Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#82951) Jahno válasza Byk01 (#82949) üzenetére


Jahno
őstag

Pezsgés néha jól néz ki, de közben rájöttünk, hogy szinte minden létráról és autót tetejéről van képezve, meg hasonló rálátások vannak nagy telével pld. Ecserről a szegfű utcából. Azért köszi, elég rendesen ment a makettkedés és néhány hozzászólásból vagy bent hagyott EXIFből is ki lehet szedni, csak k. sokat kell vele foglalkozni. Mondhatod nyugodtan a helyre, hogy Patakpart, 31R, annyit már tudok :C

Eredeti képen ugye alig látszódott a torony, ezzel az irányt be lehet lőni, meg a mellette lévő két oszlop ami árulkodik, mert nem mellette van, hanem térben előtte.

Idővel jó lesz ez, csak napi szinten kellene szórakozni vele.

(#82952) Byk01 válasza Jahno (#82951) üzenetére


Byk01
senior tag

Nekem inkább a hegy segített a háttérben :) Mondjuk ilyen távolságba fókuszálásnál a kerítés sem zavar be, nem feltétlenül kell létra vagy autó teteje :) Sokat nem számít szerintem a plusz magasság sem.

"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn

(#82953) Jahno válasza Byk01 (#82952) üzenetére


Jahno
őstag

Masgasság azért is kell, mert a pálya magasabban van. Hegyek másik képen is segítettek, mert HHH, kilátó, csepeli víztorony, fél város rajta volt a képen. El voltunk egy darabig, míg körbeautóztuk a repteret és minden méteren nézegettünk, hogy hol mi adja ki.

(#82954) Byk01 válasza Jahno (#82953) üzenetére


Byk01
senior tag

Igen, erre gondoltam én is, hogy nem biztos, hogy olyan sokat számítana. Azért elég messze van a pálya legmagasabb pontja, és emiatt nem jelent olyan sokat 1-2 m pluszban. Mondjuk technikailag is érdekes, hogy hogy dolgozol állvánnyal , mondjuk, létráról, mert ilyen fénynél és gyújtótávolságnál már a monopod sem biztos, hogy elég. Inkább eltávolodni egy kicsit a kerítéstől, mert ha jól emlékszem, abba az irányba is emelkedik a terep. De ha körbejártátok, akkor úgyis képben vagy :)

"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn

(#82955) Jahno válasza Byk01 (#82954) üzenetére


Jahno
őstag

Próbálok képben lenni, de hajnal 1re estünk haza, utána még vagy 3 óra utánig ezeket fejtegettük és érzésem szerint sosem lesz vége :-D

(#82956) j.bravo válasza Novics (#82948) üzenetére


j.bravo
addikt

Mókus sörkert volt aaasszem, már jó pár éve.
Nekem a most csütörtök nem tuti sajnos, lássuk meg mi lesz akkor.

Whatever.

(#82957) Jahno válasza j.bravo (#82956) üzenetére


Jahno
őstag

Nekem az jó lenne, de megszűnt. Ha csak valami álnéven fel nem támadt, ahogy sokan mások.

(#82958) rbalint88 válasza j.bravo (#82956) üzenetére


rbalint88
addikt

Nekem tutifixre kiesett a csutortok :( asszonynak beszerveztek ceges progit :(

(#82959) Studi válasza Jahno (#82957) üzenetére


Studi
addikt

szerintem ~3 hónapja jártam arra, nem volt feltámadva...

(#82960) syIex


syIex
veterán

Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy hátizsák keresésbe vagyok és egyszerűen nem tudom, hogy milyeneket nézzek... :N
Olyan kellene amibe bele megy a Panasonic G9 a 12-60-as obival és e mellett elfér benne egy 2021-es 16"-os MacBook Pro valamint egy DJI Mavic Mini 3 Pro.. :DDD
Ha tudtok jobb topikot rá azt is szívesen fogadom! :R
Ezt az egyet találtam arra, ami ezeknek mindnek megfelelnek. Erről esetleg van vélemény?

[ Szerkesztve ]

The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.

