Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  HP notebook topic (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#13201) drmotto válasza SeniorTilla (#13199) üzenetére


drmotto
őstag

Azt tudom, hogy a matrica garantálja, de elég, ha a szoftvert bukom.
Nyilván be lehetne szerezni máshonnan, de az mégse olyan. :(
Ez lenne a Recovery Manager ? :
Rendszer és biztonság / Lemezkép létrehozása

Ez kiteszi DVD-re az egészet, és mehet a particionálás?

(#13202) Magnum_ válasza spyduck (#13192) üzenetére


Magnum_
nagyúr

én is szeretnék 8440p-t. de csak azért, mert azon már a kör alakú HP logo van :DDD

I humbly and respectfully decline™

(#13203) SeniorTilla válasza drmotto (#13201) üzenetére


SeniorTilla
veterán

NEm, a HP-nak saját progija van erre. Nem buksz az égvilágon semmit, max. megtanulsz win-t installálni ;]

HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

(#13204) drmotto válasza SeniorTilla (#13203) üzenetére


drmotto
őstag

Win-t tudok installálni, csináltam párszor. Pl. most is azon írok. :)
De ha nem tudom kiszedni DVD-re, akkor nem lesz mit installálni, legalábbis legális Win7 nem lesz, csak XP. De ha már megvettem, akkor nem lenne hátrány, ha tudnám telepíteni is.

HP saját progit nem találtam. A Recovery-re nem volt olyan találat, amire azt gondolnám, hogy jó lesz.
De lehet, hogy csak rosszul keresem.
Letölthető ez valahonnan?

(#13205) listván válasza Bobyjack (#13174) üzenetére


listván
tag

Pontosítanék:

A RENEW teljesen új készülék, sosem volt használva. Beragadt raktárkészlet, vagy meghiúsult üzlet miatt maradt a HP nyakán. Akku csere után új dobozt kap és megy a RENEW programba. Visszaállítják a gyári garit, marad a gyári preinstall oprendszer.

Az ASIS kategória jelenti a jogilag használt készüléket. Ez valóban lehet felújított, vagy használt készülék. Ebben az esetben ha gyárilag volt is oprendszer, a HP megfosztja ezen gépeket tőle.

Ár/érték arányban hihetetlenül jó készülékek. A magasabb kategóriában akár féláron is hozzá lehet jutni ezekhez a masinákhoz. Különösen igaz ez az EliteBook családra.

Remélem segítettem mindenkinek.

Ha bármi kérdése lenne bárkinek a RENEW gépekkel kapcsolatban, keressen nyugodtan.

Üdv,
István

HP Notebook, PC, Nyomtató szerviz. Garanciális és garancián túli javítások korrekt árak, rövid határidő. Tel: +36209996899

(#13206) Csabee.


Csabee.
nagyúr

Pavilion 1160eh-ban a dvd olvasó film lejátszás közbe egy idő után kb 10-15 elkezd akadozni ...akadozva ovlas.. miért van ez?
Amúgy a dvd-ket jól írja meg.. de visszaolvasásnál filmnézésnél előjön ez a gondja.. mit tudok vele kezdeni? tapasztalat e-téren?

Üdv: Csabee.

(#13207) plejik


plejik
addikt

Kérdésem lenne.Remélem tud valaki segíteni.
Hp pavilon dv7 3050ec laptopom van.i7 720qm / gt230m /4gb ram cod2 nél megvolt a stabil 250 en fps ,de 3 napja ha elkezdek codozni 250 majd kb fél percen belül lemegy 7-8 fps-re!!Na ez mitől lehet ??? :W :W Gond lehet a vga val? Mert felraktam a legújabb nv drivert is ,de nem segített.És ötletem sincs.:S

Várom az ötleteket vagy valaki találkozott e már ilyennel.Win 7 ultimate van fent 64 bites.

