Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5601) totyax válasza m0rd0k (#5599) üzenetére


totyax
aktív tag

De akkor legyen hozzá fogója is, ne csak lelapítsa gány módon.

(#5602) totyax


totyax
aktív tag

Most esős idő van, nem vihar ilyesmi, csak borús és esik. A kép pedig kockásodik elég gyakran egy-egy rész vagy akár egy egész csíkban. Ez mennyire normális?

(#5603) pojakcs válasza totyax (#5602) üzenetére


pojakcs
senior tag

Nem normális. Amennyiben pontosan van beállítva a tányér, akkor egy mezei eső nem szabad hogy megzavarja a vételt.

Üdv: Csaba

(#5604) totyax válasza pojakcs (#5603) üzenetére


totyax
aktív tag

Akkor anyázás lesz, kösz. Egyszer olyat is kiírt a master egység hogy nincs signal :)

Egyébként a parabola a tetőn van, egy rúdon. Előtte a hazudós digi ügyfélszolgálatos azt ajánlotta hogy majd a 80-as tányér helyett tetessünk 120-ast, mivel az erősebb jelet szolgáltat. A szerelő viszont azt mondta hogy a nagyobb tányérba jobban belekap a szél, tehát nem biztos hogy nyernénk a 120-as tányérral.

Egy másik fórumon közbe érdeklődtem a szg-es digitális felvételről kártyával, de semmi eredmény, viszont közbe itt van előttem a fej doboza amit ügye velünk fizettettek ki a szélhámosok:

GT-T40D
NF: 0.2dB
Diamond Line
UNI. TWIN
40mm LNBF

Hátha mond valamit ez hozzáértőnek... :)

(#5605) pojakcs válasza totyax (#5604) üzenetére


pojakcs
senior tag

A fej egy normál twin fej. Lásd: [link] 22€ nálatok, nálunk talán egy picit olcsóbb. Akár jó is lehet, nem ismerem konkrétan ezt a típust.

Előtte a hazudós digi ügyfélszolgálatos azt ajánlotta hogy majd a 80-as tányér helyett tetessünk 120-ast, mivel az erősebb jelet szolgáltat. A szerelő viszont azt mondta hogy a nagyobb tányérba jobban belekap a szél, tehát nem biztos hogy nyernénk a 120-as tányérral.

Mindkettőnek igaza lehet. :) Valóban jobb egy 120-as, több az időjárási tartalék. Szélvédett helyen jó megoldás, mondjuk egy déli falra. A tetőn viszont nem biztos hogy szerencsés , mert jobban mozgathatja a szél a nagyobb felülete végett.

Üdv: Csaba

(#5606) totyax válasza pojakcs (#5603) üzenetére


totyax
aktív tag

Nézzük a kérdést akkor a megoldhatóság felől. A szerelőtől rögtön kérdeztem hogy miért nincs neki műszere a parabola beállításához. Azt mondta, hogy a digi nem ad olyat a "külsős" szerelőknek. Szóval ha kijön állítgatni, akkor megint csak annyi lesz hogy nézegetem a jelet a vevőn és mondom neki. A kérdés akkor az, hogy miképp tudná beállítani mégis pontosan? :)

Amúgy jó hogy 130 eurós szerelés után ilyenekkel kell foglalkoznom mert jön egy kis borús idő és kockásodik, elmegy a hang, meg no signal :)

(#5607) pojakcs válasza totyax (#5606) üzenetére


pojakcs
senior tag

A legegyszerűbb megoldás, hogy bejelented az ügyfélszolgálaton hogy nem jó nálad a digi. Itthon ilyen eseben a digi saját alkalmazottjai mennek ki hibát elhárítani, nem a külsős bedolgozó. A javítás ingyenes, jó esetben még a kókler telepítőt is fenékbe rúghatják.

