Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5501) m0rd0k válasza Egzee (#5500) üzenetére


m0rd0k
senior tag

Itt kérdezd,de amúgy szerencsére van nekem is tapasztalatom,nagyon jó a diginet sávszél szinte mindig megvan,és néha túl is lépi.Csak ajánlani tudom,hűség nélküli, szal ha gondod lenne akkor is csak egy szó és kikötik.:)

[ Szerkesztve ]

Minden szinten,szinte minden.

(#5502) !!!!!!


!!!!!!
csendes tag

Sziasztok!

Megtudnátok mondani, hogy a diginél az internet adatforgalom függő-e?

Köszi

(#5503) sirdani válasza pojakcs (#5499) üzenetére


sirdani
tag

Ez egész jó.
És milyen digitális kimenetei vannak a beltérinek?

www.profitalouzlet.com

(#5504) m0rd0k válasza !!!!!! (#5502) üzenetére


m0rd0k
senior tag

Ugyancsak ezt tudom neked is ajánlani: Digi Net topik

De egyébként nem adatforgalom függő és látom kicsit furcsa vagy,a sok felkiáltójellel meg hülye kérdéssel szal,ez csak kábelen megy és csak a digi.tv oldalon irt lefedettségen belül.Szóval nem a parabolán keresztül. :)

Minden szinten,szinte minden.

(#5505) !!!!!! válasza m0rd0k (#5504) üzenetére


!!!!!!
csendes tag

Szia!

Én nem érzem hülyének a kérdést, csak azért, mert nem értek úgy hozzá mint pl. Te. Ezért is kérdeztem, hogy aki nálam tapasztaltabb, az segít és nem "lenéz". Azért köszi a választ!!! Kábelen keresztül gondoltam természetesen én is, és a mi lakóhelyünkön ez már elérhető....
A sok felkiáltójel talán nem is annyira furcsa, mint sok más érthetetlen felhasználónév....
Szóval köszönöm mégegyszer! Megnézem a másik topikot.
Elnézést ha bárkinek gondot okoztam! :)

(#5506) m0rd0k válasza !!!!!! (#5505) üzenetére


m0rd0k
senior tag

nincs ezzel semmi gond,csak minden le van írva az oldalukon, furcsa neved van meg ugye újonc is vagy ezért gondoltam,hogy valamit félreértettél és azthiszed műholdon jön a net. De bocsi a feltételezésért,nem akartalak megsérteni.

Minden szinten,szinte minden.

(#5507) Andie


Andie
őstag

Skacok, a HDMI kábel átviszi a hangot is? :F

Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

(#5508) kano válasza Andie (#5507) üzenetére


kano
nagyúr

Az attól függ, honnan hová?

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#5509) Lala6 válasza Andie (#5485) üzenetére


Lala6
őstag

Arra figyelj, hogy a DVB-t tuner mpeg4-es legyen, mert amúgy nem sok mindenre jó. Ezen az oldalon össze gyűjtötték azokat a TV-ket amiben ilyen van: http://www.frekvencia.hu/mpeg4hd-stbs.htm

(#5510) Andie válasza kano (#5508) üzenetére


Andie
őstag

Laptopból (HP 8510p) a TV-be...

Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

(#5511) Andie válasza Lala6 (#5509) üzenetére


Andie
őstag

Basszus, dehát ezek a TV-k 350.000-nél kezdődnek! :Y

Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

(#5512) kano válasza Andie (#5510) üzenetére


kano
nagyúr

Attól függ milyen VGA van benne. Azt hiszem, hogy az ATI-k átviszik a hangot de az nvidia nem. Próbáld ki, ha van rá lehetőséged.

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#5513) Rick4 válasza Lala6 (#5509) üzenetére


Rick4
félisten

Hát, őszintén, az mpeg4-es tuner sem jó sikmindenre, mert ugye amit néznél vele, az nem túl változatos.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#5514) Lala6 válasza Rick4 (#5513) üzenetére


Lala6
őstag

Hát igen, duna tv, duna 2, m1, m2, meg terra+ kártyával a hír TV + atv. Ezek kivétel nélkül minden kábelszolgáltatónál megtalálhatók. A HD tartalom egyelőre elenyésző. Nem érdemes még DVB-T-be fektetni, max. a fanatikusoknak. Talán 2012-re(azt hiszem ekkor kapcsolják le az analógot) lesz fent pár csatorna.

