Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3298) masoo


masoo
tag

Sziasztok

Egy gyors segítség kellene, hátva van új tapasztalat.

Adott 2-3 laptop, amiket már nem használok mert váltottam felfelé. Ez azt is magával hozta, hogy maradt pár laptop winchester, sata 1 - 2 a 3as-t pedig a mostani laptopban használom unix alapon mikor nem a win-re van szükségem.

A sata 1-2 wincsiknek keresek egy "házat" amivel hordozhatóvá, és nem mellesleg szállíthatóvá tehetem őket (nagyon ritka esetekben). Ezért tehát a tudásban a sata 1-2 alapkövetelmény lenne (a sata 3 sem lenne megvetendő gondolva a jövőre). A sata 1-2 adattárolóim nem haladják meg a 750 gb méreteket a sata3 viszont igen.
Jó lenne ezért, ha kezelésben legalább ezt tudná, tehát 2 terrá-ig.

A fenti lista alapján 3 modellt választottam ki, nem akarok vele nagyon sokat foglalkozni, csak tv-ben / box-ban, eseetleg a wifi routerre kötve szereteném használni, mert üzemeltetek egyéb külső adattárolókat, inkább csak nem szeretném veszni hagyni ezeket sem.

A modellek:
Captiva USB 3.0 - SATA fekete merevlemez ház - ez tetszene nekem, de külföldi forrásokban azt találtam, hogy csak 500 gb határig kezel adattárolókat. Ezért tartok tóle kicsit.

LC Power LC-25U3-Becrux 2,5" merevlemez ház - ez is alapesetben kecsegtető lenne, bár nem mindenki lelkesedik érte, olvastam hibákról, csatlakozó problémákról is, de sok dicsérő szó is van azért.

RAIDSONIC Icy Box 2,5 merevlemez ház - ezt is versenyben tartom.

Viszont kb döntésképtelen lettem, annyira hasonlóak a paraméterek, ezért ha van új tapasztalat ezekkel kapcsolatosan amivel a döntés meggyorsítható és támogatható részetekről, akkor kérném szépen a segítségek!

Köszönöm4

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.