Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#82101) Jahno válasza madgie (#82099) üzenetére


Jahno
őstag

Akkor kíváncsi leszek az új hibákra :D Lassan 10 éve nem volt olyan MAC, amivel nem bonyolódtunk ipari méretű szopásokba.

(#82102) tvamos válasza Jahno (#82101) üzenetére


tvamos
nagyúr

Erdekes... a tesomek meg teljesen oda vannak erte, (MacBook Air,) hogy ez milyen piszkos-mocskos jo, es gyors, es felhasznalobarat, es meg olcso is. (Persze, egy rakat penz, de egy Win-es gephez kepest meg mindig olcsobb a vegen.)

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#82103) Jahno válasza tvamos (#82102) üzenetére


Jahno
őstag

Nem azt mondtam, hogy nem gyors (:- Felhasználóbarát abszolút logika kérdése, arra nem tudok mit mondani. Én csak aránytalanul sokat szoptam szervízelésekkel és durva, hogy 1.5 évesen billentyűt cserélnek, később gari lejárta után a csere is bedöglik, aztán kefélhetjük, nincs megoldás. Egyéb technikai szempontból házilag nem bővíthető az SSD, sok modellben ha a vasnak van baja akkor nem menthető, az egy dolog. MAC mentési megoldása azóta jó, mióta létezik.

Azt sem értem Wines géphez képest miért olcsóbb.

(#82104) tvamos válasza Jahno (#82103) üzenetére


tvamos
nagyúr

"Azt sem értem Wines géphez képest miért olcsóbb."
Nekem azt mondtak, hogy Mac-hez mindent megkaptak, amikor kivettek a dobozbol. Office, meg video szerkeszto, meg minden IS. Amikor Win-es gepet vettek, akkor meg arra ezt mindent meg kellett venni, sok penzert, meg van ez az allando veszkodes a virusokkal.

"házilag nem bővíthető az SSD"
Erre az a valaszuk, hogy erre nincs szukseg, olyat kell venni rogton, amiben van eleg. A videokat meg a NAS-on kell tarolni.

Engem mondjuk ez nem erint, mivel Windows only programokat hasznalok, a gyermek meg windows-os jatekokkal tolti a szabadideje egy reszet. (Meg xbox, meg nintendo, meg androidos jatekok...) Minden masra ott a linux, meg a libreoffice.

[ Szerkesztve ]

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#82105) rbalint88 válasza Jahno (#82103) üzenetére


rbalint88
addikt

Most mar semmi nem bovitheto/cserelheto, az M1-es gepekben minden forrasztott, szoval ha barmi elkoszon, az gtk.

(#82106) Ear001 válasza Jahno (#82103) üzenetére


Ear001
addikt

Próbálj meg kirakni egy M1 Air vagy Pro gépet összevadászni olcsóbban a Wines kínálatból, de azonos teljesítménnyel, akkuidővel, kijelzővel. Nem fog menni. Még drágábban se nagyon.

(#82107) Jahno válasza tvamos (#82104) üzenetére


Jahno
őstag

Az, hogy minden volt rajt, az máskor meg maga az ellenség. Ezt amúgy Winessel is meg tudod csinálni, csak ugye pont nem az a gagyi vagy akármi videószerkesztő az igény, amit gyárilag ráraknak, de alap Office telepítéssel megvehetted a gépet. Sokan nem is értették, hogy ahhoz licensz kell, meg hát miképpen működik mi az a "sok pénz" és miért nem ingyenest használ vagy azt amihez amúgy ért?

Vírus az határeset, szétverni könnyebb a winest, de ahogy néztem MACnél sem olyan bonyolult, ha valaki akaratos. Ha csak használja valamelyiket, addig nincs vele baj. Nem is sok ész kellene hozzá, de hát mit mondjak...

(#82108) tvamos válasza Jahno (#82107) üzenetére


tvamos
nagyúr

"de hát mit mondjak..." amit gondolsz. Erdekel mindenki velemenye a temaban

Most kulonosen erdekel, hogy mit gondoltok, mert szerettem volna egy jobb video szerkesztot, mint az ingyenes a Windozerben, vagy egy stabilabbat, mint a kdenlive, mert ez meg folyton kifagy, es az jutott az eszembe, hogy a video szerkeszto arabol kijonne egy hasznalt almas kockaszamitogep...