[ Szerkesztve ]

[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][XBOX Series X][LG CX3 OLED]

(#13208) spyduck válasza listván (#13205) üzenetére


spyduck
nagyúr

A RENEW teljesen új készülék, sosem volt használva.
Hát nem egészen. Amióta megszűnt az ASIS az összes használt és új gépet 1 kalap alá veszik. Legyen az újracsomagolt, kiállított mintadarab, 3 napon belül visszavitt hibás és egyben javított termék stb.... Szóval lehet, h használták, lehet, h karcos de lehet, h fóliás és karcmentes.
A lényeg, h amelyik belekerül a programba újraindítják a garanciát. Ez azt takarja, h az eredeti címkére ráraknak egy Renew címkét amin ugyan úgy rajta van az s\n és a p\n. Ha leszeded akkor alatta van az eredeti is aminek ugyancsak él a garanciája.
Az Asis-t pont ezért volt anno érdemes megvenni mert elvileg nem volt rá HP gar. de ha leszedted a címkét akkor még is lett:) Olcsóbb volt jóval mint a renew és ugyan úgy ki lehetett fogni karcmentest is.

(#13209) spyduck válasza plejik (#13207) üzenetére


spyduck
nagyúr

Tartsd be a sorrendet:
(1)driver csere
(2)oprendszer csere
(3)szerviz

A fórumba is sztem csak akkor tegyél fel kérdést ha már a (2)-es fázist megcsináltad mivel mi is csak látatlanban találgatni tudunk amivel nem mész semmire!

szerk: Én részemről az (1) fázist is ki szoktam hagyni mivel 45 perc alatt újra rakok egy rendszert driverekkel, programokkal együtt olyan állapotúra mint rendszertelepítés előtt ;)

[ Szerkesztve ]

(#13210) fzoli15


fzoli15
csendes tag

Sziasztok!
Adott egy ProBook 4515s noti hd3200 IGP-vel. Ezt szeretném rákötni tv-re egy ilyen kábellel. A gond az, hogy nem tudok 60Hz-nél alacsonyabb frissítési frekvenciát beállítani, így csak ugráló fekete-fehér csíkokat látok a tv-n :D
Próbáltam rá megoldást találni, de sehol sem találtam. Szerintem nem is fog működni soha, de azért gondoltam, hogy még itt is megkérdezem, hátha valakinek van rá valami ötlete. Szóval valaki próbálkozott már hasonlóval?

(#13211) adm válasza fzoli15 (#13210) üzenetére


adm
őstag

próbáld meg a powerstrip-pel. ha jól rémlik egyéni felbontás és frissítést is létre lehet hozni.

16core - 32thread - 64gb

(#13212) Max6


Max6
tag

Sziasztok
Volna egy kis problémám van egy DV3550EG notim ami oprendszer csere után a következő hibát produkálja
Ha kikapcsolom a gépet és nem hajtom le a fedelet ( ha lehajtom a hiba soha nem jelentkezik) a következő indításnál a képernyő sötét marad . ( ilyenkor hiába próbálom ujra indítani a főkapcsolóval ) Ha nem nyúlok semmihez csak lehajtom a fedelet és ujra fel minden indul tökéletesen
Ezen kívül a hibát semmilyen más esetben nem produkálja (ujraindítás....) csak az előzőekben említett esetben de akkor üzembiztosan és pontosan (tehát nem véletlen szerüen, vagy csak bizonyos esetben)
A sötétmarad pontosan azt fedi hogy a gépen az érintő panel "világit" , a venti pörög de semmi más nemtörténik. A fedél le illetve felhajtása után a gép bootol majd betőlti az oprendszert és tökéletesen üzemel.

[ Szerkesztve ]

(#13213) cellpeti


cellpeti
veterán

Erre valaki?

Tigris, tigris, csóvafény...

(#13214) plejik válasza spyduck (#13209) üzenetére


plejik
addikt

Ezek a fázisok már megvoltak , ezekkel kezdtem én is mert az első telepítés után is ezt csinálta.

Tehát ,driver , win reinstall ,még szervíz egyenlőre nem mert kaptam egy másik válszt lehet egy progi zavar be neki ,történetesen az xfire.

[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][XBOX Series X][LG CX3 OLED]

(#13215) Csabee. válasza Csabee. (#13206) üzenetére


Csabee.
nagyúr

:F

Üdv: Csabee.

