Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6801) Brutális eb válasza erikke17 (#6800) üzenetére


Brutális eb
addikt

Nem ez van?
[link]

Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

(#6802) Zoolee19


Zoolee19
senior tag

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem hogy csináltam egy olyat hogy rákerestem az új csatornákra és bent van a HBO pedig nincs előfizetve igaz nagyon hangyás ez mitől lehet? Amúgy Bp. 19.ker panel.

Lenovo Ideapad Gaming 3, S23 Ultra 5G,Watch 4esim 44mm,Xbox Series X

(#6803) Rick4 válasza Zoolee19 (#6802) üzenetére


Rick4
félisten

Csodás. És ennek a tányéros digis topicban most mindannyian nagyon örülünk. :DDD

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#6804) Rick4 válasza erikke17 (#6800) üzenetére


Rick4
félisten

Az RTL klub most épp a 12643 H-s TP-n sugároz 27500, 3/4-es értékekkel.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#6805) Zoolee19 válasza Rick4 (#6803) üzenetére


Zoolee19
senior tag

Jah hogy ez tányéros topic sorry :D :D

Lenovo Ideapad Gaming 3, S23 Ultra 5G,Watch 4esim 44mm,Xbox Series X

(#6806) erikke17 válasza Rick4 (#6804) üzenetére


erikke17
őstag

Mivel szlovákiában lakom Esztergomtól 20 Km-re a 12643 GHz-s frekin az jön be hogy 10-jegyzet CA_riasztó_hozzáférés_megtagadva de a ismerősöknek is meg mindenkinek.
És akkor jött az a tipp valakitől hogy a 12476GHz-en megkeresni az RTL-t ez sikerült is mindaddig ami az van rajta kiirva amit ezelőtt irtam kikerestem azok adatok szerint az RTL-t be is jött csak valahogy mintha nem sugároznának semmit.Mit kell vele ennyit szenvedni nekik.

||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||

(#6807) v.attis válasza erikke17 (#6806) üzenetére


v.attis
őstag

Akkor a fentebb látható linken olvasható problémával találtad szemben magad Te is. Akkor amiről Te beszélsz az szlovákiai Digi? Mert akkor nem hiszem hogy sokan tudnánk segíteni. Legalábbis itt magyarországon, magyar diginél nincs semmi gond, megy a klubb...

[ Szerkesztve ]

(#6808) erikke17 válasza v.attis (#6807) üzenetére


erikke17
őstag

ÓÓ hogy az a fene egye meg mi értelme van ennek előfizetésre ha simán analóg TV-n belehet fogni hát gratulálok ésszerű döntés volt. Úgy látszik akkor jön egy set top box vagy egy másik digi gondolom tudjátok melyik :W

||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||

(#6809) grabber


grabber
addikt

Hi!

3. tévére,hogy lehet megoldani 2 kártya és Hyundai+Humax beltérivel?solo mindkettő és a közepesen régi fajták.
Igazából le akarjuk mondani a T-home-ot,mert most az is van.Gondolkoztunk átmegyünk a UPC-hez,de az drága és ott fizetni kell a második beltériért havonta :(

(#6810) v.attis válasza grabber (#6809) üzenetére


v.attis
őstag

Mostmár a diginél is fizetni kell minden beltériért az első után. 2 beltéri 300 forintot tesz a havidíjra, 3 beltéri meg 500-at. Ez még így is olcsó szerintem. Pl nekem van 3 beltéri és a digi csomag így 2900 forint összesen.
Másik megoldás, hogy 2 tv-n ugyanazt nézed a háromból.

(#6811) v.attis


v.attis
őstag

ja bocs! 3000 ft.

(#6812) grabber válasza v.attis (#6810) üzenetére


grabber
addikt

beltérit nem lehet kicserélni dualra?Dualhoz hány méteres zsinort adnak?