(#82961) Jahno válasza syIex (#82960) üzenetére


Jahno
őstag

Mint állandó táska- és egyéb problémákkal szívó, max. annyit mondok, hogy menj be a Tripont/220volt/mindenhova és próbáld bele. Bár utoljára 220ban elég sovány volt a választék és futott még olyan is, mint az Oly mintabolt, mert akadt 1-2 érdekes dolog ami máshol nem. Kitartás, hosszú lesz és úgyis többet fogsz venni :-D

(#82962) Lassú Víz válasza Studi (#82959) üzenetére


Lassú Víz
őstag

Koreai étterem lett. Magyar vendéget nem látsz, biturbó AMG Mercit előtte annál inkább.

A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.

(#82963) Jahno válasza Lassú Víz (#82962) üzenetére


Jahno
őstag

Mostanában úgyis rábuktunk az ázsiai cuccokra, szóval még akármi is lehet. Étteremből néztem egy libanoni verziót, de nekem az csöppet drága fekvés :-/

(#82964) #31733248 válasza Jahno (#82947) üzenetére


#31733248
törölt tag

Nézd, ha egyszer azt látod, hogy mások IT-s tevékenységre szépen prosperáló cégeket húznak fel miközben körülötted ennyire szarul mennek a dolgok, akkor ideje elgondolkodni mit csinálsz rosszul. Mert valamit biztosan.

"Nem teljesen a profi szakácson akadtam fent, hanem a nagy átlagon és a többin is, de ezt már kétszer megpróbáltam körbeírni."

Nézd, vannak dolgok, amik meglehetősen egyértelműek és csak akkor lehet értelmes vitát folytatni, ha ezt mindenki képes elfogadni. Az átlagbér például csak úgy tud kijönni, ha nem csak alacsonyabb fizetések vannak, hanem nagy számban vannak magasabbak is. Az átlag így tud kijönni.

Hogy milyen a cdl által említett szakács bruttó 500-ért nem tudjuk, de egy biztos: elfelejtetted, hogy a szervizdijat is megkapja, ami nem lesz kevés. Ha beválik, akkor emelést fog kapni (akár jelentőset), mert a főnöke meg akarja akadályozni, hogy a cég szempontjából kulcsfontosságú munkaerő elmenjen. Hasonló példaként hoztam fel a velünk kapcsolatban álló, turistákkal teli reggelizőket: a jól teljesítő, bevált munkaerő 450-500 nettót visz haza. Cserébe pörög egész nap, képes (minimum) angolul elegendő színvonalon kommunikálni a vendégekkel, rutinos, gyors, önálló. A legtöbb jelentkező egy hét után vagy maga megy el, vagy a többiek mondják a főnöknek, hogy hozzon egy normálisat, mert nem akarnak helyette dolgozni. A másik véglet az iskolai menzán nettó 140 ezerért dolgozó konyhai kisegítőé. A kettő együtt adja ki az átlagot. Na most ha valaki csak az iskolai menzán dolgozó konyhai kisegítőt veszi ebből észre, akkor nyilván nem érti az egészet. Mint mondjuk Csizmás és Gorgo.

Ugyanígy le kell szakadni a propagandasajtóról (akár jobb- akár baloldali) és időnként olvasgatni mást is, azonnal megnyílik a világ. Kiderül, hogy egy csomó dolog, amit magyar abszurditásnak hittünk, hasonlóan, vagy akár sokkal súlyosabban van jelen a világ legfejlettebb országainak életében. Vagy éppen kiderül, hogy bizonyos dolgok itthon egyszerűen jobban működnek. De ha nem akarjuk észrevenni ezeket, csak a szar dolgokat, azzal csak magunknak teszünk rosszat.

(#82965) Jahno válasza #31733248 (#82964) üzenetére


Jahno
őstag

"Mert valamit biztosan."

Ez így van, mindjárt gondoltam. Pld. azt, hogy szóbaálltam olyanokkal, akiről később kiderült, hogy nem kellett volna :-D

"Az átlag így tud kijönni."

Köszönjük Emese! Ezt nem gondoltuk volna. De tényleg.

(#82966) lugosi


lugosi
MODERÁTOR

Tudom, hogy kvázi összefoglalóba való alapvetése lenne a topiknak, hogy Econ-t ekézni és kóstolgatni kötelező, de csak megjegyzem, hogy szerintem több dologban is igaza van az elmúlt napok témájában.