(#13216) drmotto válasza drmotto (#13204) üzenetére


drmotto
őstag

[link]

Erre valaki valamit? Kellene már használnom de amíg nem tudom valahogy kitenni a Win7-et DVD-re, addig nem tudom...
Recovery Manager-t nem találtam.
Egyes specifikációk szerint benne van, de nem találom.
Le kell szednem ezt vaahonnan, vagy én csinálom rosszul a keresését, és benne van?

(#13217) Kácsa válasza drmotto (#13216) üzenetére


Kácsa
aktív tag

Ha a Recovery Manager-t nem találod akkor két lehetőséged van:
1.Használod a Win7 beépített biztonsági mentését.Start-Minden program-Karbantartás-Biztonsági mentés és visszaállítás-Lemezkép létrehozása + Rendszer-helyreállító lemez készítése,kiírod őket lemezre és kész.Hátránya,hogy az aktuális rendszerről csinál mentést,tehát nem egy tiszta Win7 -et kapsz.Viszont evvel a két lemezzel bármikor visszaállíthatod a rendszeredet,még ha az aktuális már be se bootol.
2.Regisztrálod a gépedet a hp.hu oldalán,majd telefonálsz a magyar ügyfélszolgálatnak,és kérsz tőlük Win7 és driver lemezt,amit postán ingyenesen kiküldenek.(bár ez nem mindig jön össze).Ezeket csak a te gépedhez használhatod.Csak jó indokot kell mondani nekik,hogy miért is kell a lemez(merevlemez-hely hiány,vírustámadás stb.)

ZoLee

(#13218) #16820480


#16820480
törölt tag

lenne egy olyan problémám, hogy az egyik ismerősöm Pavilion dv5-ös gépének betört a kijelzője (belerúgtak a buszon). mivel garancia nincs már a gépre, és a szervíz is elég elképezstő árat mondott, így megpróbáltuk magunk kicserélni, csak van egy kis gond. a display assembly szétszereléséhez nem sok segíŧséget nyújt a HP szerviz útmutatója, mert abban anny ivan, hogy miután a képernyő alján a két csavart kiszedtük, a fedél külső burkolatát csúsztassuk a gép eleje felé, majd emeljük le. namost már egy órája próbálkozunk, és semmi sehova nem csúszik azon a burkolaton...

esetleg valakinek van valami tapasztalata ilyesmi szétszedésében?

(#13219) Kácsa válasza Kácsa (#13217) üzenetére


Kácsa
aktív tag

Hp termék regisztráció : HP

ZoLee

(#13220) SeniorTilla válasza #16820480 (#13218) üzenetére


SeniorTilla
veterán

Elég bátran kell felfelé húzva lepattintani. Ha közben kicsit tolod felfelé, az segít. Hasonlóan, mint a mobilok akkufedelét. Ne ijedjetek meg a hangtól, nem fog eltörni ;)

Nem csak két csavart kell ám kiszedni, hanem jóval többet, hogy a fedél lejöjjön. Nézzétek meg, elég egyértelműen látszik.

[ Szerkesztve ]

HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

(#13221) #16820480 válasza SeniorTilla (#13220) üzenetére


#16820480
törölt tag

magát a kijelzőt mindenestől már leszedtük, azzal nem volt gond. csak ez a lepattintás nem akar menni. én is úgy képzeltem, hogy a telefonok akksifedeléhez hasonlóan kéne, de akárhogy próbálom, egyszerűen nem hajlandó megindulni semerre...
magát a fedlapot kívülről borító műanyagburkolatot csak két csavar tartja, nem?

(#13222) fzoli15 válasza adm (#13211) üzenetére


fzoli15
csendes tag

Köszönöm a segítséget, de sajnos ezzel sem működik a dolog :(
Mindegy, most már feladom...

(#13223) SeniorTilla válasza #16820480 (#13221) üzenetére


SeniorTilla
veterán

Igen, csak az alsó kettő. Elég bátran be kell nyúlni körömmel pl. a webkamerától jobbra a műanyag alá (ha nem infinitiy-s a kijelző), és a TFT síkjától kifelé 90 fok felé húzni/csavarni. Meg fog indulni, és utána már könnyebb lesz a többi.

HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

(#13224) #16820480 válasza SeniorTilla (#13223) üzenetére


#16820480
törölt tag

igen, már sikerült, köszi a segítséget.
csak alapvetően az volt a baj, hogy a service manual pont azt mondta, hogy ne a képernyő felőli részét szedjök le, hanem ahátoldalát, ami még oda volt 6 csavarral rögzítve, szóval nem csoda, hogy nem akart engedni :)

(#13225) drmotto válasza Kácsa (#13217) üzenetére


drmotto
őstag

Hogyan kellene keresnem? Telepített szoftver? Vagy a HP cuccokon belül kell keresnem?
Mindenesetre regisztráltam a HP-nál. Köszi a linket.

(#13226) Krisinto


Krisinto
őstag

Üdv
Van nekem egy HP NX9010 notim,és eléggé hangos, kerreg bent valami elég szépen!
Most egy 10 éves notirol írok és ennek közel sincs akkora hangja mint az enyémnek valami ötlet?

(#13227) Kácsa válasza drmotto (#13225) üzenetére


Kácsa
aktív tag

Már nem emlékszem,hogy pontosan hol keresd a Recovery Managert,de ha fel van telepítve,akkor a Start menü-Minden programok közt keresd.Nekem anno Xp-vel volt a gépem,kértem hozzá a HP-tól op.rendszer meg driver lemezt,pár nap és kiküldték,még vissza is hívtak telefonon,hogy meg vagyok-e elégedve.Amúgy a gyárilag telepített op.rendszert a Recovery Manager-el kiírtam,sőt az első bekapcsolásnál felajánlotta,hogy készítsek visszaállító-lemezt.Most már nem azt használom,mert a természetesen jogtiszta Win7 biztonsági mentésével lett megoldva a rendszermentés,ami a személyes tapasztalataim szerint nagyon jól működik,már többször használtam.Csak ajánlani tudom.

ZoLee

(#13228) drmotto válasza Kácsa (#13227) üzenetére


drmotto
őstag

"Amúgy a gyárilag telepített op.rendszert a Recovery Manager-el kiírtam"

na pont ezt szeretném én is tenni, mert jelenleg nem win-t kellene használnom. De nem tudom, mert nem tudom kijuttatni a rendszerből a jogtiszta Win7-et.
Róka fogta csuka az egész...

"Start menü-Minden programok"
Na itt nincs.

Nem lehet ezt letölteni? XP-s verzió van a hp oldalán, de win7-re nem találtam.

[ Szerkesztve ]

(#13229) SeniorTilla válasza drmotto (#13228) üzenetére


SeniorTilla
veterán

A win7-ed nem attól jogtiszta, hogy a "gépedben" van. A jogtisztaságot a COA matrica igazolja, pont azért van rajta a kód is, hogy újra fel tudd installálni, ha szükséges. Nem értem, miért ragaszkodsz ennyire az előtelepített rendszerhez. Valószínűleg, ha nem találsz recovery managert, a rendszered már eleve nem a gyári volt, hanem újratelepített.

HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

(#13230) drmotto válasza SeniorTilla (#13229) üzenetére


drmotto
őstag

Én nagyon jól tudom, hogy a matrica igazol. De, ha letörlöm a merevlemezről, akkor mégis mit telepítek újra?
NINCS Win 7 telepítőlemezem. Nem is volt. Sem tiszta, sem "piszkos".
Most nekem nem Win7 kell. Később fog. Ha törlöm, nem lesz mit feltelepíteni.
És akkor hiába van matricám...
Miért olyan nehéz megérteni ezt megérteni?
Annyit szeretnék mindössze, hogy ebből a nyomorult notiból DVD-re tegyem ki a telepítőt.

(#13231) drmotto válasza SeniorTilla (#13229) üzenetére


drmotto
őstag

Én nagyon jól tudom, hogy a matrica igazol. De, ha letörlöm a merevlemezről, akkor mégis mit telepítek újra?
NINCS Win 7 telepítőlemezem. Nem is volt. Sem tiszta, sem "piszkos".
Most nekem nem Win7 kell. Később fog. Ha törlöm, nem lesz mit feltelepíteni.
És akkor hiába van matricám...
Miért olyan nehéz megérteni ezt megérteni?
Annyit szeretnék mindössze, hogy ebből a nyomorult notiból DVD-re tegyem ki a telepítőt.