(#5515) szasza_1 válasza Rick4 (#5483) üzenetére


szasza_1
senior tag

Nem értem, hogy szerinted miért nem függ a képminőség a tömörítési eljárástól... Ugyanakkora bitrátán az mpeg4 jobb képet ad, mint az mpeg2. Tehát ha a T-sat ugyanakkora bitrátán adná az mpeg2-ben a képet, mint most mpeg4-ben, akkor rosszabb lenne képe (tehát kockásodna, nem lenne annyira részletgazdag, stb...)

(#5516) tigipuf


tigipuf
senior tag

hali!na ma végre kicserélték a 2 éves megdöglött humaxos beltérim.kaptam egy nagyon csinos kis fekete humaxot.úgy látom menű ugyanaz,a szerelő srác szerint azért már komolyabb a cucc(majd elválik).ja és qrva korrekt volt,borravaló szóba se jöhetett :K csak annyit akartam még írni,hogy én egyenlőre maradok digis.tudom hogy vannak minőségi gondok vele,de úgy hallom a upc se egy csúcs!és mielőtt nagyon fikáznák egyesek,kéretik,nem elfelejteni,hogy mielőtt beszállt a versenybe a digi,a upc már azt sem nagyon tudta merre is lakik az úriste!én tudom nekem is volt,hihetetlen árakkal dolgoztak(fele ilyen csatorna kínálat mellett)akkoriban.és vegyétek figyelembe az akkori arányokat a fizetés és az előfizetési díjak között.szóval szerintem akinek gondja van a digivel váltson nyugodtan :) ,de a mostani nyomott árak nagy%-ban nekik köszönhető :C

[ Szerkesztve ]

"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."

(#5517) atala


atala
addikt

Sziasztok!

Ha vissza akarom mondani a digit, akkor nekem kell leszerelni az antennát, és a beltérit, majd bevinni a központba, vagy kijönnek a szerelők?

(#5518) Rick4 válasza szasza_1 (#5515) üzenetére


Rick4
félisten

Akkor írom lassan, hogy Te is megértsd. Adott egy videokamerás felvétel a gépeden. Ezt átkonvertálod aviba 720X576 pixelben, 25FPS-sel, vagy átkonvertálod ugyanilyen paraméterekkel mpeg2-be. Mi változott? az avi-s kódoláshoz több idő kellett, (műholdra fordítva erősebb hardver) a végeredmény egy kisebb méretű file (műholdra fordítva ugyanazon a TP-n több csati fér el) , az mpeg2-es kódolás meg ugye nem ugyanilyen, de a végeredmény egy 720X576-os 25FPS-es video file elsz, ami ugye a forrás miatt nem lesz különböző minőségű. Nem a tömörítési eljárástól függ, hanem a tömörítés mértékétől. Simán lehet egy mpeg2-es video sokkal szebb, mint egy mpeg4-es...Ennyire egyszerű. Ha ugyanakkora bitrátán adná a T-sat, akkor lehetne mondani, hogy jobb, de ugye a forrásból kiindulva ezt nincs értelme feszegetni. Persze a kockásodás, meg a részletgazdagsörítés és a sávszél arányától, ez elég komoly kompromisszum minden szlgáltatónál, de mmajd ránézek a t-sat bitrátájára, mit nyom meg mit nem. Most a napokban volt lehetőségem ugyanolyan körülmények között nézni (ugyanazon tv, szoba, stb.) fél perc eltéréssel digit és upc direct-et, hát egyedül a hang, ami alapján én pl at rtl klubot meg tudom különböztetni.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#5519) szasza_1 válasza Rick4 (#5518) üzenetére


