Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5463) King Unique válasza super dríve (#5462) üzenetére


King Unique
titán

Itt a topikban az AXAGON EE35-XA3 külső házzal (még) nincsen konkrét tapasztalat, vagyis hogy ténylegesen mennyire oké, arról sincsen biztos információ. De amúgy ránézésre nem tűnik rossznak, a jellemzők alapján támogatja az alvó módot (10 perc inaktivitás után), az ára is kedvező, stb.
A Sharkoon Swift Case Pro külső házzal viszont van, ami egy többeknél bevált modell, szintén támogatja az alvó módot (30 perc inaktivitás után), viszont drágább pár ezerrel. Egyébként igen, mivel PID: 55AA azonosítójú, ezért szükség esetén és persze csakis saját felelősségre (!) lehet frissíteni a firmware-t, másikat (aminél pl. 10 perc után van alvó mód) rátenni. De csak a 10 vs. 30 perc miatt szvsz nem feltétlen érdemes piszkálni, alapesetben bőven jó az utóbbi érték is.

Az viszont más dolog, hogy ha támogatja a külső ház firmware szinten az alvó mód működését, akkor az az elsődlegesen támogatott környezet (PC, Mac & desktop OS) mellett médialejátszóhoz csatlakoztatva is működni fog-e. Lehet hogy nem (példa), vagy csak külön beállítás után (példa). Valamint az is kérdéses lehet, hogy a készüléket kikapcsolva a külső ház is kikapcsol-e automatikusan, leáll-e benne a HDD, amivel az utóbbi példához hasonlóan médialejátszónál szintén meggyűlt a baja a fórumtagnak, de végül talált rá megoldást.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.