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#82109) Ear001 válasza Jahno (#82107) üzenetére


Ear001
addikt

Az a gagyi videószerkesztő nagyjából a felhasználók 90%-nak az igényeit lefedi. Ahogy a mellékelt szövegszerkesztő-táblázatkezelő-prezentációkészítő-zenelejátszó-podcast-zenecsináló-képnéző/szerkesztő program is.

(#82110) Jahno válasza Ear001 (#82109) üzenetére


Jahno
őstag

Amikor meg Winbe mindenféle be volt építve, akkor azért szidták, szóval nehéz ügy (:-

(#82111) madgie válasza rbalint88 (#82105) üzenetére


madgie
titán

Szerencsére azóta van 3 év gari, mióta lehet ezeket kapni, nem is érdemes azóta nepperektől 20 ezer forinttal olcsóbban megvenni, mert akkor csak 1 év gari lesz rá.

3 év meg egy MacBook Air esetében nem rossz, pláne munkaeszközként (tudom-tudom, ha cégre veszed, nem annyi a gari, de nyilván nem lennénk magyarok, ha pont erre ne lenne kerülőút). Nekem most márciusban lesz egy évet ,sokat vágtam már rajta, olyan dolgokat is, ami a 2017-es iMac-emnek bőven sok, hálistennek zokszó nélkül csinálja a dolgát.

(#82112) tvamos válasza Ear001 (#82109) üzenetére


tvamos
nagyúr

Mennyire gagyi ez a video szerkesztő? Én csak a szövegszerkesztőt próbáltam mecbookban, de az rendben van, szerintem.

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#82113) rbalint88 válasza madgie (#82111) üzenetére


rbalint88
addikt

Persze, ezeket tudom, csak ha nem munkaeszkoznek veszed, akkor lehet 5+ evre tervezel vele ugy viszont mar ciki, ha barmi elhal a gari utan. En is tervezek venni egyet, pont most kezdett el halodni a sajat notim akkuja (3eves), asszony notija meg mar teljesen a veget jarja (10 eves), a ketto helyett egy mbair tok eleg lenne. Viszont igy nezve gari lejarta elott el kell adni es venni ujat, ugy meg mar elegge nem olcso :)
A garis kerulout erdekelne, akar privatban is, mivel en foleg az asztal masik oldalan vagyok az almakkal :B

(#82114) Jahno válasza madgie (#82111) üzenetére


Jahno
őstag

Én mondjuk munkaeszközre sem szórnám ész nélkül a pénzt, bár saját otthoni laposom nem volt olcsó, lehetett válogatnom, hogy olcsóbbat veszek és sűrűbben, akkor friss és erős modell lehet, vagy ezt megrakom pár beszerzett meg licenszelt proggival és akkor megy amíg megy. HDD először 256os SSDre cserélődött, kapott még RAMot, aztán ilyen olcsón még nagyobb SSD-t. Billentyű szó szerint elkopott, akku nyilván kuka lett, így mondhatnám, hogy nincs értelme rá költeni, de ez a bővítés + sok év után bill csere egy 50es volt, aztán mivel annó már i7-el vettem, nyilván nem a legújabb generáció, de tök jól meg vagyok vele. És akkor még teljesen jól ment Win10el, egy fiatalbb MACnél meg mindig csak szívunk, hogy ez meg az aprólék nem megy fel, mert öreg az OS.

Miért kellene azért 3 évre venni valamit mert melóeszköz? Mondjuk az autó drágább kiadás és az elsőt gyorsabban avultattam :DD

Ha most lekonyul a lapos, akkor 150ezres körül teljesen értelmes és jópár évig működőképes régebbi biznisz modellt lőnék a piacról, az biztos. Persze aki egész nap 4-8-16k ki tudja mennyiben vág, ott azért nem árt az erő.

(#82115) Ear001 válasza tvamos (#82112) üzenetére


Ear001
addikt

Mit szeretnél? Álló és mozgókép összerakása, hangsáv alá, effektek, feliratok, aztán konvertálás valamilyen formátumba mindezt pilótavizsga nélkül. Ha meg kevés, ott a Davici Resolve, szintén ingyen.