A gép pedig szerintem új. Legalábbis nem hinném, hogy a T nem azt árul.

(#13232) Kácsa válasza drmotto (#13231) üzenetére


Kácsa
aktív tag

A legegyszerűbb megoldás:csinálj biztonsági mentést a mostani állapotról a Win7 biztonsági mentés opcióval,ahogy fentebb részleteztem.Legyen kéznél 3-4 dvd lemez. :K

[ Szerkesztve ]

ZoLee

(#13233) drmotto válasza Kácsa (#13232) üzenetére


drmotto
őstag

"B" tervnek jó, de egyelőre küzdök még a gépen lévő kimentéséért.

(#13234) SeniorTilla válasza drmotto (#13233) üzenetére


SeniorTilla
veterán

Win7 oem install-t szerintem a netről 1000 helyről le lehet tölteni. De ha a túlbonyolított megoldások híve vagy, akkor ez nem jöhet szóba. Mindegy, Te tudod, mire fordítod az idődet :D

HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

(#13235) popp


popp
tag

Sziasztok, rég jártam már erre!
Úgy néz ki 2,5 év után megadta magát az nc6400 töltője. Másodpercenként 2-3at csipog (csak közelről hallható), tip-tip-tip, valami ilyesmi. :) Ebből lehet következtetni, hogy mi baja lehet? Érdemes/lehet ezeket egyáltalán javítani?
Üdv!

"A MOSFET-ek karakterisztikája olyan egyenes, hogy attól bármelyik elektroncső sírva fakadna. A csöveké viszont épp olyan mértékben görbe, ami az emberi fülnek kellemes."

(#13236) Sonky válasza drmotto (#13233) üzenetére


Sonky
aktív tag

Netről leszeded felrakod beírod a kódot a gép aljáról és eredeti :))

Egy legenda vagyok.

(#13237) SeniorTilla válasza popp (#13235) üzenetére


SeniorTilla
veterán

Nem érdemes, 10e alatt lehet kapni újat.

HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

(#13238) Duree válasza Krisinto (#13226) üzenetére


Duree
veterán

Ebben egy duplaventillátoros hütés van,ebben a típusban elöfordúl,hogy az egyik vagy mindkét ventillátor csapágya elkopik,sajnos a tisztítás nem segít cserélni kellene öket.
Ráadásul hozzáférni a ventikhez csak a gép teljes szétszedése után van mód.
Elméletileg bontott hütöborda található,és aki ért hozzá egy óra alatt kicseréli

duree54

(#13239) Duree válasza popp (#13235) üzenetére


Duree
veterán

Nem érdemes javítani és van(Lehet,hogy a javítás többe kerülne mint egy új adapter),hogy nem is lehet.
Gyári töltök kaphatók egész jó áron

duree54

(#13240) Duree válasza #16820480 (#13221) üzenetére


Duree
veterán

Általában az lcd keretet alul 2 csavar és a keret felsö szélén 2 vagy 4 csavar tartja.
A másik: a Hp szokása,hogy az lcd panel szélét beragasztózza és így rögzíti a elökerethez,mert így biztosan nem mozog,tehát kell számolni a ragasztással is.
Nagyon merészek vagytok,hogy magatok cseréltek kijelzöt lehet,hogy nem fog gond nélkül menni..

duree54

(#13241) rebugra


rebugra
aktív tag

Sziasztok, a gondom a következő: HP Notebookot használok, Nvidia 8600M VGA, és hozzá egy külső Sasung SyncMaster 223BW TFT-t. Hozzá van kötve VGA kábelen, notebook TFT lecsukva, és ugy használom. Tegnap frissítettem az Nvidia drivert (és lehet ezér???), de ma bekapcsoltam, és nem működik a külső kijelző, nincs kép rata. Villog a kék led a TFT-n, ha kijelölöm hogy csatlakozás külső kijelzőhöz, akkor a gép felismeri, de vagy villog tovább, vagy felsimeri, világít a kék led, de csak feketeség van. Próbáltam másik Notihoz a TFT-t, ott azonnal rákötöttem, és megjelent a kép, tehát TFT jó. Win7 van rajta, látja is higy Samsung monitor, de nincs kép, notebook kijelzőn van, külső TFT nincs. Mi lehet a gond? Van valami diagnosztika?? Win7 hibaelhárító nem talál hibát.