szasza_1
senior tag

"ugyanilyen paraméterekkel" : tehát ugyanakkora bitrátán? Mert akkor ez nem igaz: a "végeredmény egy kisebb méretű file". Ha ugyan annyi bit jön másodpercenként, miért lenne kisebb a file? :(
"Nem a tömörítési eljárástól függ, hanem a tömörítés mértékétől. Simán lehet egy mpeg2-es video sokkal szebb, mint egy mpeg4-es...Ennyire egyszerű.":
Elég sok filmet tömörítettem már. Ugyan az a minőséghez mpeg2-nél 8-8.5Mbit/s kellet, míg mpeg4-nél max 2,5-3Mbit/s (de már 700 - 1000kbit/s-en is egész jó eredményeket el lehet érni). Tehát inkább úgy mondanám, hogy az adott tömörítési eljáráshoz kell választani optimális bitrátát. Ha pl a Digi az 1,5Mbit/s mpeg2 helyett 1,5Mbit/s-es mpeg4-et adna (ami már szinte DVDrip minőségű lehetne, bár ide kell a jó forrás is) enyhén szólva jobb lenne a képe. Tehát TeeJay-nek is igaza volt.

(#5520) Rick4 válasza szasza_1 (#5519) üzenetére


Rick4
félisten

Jó, persze, az mpeg4 ezért tuti, mert igazából milliárdos extra befektetés nélkül is többet lehet nyújtani. Elvileg már a feladóoldalon minden készen áll az igazán jó minőségű képhez, de a GYAKORLAT azt mutatja, hogy az mpeg4 igazi ellőnye perpill, hogy a szolgáltatók még több csatit tudnak egyszerre egy TP-n átnyomni..

Tehát TeeJay-nek is igaza volt...ő ezt írta:
csak éppen mpeg4-en sokkal szebb lesz az eredmény az előfizetőnél mint ha mpeg2-vel menne.....

én erre még mindig azt írom, hogy ez így önmagában nagyon nem igaz, a szolgáltatók nem szebb képet akarnak, hanem minél kisebb költségeket, és egyik esetben sem jelenthetjük ki, hogy a minőség azért lett jobb, mert mpeg2 helyett mpeg4-gyel tömörítettek, mivel létezik olyan, hogy mpeg3 vel jobb minőséget lehet produkálni, mint mpeg4-gyel. Belevehetjük a bitrátát, meg a tömörítés mértékét, de nem ez a döntő, itt két tömörítési eljárás bitráta, és egyéb feltétel nélküli összehasonlítása volt, ami viszont nem igaz.

[ Szerkesztve ]

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#5521) Dízeles


Dízeles
aktív tag

Hali
A t-com ról azt elmondanám késtem pár napot a csekk befizetéssel -ez a cég a nett szolgáltatónk- fel is számoltak 16 (tizenhat) forint késedelmi kamatot .A digis csekket ugyanakkor adtam fel azt is késve viszont ők nem számoltak fel "késedelmi kamatot".
Az ilyen giga-mega vállalatok a kisbetűs részek védelmében bármit megtehetnek.
A minőséget nem tudom összehasonlítani .Számomra elfogadható havonta pár kockásodás és néhány perces csatorna hiány pl.viasat,TV6.Ezért nem hívom rögtön az ügyfélszolgálatot ,helyre áll a rend és kész.
Ha lesz olcsóbb és esetleg jobb TV , nett szolgáltató alapos mérlegelés,fórumozást követően váltok.
Digi párttag.

tigipuf #5516 és pokajcs # 5499 hsz-val egyet értve.

Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.