(#82116) Ear001 válasza Jahno (#82114) üzenetére


Ear001
addikt

"Egy fiatalabb MACnél meg mindig csak szívunk, hogy ez meg az aprólék nem megy fel, mert öreg az OS."

Ez nem tudom pontosan mit jelent, vagy mikor lehetett. Én most adtam el az otthoni MacMinim, ami 2012 vége szerinti specifikációjú volt, jött a Mountain Lion oprendszerrel, most pedig elment az éppen aktuális Monterey-el, a kettő között volt 9 oprendszer váltás, az utolsó ugye igen markáns, hiszen az már nem Intel procira készült, de gyakorlatilag semmilyen problémám nem volt vele. Letölt, frissít, folytatom ott, ahol abbahagytam. Laptopnál nem volt ilyen hosszú egyben vas, de ott is ugyan ez volt a helyzet. Az más kérdés, hogy egy program nem támogatja az új oprendszert, de azt azért elég alaposan be szokták jelenteni előre, meg van erre is megoldás, a Retronaut-tal mind a mai napig használok Aperture képbindzsiző programot, aminek már vagy öt oprendszerrel ezelőtt futnia sem szabadott volna.

(#82117) lugosi válasza Jahno (#82103) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Lehet, hogy kifogtál egy hibásat. Nekem két Mac van otthon, az egyik 15 éves, a másik kb 5, egyiknek se volt meghibásodása.

(#82118) Jahno válasza lugosi (#82117) üzenetére


Jahno
őstag

Szerintem páran kifogtatok véletlenül valami működőt, vagy ki tudja.

(#82119) tvamos válasza Ear001 (#82115) üzenetére


tvamos
nagyúr

Igen, ennyit szeretnek.
Az egyeduli bonyolult dolog, hogy kep a kepbent szeretnek. (Tehat annyi, hogy a video sarkaba berakjak valami kepet, vagy screen grab sarkaba videot.) Gondolom van erre valami szakkifejezes.
Az effektek nem nagyon erdekelnek, szeretem az nagyon letisztult megoldast.
Davici Resolve: neztem rola videot, es megijedtem tole, hogy bonyolult... ki kene probalni ugy lehet...
// Az OBS-t nagyjabol tudom hasznalni, de nem profin, csak nehany alap funkciot.

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#82120) Mercutio_ válasza Jahno (#82118) üzenetére


Mercutio_
félisten

Nem lehet, hogy kellene a cégnél egy Apple specialista, a "mindenhez is ért" szakik helyett, és sokkal kevesebb lenne a sz*pás? :U

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#82121) Jahno válasza Mercutio_ (#82120) üzenetére


Jahno
őstag

Kijelző- és billentyűhibákhoz jöhetne bármilyen specialista, annak annyi a dolga, hogy becsomagolja a szállítónak aztán mikor visszajön valamelyik i-boltból akkor aláírja a papírt és ellenőrzi, hogy elmúltak-e a dolgok. Akadt néha sokadik körös is...

(#82123) Ear001 válasza Jahno (#82118) üzenetére


Ear001
addikt

Nálatok valami extra sorcsapás lehet, mert egészen megdöbbentő számban adnak el Mac-eket fejlesztőknek, programozóknak, és ha sok lenne belőlük a hibás, akkor nem ezt kapnának másodjára-harmadjára, pedig amennyire én tudom, ez történik.

(#82124) Jahno válasza Ear001 (#82123) üzenetére


Jahno
őstag

Vagy a mittomén. de itt van másik haverom aki másik cégnél céges Mekes, visszakerestem, mert tudom, hogy említette:

És nem az, hogy 1-1 megdöglik, mert nyilván minden is megállhat ésatöbbi, de most azon vakarom a fejem, hogy kinek van a környékemen Almája és kérdezzek rá, mert eddig szerintem az első iMAC (az csak porosodott), mini, G5-6 cuccokon meg 1-2 MacBook Pron kívül mindennel csak a baj volt.

(#82125) gorgo


gorgo
őstag

Jól bedobtam ezt a témát :). Na majd valami lesz. Eleve akkor veszek csak ha kihalt a mostani. Addig tapizok Air-t, meg valami márkás wint.