(#6813) Rick4 válasza v.attis (#6810) üzenetére


Rick4
félisten

Ugye tudod, hogy az "olcsó" fogalma mit jelent? Pl egy műholdas tévénél ugyanolyan minőségű szolgáltatás mint máshol, csak kevesebbet kell érte fizetni. Namost ez itt eleve nem áll meg az egyik oldalról... :U

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#6814) v.attis válasza grabber (#6812) üzenetére


v.attis
őstag

A beltérik típusának cseréjét nem Mi szabjuk meg, hanem digiék. Azt kapsz amit ők mondanak. Nagyon meg kell indokolnod, hogy miért akarsz egy konkrét típusra cserélni, levélben postai úton kérheted, de akkor sem biztos, hogy kicserélik.
Nem tudom a kábelek hosszát, de gondolom ha sok kell, akkor szépen kifizeted és kész.
Ja és a dual beltéri is többe kerül. Az számít tulajdonképpen, hogy hány tévén nézed egymástól függetlenül, a kivitelezés már tökmindegy.

[ Szerkesztve ]

(#6815) v.attis válasza Rick4 (#6813) üzenetére


v.attis
őstag

Te szeretsz erről vitatkozni úgy látom. Namármost:
1., Nálunk egyeduralkodó volt évekíg a fibernet. A kábeltévéjük egy kalap szart nem ér ráadásul nagyon sokáíg 5-6 ezerbe került havonta. Rossz minőség, rossz csatornakiosztás.
Úgyhogy messzemenően jobb minőséget ad mostmár a digi. Megjegyzem családomban van T-kábel is és semmivel nem jobb annak sem a minősége.
2., Már említettem régebben: a digi csatornakínálata nekünk a legmegfelelőbb! Nem érdekelnek az olasz, meg f***om tudja milyen csatornák és a hülye kezdő magyar fizetős csatik sem. Naponta max 1 órát tudok tévézni, akkor szeretnék magyarul beszélő adás elé leülni és kész. Nem kellenek az amatőr gagyi műsorok. Megnézek valamit valamelyik discovery-n, vagy nat geo-n, oszt jóccakát.
Akárhogy tepersz itt mifelénk a digi a nyerő. És ezt nem csak én mondom. Upc fel kellett vegyen alvállalkozót, mert nem győzi leszerelni és elszállítatni a készülékeket, mindenki digihez nyargal.

(#6816) Rick4 válasza v.attis (#6815) üzenetére


Rick4
félisten

Nem vitatkozunk, írtál valamit, ami úgy abban a formában nem igaz. Én nem teperek, csak kérdezek, és mivel érvek nem voltak az állításaid mögött, érteni sem értettem..
Ok, hogy a kábeltévéhez viszonyítva olcsó, mondhattad volna, hogy az s mercihez, meg az egyiptomi nyaraláshoz képest is olcsó, annak se sok köze van a műholdas szolgáltatáshoz. Mihez képest olcsó? Nézd végig, hogy most hol mit kapsz. Nem 3-4 éve, most. Nem kábeltévé, DTH szolgáltatás. Aminek uge szerves része a teletext, és az EPG. Lehet, hogy nem LCD-n nézed, tehát innentől neked a legjobb is csap pont ugyanolyan, mint a digi, innentől viszont nincs miről beszélgetni. Lehet hogy szereted minden műsort visszanézni 6-7X, és ezért jó 43 discovery csatorna, de igazából sok mást nem tudnak a többiekhez képest. Árban sem. Az is biztos tuti, hogy a TMC-n megy egy film angol nyelven, és bazi nagy román felirat van ráégetve. Nem lehet txt-n nyomni, mint másoknál, inkább szopjon a paraszt....

