Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14266) Shifty01 válasza Glaz-dozfhut (#14265) üzenetére


Shifty01
tag

Köszi a választ :R

Sajnos még nem teljes a kicsike az i5 és a G.skill ramok hiányoznak még elvileg uton vannak, csak a ram készlethiány miatt nincs még meg ezért még nem adták fel a csomagot. Előreláthatolag nem sokára lesz. Eddig még nem probáltam a ventiket.
Viszont az furcsak, hogy csak 3pin-est látok zalmannal amikor a házban van molex és 3pin-es is. Tök ugyan ugy néz ki.(gyári számát nem néztem meg még nem szereltem le őket.

Valami folyadék csapágyasra szintén ugyan olyan szériábol ugyan olyan szinben le lesz cserélve ha eljár felettük az idő.

Kiegészitem a gyáriakat és használom amig tudom. (Nem minden ház jön 5 ventivel. Akkor inkább veszek hozá 2 ugyan olyat mint 7 db ujat.

Mert meghalgattam őket élőben nem hangosak egyentalán (házon belül nem tudom milyen lesz de szerintem minden oké lesz) Szele van rendesen hanga pedig alig főleg ha rárakja az ember a 7V-os átalakítot (silent mode bekapcs)

Lényeg ami lényeg, hogy kiegészitem a gyárit és használom amig tudom. Ha ugy látom lefogom cserélni de most ugy vagyok vele egyelőre, hogy minek, ha van már igy is elég.

Zalmanban még nem csalodtam, csak a szerelésük 1 rémálom néha néha :DDD Na de igy jár az aki rendbontó design-ú házat és cpu coolert vesz :D
Bár ami jol néz ki az jol néz ki szoval nem bánom rászánom az időt.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.