Most, hogy retek sok időm van így munkakeresés mellett, nincs kedvetek meginni valamikor egy sört? Nem kell tömeg, elég 1-2-3-akárhány... Jövő hétre ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, bazzeg, most jut eszembe, száraz február jön, ez a hét meg gyerek miatt nem jó. A büdösbe! Tökmindegy, iszom valami mentes löttyöt.

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#82126) Jahno válasza gorgo (#82125) üzenetére


Jahno
őstag

Ehhh, sör mindig lenne, hétvégén betegeskedtem, kocsim 3 hete szervízben, minden úszik, torlódik, faszom. Haverral lassan 2 hónapja tervezzük, hogy összeülünk és megfejtjük az éves fotós projekteket, most talán holnap meg lesz az is. Még most írom a jegyzeteket, hogy miről kellene dumálni, aztán utána odahaza már jöhet a konkrétum.

Jövő héten mást sem csinálok, csak bepótolom a kimaradt rohangálásokat.

Amúgy finn kollégák errefelé jártak, kaptak rendes fröccsöt meg mindent, cserébe szép pakk jóféle helyi cukorkát meg mindenfélét hagytak itt. És italt. Valószínű nem csak két felé fog állni a fülem, ha ezt betolom. Saját bevallásuk szerint is kretén szar:

(#82127) tvamos válasza Jahno (#82126) üzenetére


tvamos
nagyúr

Így van angolul a laktits? Te szereted ezt a medvetalp vackot? :o

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#82128) Jahno válasza tvamos (#82127) üzenetére


Jahno
őstag

Azt is szeretem, de itt akadnak konkrétan kátrányos füstös ízű mindenfélék. Szaga is 5 méteren belül halálos. Ez a cucc meg olyan, csak mellé sós és tán savanyú is :C

(#82129) #31733248 válasza madgie (#82082) üzenetére


#31733248
törölt tag

Vagy legalább ne egymás mellé került volna a két bemenet, hanem egy-egy oldalanként és egy hátra. Személy szerint annak is örültem volna, ha a kijelző vízszintesig dönthető lenne.

#82109 Ear001

"Az a gagyi videószerkesztő nagyjából a felhasználók 90%-nak az igényeit lefedi. Ahogy a mellékelt szövegszerkesztő-táblázatkezelő-prezentációkészítő-zenelejátszó-podcast-zenecsináló-képnéző/szerkesztő program is."

Ez nagyon erős túlzás. Kénytelen vagy az Office programjaival dolgozni, mert a többségnek az van és tízezrekkel többe is kerül.

(#82130) tvamos válasza Ear001 (#82122) üzenetére


tvamos
nagyúr

Köszi! Ez nagyon jól néz ki!
Mondjuk most nagyon megtetszett a Davinci Resolve. Előbb kipróbálom ezt mostmár.

(#82128) Jahno
No, ezt a 3 dolgot nem szeretem sörben. A sóst, a savanyút, meg a medvetalp ízt. A keserű, az édes, meg a füstös jöhet. Szerencsére van sok jó sör itt is, csak drága.

[ Szerkesztve ]

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#82131) Ear001 válasza #31733248 (#82129) üzenetére


Ear001
addikt

Dehogy vagy. Tudsz Office kompatibilis formátumba menteni, meg ott vannak a metaformátumok is. Persze kompatibilitási gondok előfordulhatnak, de az még két Office változat között is van.

(#82132) lugosi válasza #31733248 (#82129) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

“Személy szerint annak is örültem volna, ha a kijelző vízszintesig dönthető lenne.”

De hát minden laptopon dönthető vízszintesbe a kijelző, csak elsőre fura hangja van! :DDD

(#82133) madgie válasza Ear001 (#82131) üzenetére


madgie
titán

Kompatibilitási gondoktól akkor f*stam, mikor hivatalos anyagokat adtam le (családtámogatási pályázat pl), mert Zs Klárika ügyintézőnek rendszerint egy kétoldalas nyomtatott lap is magas, nem hogy az ő gépén egy kicsit szétcsúszott docx :DDD

(#82134) Jahno válasza madgie (#82133) üzenetére


Jahno
őstag

Nekem most volt pár hasonló beadandóm. Előző évben több, mint az előző 30ban... És néha fura volt, mikor elektronikusan jött-ment minden, aláírt pdf, satöbbi, majd a végén nyomtassak ki valamit és adjam fel postán.