Nekem fontos a normális, nézhető minőség, az epg, a teletext, az élvezhető minőségű, sztereó hang. Ezeket a digi nem tudja évek óta megcsinálni. Sőt, egy jó éve még azokat a csatornákat is kiveszegették, ahol ment valami normális műsor. A szolgáltatása igazából évek óta nem fejlődik, nem lett több csatorna, jobb minőség, több epg. Csinálja ezt úhy, hogy közben a versenytársak lelépik. Na itt van a baj.

Azt meg nem tudom, honnan szedted, hogy az upc leszerel, gondolom nem hallottad, hogy másik holdra költöztek, és át kell tekerni az antennákat. Persze, ezt ők ingyen csinálják, mint minden normális cég, nem kérnek kiszállási díjat az ügyfelektől... :K

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#6817) v.attis válasza Rick4 (#6816) üzenetére


v.attis
őstag

Tiszta sor, az emberek igényei különböznek, amiket Te leírtál azok nem szerepelnek az én elvárásaim között, úgysincs időm kihasználni ezeket a lehetőségeket.

Munkatársam szereli lefele konkrétan a upc-t hetente egyszer, többnyire hétvégén. Nekik a csatornakínálatuk nem jön be az embereknek. S mindez egy békés megyei kisvárosban.

Kábeltv most is szar, mert alig van normális csatornájuk és az is olykor 2-3 napíg nem megy.
Ha a tré kábelt akarnám használni, akkor meg többe kerül, mert az meg más hálózatát használná és az meg nincs ingyen...!
Ha már itt tartunk, Te kitől veszed a műsort?

Ja és, hogy nem tepersz csak kérdezel? Te nem kérdezel, hanem fikázol! Néha felbukkansz szarozni a digit. Kérdem én: Miért? Én sem megyek máshova fújolni a júpíszít. Elmondtam, hogy nekem nem jön be, oszt ennyi. Ez olyan, mint amikor étteremben pörköltet esznek mellettem én meg egy szelet rántott hússal kínlódok és elkezdem fikázni a szomszéd vendéget, hogy de szar az a kaja! Há mér fikázzam? Hadd egye, ha neki ízlik!
Ez a mostani 'téma' is úgy jött fel, hogy azt írtam olcsó. Nekem olcsó vazze! Azt hiszed szándékosan kerestem ezt a megoldást? Végígmentem minden szolgáltatón és teszem ezt évente. Nálunk egyértelműen ez a legjobb választás. Sosem mondtam, hogy hibátlan, nem az, mint ahogy más szolgáltató sem.

Úgy látom kezd kirajzolódni egy konklúzió ebből a témából: Digi tv a szegény ember S Mercije!

(#6818) Rick4 válasza v.attis (#6817) üzenetére


Rick4
félisten

Azt eddig is tudtuk, hogy a műsorkínálat sose lesz tökéletes (mondjuk erre a T-sat azért elég jó alternatívát tud adni) de a rendszeresen nézett 5-10 csati azért mindenhol ott van. Kábelhez kár bármit is fűzni, mind olyan amilyen. De azért arra rákérdeznék, ugyan, olvass már picit vissza, és csinálj már egy statisztikát, hány hozzászólásból hány fikázza a digit azok közül, amit én írtam? Megmondom, 100-ból esetleg kettő. Ebből egyet most írtam, az se fikázás, hanem a tények felsorolása volt. Ha fikázás lett volna, akkor tudtál volna bármi észérvet is felhozni ellene.

Az, hogy olcsónak titulálod, az volt a baj, ugyanis az előbb leírt dolgok miatt nem az, sőt hasonlítani sincs mihez, mert ugye a többiek rendes hanggal, EPg-vel csinálják kb ugyanannyiért.... Na de mindegy, gondold úgy, ahogy akarod... Nem S merci ez, hanem egy rozoga wartburg esetleg, ahol ha rerobban a verda, a szerelő 2500-ért jön ki, és örülsz, ha elvisz oda ahova menni akartál... Rossz időben nem megy, egyébként meg rendszeresen vacakol... Az ablakok nem letekerhetők, megsülsz a melegben, semmi extra, csak megy. És azt hitted, olcsó. :DDD

