Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#106813) szabesz24


szabesz24
újonc

Üdv!

A mostani gépem eléggé elavult, így felmerült bennem, hogy talán érdemes lenne egy újra beruházni ahhoz, hogy az újabb címeket is futtassa. Ez még nem fix, hogy meg is fog történni, csupán érdeklődnék, hogy milyen lehetőségeim lennének. A jelenlegi gépemből semmi nem használható fel véleményem szerint, de az az igazság, hogy még a monitorom sem szívesen hagynám meg, ugyanis 1280x1024 a maximális felbontása. Szóval maga a gép, házastól, mindenestől + monitor + billentyűzet és egér. Ezekre van tegyük fel ~180 ezrem egyelőre, aztán majd ahogy a pénztárca is engedi lenne fejlesztve. Az, hogy milyen alap, AMD-e vagy Intel igazából nekem mindegy volna. Csak az számít, hogy megbízható legyen és később jól fejleszthető. Amivel állandóan játszanék az a World of Warcraft: Legion, valamint szeretném kipróbálgatni a megjelenő új játékokat is mint pl. Tom Clancy's The Division, Doom, Mafia 3 stb...Elég gyakran használnám a Photoshop programot, ill. videókat is készítenék játék közben. Szóval ezek a kritériumok és érdekelne, hogy ebből mi hozható ki!? Előre is köszönöm a válaszaitok.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.