(#82967) Jahno válasza lugosi (#82966) üzenetére


Jahno
őstag

Nem az a baj, hogy nincs benne igazság, csak pár sarkított példa alapján lebegteti be, mint ha mindenhol az lenne az alapértelmezés. Legyen az első kiragadott mondat ""1500-2000 eurós nettó fizetésekért dolgoznak beosztotti munkakörben a vendéglátóiparban""

Igen, van ilyen is, pld. a pro szakács aki beosztott. Többiek meg nagyon nem. De inkább nem, meg ésvagy. Majd kiderül, most már elég volt rákeresnem pár dologra és jönnek a szakács/felszolgáló hirdetések :-D

(#82968) Mr.Csizmás válasza lugosi (#82966) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

néha bedob egy-egy dolgot, hogy ne legyen teljesen egysíkú, de évek óta ugyanaz a téma, legyél sikeres vállalkozó nerközelben, vagy balfsz vagy, pont. meg telexrajongó libsi.

de beszélgethetünk arról, hogy az utóbbi 12 évben a Marshall-segély többszöröse zúdult az országra, konjuktúra alakult ki, és mi lett belőle? hogy ugyanaz a csempe van a kórház szakambulanciáján, amit 11 éves koromban láttam? hogy lesz összesen 22 fizika(? kémia?) tanár az idén induló képzésen? ... :U kirakatország at finest.

[ Szerkesztve ]

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#82969) Jahno válasza Mr.Csizmás (#82968) üzenetére


Jahno
őstag

Eza Telex meg média is beragadt az agyába, nem nagyon értette, hogy én mondjuk a szakácsok fizuját ismerősi körből kalapálom össze vagy elég megnézni a helyi csoportok/éttermek apróhirdetéseit.

Pont letojom a Telexet, de ezekről nem is nagyon írnak, ott vergődnek, hogy drága a lángos meg minden majom magyarázza alatta a hülyeségeit. Ennek ellenére meg kell jegyezni, hát jóvanja, biztos szeretné ha valami hasonlókat vágnánk a fejéhez, vagy ez ilyen elvárt kommunikációs alap, vagy X. Idézhetek bármelyik oldalról, de maradnék a szakcsoportoknál :-)

Van közte minden is, több 10 éves múltra visszatekintő étteremtől kezdve akármiig bármi, de úgyis mindent ki tud dumálni. Ott meg átlag polgárnál nagy a szórás, Csepelre írtam a gyrosost, sarki helyekre placcosokat meg 1500-2500 / óra közt keresnek, vagy ha Balatonnál bruttó 600-900at ígérnek, az sem a kényelmes egyszerű 16 óra/24 munkanapos hónap lesz, hanem kicsit több és rögtön óra/átlagban szarabbul mutat.

Amíg meg átlag étterem, pizzéria 1500/óra környékén mozog, magasabb étterem már havi bruttó 400at ki mer írni és 27 ilyen ajánlatra esik 1-1 olyan kategória, amit Econ emleget, addig szerintem ne az legyen az átlag mérvadó.

Vagy éppen az ellenkezője, hasonló munkakörökben bármikor mutatok 1800 Eurós ajánlatokat Ausztriában és azt ugye csaknem gondoljuk, hogy idehaza minden erőlködés nélkül 30%al többet kaphatunk, mint a bezzeghanyatló nyugaton?

De tudom, én tájékozódom hülye helyeken és csakis Econ ismerőseit kellene megkérdezni nagy arccal előre. Addig meg az ország 78,4%-a bőven alatta van a számoknak.