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#6819) Rick4 válasza v.attis (#6817) üzenetére


Rick4
félisten

Ezt meg gondolom mindketten elfogadhatjuk hivatalos infónak arról, hogy hogy áll a upc az előfizetői létszámmal: [link]

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#6820) v.attis válasza Rick4 (#6818) üzenetére


v.attis
őstag

Na, itt azért megint vannak különbségek és ezt nem tudom mi teszi. Lehet régió, vagy szerelő függő a dolog. Elmondom mire gondolok: Soha mégegyszer mondom soha nem fizettem a szerelőnek. Márpedig nálam jártak egyszer kétszer, mert szinte évente módosítottam valamit a házban és vagy bővíteni, vagy áthelyezni kellett a cuccot. Minden esetben itt voltak 48 órán belül, de volt hogy reggel szóltam, délben itt volt. Mondjuk ez nem teljesen igaz, mert néhány hónapja kértem a harmadik tv-re is az elég nehezen jött össze, de mint utóbb kiderült akkor is a szerelő szívózott.
Rossz idő... Hát kb 3 perc cumi amíg feljön a vihar, aztán ha már itt tombol akkor semmi gáz nincs. Mondjuk nálam a tetőn van az antenna és semmi akadály nincs előtte.
"Csak megy". azért lássuk be ennek is van előnye. Oké, hogy nincs ebben a merciben klíma, de nincs egy rakás extra sem amit nem használ a söfőr, meg csak belezavar a vezetésbe. Sok embernek az egyszerűség a fontos.
Oké, hogy neked nem ez az s merci, de az egyszeri embernek ez megfelel csúcskategóriának. Persze mindenki tudja, hogy kell a diginek fejlődni, de szerintem 100 emberből 2 használná ki a plusszt ami hiányzik belőle. Én nem ismerek olyan embert aki ha leül a tv elé mást is akar, nem egyszerüen csak tévézni. Ha meg minőséget akarok, akkor ott a dvd.

(#6821) Rick4 válasza v.attis (#6820) üzenetére


Rick4
félisten

Okés, értem én, teljesen igazad van, és a lényeg, amire a digi alapozott, hogy az emberek 75%-ának hasonló igényei vannak, én se nézek valójában tévét, nem érdekel, más dolgom van, ha épp leülök elé, akkor is fél szemmel nézem, vagy épp aludni készülök. Az is érthető, hogy az embereknek akik előfizettek 2-3 éve, most is megfelel amit kapnak. ezzel sincsen baj, a szerelők meg hát, ugye... Tudjuk, hogy elég inkorrekten számol el velük a digi, ők se hitelezhetnek hónapokig akár 1 akár 10 kiszállást se, de azt mondom, ezt is felülről kellett volna jobban csinálni egy kicsit. Én ennek ellenére azt mondom, ez a szolgáltatás akkor lenne igazán versenyképes, ha legalább 1-2 év alatt eljutnának oda, hogy a kis apró hibákat orvosolják. És ez az, amivel baj van....

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#6822) v.attis válasza Rick4 (#6821) üzenetére


v.attis
őstag

Végre valami amiben egyet értünk. A vezetés, főleg a felsővezetés...!
Egyszer Bochkor Gábor azt mondta a Bumerángban, hogy miért nem fizet az ország egy kis fizetés jellegű összeget valami olyan ország vezetőjének ahol minden rendben megy és jöjjön, tegye rendbe az országot. Az ittenieknek úgysem megy, elég sokan próbálták már!
Akkor ezen mindenki nevetett, de azért ez nagyon nagy igazság. Valószínüleg a digi is beleesett ebbe a hibába valamilyen szinten.

