Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3346) masoo


masoo
tag

Sziasztok

No megérkezett az LcPower becrux

A kezdeti tapasztalatok:

A ház igényes, a csavarhúzó aranyos viszont a dolgát is jól végzi, az y usb3 jófélének látszik. egy 6 éves wd scorpio-t kötöttem rá első körben. Ezen ntfs rendszeren volt egy win vista és pár olyan file ami valamiért rajta maradt, de nem volt fontos, mindegy másolási tesztnek jóvolt, levettem őket. A nagy fájlokat 80 felé másolta, a nagyon sok pár kb fájlokat viszont olyan lassan, hogy 12 körül volt a normál sebessége és volt olyan, hogy lement 700kb/s értékre is. Aztán 0-ra és itt állt jó 8-10 mp-t mire kijött a "gödörből" és ment is tovább felfelé 12 körüli értékre. Ez persze kb most mindegy is, inkább a wd lehet a dolog mötött és nem a lcpower.

Viszont felmerült bennem a kérdés, lehet, hogy anno a laptop bekapcsolom, vagy el sem indul rendesen, vagy elindul betölt de hirtelen kikapcsolt hibáját nem az alaplap hanem esetleg a winchester produkálta?

A kérdés pedig nemrégen annyira erős lett bennem, hogy ide is leírtam, mert a formázás 240gb ntfs kb 40 perce fut és talán 10% -on járhat még.

A házban amúgy csend honol, a hangok kellemesek, a melegedése minimális a kék led viszont annyira "combos", hogy este a szomszédnak az ablak alatt megjáratni még érdemes is lenne, bár már megszokta a razziákat.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.