Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ThinkPad (NEM IdeaPad) (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-06-17 21:32:33

LOGOUT.hu

Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#103508) arcsin válasza vicze (#103503) üzenetére


arcsin
senior tag

Szerény fél napos kutatásom során elég sokakkal találokoztam az interneten hasonló problémával. Természetesen az FRU alapján kerestem csere képernyőt. --> [link]
E-bayen átvert az eladó és ezektől egy eltérő típust küldött. Őszintén nagyon elégedett vagyok így is a kijelzővel. Utólag kértem részleges refundot, amit kiis fizetett. Eddig csak linuxom volt a gépen, de ott sikerült hotkey-ekre rátennem a megfelelő parancsot a fényerőhöz.

Találtam parancssoros megoldási módot az EDID átírására, de ennek a típusnak write protected az EDID-je. A whitelist edithez meg BIOS-t kellett volna hegeszteni. Happy End lett végül is.
+1 "Great news! This completes the platform support. These drivers enable the use of 3rd party EDID applications for internal and external panels on Intel platforms."
De az Intel oldaláról nem tudok letölteni GPU drivert, mivel elszáll azzal hogy a laptop gyártója által kiadott drivert kell használnom. Kösz Lenovo. :((

Csak ha valakik olyan szerencsétlen mint én hogy kifog egy FHD IPS kijelzőt 10.000 ft alatt és pont nem támogatott...hátha segít neki a poszt.

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ThinkPad (NEM IdeaPad) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.