(#5522) Misi 007


Misi 007
Közösségépítő

Hú nah hogy is kezdjek neki?! :D
Jelenleg sima analóg kábel tv előfizum van de február végén lejár a szerződésem a UPC-vel...
Szeretnék Digit ezután de olvastam olyan kommenteket is hogy ha esik egy kis eső akkor már KO a képnek meg állítólag a digi féle antenna/fej kombinációk is sz@rok...
Nekem van egy régi kb 90cm-s (De lehet van 100 is!) Parabola Tükröm!
De már vagy 10éve nem volt használva mert annó beszart a hozzá való Vector beltéri...
Azóta csak analóg TV-m volt és hát eléggé lemaradtam digitális ügybe!
Nos több napi utána olvasgatás után azt vettem ki a kommentek többségéből hogy érdemes egy minőségi LNB-t venni a régi tükröt pedig megtartani és olyan szakemberrel beállíttatni a fejet aki rendelkezik spektrumanalizátoros műszerrel...
Pár szaki útbaigazíthatna hogy jól látom-e a helyzetet?! :R

[ Szerkesztve ]

(#5523) atala


atala
addikt

Én peciel örülök, hogy nincs hűségnyilatkozatom a diginél, mert nekem nem jött be a szolgáltatás. Kockásodás, akad a kép, és a hang... stb.
Inkább átmentem a t-sat-hoz.

(#5524) proper válasza atala (#5523) üzenetére


proper
őstag

be kelett volna állitani a tányért meg e fejet rendesen

nálam nem akad a kép és a hang se és ugy veszem észre az utobbi idöben mintha javult volna a kép na nem nagyon csak egy picit :DDD
kockásodás csak azoknál az ominozus adásoknál van de azt meg nem nézem ;]

és a tsat mennyire jobb? mesélhetnél róla nekünk egy picit, pl melyik csatorna van ami diginél nincs illetve forditva

gondolkozom rajta én is de csak a "visszatekerhetöségi" lehetöségek miatt

[ Szerkesztve ]

(#5525) #41635072


#41635072
törölt tag

Üdv!
Az lehetséges, hogy a TV adók kicsit eltérő műsort sugároznak a különböző szolgáltatóknak?
Csak mert már elég idegesító, hogy 3 éve mindenből ugyan az a rész megy az adókon, és lehet ezért ilyen olcsó a digi. :U
Ezt a problémát különösen a Cartoon Networkon ( :D ) illetve a Discovery-ken tapasztaltam...

[ Szerkesztve ]

(#5526) Rick4 válasza proper (#5524) üzenetére


Rick4
félisten

kockásodás simán van csak úgy alapból, 0-s BEr értéknél is, tehát a becsomizott mpeg 2 multistream valószínű nem tökéletes... De ez van.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#5527) proper válasza Rick4 (#5526) üzenetére


proper
őstag

van, van de nem annyira zavaró vagy nem 10cm-röl kell nézni a tv-t :DDD
én a "gyári fejet kicseréltem egy duálra
nálam hang vagy kép akadás nem is emlékszem mikor volt utoljára
de ennyi pénzért nem kell csodát várni ;) de sokan azt hiszik

(#5528) atala válasza proper (#5524) üzenetére


atala
addikt

A tányér, és a fej, be van állítva rendesen. Jelszint 80%, minőség 98% !
Én a kockásodást minden csatornán észreveszem. Lehet, hogy túl jó a szemem, és 94 centis LCD tv-n nézem, de zavaró. Főleg a gyors mozgásoknál, és a villódzásoknál. (pl. Megasztár)

A t-sat mpeg4-ben adja a műsorait 2500-3500kbps-al. Ami valljuk be sokkal jobb minőség. A digi is ennyivel adja, de mpeg2-ben, és ezért gyengébb.
Ugyanakkor vannak HD csatornák. Igaz, fizetős, de ha kedvem támad rá, bármikor megrendelhetem.
A hátrány, hogy náluk pl nincsen csak a fő Discovery csatorna. Pl. a Discovery Sci nekem hiányozi fog.
Még konkrétan nem hasonlítottam össze a csatorna kínálatot, de meg fogom tenni, és megírom.
Árban 2770 Ft lesz ezért 3 beltérit fogok kapni. (három egyforma beltérit, nem pedig duált) (1990+390+390)
A visszatekerhetőség a t-sat-nál még nem működik, mert nem merevlemezes a beltéri. Az a UPC-nél van, de állítólag az idén már lesz a t-sat-nál is.

