Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Gitáros topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:43:03

LOGOUT.hu

Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48369) FockeWulf válasza Ctrl+Alt~Del (#48363) üzenetére


FockeWulf
tag

Kb mindegyik Green Day dal kezdőknek való, ettől egyszerűbb punkrock dalok nemigen vannak.

Én tényleg nem értelek téged, méltatlankodsz hogy neked minek megtanulni a hangközöket, aztán azon méltatlankodsz hogy nem érted az akkordok vagy skálák lényegét/felépítését.

Fel vagy háborodva hogy veled a tanár akkordokat gyakoroltat mert minek az, aztán azon keseregsz hogy nem tudsz egy mezei faékegyszerű 3-4 akkordos dalt elkaparászni.

Nem érted miért nem ad a tanárod technikai gyakorlatokat, holott a mezei nyílt akkordok váltása (metronómra!) Is technikai gyakorlat.

Vagy 8X le lett már itt írva neked hogy az akkordok az egyik alapja a gitározásnak (attól függetlenül h te füstölgő Iron Maiden szólókat játszanál), ami egyszerűen megkerülhetetlen.

Tök jó tanácsokat kapsz itt a fórumon, kb mindegyikre magasról teszel rá, aztán egy idő elteltével meg ugyanazokon a "problémákon" akadsz meg.

Folyton beleesel abba a kezdő hibába hogy egyből akarsz mindent tudni, és lehetőleg azonnal. De ez sajna nem megy így. Volt h én is 2, sőt 3 év tanárhoz járás után is úgy éreztem h semmit sem tanultam...aztán persze rájöttem h ez nem igaz.

Nem kioktatás, vagy bántás, félre ne érts. Amit írtál h miket mondott a tanárod, egy-két dolgtól eltekintve igaza volt. Kezdem azt látni h nem is igazán a tanárral vannak itt a nagyobb gondok...hanem a nebulóval.

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Gitáros topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.