6S-em, és nagyon sajnálom, hogy se a 9.3.3-at, se a 10.3.3-at nem engedi visszapakolni, hiszen azok még tök jók voltak akku szempontból is.

Amióta ez a 11.1-es van, mind a 6S, mind az 5S-em ugyanúgy merül. Összességében 3-4 óra kijelző időt lehet kihozni belőle. Valamiért ezt most el tudom nézni a millió meg egy Android után.

Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD

(#19016) Diokhan válasza C.Brigante (#19013) üzenetére


Diokhan
addikt

Köszönöm, szerintem nem én vagyok az egyedüli, aki így gondolja.
Csak néhány példa, ami miatt fogom a fejem:
- Jack csatlakozó elhagyása, lightning csatlakozós EarPods bevezetése: Ha töltöd a telefont, nem tudsz zenét hallgatni vagy headsettel beszélni (hátsó indok szerintem az AirPod beszerzésének "kikényszerítése")
Emellett ha ilyen lightning fülesed van, azt nem tudod tovább használni akár az újonnan vásárolt MacBook-kal sem, mert azon viszont még mindig jack csatlakozó van.
- MacBook-on a Thunderbolt csatlakozók bevezetése, további átalakítók vásárlása szükséges, alaplapra forrasztott RAM, ami nem bővíthető, alaplapra forrasztot SSD, ami szintén nem cserélhető. (Szerintem nem kell ecsetelnem, hogy wines gépekkel ez hogy van). Ha normális konfigot akarsz, borzasztó pénzbe kerül, ha pedig játékra kell a gép, akkor az összes Mac-es gép felejtős.
- Az új iPhone X kiejlzőjén lévő felső fekete "belógást" nem tudom ki hagyta jóvá, de borzasztó. Az iPhone 8 annyira összecsapott valami, hogy még egy 7S-hez sem rendelkezik elég fejlesztéssel. Állítólag az árát már le kellett vinni, mert senki nem veszi. (de ezt csak neten olvastam, amit nem biztos, hogy el kell hinni).

Szóval nem tudom, hogy mi lesz később. Nagy szerelmem az Apple, de egyre nagyobb csalódás is.

(#19015) eladogeppc: Szia! Sajnos nincs tapasztalatom kijelző csere téren, ezért nem válaszoltam.

[ Szerkesztve ]

Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein

(#19017) .Szaki. válasza b.kov (#19008) üzenetére


.Szaki.
addikt

Most ott tart a dolog, hogy hol működik, hol nem, de inkább nem. Csak szoftveres lesz ez a dolog, mert kipróbáltam az Earpods mikrofonjával és ott sem érzékelt semmit. Kihangosítva tudok telefonálni, a diktálás viszont ugyanúgy nem működik és ugyanaz a jelenség, mint Siri esetében. A diktálásnál annyi látszik egyébként, hogy ugyanúgy érzékeli, hogy beszélek, majd ha befejeztem a diktálást, akkor a mezőben egy karika jelenik meg, hogy tölt, sokáig gondolkozik, majd nem ír le semmit. Nem nagyon értem, hogy ez mi lehet.

(#19018) Tiger. válasza C.Brigante (#19011) üzenetére


Tiger.
nagyúr

Akkor vagy te nem értettél hozzá vagy valamilyen szar telefonod volt, mert nekem jelenleg egy htc 10 van és semmi hibát nem találok benne, a rendszer stabil, gyors, az aksi jól birja, párhuzamban van egy 5s is azzal sincs gondom. Általában olyanok szoktak panaszkodni akiknek vagy samsung vagy hüvely és azon belül is egy olcsó közép kategóriás téglájuk volt A htc-n a sense olyan mint az ios:)

Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/Asus Rog Strix g531gu/Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 13 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.