(#6823) tigipuf


tigipuf
senior tag

Ilyenkor támad sírhatnákom :U !
Éppen a foci vb-t nézem földi sugárzásról HD-ben :Y. Egyszer az életben elérjük ezt a minőséget műholdról is a digitől elérhető áron,vagy tényleg szolgáltatót kell váltani hamarosan???(persze még mindig tv-n is kevés a HD adás,azt elismerem.)
Az esetleges " az lcd még luxuscikk" témájú hozzászólásokat sajnos nem tudom elfogadni,mivel annyiért lehet most korrekt minőségű fullos lcd-t venni mint amennyiért 6 éve 72 cm-es síkképcsöves crt-t.

[ Szerkesztve ]

"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."

(#6824) v.attis válasza tigipuf (#6823) üzenetére


v.attis
őstag

Szerintem ez a dolog is rosszkor történik. Tudod...gazdasági válság...
Az emberek nem vesznek drága tv-t amíg nem biztos, hogy holnap is van munkahelyük, a szolgáltató meg nem fejleszt, mert az embereknek nem lenne pénzük a megnövekedett havidíjra....
Megaztán minek fejlesszen, ha így is jön a lóvé.

(#6825) Bruce_01


Bruce_01
csendes tag

Sziasztok!

A következő lenne a problémám, amire remélem kapok itt választ tőletek!
Ma vettem egy plazma tv-t (Pana G20), amiben van mindenféle tuner ami kell, pont azért, mert kábeles Digi Tv-s előfizető vagyok,
Reméltem, hogy ma már HD-ben nézem a VB-t, de sajnos csalódnom kellett, csak az analóg csatornákat találta a tv. Pedig próbáltam több országot is (Svéd, Finn, Dán, Norvég). Mi lehet a probléma?

Köszi előre is a segítségeteket!
Üdv, Bruce

(#6826) forrest85 válasza Bruce_01 (#6825) üzenetére


forrest85
senior tag

A parabolás antennán nincs HD csak, amiben nézni tudtad. Esetleg próbáld meg a MindigTV-t vagy hogy hívják, azon tuti lesz adás.

Üdv Forest

A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!

(#6827) #41635072 válasza v.attis (#6824) üzenetére


#41635072
törölt tag

Az összes többi magyarországon elérhető műholdas TV-n van m1HD, cha csak a VB idejére is.
Ha meg valaki az elmúlt pár évben vet tv-t, akkor az már mindenképpen LCD-t/plazmát vett.
Gyakorlatilag nem is lehet már igen régóta venni CRT-ket újonnan. Legalábbis nagyon korlátozottan.

Egyébként Digi nem is akar fejleszteni, pedig mostmár igazán megtehetné.

[ Szerkesztve ]

(#6828) Rick4 válasza #41635072 (#6827) üzenetére


Rick4
félisten

Most néztem, 99900Ft-ért dvb-t vevős 107-es plazmát adnak.. Ez már tényleg olyan ár, ami miatt nem lenne érdemes egy fele akkora crt-t venni...
Én azt mondom, király a foci vb HD-ben, sajnálhatja az, aki nem ebben nézi... Megint csak visszakanyarodva, pár napja már megállapítottuk, ez a cég nem azoknak szolgáltat, aki 70 centinél nagyobb tévén akar tévézni.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#6829) v.attis válasza Rick4 (#6828) üzenetére


v.attis
őstag

Ez nagy valószínüséggel így van. Romániában épp ma néztem általuk sugárzott digitális adást, ellenben az kábelon jön és annak a végén egy humax beltéri van. Asszem 120 centi körüli lcd tv volt. Nos nem fasza azon a készüléken az már biztos...

De akkor még mindíg ott van az a dolog, hogy minek fejlesszen, ha így is jön a pénz? Gondolom majd akkor fektetnek be, ha már nem lesz nyereségük, vagy elkezd vészesen csökkenni. Legalábbis nagyon ilyennek tűnik a taktikájuk...