Ha Te szeretnéd megoldani a problémát, jó ha beszerzel egy satfinder nevű kis egyszerű műszert. [link] Ezt bekötöd a fejnél a rendszerbe. Ez a kis kütyü annyit tud, hogy a térerővel arányosan sípol, és tudod állítani azt a szintet ahol elkezd fütyülni. A mostani parabolaállásnál bekötöd, és úgy állítod be a műszert, hogy éppen egy picit sípoljon a satfinder. Óvatosan a csavarok meglazítása nélkül próbáld a parabolát elmozdítani balra-jobbra, majd le és fel. Amelyik irányba a sípolás erősödött, arra állíts kicsit a tükrön. Röviden ennyi lenne, de én az ügyfélszolgálatot javaslom inkább.

Üdv: Csaba

(#5608) totyax válasza pojakcs (#5607) üzenetére


totyax
aktív tag

Kösz, nekem még a padlásra felmenni külső létrán is bátorság, nem még hogy a cserepes tetőn csúszkálni. :) Mondjuk aki ilyennel foglalkozik az lehet észre sem vesz ilyen dolgokat, és úgy mászkálnak a tetőn mint más a földön. Igazából még a szerződés sincs aláírva, meg lett beszélve hogy hétfőn viszem be. El is kell azt olvasni ügye.... Érdekes lenne hogy ahol az van hogy "elégedettek vagyunk a szereléssel" áthúznám és odaírnám hogy "egy kis felhő az égen és már kockásodik, kérem javítani".

(#5609) Rick4 válasza pojakcs (#5607) üzenetére


Rick4
félisten

A satfinder tuti cucc, egy tök ismeretlen helyen 1 perc volt a digis holdat megtalálni. :K

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#5610) Xaero88


Xaero88
tag

Telefonos mgrendeléstöl számitva kb hány napon belül kötik a netet?

(#5611) Dízeles válasza Xaero88 (#5610) üzenetére


Dízeles
aktív tag

Kábeles netre gondolsz az 1-4 hét.De jobban jársz ha a helyi kirendeltségen is jelzed és kérsz telefon számot ,hogy rendszeresen érdeklődj.
Bár ez a műholdas digi totyik.

Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.

(#5612) m0rd0k válasza Xaero88 (#5610) üzenetére


m0rd0k
senior tag

hamar kötik,ha szólsz helyi kirendeltségen és a ház már bevan kábelezve akkor akár pár nap alatt is meglehet.Attól függ mennyi a munkájuk. Mi akkor kötettük amikor még az elején járt akkor 2 hét volt,mert sok volt az ügyfél.

Minden szinten,szinte minden.

(#5613) Picike69


Picike69
tag

Sziasztok!

A fejegységet szeretném lecserélni ilyenre [link] Mi a véleményetek róla?

...

(#5614) pojakcs válasza Picike69 (#5613) üzenetére


pojakcs
senior tag

Miért szeretnéd kicserélni?
Azért mert profi ,meg 0.1dB? :F

Az egyik nagykerben egyszer kérdezték tőlem, hogy milyen matricával kérem a fejet? Ennyit a ráírt paraméterekről. :W Marketing duma.

Költsd azt az ötezrest valami nemesebb célra. :R

Üdv: Csaba

(#5615) Picike69 válasza pojakcs (#5614) üzenetére


Picike69
tag

Azért gondoltam a cserére, mert fúj egy kis szél, és kockásodik a kép. Ha esik jobban az eső, akkor meg perces kiesések vannak.
Gondolom ennek nagyobb időjárás tartaléka van.

...

(#5616) pojakcs válasza Picike69 (#5615) üzenetére


pojakcs
senior tag

Állítasd be a tányért pontosan, legyen atombiztosan stabil ,és lehetőleg szélvédett helyen.

Üdv: Csaba

(#5617) Picike69 válasza pojakcs (#5616) üzenetére


Picike69
tag

Igen igazad van, a beállításon lehetne mit finomítani, de a tányér egy hatodik emelet erkélyén van, elég szeles helyen. Máshova nem tudtam rakatni a rálátás miatt. Azt mondod, hogy a gyári fej és a linkelt fej között nem lesz vételi minőség különbség? Vagy pedig nem akkora, mint amennyibe kerül.
Köszönöm a segítséged eddig is!

