Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#25689) karesz501 válasza Dromi (#25687) üzenetére


karesz501
senior tag

Ha befer a dupla huto, akkor el kell forgatni 90fokkal ugy, hogy a haz hatso ventije fujja KI a levegot, ez pedig fujja RA. Tehat egy iranyba menjen mindketto, a haz belsejebol kifele.

A kabeleket huzd le mindenrol, es az alaplapi talca ala dugd le, majd dugd vissza. Igy nem lesz dzsungel es aramlik majd a levego. Nem nagy muveszet, hidd el. En is megcsinaltam magamnak, pedig ugyanugy nem ez a szakmam csak olvastam rola mindig. Meg nem is vagyok hobbi IT-s... Vegyel a legkisebb kabelkotegelobol egy par darabot es amikor vegztel, ezekkel rogzitsd egymashoz es esetleg a hazhoz a kabeleket, igy nem mozognak es kevesebb helyet foglalnak.

A processzor tuning pedig vegkepp nem egy nagy muveszet, hidd el (alapszinten). Alaplap BIOS-aban kell beallitani mindent, a LENYEG: lassan, kis lepesekben emelj, mindig tesztelj utana. Stabilitas, homerseklet. Ne valtoztass CSAK EGY dolgot egyszerre es akkor mindig tudni fogod, hogy mit csesztel el ha nem megy. Nezd meg jo elore, hogy az alaplapodon, hogy kell BIOS resetet csinalni, ha vegkepp elallitottal valamit akkor ugy alaphelyzetbe vissza tudod tenni a gepet es kezdheted elolrol.

Most mondom, hogy nagyon sokan segitenek a BIOS beallitasaival, csak tedd fel a tuningos topicba a kerdeseidet es olvass is vissza. Ezt altalaban napjaban tobbszor kerdezik szerintem, a valasz zomeben ua... ;)

Sok sikert, nem kell megijedni, nem akkora ordongosseg alapszinten mint amennyire Te gondolod!

[ Szerkesztve ]

Life is no picnic!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.