(#19019) galaxys80 válasza Tiger. (#18997) üzenetére


galaxys80
veterán

Imádom az ilyen hsz-eket. Süt belőle a jóindulat. :))
Kissé szánalomra méltó. :U

(#19020) Diokhan válasza Akelaus (#19014) üzenetére


Diokhan
addikt

Nézd. A 4s előtt egy HTC HD2-m volt és imádtam. Olyan droidot tettem rá, amit akartam, mert az XDA csordultig van a custom romokkal hozzá. Most hogy őszinte legyek én nem a legújabb eszkozokkel szemezek, hanem valami, a jelenlegi 5S-el nagyjából egyenértékűre gondoltam, vagy amire nem kell sokat rá fizetni. Viszont ha váltok, akkor úgy fogok váltani, hogy megérje. Mindezen szempontokat figyelembe véve egyetlen eszköz van, ami számomra szóba jöhet: Note 4 Snapdragon verzió. Ezzel szemezek most.
Az úgy jó, ahogy van, nem kell mókolgatni, nem kell custom romot rá tenni.
De ha a telefont lecserélem, akkor a MBP-t is le kell majd idővel, a játékok miatt amit játszani szoktam így is többségben winre van bootolva.

(#19019) galaxys80 : Én az ilyet már észre sem veszem, pláne bizonyos emberektől.

[ Szerkesztve ]

Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein

(#19021) b.kov válasza .Szaki. (#19017) üzenetére


b.kov
senior tag

Ez valóban elég érdekes jelenség. Esetleg iOS resetet próbáltál már ?

(#19022) Akelaus válasza Diokhan (#19020) üzenetére


Akelaus
senior tag

Én sem a legújabbakkal szemezek, sőt eljutottam odáig, hogy még egyszer ennyiért telefont nem veszek amennyi volt az 5S. Nagyon jönnek fel a kínai csodák, azon a téren keresek, nézelődök. Hozzáteszem jelenleg jól elvagyok az 5S-el, még így is hogy fent van a 11.1. Azon is járt az agyam, nekem is úgy kéne hozzáállnom, ahogy pár ismerősöm teszi: megveszi a droidos Samsungokat, és tojik az egészre. Olyan szinten, hogy ott le is ragadnak ahogy kijött a telefon a boltból. Van aki azonnal kikapcsolja a frissítést benne.
Tudom ez sem a jó megoldás, de elvannak így is.

(#19023) C.Brigante válasza Tiger. (#19018) üzenetére


C.Brigante
veterán

nem tudsz olyan droidos telefont mondani 2007-2015 kozott bezarolag, ami nem volt a tulajdonomban. :) (jo, ez persze eros tulzas de erted a lenyeget) volt sajat keszitesu custom romom is, ez persze messze nem volt annyira tokeletes mint az xda-s nagymenoke de talan feler a valamit konyitottam hozza szinttel. :D
Htc-bol meg diamondom is volt igaz az meg windozos volt.

Egyebkent legjobban a nexus termekeket preferaltam, ma is hasznalatban van a nexus 4. :)

Szoval nekem ios, megvaltas volt!

mod: off

[ Szerkesztve ]

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / 

(#19024) bepe79 válasza Akelaus (#19022) üzenetére


bepe79
addikt

A mai Samsung A és S szériától ez már áll kb.: a gyári legelső rendszerrel használható, gyors, stabil. Sőt, a frissítésekkel általában csak bugokat, belassulást hoz a Samsung. Én sem frissítettem az A5(2016)-ot, maradt a gyári 6 / Marshmallow-n. Sőt, még a frissítési figyelmeztetéseket is kigyilkoltam az értesítési sávról egy bizonyos appal (ami ofc a Samsungnak csípi a szemét, és mindent megtesz, hogy ezt az app-ot ellehetetlenítse, letiltassa a Play Store-on (ADhell)).

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn

(#19025) Tiger. válasza C.Brigante (#19023) üzenetére


Tiger.
nagyúr

Csak az a baj mostanában az iossal, hogy nem az igazi, androidnal nincs ennyi javítás, M9 Android 6.0 nem volt több, utána 7.0. Az i5s nekem sztem a 10.3.3 ami még jó. Én 11et nem merem, halistennek nem sokkol vele. Nexuxok azért jók mert azon, akár az iphonnal a nyers rendszer van rajta. A Google pixel sem lehet rossz
De azért az iphonone 5s forever.

[ Szerkesztve ]

Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/Asus Rog Strix g531gu/Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 13 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.

(#19026) C.Brigante válasza Tiger. (#19025) üzenetére


C.Brigante
veterán

nem tudnek most androidos alternativat magamnak ami most meggyozne. Nem tudom miert de nekem az iphone 7 az abszolut nyero.