═════════════ --==[ FinestMedia Werbetechniker ]==-- ═══════════

(#13242) SeniorTilla válasza rebugra (#13241) üzenetére


SeniorTilla
veterán

A lehető legrosszabb módon használod a gépedet. Nem szabad lecsukott monitorral üzemeltetni a gépet, ez teljesen rendeltetésellenes használat. A hűtés és a monitor öregedése miatt nem javasolt. Nem biztos, hogy hardverhibád van, de ha így használod tovább, tutira lesz.

HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

(#13243) Duree válasza fzoli15 (#13210) üzenetére


Duree
veterán

Ez a kábel egy átverés,mivel csak olyan notival tudna müködni ahol a D-sub csatlakozóra rákötötték az analóg jelet.Ilyen noti viszont ritka mint a fehér holló.Én még nemigazán láttam ilyen készüléket.Lehet egy két távolkeleti márkátlan notinál megcsinálják de nem jellemzö.Általában amelyik gép tudja ahhoz adnak egy ilyen átalakítót.Egyébként ezek az átalakítók az asztali gépek vga kártyáihoz készülnek,mivel van amelyiken nincs tv kimenet,és így van megoldva

duree54

(#13244) popp válasza Duree (#13239) üzenetére


popp
tag

Köszönöm a válaszokat, akkor ezekszerint kell egy új töltőt szereznem. Van lényeges különbség gyári és utángyártott között, amiért érdemes inkább a gyáriért felárat fizetni? Vagy amiért az utángyártott ellenjavalt lenne?

"A MOSFET-ek karakterisztikája olyan egyenes, hogy attól bármelyik elektroncső sírva fakadna. A csöveké viszont épp olyan mértékben görbe, ami az emberi fülnek kellemes."

(#13245) SeniorTilla válasza popp (#13244) üzenetére


SeniorTilla
veterán

Csak gyárit vegyél, mert ha kicsit körbenézel, alig drágább, mint a kínai vackok. Láttam már univerzális töltő miatt elfüstölt gépet .

HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

(#13246) popp válasza SeniorTilla (#13245) üzenetére


popp
tag

A gyárit talán nem Kínában gyártják? :DDD

"A MOSFET-ek karakterisztikája olyan egyenes, hogy attól bármelyik elektroncső sírva fakadna. A csöveké viszont épp olyan mértékben görbe, ami az emberi fülnek kellemes."

(#13247) SeniorTilla válasza popp (#13246) üzenetére


SeniorTilla
veterán

nem ez a lényeg, félreértettél

kínai és kínai között nagyobb különbség lehet, mint gondolnád

HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

(#13248) popp válasza SeniorTilla (#13247) üzenetére


popp
tag

A felhasznált alkatrészek minősége, nem? :) Persze az is lehet, hogy belül mindkettő tök ugyanaz, csak a matrica miatt fizetsz többet. Amit sose tudunk meg sztem, amíg szét nem szedtük mind2-t. :D

"A MOSFET-ek karakterisztikája olyan egyenes, hogy attól bármelyik elektroncső sírva fakadna. A csöveké viszont épp olyan mértékben görbe, ami az emberi fülnek kellemes."

(#13249) spyduck válasza popp (#13248) üzenetére


spyduck
nagyúr

Szinte az összes notebook alkatrészt Kínában gyártják szóval tökmind1....Az viszont nem, h utángyártott vagy eredeti!

(#13250) hanczur


hanczur
csendes tag

Sziasztok
El szeretném adni a laptopom de nem tudom mennyit ér jelenleg.
HP Pavilion dv5-1180eh FT156EA notebook
Core 2 Duo T5800 2,0GHz
3GB RAM, 250GB HDD
GeForce 9600M GT 512MB
+1 gyári új akksi
2009. májusában vásárolt
Előre is köszi a segítséget

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  HP notebook topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.