Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Házimozi belépő szinten (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-09 14:43:01

LOGOUT.hu

Házimozi belépő szinten

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25531) szasanyi válasza SVLaller (#25527) üzenetére


szasanyi
félisten

Sok kérdésre egyszerűen nem lehet egzakt választ adni mert egyén, rendszer no meg pénztárca függőek az igények (és utóbbi ha elég vastag az meglehetősen színezi ezt a témát).
Ami ebből a szempontból tovább árnyalja (de úgy is ís mondhatom, hogy rontja) a képet az az, hogy a topik címétől eltérőn nem csak belépő szintről folyik a társalgás ami megint csak (nagyon) nem mind1.
Az igazság az - és bár én is pontosan tudom milyen nehéz, esetenként lehetetlen -, hogy a legjobb ha a saját fülének hisz az ember semmint pusztán más véleménye alapján vásárol. Még úgy is, ha mondju a netes rendeléstől utólag el kell állni és némi saját költség árán visszaküldeni 1-1 terméket.
Persze ha a buxa jó vastag akkor nem kell - annyit vagy éppen semennyit - gondolkozni, de a többség azért nem ilyen. Mármint általában, nem itt. ;]

Jegesmaci81 (#25528) - "Az, hogy minden elemnek van hatása az sajnos tény." Ez egyszerűen nem igaz. Ha másért nem hát azért, mert a kijelentés pontatlan. Milyen elem esetén? Ha kábel akkor milyen kábel esetén és mlyen kategóriában? Még mindig a belépő szintű házimozi topikban vagyunk ahol elképzelhető, hogy nem vagy nem olyan mértékű a jelentősége egy hangfalkábelnek, míg a tápkábel esetén a legvalószínűbb az egyáltalán semmi hatás. Két jó minőségű tápkábelt teszteltem és egyiknek sem volt semmi hallható hatása, kvázi egy DENON X1300W és hasonló AVR-hez szín tiszta pénzkidobás. Persze csak ha számít ez, mert jól néznek ki és ha ez vkinek meghér 25-35k-t hát váljék egészségére!
De pont az a gond, hogy itt az általános vélekedés nagyon hasonló és ahogy már korábban is mondtam a pontatlan megfogalmazás okán félrevezető.

[ Szerkesztve ]

Nyugati az ország, de keletre tart. Már megint... Nálunk visszafelé jár az óra?

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Házimozi belépő szinten (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.