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / 

(#19027) Tiger. válasza C.Brigante (#19026) üzenetére


Tiger.
nagyúr

Az nekem is nagyon tetszik.

Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/Asus Rog Strix g531gu/Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 13 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.

(#19028) V.Stryker


V.Stryker
nagyúr

Sziasztok

Tapasztaltatok olyat, hogy azt jelzi hangerő gombokra, hogy fülhallgató van bedugva, de piktogram az óra mellett nincs. Csengohangokat lejátsza, denpl youtubenál süket, csak ha fülest dugsz be, akkor van hang. Telefonálni se lehet, csak kihangositva vagy fülessel.

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#19029) nkmedve válasza Tiger. (#18997) üzenetére


nkmedve
őstag

Nálam semmi komoly gond a 11.0.3-mal, néha látok 1-2 UI glitch-et, de ezek gondolom javítva lesznek a 11.1-ben. Akku, sebesség nem rosszabb mint 10 alatt volt (az első napokban kicsit jobban merült, aztán beállt az akku).
Megjegyzem, hogy soha nem csináltam gyári visszaállítást, mindíg OTA frissítettem a kezdetektől fogva (az összes lehetséges verzión végigmentem). Lehet csak én vagyok szerencsés :D

(#19030) b.kov válasza nkmedve (#19029) üzenetére


b.kov
senior tag

Már van 11.1 kb egy hete, frissítsd le. :)
Egyébként nekem sok különbség nincs a 11.0.3-hoz képest. Az akkuidőm ugyanolyan szar, de betudom az iDokiéknál cserélt kínai akksinak.. Illetve a feloldás animációja röhejes lett szerintem, de valahogy kibírja az ember. Most visszatenném a 10.3-at, ha lenne rá lehetőségem.

(#19031) Tiger. válasza nkmedve (#19029) üzenetére


Tiger.
nagyúr

Nem akarok vészmadár lenni, de nem igazán a rendszer fogja haza vágni, sokkal inkább az alkalmazások, amiket használ a telefon és frissiti is, a droidnál ezt tapasztaltam.

Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/Asus Rog Strix g531gu/Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 13 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.

(#19032) jenei1994 válasza Tiger. (#19031) üzenetére


jenei1994
addikt

Facebook :D

(#19033) nkmedve válasza b.kov (#19030) üzenetére


nkmedve
őstag

Eddig nem szólt úgyhogy nem tettem fel, de köszi kipróbálom.

(#19031) Tiger. 4 éve megvan a telefon, talán már megérett a cserére, igy annyira nem aggódom a jövő miatt. Egyelőre még jól használható (appokat is beleértve), és várhatóan az elkövetkező 1-2 évben is még biztos tűrhető marad (főleg, hogy nemrég cseréltem akkut), de nem biztos hogy addig használatban lesz. Mostanában elég erősen néztem az új 8-ast, talán ez az első amire már lecserélném az 5S-et (az X hidegen hagy, még ha az árát nem is nézem).

(#19034) eladogeppc


eladogeppc
veterán

Én nem panaszkodom. Vettem új akkut - persze nem a legolcsóbbat - és új kijelzőt bele.
MiFit - MiBand 2 folyamatos bluetooth kapcsolattal megy egész nap.
IOS 11.1:

Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD

(#19035) Tiger. válasza nkmedve (#19033) üzenetére


Tiger.
nagyúr

Én a helyedben a 7ete venném, sztem a fém ház jobb választás lenne, az x egy vicc valóban gyors és ebben ki is merül, a videóban a tag mondta hogy kevés a 3gb ram neki. Ja és nem látod hány % van az aksi:))

Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/Asus Rog Strix g531gu/Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 13 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.

