Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#40024) #40935168 válasza Real_Necro (#40020) üzenetére


#40935168
törölt tag

Köszi mindenki válaszát, végigolvasgattam. cOxeR Budakeszijére ránézek még majd.. igazából számomra a bejutás annyira nem téma, kisasszony az Ericsson melletti épületben van a Róbert Károly körúton, de hát ha most Diósdra ki tud járni onnan, akkor máshova is.. Fontosabb számunkra az, ahol laknánk, mint az, hogy hol a munkahely, mert utóbbi bármikor változhat egyetlen tollvonással és akkor vagy sírás lesz úgyis, hogy az új hely még messzebb van, vagy öröm, hogy jujj de jó, közel lett, .. ez lutri.. pont emiatt nem alapozunk most, a jelenben sem arra, hogy mhelyhez közel legyünk. Preferencia, de csak kis súllyal.

Szívünk szerint vmi szolídabb négylakásos társasházban (családi jellegűben) kialakított lakást nézünk, vagy ilyen egymással összezárt, mini hátsókertes sorházas részen a két szélsők egyikét megcsípni (aminek picit nagyobb a kertje, de már ez sem lényeg... kb. ha egy jó levegőjű, csendesebb, nyugisabb környéken van 4 négyzetméter füvem, amire kitámaszom a faszenes grillt + egy kis asztal 4 székkel borozni a cimbivel és bnőjével, már tökjó).

Az álom egy nagyobb kertes családi, de az meg inkább városszélen-faluszélen valahol az agglomerációban, kevés szomszéddal, de mégis jó helyen. (Pl. vmi szántóföld közelében, erdőközelben, ilyesmi). De egyelőre lehet nem is álom ez, mert .. az álmom egy rancs-féleség vagy modern tanya lenne, a ház körül 100-200m-es sugárban egy lélekkel sem, csak ilyet Magyarországon ennyi huligán, rabló, brazil és egyéb ember között nem csinálok meg, Ausztriában-Németben-Svájcban pedig, ahol meg merném csinálni, pénzem nincs rá. Tehát még az álmokat is újradefiniáljuk lassacskán :)

Visszaevezve a valóság talajára: szeretnénk sokat utazni, mindketten örökmozgók vagyunk. Az elkövetkező 5 évre inkább olyan projekten agyalok, ahol a kecót viszonylag jó környéken ott tudom hagyni 2-3 hétre simán, nem kell locsolni-ápolni semmit, csak behúzom a bejárati ajtót és pá. Erre megfelelne egy felújított nyóckerbeli valami is, ilyenen is agyalunk, tetszik a magas beltér, polgári dolgok, egy szénné pukkantat megvenni (jobb részen) olcsóbban és rákölteni amit kell, padlófűtés, minden ilyesmi. Ez menne anyagilag, ahogy számoltuk előzetesen (még ráhagyva is), de: parkolás ultragáz, még ingyenes utcai parkolón sem hagynánk az autókat (1-1 kocsi), nemhogy fizetős utcain. Garázs-teremgarázs meg necc szintén. Szóval egyelőre a "nagykedvenc" 8-9. ker is kilőve, kívül nézelődünk.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.