Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali informatikai kérdések órája (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-05-05 09:36:50

LOGOUT.hu

Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#128353) MasterMark válasza King Unique (#128352) üzenetére


MasterMark
titán

Most direkt nem érted amúgy amit írok?
Mégegyszer leírom, hogy nem a konkrét esetről beszélek, hanem arról, hogy többféleképp is bele lehet futni ilyenbe. Nincs dualboot, azt is csak példának hoztam fel, hogy például ott is átkerülhet máshova úgy, hogy arról nem biztos hogy tud aki telepíti. Nem kell hozzá dualboot, hogy úgy maradjon, ha utána törlésre kerül a másik windows.
De ez mind csak hipotetikus mert nem tudjuk hogy lett elrontva.

Előzőleg arra reagáltam, hogy ha felrak valaki egy windows next-next-next-el akkor simán lehet hogy a boot manager máshova kerül. Nem kell hozzá direkt elrontani.

Egyik esetben sem kéne a másik lemezre kerülnie a boot managernek. Ha az új-ra kattintasz és csinálsz particiót, akkor magától odateszi mellé a szükséges particiókat is. (Erről amúgy miért nincs képed, ha minden mást ezerszer be tudsz linkelni?) Nem kéne hogy lehessen olyan eset telepítés közben, hogy ez máshova kerül. Még úgy sem tudod belőle ezt kikényszeríteni, hogy a telepítővel formázod.

[ Szerkesztve ]

Switch Tax

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali informatikai kérdések órája (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.