(#82970) gorgo válasza Mr.Csizmás (#82968) üzenetére


gorgo
őstag

tévedsz, visszafelé fejlődünk. Friss kimutatás alapján m.o-on a termelékenység csökkent 2.7%-kal egész eu-ban csak a szlovákok balfaszabbak nálunk (asszem olyan 10-15-20 éves távlatban). Most, amikor kritikusan fontos lenne a hatékonyság, mi szarabbul teljesítünk. A magyar ipar csak annyit hoz mint a kádári komcsi rendszerben. Legfeljebb volument, de nem minőséget, és nem hatékonyan.
Ha beleveszem, hogy vannak itt multicégek, ahol nem divat a fos hatékonyság, akkor az átlag alapján a maradék elképesztően szar fos húgy hatékékonyságú. Jellemzően a KKV-k és EV-k, nomeg az állami szektor. Ez persze tisztán logika meg matek, de cáfoljatok meg.
Itt alanyi jogon jár az olcsó benzin, meg az olcsó minden is. Nyugodtan pazaroljon a nép, hiszen van bőven és nem is ő fizeti meg. Fejlődni nem kell. HÁTRAFELÉ megyünk egész konkrétan.
Econnak persze vannak jó meglátásai olykor, de ettől még szerintem nagyon gáz a srác. És ja, egy rejtély hogy miért jár ide :F .

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#82971) lugosi válasza Mr.Csizmás (#82968) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

+ Jahno

Nem akarom eszkalálni a vitát, sőt szerintem a politikát kerülni kellene a nem politikai topikban, csak a jövedelmekkel és annak bizonyos törvényszerűségeivel kapcsolatban reagáltam arra amit mond. (A politikai részéhez egyáltalán nem értek, és nem is akarok.)

(#82972) j.bravo


j.bravo
addikt

Captain Obvious to the rescue, vagy mégse?
"Az átlagh természetérül" :DDD

Biztos láttátok már, és tudom hogy kissé sarkítva van, blabla.
Persze a való élet is sarkított, nem is csak más szempontból, hanem ebből is. :U
Mindemellett elég jól példázza az elvet/jelenséget, hogy miért szeretik a átlagot főcímbe/óriásplakátra írni, és miért nem ad elég jó képet a valós Átlagh János átlaghkeresetéről (de lehetne Gipsz Jakab is).

A lenti példában a medián 105 lenne.

[ Szerkesztve ]

Whatever.

(#82973) Jahno válasza lugosi (#82971) üzenetére


Jahno
őstag

Politikailag mindegy, fele haverom azért köpköd, mert kocsog FIDESZes vagyok másik fele meg folyton libsizik. Egyik sem érti, hogy nem fekete/fehéren lesem, hanem egy adott dolgot, vagy tetszik és fekszik nekem, vagy nem. Nahh, ez a ritkább fajta, mert ugye egyiknek tök mindegy mit iszik Karácsony Gergely, fele csak isteníteni másik fele meg csak köpködni tudja. De hát ilyen ez, egy hónapban 15 napig fosokhányok, másik 15 napban jól vagyok akkor átlagban semmi bajom :DD

(#82974) Jahno válasza j.bravo (#82972) üzenetére


Jahno
őstag

Ja, de tényleg, menjünk inni, meg tudom, hogy itt erősen off, de haversráccal összefutok a Jászai környékén 17 óra felé és tengünk-lengünk mindenfelé, hoztam pár tekercs filmet, ha valaki társul akkor gépet is kaphat a kezébe :-D

(#82975) Mr.Csizmás válasza gorgo (#82970) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

ameddig volt mit költeni az ingyen léből, addig hatékony volt :DD bár tovább olvasva a hsz-edet az ikeás lámpák jutottak eszembe, amiket itthon gyártottak, 75-90% selejtaránnyal :U a más hatékonyságról mesélhetek én is, pl. nyomtassunk ki minden emailt az adott ügyben/threadben, és tegyük az aktájába :W

Itt alanyi jogon jár az olcsó benzin, meg az olcsó minden is. Nyugodtan pazaroljon a nép, hiszen van bőven és nem is ő fizeti meg. Fejlődni nem kell.

Morgan Freeman narrátor: "that's right" :(

[ Szerkesztve ]

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#82976) crey válasza #31733248 (#82964) üzenetére


crey
MODERÁTOR

Egyetértek azzal hogy létezik a magasasbb kereseti kategória (öcsém sem 150k-t keres cukrász séfként), csak a kérdés az az hogy pl. a KSH számításokba belekerülnek a 5 főnél kevesebbet foglalkoztatók bérei (mert tudtommal nem).

"Az adatok forrása az intézményi havi munkaügy-statisztikai jelentés. A megfigyelési kör a legalább 5 fős létszámú vállalkozások, illetve létszámnagyságtól függetlenül a költségvetési és társadalombiztosítási intézmények, valamint a kijelölt nonprofit szervezetek."

