Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#18854) anshin válasza pschio (#18845) üzenetére


anshin
csendes tag

Igazából te magad írtad le a lényeget, ha valakinek nem tetszik, mennyen más szerverre. Ha a játékosok mindig úgy játszanának, mint ahogy a nagykönyvben meg van írva, nem kellenének szabályok, de sajnos én nap mint nap szembesülök azzal, hogy sokat mindent ki és felhasználnak, amit lehet.

Ebbe beletartozik a sok, szinte only CG-s emberke, vagy hogy már találkoztam olyan csapattal is, akik teljesen arra mentek rá, hogy a pályáknak olyan területeit használták ki, amire én még álmomban sem gondolnék, hogy oda, ki, illetve fel lehet menni. Sajnos a játékosok miatt, kellenek és kelleni is fognak a korlátozások.

Én teljes mértékben megértem a recon kaszt korlátozását és akkor még a 4nek lehet örülni, nálunk például csak 1 lehet csapatonként. Ahogy sokszor elmondták már a PH adminok is, a korlátozás a játék felgyorsítása miatt szükséges, hogy több legyen a mozgás, több a harc, szabadabbak legyenek a terek. Én egyet értek, sajnos mint írtam már ez azokat terheli, akik jól játszanának a kasztal, de hát... sajnos erre nincs tökéletes választás, max. ha bevezetik az AA-hoz hasonlóképpen, hogy kör végén az eredmények, pontok alapján lehet kasztot választani. Jobb ötletem erre nem igen lenne. A korlátozás logikus és megérthető, ha nem is mindenkinek elfogadható, de nem is "hülyézhető".

A baserape meg spawnkill szinte ugyanaz, és csak kizárólag CQ-ban érvényesíthető, ha van aki érvényesíteni akarja.

Egyébként én azt veszem észre, hogy akik elfogadják nálunk a szabályokat és egyetértenek vele, azok idő után a jó játék miatt folyamatosan visszajárnak és jót játszunk, sok az ismerős, visszatérő név. Nálunk jó formán 1 korlátozás van, ami a recon kasztot érinti, szinte más nincs, mivel háborúban mindent szabad / csalás tiltása szabályként, meg abszurd, csalni sehol, semmilyen formában sem elfogadható, akkor már inkább a bugok használatának tiltása elfogadhatóbb számomra, mint szabály /, és minél változatosabbá akarjuk tenni a játékot, így minden pálya bent van, és felváltva, CQ és Rush.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.