(#6830) pojakcs válasza #41635072 (#6827) üzenetére


pojakcs
senior tag

Az összes többi magyarországon elérhető műholdas TV-n van m1HD, cha csak a VB idejére is

Ezt bizonyára álmodtad. Avagy go to szemészet. :W
Attól hogy az M1 mellett látsz egy HD logót az nem lesz hd felbontású adás.

Üdv: Csaba

(#6831) Lala6 válasza pojakcs (#6830) üzenetére


Lala6
őstag

UPC Direct: Van
T-Home: Van
Antenna digital: Van
Hello HD: Van
MinDig TV: Van
Digi: Nincs

(#6832) Rick4 válasza v.attis (#6829) üzenetére


Rick4
félisten

Erre mondjuk ellenpélda a kódolási rendszerük. Az ment vagy 2 évig úgy, hogy feketén csak az nem nézte, aki nem akart. Több felháborodott ügyfél is említette, hogy akkor ő minek fizeti az 5 ezret havonta? Addig kellett volna a diginek lépni, amíg a többi cég nem nyújtott olyat, mint amit ő most nem. Pl egynek itt van a focivb HD-ben, lehet, hogy ez most egy új előfizetőnél döntő szempont lesz.... Igaz, hogy utána nem nézi a HD csatit, de most jól jön neki.

Megszivatták magukat ezzel a kódolással, meg a hozzákapcsolt nemtörődömséggel is... Csak emiatt milliárdokat bukhattak....

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#6833) #41635072 válasza pojakcs (#6830) üzenetére


#41635072
törölt tag

Inkább maradtál volna csendben... Ahogy leírták, minden más szolgáltatónál van. A HD nek pedig nézz utána, mert ez high definition rövidítése, ami illik a sugárzott adásra.

(#6834) pojakcs válasza #41635072 (#6833) üzenetére


pojakcs
senior tag

Akkor nézzük sorban:

UPC Direct: Van
A hír igaz, csak. Kizárólag a dvr-es beltérivel rendelkezőknek. A többi beltérijük nem tud mpeg4 kódolású műsort venni. Kb. az előfizetők 10%-a valóban tudja nézni.

T-Home: Van

Kizárólag a vb ideje alatt ,egyébként külön csomag része.

Antenna digital: Van

A weblapjuk szerint a HD csomag részeként, tehát nem mindenkinek.

Hello HD: Van

Még jó.

MinDig TV: Van

Igen van, és még jó is.

Digi: Nincs

Ha így fejlesztenek nem is lesz mostanság.

Tehát többségében valóban van, de nem mindenkinek alaphelyzetben elérhető.

Üdv: Csaba

(#6835) #41635072 válasza pojakcs (#6834) üzenetére


#41635072
törölt tag

Ezzel mit akarsz elérni?
Persze, hogy nem alapcsomagban. Miért kéne a legolcsóbb csomaggal hozzádvágniuk?
Itt arról van szó, hogy diginél még a lehetőség sincs meg. :W

(#6836) Rick4 válasza pojakcs (#6834) üzenetére


Rick4
félisten

Na de a upc-nél bemész, kész egy előfizetői kártyát, és otthon bedugod abba a beltéribe, amit azért vettél meg, mert tökéletesen megfelel az igényeidnek. Ez igazából megfizethetetlen.... :K

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#6837) pojakcs válasza Rick4 (#6836) üzenetére


pojakcs
senior tag

Igen, de ezt csak a cryptós kártyával teheted meg,hd-t meg csak a nagrás kártyával nézhetsz, az meg párosítva van. :((

Üdv: Csaba

(#6838) pme023 válasza Bruce_01 (#6825) üzenetére


pme023
csendes tag

Szia!