(#5529) proper válasza atala (#5528) üzenetére


proper
őstag

nálam 64%-88% de nálam kockásodik észrevehetöen, pl egy divx-es film észrevehetöen rosszabb a tv-n mint a digin a müsor
102-es lcd-m van, nálunk hála istennek két külön beltéri van
a megasztár mindenkinél hulladék az biztos

lehet várok még vele ha szegényesebb a kinálat

(#5530) atala


atala
addikt

Na, megnéztem a t-sat és a digi csatorna kínálatát.

Ami nincs a t-sat-nál, de van a diginél:

Viasat explorer
MusicMax
Discovery World
Discovery Science
Discovery Travel & Living
Viasat History
Pro tv
Fashion tv
Fishing & Hunting

Visont ami meg van a t-sat-nál, de most nincs a diginél:

BBC Prime
Deko
Doq
EuroNews
Film2+
Hálózat TV
Movies24
Poén!
Reflektor
Sorozat+
Zone Club

A többi csatorna egyezik.

(#5531) Rick4 válasza atala (#5530) üzenetére


Rick4
félisten

Hozzáteszem a sok discovery csati ugyanúgy egymás között cserélgeti a műsorokat, mint az hbo-k, egyik nap egyik csatin, másik nap meg a másikon...Mondhatni így értelme nem sok van..

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#5532) Anubis_9


Anubis_9
őstag

Sziasztok!

Hyundai beltérim van. A kezelésije szerint 40W-ot eszik. Ha jól emlékszem, három üzemmód váltogatható a STAND-BY gombbal: ON, STAND BY és OFF. Javítsatok ki, ha tévedek. Vajon Stand By módban mennyit ehet a beltéri? Mérte már vki? Erre nem tér ki a manual.

Köszi!

"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"

(#5533) atala válasza Rick4 (#5531) üzenetére


atala
addikt

A World, Science, és a Travel & Living a Fő Discovery műsorait ismétli, de mindegyik más műfajt. A Science tudományos műsorokat, a Travel & Living Élettérrel kapcsolatos dolgokat ad. a World-öt nem nézem. :N

(#5534) kano válasza Anubis_9 (#5532) üzenetére


kano
nagyúr

Közel ugyan annyit mint bekapcsolt állapotban (bár nem mértem csak a fórumokon írták).

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#5535) Anubis_9 válasza kano (#5534) üzenetére


Anubis_9
őstag

Hát ez szomorú. :(((

"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"

(#5536) Anubis_9 válasza kano (#5534) üzenetére


Anubis_9
őstag

Kiszámoltam, hogy ha napi 24 órában fogyasztja a 40 W-ot, éves szinte 15.500 Ft körüli a költsége. Ez havi kb. 1.300 Ft. Nálunk csak napi 4-5 órát megy a tv, max. Külön rákötöttem egy kapcsolós hosszabbítóra, így ha nincs otthon senki, ne fogyasszon már 40W-ot! Sok kicsi sokra megy...

"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"

(#5537) cigam válasza atala (#5530) üzenetére


cigam
félisten

Viasat Explorer
Discovery World
Discovery Science
Discovery Travel & Living
Viasat History

Van a Sat Globe csomagban. Meg a History Channel, és a Zone Europa.
Ez havi 990.--el növeli a T-sat elöfizetés költségeit.

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#5538) Dízeles válasza Anubis_9 (#5536) üzenetére


Dízeles
aktív tag

Ja-ja-ja igen.Esténkén én is áramtalanítom csak délután van ismét "beizzízva".

Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.

(#5539) m0rd0k válasza Dízeles (#5538) üzenetére


m0rd0k
senior tag

nálunk a helyi kábeltévé küldött egy közleményt amelyben kimondta hogy az ő kábelük 3200 ft ért olcsóbb mint a müholdas tévék mert a beltéri 1500 ft ért fogyaszt havonta. és az ugy már jóval drágább :D hát igen de ugye van a kapcsolós beltéri :D vagy hát kinek hogy az én beltérimen van pl kapcsoló ami áramtalanitja teljesen. Nemtudom humaxnál meg huyndaynai van e de sztem van. :)

Minden szinten,szinte minden.