Ez a KSH oldaláról van.

Beleszámít-e a közmunkásbér a számításba, vagy miután a közmunkaprogram nem költségvetési szerv, illetve nem nonprofit organizáció - így az sem.

Ezek azok a dolgok amik nem kerülnek bele a hivatalos statisztikákba - aminek megvan az eredménye amikor az átlag nettó jövedelmről beszélnek a nagypolitikában. Egyszerűen torz adat.

Azt is értem azonban, hogy miért nem kerül be sok KKV a statisztikákba. Aki 150-200k-t keres, és nem elhivatott hülye mint a tanárok pl., az hogy él meg, és valószínű van második, vagy akár harmadik bevételi forrása, ami nem is biztos hogy adózott jövedelem, ami szintúgy nem kerül be a statisztikákba, mert osztalékelőlegből a mai napig cégek ezrei fizetnek zsebbe az alkalmazottaknak.

Jó példa szintén a vendéglátásból, hogy akár a népszerű "all you can eat" étteremben is megkeresed a 4-500k-t nettót szakácsként/cukrászként is akár, de a fele, vagy sokszor több simán zsebbe megy).

Szóval a KKV-kat valahol megértem. Azt hogy a közmunka program keresetei miért nincsenek benne, ha az átlagkeresetet számítják, viszont a "foglalkoztatott" statisztikában meg megjelennek arra nincs bocsánat.

Sarcasm: just one of the many services I offer.

(#82977) Jahno válasza crey (#82976) üzenetére


Jahno
őstag

KSHnál megpróbáltam az inflációszámításnak is utánanézni, aztán nem sokat szórakoztam vele, meg kár is magyarázni. Itt már mindegy a számoknak, olyan napi szintű emelkedések vannak, csak kár magyarázni, látjuk, saját bőrünkön meg aztán erősen érződik, holott én sem egy átlagos 3 fős pizzáriás felszolgálónak a szintjét keresek, de sosem tudni mi mennyire lehetne jobb.

(#82978) Jahno


Jahno
őstag

Mellékesen csütörtököt addig tervezzük, míg el nem inflálódik a fenébe. Szóval akkor merrefelé?

(#82979) Novics válasza Jahno (#82978) üzenetére


Novics
senior tag

Hát lehet ebből nem lesz most semmi. Még mindig nincs hely, meg sorra mondják le.
Ebben a melegben én is elég nyűgös vagyok.

A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.

(#82980) Jahno válasza Novics (#82979) üzenetére


Jahno
őstag

Akkor ketten iszunk, max. rövidebb lesz. Nekem is lenne dolgom, de ennyi beleférhet.

(#82981) lugosi válasza Jahno (#82980) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Egyszer szívesen találkoznék veletek én is, hogy ne csak avatarok legyetek hanem élőben is legyen egy kép bennem rólatok, de nekem ez vonattal egy bő két és fél óra és lusta is vagyok meglehetősen. 😀

(#82982) Mr.Csizmás válasza Novics (#82979) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

jövök én is, csak legyen hely :DD budai jaromirt adom még mindig

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#82983) tvamos válasza Jahno (#82973) üzenetére


tvamos
nagyúr

Es ha veletlen valamiben egyet ertesz T. Laszloval, akkor meg naci is vagy. Nem lehet megfelelni az embereknek... talan nem is kell. [link]

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#82984) Jahno válasza Mr.Csizmás (#82982) üzenetére


Jahno
őstag

Akkor ha Novicsnak jó, nekem jó.

(#82985) Jahno válasza lugosi (#82981) üzenetére


Jahno
őstag

Nyilván a 2+ óra már mérvadó indok. Ostoba fotósok ennek tizedét sem akarják megoldani.

(#82986) Freddy76 válasza Mr.Csizmás (#82982) üzenetére


Freddy76
addikt

Az egy szauna ilyenkor...

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#82987) Jahno válasza Freddy76 (#82986) üzenetére


Jahno
őstag

Lesz itt még töketlenség magasiskolája, max. kilesem a Városmajort, leeht egyedül iszom trafikból a sört és a kevertet, de ott a padnál megtaláltok :DD

(#82988) Mr.Csizmás válasza Freddy76 (#82986) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

van még pár hely, jégkert, ganz, 30-án nyit a mamut tetején az élesztő terasz.