Vagy írjak rá kék tintással adott szöveget, úgy adjam postára.

Most is ment kettő ilyen a héten, de hát ilyen ez a celeb világ. Adatbekérő lap szerintem olyan Excelben volt, hogy az is csak MS Officeon működött. Nem is teljesen értettem minek ennyire bonyolítani, de ki vagyok én, főleg ha pénzt osztanak, akkor kussolok és kitöltök bármit :C

u.i.: ja és csomó ilyet mindenféle rendszerekbe töltögetnek és elektronikusan is feldolgoznak, szóval akármi is lehet a para (:-

[ Szerkesztve ]

(#82135) #31733248 válasza Ear001 (#82131) üzenetére


#31733248
törölt tag

Tudom, hogy lehet máshogy is menteni, nekem is van ilyen laptopom, de már első nap kompatibilitási problémákba futottam. Szóval ha nem akar az ember napi szinten ezzel szívni, akkor nincs más lehetősége: fizet a Microsoftnak. Az Office-változatok között is lehet kompatibilitási probléma, de hogy egy almás, Office nélküli géppel lesz, az gyárilag garantált.

[ Szerkesztve ]

(#82136) Ear001 válasza #31733248 (#82135) üzenetére


Ear001
addikt

Nagyjából 15 évnyi almázás után erre azt tudom mondani: nem.

(#82137) #31733248 válasza Ear001 (#82136) üzenetére


#31733248
törölt tag

Ne vakítsatok már ezzel a hülyeséggel légyszi. :N Ilyen gépem van. Naponta kapok olyan leveleket, amin az almás szoftverek elhasalnak.

(#82138) Freddy76


Freddy76
addikt

Ez jött szembe velem ma 12.04-kor, rögtön vagy négyszer meghallgattam.

Egy hétvége, amely így indul, csak remek lehet...

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#82139) Balinov válasza Freddy76 (#82138) üzenetére


Balinov
félisten

:R :DD

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#82140) Jahno válasza #31733248 (#82137) üzenetére


Jahno
őstag

Más meg max. ajánlatokat ír és egész nap a PS-t nyomkodja. Bár lassan már az ajánlatokkal sem kell foglalkozni, újabb ügyfelek egyre fiatalabbak és azt sem tudják mi az az email, 5 másodperces TikTok videókban lehet csak szót érteni :C

(#82141) #31733248 válasza Jahno (#82140) üzenetére


#31733248
törölt tag

Persze, van olyan is, nálunk viszont az ajánlatokat sem tudják kezelni az almás programok, ami finoman szólva is komoly probléma. De azt állítani, hogy a Mac-felhasználók 90 százaléka nem dolgozik vele, vagy legalábbis nincs kompatibilitási problémája? Ez ugyanolyan szektás szöveg, mint hogy az androidos telefonok állandóan lefagynak. Az M1 ettől függetlenül jól sikerült, megéri az árát, ez nem vitás.

(#82142) gorgo


gorgo
őstag

Megnéztem az Air M1-et élőben. Egy dolog nem tetszik, kicsik. Nagyon megszoktam a 15.6" képernyőt. 260 körül már egész jó Dell / HP/ Lenovot adnak. Asztali gép meg baráti áron lenne. Alszok még erre...
Azért jöhetne már az Alapítvány 2.évad!

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#82143) Jahno válasza gorgo (#82142) üzenetére


Jahno
őstag

260 körül szerintem részletezd, hogy mit, mert évek óta szinte csak hulladék van a piacon. Elmúlt pár év Lenovoinál úgy esik szét a burkolat, zsanérok is meg minden, hogy csak pislogok. És még értelmes használat mellett is. Legalábbis 260ba szerintem V betűs lesz, az eléggé aljára sikeredett. L-es kivitel meg pont az ellentétje, atom jók.