[ Szerkesztve ]

...

(#5618) pojakcs válasza Picike69 (#5617) üzenetére


pojakcs
senior tag

Nem fogsz látványos minőségjavulást tapasztalni.
Mivel azt írtad, hogy szeles időben kockásodik, itt a tányér stabilitásával vagy a beállításával lesz probléma. Inkább egy masszívabb tartót csinálj neki.
Az enyém is a ház sarkán van. Telibe kapja hátulról az északi szelet, de nem kockásodik a kép.

Üdv: Csaba

(#5619) Picike69 válasza pojakcs (#5618) üzenetére


Picike69
tag

Köszi, meggyőztél! Nem lesz fejcsere, jól beállítattom, meg csinálok neki valami merevítést.

...

(#5620) totyax válasza Picike69 (#5617) üzenetére


totyax
aktív tag

Nem tudom milyen beltérid van, de a helyedben ragaszkodnék ahhoz hogy ne csak durván állítsák be, hanem finoman. Ez alatt azt értem hogy nekem beállították először úgy, hogy üzembe helyezés/antenna beállítás, az 85/100-at mutatott, ami elvileg a legjobb, ezután mentek a francba hogy ők készen vannak. Csakhogy aztán simán kockásodott a kép (még csak rossz idő se kellett hozzá) leginkább úgy, ha a master beltérin horizontális adót néztem, a slave-en meg vertikálisat. Hívtam őket hogy gáz van, jött a szerelő újra, de ezúttal ragaszkodtam ahhoz hogy a beltéri sokkal érzékenyebb rendszer/jelmérés menü kijelzett értéke alapján állítsa be (Humax Digi+IV). Mivel addigra rájöttem hogy 40 körül kezd kockásodni, mindenképp e fölötti értéket szerettem volna. Így sikerült is neki beállítani úgy, hogy a 40 körüli kijelzett érték felment 60 felé, de inkább 60-80-ra.
Lehet hogy lesz a szerelőnek spéci műszere azt nem tudom. Viszont a helyedben megnézném a beltérin hogy milyen minőségi szinttel jár együtt a kockásodás, a helyes beállításnak ezt kell megnövelnie. A beállítást érdemes rosszabb időben elvégezni. Persze ilyenkor veszélyesebb. Fejhez nem tudok szólni, a 0.x db mindig kamu, a szöveg meg marketing. :) Szerintem a netboard fórumon többen hozzá tudnak szólni a fejjel kapcsolatos kérdésedhez.
Mondjuk nekem se azt a fejet hozták amit a digi küldött, hanem "állítólag" jobbat. Nagyobb tányér nagyobb időjárás-tartalékkal rendelkezik, de csak akkor érdemes vele foglalkozni ha stabilan áll, különben csöbörből-vödörbe eset, hiszen nagyobb tányérba jobban belekap a szél. Ha panel(ház) oldalára szerelték, akkor elvileg 4 csavar, és rögtön jön a tányér, annak fixnek kellene lennie. A beállítás azért is nagyon fontos, mivel a digi alapból kis tányérral szerel, és a műholdja is elég gyenge jelet sugároz.

(#5621) Rick4 válasza totyax (#5620) üzenetére


Rick4
félisten

A "neked se azt a fejet vitték" csak egy csaló duma, ugyanazt kapod, csak így még fizetsz is érte. Sok pitiáner szerelő csal így ki pénzt az emberektől... Az meg, hogy egyszerre tudsz H-s és V-s csatikat nézni, önmagában is érdekes, mert ugye a fejben válasz polárt, nem igazán szokása egyszerre két poláron dolgozni, hacsak nem twin fejet kaptál, de akkor meg nincs köze a két beltéri polárváltásainak egymáshoz.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#5622) totyax válasza Rick4 (#5621) üzenetére


totyax
aktív tag

Az meg, hogy egyszerre tudsz H-s és V-s csatikat nézni, önmagában is érdekes, mert ugye a fejben válasz polárt, nem igazán szokása egyszerre két poláron dolgozni, hacsak nem twin fejet kaptál

Itt Szlovákiában olyan a csatornaeloszlás, hogy muszáj vertikális és horizontális csatornákat is venni, ez kettős előfizetésnél csak twin fejjel valósulhat meg, tehát nekem is twin fej van felszerelve.

twin fejet kaptál, de akkor meg nincs köze a két beltéri polárváltásainak egymáshoz.