(#19036) galaxys80 válasza Tiger. (#19035) üzenetére


galaxys80
veterán

Kevesebb ilyen jellegű videókat kellene nézegetned. :U

(#19037) nkmedve válasza Tiger. (#19035) üzenetére


nkmedve
őstag

Mindenképp tok megy a telefonra, úgyhogy nagyjából mindegy miből van a háta. A 8-nak viszont van több előnye is: nagyobb tárhely az alapmodellnél, jövőbiztosabb hardver (nem 1-2 évre venném), jobb kamera, jobb akkuidő (nem sokkal, de az új SOC-vel kicsit tovább bírja tesztek alapján), Qi töltés (ha másra nem, arra jó, hogy kicsit kíméljem a lightning csatlakozótt, az 5S-nél már kezdenek gondok lenni vele), valószínűleg OS-t is 1 évvel tovább fog kapni (és az erős hardver miatt nem is hiszem hogy nagyon belassulna).
Szóval nem csak gyors, mindenhol fejlődött ahol szükséges volt, és mostanra egy teljesen kiforrott telefon lett amit már meg mernék venni hosszú távra.

Amúgy akik most annyira szidják az üveg hátlapot azok elfelejtik, hogy a 4-4S-5-5S esetén mind volt üveg a hátlapon és azokkal sem volt semmi gond ha az ember vigyázott rájuk.

(#19038) Tiger. válasza nkmedve (#19037) üzenetére


Tiger.
nagyúr

A 8 nem nagyon bírta:)
Ja és az x mellé nem adnak gyors tőltőt, ved meg 35eft-ért lol

Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/Asus Rog Strix g531gu/Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 13 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.

(#19039) nkmedve válasza Tiger. (#19038) üzenetére


nkmedve
őstag

Nem tudom, hogy pontosan mi a célod itt (bár sejtem), de azért még egyszer ragálok:
"A 8 nem nagyon bírta:)"
Pont az előbb írtam, hogy tok kerül rá, szóval nekem irreleváns, hogy tok nélkül mennyire törik.... Ha más telefont vennék arra is tok kerülne, attól függetelenül hogy milyen anyagból van (ha más nem is, a kijelzője mindeniknek törik).
"Ja és az x mellé nem adnak gyors tőltőt, ved meg 35eft-ért lol"
Vagy veszel pár ezerért egy más gyártótól, mivel szabványos Qi...

[ Szerkesztve ]

(#19040) Constantin


Constantin
tag

Kint a 11.1.1

(#19041) mtomi95 válasza Constantin (#19040) üzenetére


mtomi95
senior tag

Már telepítem is!

Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...

(#19042) C.Brigante


C.Brigante
veterán

Merules ugyben gondolom nincs javulas!?

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / 

(#19043) -secret- válasza C.Brigante (#19042) üzenetére


-secret-
Arcképgyáros

Change log szerint nincs.

(#19044) eladogeppc


eladogeppc
veterán

Picit pörgősebb a kütyü . Vagy ez csak placebo ?

Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD

(#19045) -secret- válasza eladogeppc (#19044) üzenetére


-secret-
Arcképgyáros

11.1 gyorsított az animációkon. Ez nem.

(#19046) tomcsi23 válasza -secret- (#19045) üzenetére


tomcsi23
veterán

Mintha még kicsit lassabb is lenne - tovább tart, "folyamatosabb".

...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

(#19047) .Szaki.


.Szaki.
addikt

iOS 11.1.1 leírás:

"Az iOS 11.1.1 hibajavításokat tartalmaz az iPhone-jához vagy iPadjéhez. Ez a frissítés:

- Kijavít egy problémát, amely a billentyűzet automatikus javítási funkciójával kapcsolatos

- Kijavít egy problémát, amely miatt leáll a Hey Siri működése."

Ezek szerint nem csak nálam jelentkezett ilyen probléma, erre nagyon kíváncsi leszek. :)

[ Szerkesztve ]

(#19048) b.kov válasza .Szaki. (#19047) üzenetére


b.kov
senior tag

Azóta történt vele valami, megjavult Siri?

(#19049) artid


artid
aktív tag

Sziasztok,

Most vettem észre, hogy a telefonom első kamerája eléggé beporosodott, így nem lehet vele fényképezni, teljesen homályos a kép. Van valakinek ötlete, tapasztalata, hogy hogyan lehetne (lehetőleg bontás nélkül) kipucolni?

Köszi.

Samsung S23+, Galaxy Watch 6 Classic

(#19050) -secret- válasza artid (#19049) üzenetére


-secret-
Arcképgyáros

Sehogy.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.