(#82144) gorgo válasza Jahno (#82143) üzenetére


gorgo
őstag

Lenovonál T sorozatot használtam, és hál istennek cégnél (sőt még itthon is!) volt dokkoló, és külső moncsi, periféria, minden is. Szal a laptopot is kb. 95%-ban asztali gépként használtam, így semmije se pusztult le soha. Ha vennék lapost, dettó így használnám... Dell kicsit drágábban tud azonos belsőt, de ott van helyszíni javításos gari. +/- pár tizes nem zavar, szal lehet az 300k is (főleg ha abból indulok ki, hogy alma esetén +80k inkrementummal lehet növelni RAM-ot/discet :).
Asztali gépem meg 25 éve van, ezen is filózok, néma, gyors, csak sehova nem vihető. Itt meg azt nem tudom hogy valami 'ratyi' 40k Intel vagy 100k Ryzen. Utóbbi felé húzok. Hozzátéve, hogy a 40-60k ratyi Intel is elég lenne. :P Inkább vettem volna egy oled moncsit, ha nem lenne elmebeteg ára.

[ Szerkesztve ]

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#82145) spanyoll válasza gorgo (#82142) üzenetére


spanyoll
addikt

Örök életemben PC-m volt, mindig én építettem magamnak, de 2021 nyarán lehalt az alaplap és mivel egy vagyon lett volna egy újat építeni így vettem inkább egy M1-es Airt. Munkára is jó volt, azóta meg tök jól ki vagyok békülve vele. Picsányi? Igen. Drága volt? Igen. Megbántam? Nem.
Felhasználásfüggő természetesen, de nekem bőven elég és kiszolgál, fotós melókkal is (bár azok most jegelve vannak).

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#82146) gorgo válasza spanyoll (#82145) üzenetére


gorgo
őstag

15 éve én is röhögve vettem volna bármit. 20 éve még kernelt fordítottam linux alá, de most bevallom nincs kedvem vadi új dolgokat nulláról megtanulni, nulláról összes kieg. appot levadászni, kipróbálni, megtanulni. Egészen biztosan fasza kis cucc, semmi kétségem. Van sok vonzó benne így is, csábító. Egyszer még lehet h. veszek is. Egyenlőre még nem döglött meg az asztalim se :P csak azt akarom, hogy felkészült legyek, és ne gép nélkül kelljen szerencsétlenkedni, hanem legyen kész tervem.

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#82147) #31733248 válasza gorgo (#82142) üzenetére


#31733248
törölt tag

Én nem hordom magammal napi használatban a laptopot, van otthoni és irodai gépem is, mindkettőt külső billentyűzettel és egérrel használom. A jobb Samsung telefonok pedig évek óta tudnak asztali módot is, multiport adapterrel azokra is rá lehet kötni mindent (4K-s monitort is), idővel ez lesz az általános, a külön eszközök pedig a professzionális szegmensbe szorulnak vissza.

A nemrég tárgyalt zenei témában is nagy az előrelépés, a nagy felbontású LDAC az androidos telefonok számára már régóta nem probléma, egy 100 ezer körüli fejhallgatóval pedig már úgy szól, hogy el sem hiszed.

(#82148) Novics


Novics
senior tag

A minap felmerült benne a kérdés, hogy vajon melyik topik a gázosabb, a hifis vagy a kávés. Esetleg másik tipp? (Természetesen mindegyikben vannak segítőkész arcok.)

Holnap megjön a sub-hoz - Monitor Audio Bronze W10 (5G) - a kábel, átrakom a hifit a végleges helyére, és kipróbálom, hogy hallok-e különbséget az immár 350ezres rendszer és a 30ezres Sony bluetooth hangszóró között. (Nem fogok. :D )

A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.

(#82149) Mercutio_ válasza Novics (#82148) üzenetére


Mercutio_
félisten

Bringás? :U
Bár a másik kettőt nem biztos, hogy tudja überelni :DDD

[ Szerkesztve ]

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#82150) spanyoll válasza Mercutio_ (#82149) üzenetére


spanyoll
addikt

Nekem ott múltkor is tökre kedvesen segítettek, szerintem az még szódával elmegy.
Kávés az maga a fertő :D
Kezdő fotós képmutogatós talán?
Hifis mentén a vezetékes fejhallgatós is elég gázos amúgy.

"Super perfundo on the early eve of your day."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.