Beállítás előtt igencsak volt, ez tény. Semmi sem olyan egyszerű mint látszik. :)

(#5623) need


need
addikt

Sziszatok....

kissé sokalom a upc kábel tv árrat és gondolkodom hogy meg kellene probálni valamilyen tányéros megoldást.

nekem nagyon megfelelne a kábel is de a VIII kerbe még nincs :O

van dvd felvevőm és mint kiderült dobhatom ki mert ennél a rendszernél a felvéltel csak úgy müxik hogy amit nézel azt veszi :O

elöxör jónak tünt ez a digi de már 1re jobban nem..!

sat az szóba sem jöhet mert nincs se telom se mobilom meg nem is lesz

más alternatívák vannak még??

D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

(#5624) Dízeles válasza totyax (#5620) üzenetére


Dízeles
aktív tag

By
Régebben ide a fórumba hetente beirogattam milyen minőségben fogható nálunk a digi .
Kértem másokat is ,hogy tegyék ezt de nem volt foganatja .Az elgondolásom az volt esetleg kiderül miért van probléma a digivel bizonyos helyeken.De most hogy olvasom a hozzászólásodat beigazolódott a gyanúm .A gond az a szerelés és beállítás miatt adódik.
Az én rövid digi szerelési történetem a következő.
Üfsz hívása ,1 hét múlva kerestem egy szerelőt ,összefűzte a beltérit a saját műhelyében beálította a csatikat ,az antennán beállítota a dőlést,papírokat áláírtam.
A tetőre én magam egy délelőt alatt elkészítetem a tartó póznát ATOM stabilra,antenna fel,beltéri jelszint alapján elforgattam az antenát , szint 80 minőség 98.Rogzitetem az antennát.
Mindenképpen elkell mondanom a szerelő nagyon korrekten és szakértelemmel állt az ügyemhez. :R
Ez 2007-12-07.-én volt .Azóta nyáron két napig hiányzott néha pár csatorna, valamint a cartoonetwork volt néhány napig román vagy és angol nyelvű.
Ja persze néha kockásodik heti pár alkalommal csatornától függetlenül.
Nem vagyok a magam és a pénzem ellensége lehetne t-sat os műholdas vezetékes internettes vonalas telefonos 3 mat fizet ócson Tré onlányos bazinánk DE NEM .Hiszen hol voltak mikor az ég zenget...
A internet "szolgáltatatás" alapján nincs jó véleményem róluk.Emitelből Tréonlány lett fetöltési sebességünk 125 helyett 80-90, néha meg semmi .Szóval csiriviri rózsaszin szolgáltató mely a számla mellé fél kiló reklámanyagot küld .Gondolom ez nem igazán környezet barát hozzá állás.
Szóval Digi & AGP for ever. :P

Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.

(#5625) TeeJay válasza need (#5623) üzenetére


TeeJay
félisten

hány tévére szeretnéd?
mert a SAT TV 3ezer 1év hűséggel ha semmi másod nincs mellé
szerintem megéri az a plusz 300forint a DIGI-hez képest
itt legalább minőséget kapsz :K
2beltéri esetén meg 3500lesz mert +500 a második beltéri
még úgy is megéri szerintem :K

Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/

(#5626) totyax


totyax
aktív tag

Van más érthetetlen dolog is, pl. sima antennán ugyanaz a műsor progresszíven jön, míg a digitől váltottsorosan... na ez mitől van.

