Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#160880) 1Fergus1


1Fergus1
újonc

Sziasztok ismételten hozzátok fordulnék segítségért mivel nem értek az olyan dolgokhoz hogy mi, mivel kompatibilis es nem szeretnék egy hulladékot összállítani jó pénzért :U

Jelenleg csak egy monitorral rendelkezem és perifériákkal.
Monitor: Gaba GL-2701FHD
Kizárólag csak játkékra szeretném használni, ezért egy olyan gépet szeretnék amivel kényelmesen és élvezhetően ki tudjam használni a játékokba fektettet rengeteg erőt és munkát és ne azon kelljen agybajt kapnom hogy a szeretett kis gépemet mikor ba.. vagy is dobjam le a harmadikról (egy-két ember azért találkozott már ezze a helyzettel szerintem :DDD )

Na szóval nem is húzom tovább az időt, játékok amiket jelenleg nyüstölnék
-CP2077
-Call of Duty: Warzone
-Ark
-Forest
-league of legends
-Gta V
-Anno 1800

Nem vagyok elzárkózva az RGB-től sem szóval nem gond ha csillog villog (ha már úgy is itt van a nyakunkon a karacsony :DD )
Az árral kapcsolatban nincs meghatározás, csak azt kellene figyelembe venni hogy játékon kivűl semmi másra nem használnám.
Igazából az intel cuccokat részesítem előnyben de meghallgatom a véleményeteket, azaz sokkal inkább rátok bízom mert mint fentebb olvashattátok nem is nagyon értek ezekhez a dolgokhoz :DD , inkább csak berögzülés vagy hogy is szokták ezt mondani ;)

Köszönöm szépen előre is a segítségeteket és kellemes ünnepeket mindenkinek :) :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.