Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen pendrive-ot vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:59:05

LOGOUT.hu

Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1815) macska


macska
tag

Tényleg senkit meg nem bántva, de, én is úgy jöttem ide, hogy az megelőző 10 oldalt legalább elolvastam. Kb. már feltérképeztem, hogy mik jöhetnek szóba, árban, méretben. Ha van kiindulási pont, szívesen segítek bárkinek én is. Teszteltem 2 db 3.0 pendrive-ot, egy adott programmal, utánam néhányan megtették szintén. De most azt miért kell 1000X is leírni, hogy ma már 3.0 pen drivban érdemes gondolkozni??? Méretekben letisztázva, hogy az akkori adott állapothoz képest mit tudnak. (Jelen esetben arra célzok, hogy azóta vannak gyors 3.0 16GB-os pendrive-ok 10000 körül.)
Jönnek a kérdés, hogy milyen pendrivo-ot ajánlotok 16GB-ban???

-Gyors kell, vagy nem fontos???
-Mennyi pénzed van rá???
-Esetleg, ha már beteszel 2db-ot, abban látszik az ár, tán még a sebességigény is, és talán az, hogy milyen forma szimpatikus neked, külsőleg??? És annyi, hogy tettél azért, hogy segítsenek valamiben, és nem azt várod el, hogy valaki 10db pen drive linket tegyen be neked, és itt klikkelve, válogass közülük.
Másrészt, ha visszaolvasol, olyan tényezők is le vannak írva netán, amire nem gondoltál hirtelen, de látva, esetleg gondolkodóba esel, és jobbat veszel, még ha kicsit drágábban is, mint ami a kiindulási pontod volt eredetileg, mert megéri neked azt a kis plusz kiadás, mert még a keretbe szűkösen is, de belefér.

[ Szerkesztve ]

macska

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen pendrive-ot vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.