(#5627) totyax válasza Dízeles (#5624) üzenetére


totyax
aktív tag

Erről a tartó póznáról mondhatnál bővebbet is, esetleg kép... :)

(#5628) Dízeles válasza totyax (#5627) üzenetére


Dízeles
aktív tag

A póznáról: vettem 2méter vascsövet a méhtelepen , 1bd ferde rögzítéshez való bilincset a villany szerelési boltban.Cső lefest,tető gerendához bilicsel rögzítettem ,egy 15 cm széles deszkába akkora lyukat vágtam mint a pózna átmérője .A póznát függölegesre állítottam és rögzítettem a deszkával a födém padozatához.
Képet most csak a tető síkon kívüli részről van:

Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.

(#5629) totyax válasza Dízeles (#5628) üzenetére


totyax
aktív tag

Kösz!

Mondjuk én az atomstabil tartó pózna alatt mást értettem, kb ilyesmi van nekünk is annyi különbséggel, hogy a cső hosszabb, és fent van a többi "hagyományos" lepke és egyéb antenna, ami aztán szélben hozzájárul a libegéshez. Nekem az testszik a legjobban ilyen cseréptetős házaknál amikor a kéményre fogatják fel a tányért, hiszen messze az a legstabilabb. Persze utólag nem biztos hogy ez biztonságos megoldás, a szerelő mondta rögtön hogy ő olyat nem csinál. A csövet smirglizted/rozsdamaróztad/alapoztad is? Azért biztos nem volt olyan egyszerű ahogy leírtad mert a cseréppel pl mit csináltál. Nálunk gyárilag elkészített lyukú cserép van ott, ahol a csővas van. Plusz még a cserepen levő takaró elkészítése sem lehetett piskóta. Milyen pózna az egyébként a képen vízszintesen?

(#5630) need válasza TeeJay (#5625) üzenetére


need
addikt

le kell hogy mondjak szerintem a tányéros tévékröl szerintem..

elég sokat veszek föl és éppen ezért nekem nem éppen ideális 2 beltéri egység mivel legalább annyi kellene SAT TV nem rossz nem rossz de szerintem kihagyom:(

köszönöm az infot :R

D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

(#5631) Dízeles válasza totyax (#5629) üzenetére


Dízeles
aktív tag

Üdv
Stabil (atom) alatt azt értem maga a pózna nem forgatható és a függőleges irányban sem mozog. "A csövet smirglizted/rozsdamaróztad/alapoztad is?"Igen mindhárom.DE ezeket már akkor megcsináltam mikor megrendeltem a digit.Az égetett cserepet egy dekopirfűrésszel tudod vágni a kívánt formára.Ha beton cserép akkor flex kővágó koronggal.A cserépen lévő takarót a villanyszerelési boltban vásároltam.
A képen vizszintessen látható valami nem a póznához tartozik.
Egyébként van még egy felszerelt 90cm-es parabólánk a szabadon fogható csatikhoz persze külön beltérivel.

Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.

(#5632) totyax válasza Dízeles (#5631) üzenetére


totyax
aktív tag

Ühüm kösz! Azért függőlegesen nem annyira stabil megoldás ez, nálunk azért rosszabb a helyzet mert a cső hosszabb, és felette hagyományos antennák vannak, és bizony erős szélben libeg rendesen.

(#5633) spammer


spammer
veterán

Sziasztok!

Műholdas TV-t szeretnék lemondani, de telefonon csak az automata pofázik szünet nélkül. Nem tudja valaki, hogy konkrétan hogy lehetne telefonon gyorsan elintézni, esetleg e-mailben lehetne e?

Köszi

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

(#5634) pojakcs válasza spammer (#5633) üzenetére


pojakcs
senior tag

Javaslom a levélben történő lemondást. Telefonon amúgy sem fogadják el.

Üdv: Csaba

(#5635) Rick4 válasza Dízeles (#5631) üzenetére


Rick4
félisten

Tudom javasolni, hogy az egyik felfogató pántnál fúrd át, és vágj bele menetet kompletten, hogy ezzel védd az elfordulás ellen. A 120-as tükörrel szépen forgott az őszi nagy szelek közben a rúd, pedig iszonyat módon meg lett fogva.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#5636) Dízeles válasza Rick4 (#5635) üzenetére


Dízeles
aktív tag

Kösz az ötletet.
Én úgy oldottam meg ,hogy a vascsövet (pózna) átfúrtam 6-os fúróval és állvány csavarral rögzítettem a tető gerendához.

Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.

(#5637) Rick4 válasza Dízeles (#5636) üzenetére


Rick4
félisten

Iagzából mindegy, de valamivel érdemes az elfordulás ellen védeni.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#5638) Dízeles


Dízeles
aktív tag

Fúj a szél
Szint 80%
Minőség 97%

Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.

(#5639) Rick4 válasza Dízeles (#5638) üzenetére


Rick4
félisten

Elfújja a jelet. :K

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#5640) totyax válasza Dízeles (#5638) üzenetére


totyax
aktív tag

Na és ez hol, az antenna beállítás vagy a jelmérésnél? Nem tudom neked milyen beltérid van, de nálam ez a kettő erősen különböző eredményt ad.

(#5641) Dízeles válasza totyax (#5640) üzenetére


Dízeles
aktív tag

Hyundai 2tv.Antenna beállításnál és keresésnél is ugyan az.

Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.

(#5642) totyax válasza Dízeles (#5641) üzenetére


totyax
aktív tag

Hát a HumaxIV-nél nem. Emlékszem, mikor szarul volt beállítva volt 80/95-100 az antennabeállításnál olvasható érték, viszont a jelmérésnél -ami csíkként egyébként látszódik csatornaváltáskor vagy fixen kitehető az i gombbal - a minőség simán leesett 40 köré, ami már kockásodott. Egyébként röhej hogy pont az "antenna beállítás" érzéketlenebb, hiszen elvileg ez alapján állítják az antennát. Ezért sem sikerült nálunk elsőre pontosan beállítani. Az más kérdés hogy akkor ha mindenhol így állították be, akkor ennyit a minőségi digi szerelésről.

(#5643) Dízeles válasza totyax (#5642) üzenetére


Dízeles
aktív tag

Szerintem CSAK a szerelő szaktudásán és hozzá állásán múlik a megfelelő vétel!Ennyi.

Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.

(#5644) Rick4 válasza totyax (#5642) üzenetére


Rick4
félisten

Eleve a szerelő nm a beltéri jelei alapján állítja be a tükröt, ez csak egy tájékoztató adat, amit ugye a kábelhossztól kezdve sok minden befolyásolhat. Vannak arra pontos műszerek, bár elvileg ami a beltérin is a legnagyobb érték, az jónak kellene lennie alapból is.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#5645) #41635072


#41635072
törölt tag

Van új szoft.
Érdemes letölteni, és szenvedni utána a TP-k visszaállításával?

(#5646) csimav


csimav
senior tag

Van 1 jó hírem:)

Rövidesen elkezdi a DIGI TV kipostázni az új NAGRAVISION 3 kódolást támogató előfizetői kártyákat. Ezzel elkezdődik az új kódolásra átállás utolsó szakasza. A levélhez válaszborítékot mellékelnek a régi kártyák visszaküldéséhez. Előzetes hírek szerint az átállással egy időben minden előfizető 3 hónapig jogosult lesz a teljes DIGI csomag vételére (HBO pak is), függetlenül az előfizetésétől.

Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.

(#5647) totyax válasza #41635072 (#5645) üzenetére


totyax
aktív tag

Mármint melyik típushoz?

(#5648) #41635072 válasza totyax (#5647) üzenetére


#41635072
törölt tag

Hyundai HSS-1165NA

(#5649) totyax válasza #41635072 (#5648) üzenetére


totyax
aktív tag

Hát nekem nem olyan van. Akkor maradjunk abban hogy a tiedhez van frissítés :)

(#5650) Rick4 válasza csimav (#5646) üzenetére


Rick4
félisten

Ez csodás, és mondjuk a viacomnak ki tudják már rendszeresen fizetni a jogdíjat? :U

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.