Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:20:45

LOGOUT.hu

Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52011) horcsog válasza jjohn (#51990) üzenetére


horcsog
tag

Ha állóvíz és feeder akkor nekem az "ultrafinom" szerkó rövid távolságokra. Kb mintha matchbotoznék csak feederrel mert pl nagy a szél és kényelmetlen úszózni. Egy bizonyos távolság felett elveszik a feedernek ez az érzékenysége és nincs igazán különbség egy normál fenekező érzékenységéhez képest.

Közelre ott a feeder match, spiccbot . Rakósbotozást még nem próbáltam egyszerűbb 5-6 méteres spiccbottal nekem mint rakóshoz a nagy felszerelésigény. Ha 40-50 méternél messzebb kell pecáznom akkor előveszem a hagyományos fenekező /bojlis jellegű pálcát olyan méretű távdobó kosárral stb. 60-80-100 méteren a feeder spiccét húzza vagy a kapásjelzőt már nem jön ki a feeder érzékenység. 30 méteren kijön. 30 méterre behorgászol ultrafinom cuccal spiccre vagy egy hagyományos fenekezővel kapásjelző karikával azért illene a finom cuccal többet fogni. 100 méternél ez a különbség elveszik vsz. Ott már tök mindegy bojlis bot vagy feeder a kapások érzékelése szempontjából .

Rövid távra én az etetést csúzlival szoktam megoldani ha kézzel már nagy távolság, vagy szimplán a kis kosárral sűrűn dobok ha akkora a szél csúzlizni se lehet pontosan .

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.