Van benne DVB-C s tuner, vagy csak DVB-T? ha kábeles digid van, akkor DVB-C tuneros tv-vel meg kell találnod a digitális csomagokat is, kábelen nincsenek lekódolva a diginél csak az HBO-k

ezekkel próbáld, mindig ezeket a paramétereket használjuk:

Freq: ? , kb 300-800MHz-ig
Symbol rate: 6900(ritkán 6850)
Kódolás: 256Q
Hálózatkeresés: Be

remélem segítettem,
Üdv

(#6839) cigno


cigno
csendes tag

Sziasztok nekem hivatalosan 2 digim van, és meg rendeltem a hbo csatornákat az egyiken megy a másikon nemhogyan tudnám frissiteni

(#6840) desigo


desigo
senior tag

M1 behalt
de csak az :/

(#6841) Rick4 válasza pojakcs (#6837) üzenetére


Rick4
félisten

Érdekes, most értem haza, az M1HD-t nézem, és cw-t ír, véletlenül se nagrát....

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#6842) mokuscica


mokuscica
csendes tag

Hellóka! Hogy lehet az hogy valakinek van műholdas Digin + csatornája pl Acasa valakinek meg azt írja nem jogosult a csatorna megtekintésére...Ez hogy van?

(#6843) sinick


sinick
senior tag

Kb. két hónapja serceg néhány tévécsatorna hangja. Sztereóban az RTL Klub búg és serceg, a TV2 búg és a halk, a Duna halk. Van még egykét problémás csatorna, de csak ezeket jegyeztem meg. A kép mindenhol jó, monóban vagy mélyhangkiemelés nélkül minden rendben (pontosabban alig észrevehető)! Egy 3 éves Samsumg CRT-m van, a tévé egy 10 lakásos társasház digikábelére van kötve (net is van).Vélemény?

[ Szerkesztve ]

(#6844) Dízeles válasza sinick (#6843) üzenetére


Dízeles
aktív tag

Hali
Balkáni javítás ütögesd meg a TV oldalát.Egyébként műholdas totyik ez itt. ;)

Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.

(#6845) grabber


grabber
addikt

T-home műholdtól merre van a Digi :U Hátha fejből tudjátok.
T-home esőben jelerősség 60%és nincs jel minőség semmi és adás sem :((( Megint be akarom lőni a Digit.Mennyire érdemes venni egy jó fejet az időjárás miatt?Mivel 3 beltéri lesz,ezért kell hozzá új fej,akkor olyat vennék már ami megéri.

(#6846) sinick válasza Dízeles (#6844) üzenetére


sinick
senior tag

Köszi, megütögetem. Nem baj az ha műholdas, kábelest nem találtam... :)

(#6847) Rick4 válasza grabber (#6845) üzenetére


Rick4
félisten

a t-home műhold az amos 45 nyugaton, a digis hold meg 0.8°nyugaton van. Persze a nyílásszöged más lesz, de valójában a tükrön csak pár centit kellene mozdítani kelet felé. Egy quad fej kb 3000Ft, ha kettőt veszel, akkor a két fejet egymás mellé feltéve mindhárom beltérin mehetne mindkét műhold egymástól függetlenül. Persze más kérdés, hogy a digis beltérivel semmire sem mész a t-s holdon, és fordítva is ez a helyzet.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#6848) Rick4 válasza Rick4 (#6847) üzenetére


Rick4
félisten

a t-home műhold az amos 45 nyugaton, a digis hold meg 0.8°nyugaton van.

Szóval a T-s műhold a 4°nyugaton van... :B

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#6849) ToBeY


ToBeY
nagyúr

Nincs itt egy benfentes ember,aki tud valami infot hogy esetleg visszakerűl digire a comedy central?
Most váltottam T-ről és nagyon hiányzik hogy a digi-n nincs CC :O

[ Szerkesztve ]

(#6850) AlienM válasza ToBeY (#6849) üzenetére


AlienM
tag

Nem valószínű, hiszen egyetlen magyar MTV Networks-ös adó sincs fent (MTV Hungary, Viva Hungary).

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.