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#82989) Varoz válasza Jahno (#82965) üzenetére


Varoz
őstag

"Ez így van, mindjárt gondoltam. Pld. azt, hogy szóbaálltam olyanokkal, akiről később kiderült, hogy nem kellett volna :-D"

Pl. Econ? :U ;]

hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)

(#82990) Jahno válasza Mr.Csizmás (#82988) üzenetére


Jahno
őstag

Jégkertben egyszer voltam, ott most nagy bontást látok és akkor sem voltak túl barátságosak, meg sört sem mértek. Biztos jól meggondoltad? Nekem mondjuk jó, hazai pálya. Terasz biztos jó, remélem sokan lesznek és drága, de milyen sör várható?

(#82991) Mr.Csizmás válasza Jahno (#82990) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

terasz passz, jégkert az kicsit húzósabb, művész söröket adnak főleg, ganz meg a craft paradicsom, esténként teltházzal, de 4-től nyitnak. de lehet matekozni, pl. jaromir a templomhoz, kertem (kőbányai út), stb.

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#82992) Mr.Csizmás válasza Mr.Csizmás (#82991) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

:W most kapcsolok, hogy Móriczon ott a Rizmajer (házi), Bajor, egy sarokkal odébb a Guri (sk. házi), Kispolszi (lengyel)

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#82993) Lassú Víz válasza Mr.Csizmás (#82988) üzenetére


Lassú Víz
őstag

Egyszer a Lövőház utcában ültünk ki valahova, ráadásul ha jól emlékszem csak úgy beesve, mert az eredetileg foglalt hellyel nem voltunk elégedettek. Szél Kálmán környéke nekem OK.

Beszéljük meg, hogy hol és mikor találkozzunk, aztán csak találunk egy helyet, ahol 5-6 faszi leguríthat pár sört. Ha megvan a hely, megírjuk Mercinek, hogy tudjon csatlakozni.

A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.

(#82994) Jahno válasza Mr.Csizmás (#82992) üzenetére


Jahno
őstag

Ha már Móricz akkor a lakatos hely meg a boszorkány, amit már emlegettem.

(#82995) Jahno válasza Lassú Víz (#82993) üzenetére


Jahno
őstag

Lövőháznál Shakesbeer és akad 1-2 jó hely. Ahol sört is mérnek, nem csak olyan lóhúgyot, mint a Guriban :DD

(#82996) Jahno


Jahno
őstag

Ezt a kispolákot nem tudom, de nem hangzik rosszul, főleg ha lengyel sör van. Vagy csinálok Doodle szavazást.

(#82997) Lassú Víz válasza Jahno (#82995) üzenetére


Lassú Víz
őstag

Két sörözés között annyi idő telik el, hogy elfelejtem mi is ízlett a múltkor. :D

Múltkor voltam borkóstolón... Nekem aztán mondhatták, hogy mit kellene érezni benne. Hátralévő életemben sommelier sem leszek, az már biztos.

Szerk: Móricz is jó lehet, csak hosszabb az út odáig, kicsit később tudok odaérni. Döntsétek el holnap estig.

[ Szerkesztve ]

A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.

(#82998) Mr.Csizmás válasza Jahno (#82995) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

akkor már a kétlyukú, mert van üveges pilsner :DDD
------------------------
találjátok ki, guriban is van iható, nemcsak a világos felmosórongy :DD kispolszkiban meg lengyel alapokból van kínálat, full ihatóak.

[ Szerkesztve ]

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#82999) Studi


Studi
addikt

Hétig melózom, de utána jól esne nekem is 1-2 sör! :)

(#83000) Mercutio_ válasza Mr.Csizmás (#82992) üzenetére


Mercutio_
félisten

7:30-kor végzek a Csaszinál, onnan a Móriczra bumlizni nem annyira jó móka.

Lassú víz: Lövőház utca az Hendrix Bár, vagy Shakesbeer lehetett esetleg? Mindkettő jó lehet. De részemről a Mammut tető is megfelel, majd írjatok merre menjek.

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.