(#5540) Anubis_9 válasza m0rd0k (#5539) üzenetére


Anubis_9
őstag

Hát igen, 2700 Ft a digiTV havidíja, ha hozzávesszük a plusz kb. 1500 Ft-os havi áramfogyasztását, rögtön havi 4200 Ft-ra jön ki a digiTV. :(((

Hunday-om van. Egy "póver" gomb van rajta, amivel zöldden világító bekapcsolt üzemmódot, piros világító stand-by módot és egy LED-es világítás nélküli üzemmódot tudok választani (gondolom az utóbbi a teljes kikapcsolás, csak az a baj nincs fogyasztásmérőm és nem tudok rámérni, hogy van-e itt áramfelvétel).

"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"

(#5541) csibor válasza Anubis_9 (#5540) üzenetére


csibor
őstag

Humax II,ha jól emlékszem nagyjából 10W fogyasztást produkál.Bár UPC is box-ot ad,és állítólag azok nagyon szeretik az áramot.

[ Szerkesztve ]

(#5542) Dízeles


Dízeles
aktív tag

off?
Ha 40W=1210ft
Ha 10W=303ft
A nettünk valami thoms gateway eszközön érkezik,na azt is kihúzom ha nem nettezünk.
Igaz olyan meleget áraszt,hogy a kazánt visszább lehet venni szóval ez lehet az alternatív fűtés.

Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.

(#5543) kano válasza Dízeles (#5542) üzenetére


kano
nagyúr

No de mi az a nett? ;]

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#5544) kano válasza Anubis_9 (#5536) üzenetére


kano
nagyúr

Holnap veszek egy fogyasztásmérőt, majd jelentek pontos adatokat.

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#5545) Anubis_9 válasza kano (#5544) üzenetére


Anubis_9
őstag

Hálás köszönet! :R

"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"

(#5546) kano válasza Anubis_9 (#5545) üzenetére


kano
nagyúr

Na akkor a mért értékek:
Hyundai 1165 - 14,5 W (egységesen standby/bekapcsolva);
Humax II - standby: 8.0W és bekapcsolva: 8,5W.
(Mérő bemérve egy 40W-os izzóval, tényleg pontos.)

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#5547) Anubis_9 válasza kano (#5546) üzenetére


Anubis_9
őstag

A te Hyundai-od nem két kártyád képes befogadni, igaz? Nekem más lehet akkor. Próbáltad a Power gomb annak a funkcióját is, hogy hogy sem a zöld, sem a piros led nem égett? Ha igen, így mennyi "evett"? Ez a 14,5 W köszönőviszonyban sincs a leírt 40 W-tal...

Köszi!

"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"

(#5548) TeeJay válasza atala (#5523) üzenetére


TeeJay
félisten

és mi a véleményed DIGITV után a T-SAT-ról?
nálunk január 5-óta megy hibátlanul, kockásodás még sosem volt
havazás eső meg se kottyan neki és a minőséggel is elégedett vagyok
az árral meg pláne :DDD (teló+internet mellé 1990+390-ért van a TV)

Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/

(#5549) TeeJay válasza Rick4 (#5520) üzenetére


TeeJay
félisten

T-home IPTV-n 2,5megabit/sec körüli bitrátával tolja mpeg4-ben
vélhetően a SAT TV-n is 2,5megabit körül megy és mpeg4-ben
szóval az RTLKlub vagy TV2 hibátlan minőséget mutat ahogy figyeltem :R
de még ha csak 2megabit/sec lenne mint mondjuk DIGI-nél akkor is a SAT TV a nyerő mert mpeg4-el 2megabitből többet lehet kihozni mint mpeg2-vel

Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/

(#5550) Anubis_9 válasza kano (#5546) üzenetére


Anubis_9
őstag

Ez enyém ilyen. Egyik kép, másik kép. Tied is?

"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.