Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android dual SIM okostelefonok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15830) ctibor


ctibor
senior tag

Na, ma sikerült megcsinálnom a Thl W5 magyarítását. :) Az eredmény nagyon jó: minden lehetséges gyári alkalmazást végignéztem és összesen talán 3 helyen láttam megmaradt angol feliratot, illetve egy helyen (Telefon) az egyik menüpont felirata egyszerűen üres. De ez szerintem kb. 95%-os arány.

Három dolgot használtam hozzá: Hungobongo magyar fordításokat tartalmazó 'repo' mappájának Sanyesz-féle tuningolt változatát, a jBart progit és az Android Commandert. Lementettem a telefonból a \system\app, a \sysrem\framework könyvtárakat, a build-prop fájlt és ezeket zippeltem be, erre engedtem rá a jBart-ot. Egy gond volt: az elkészült, fleselhető zip fájlt CWM-mel sehogyan sem tudtam rátenni a telefonra. Úgy tűnik, nem jó CWM-et tettem fel, pedig az orosz oldalon (china-iphone.ru) ajánlották ezt hozzá. De akárhányszor próbáltam, elkezdte a flash folyamatot, majd néhány másodperc múlva 'failed' hibaüzenettel leállt. Egyébként a "CWM-based Recovery v6.0.1.2 (compiled by Bruno Martins)" feliratot viseli ez a változat, azért írom ide, hogy vigyázzatok vele... Végül az Android Commanderrel másoltam vissza a telefonba a kicsomagolt zip-ből a módosított könyvtárakat-fájlokat. (Nem kell egyenként, pl. egyszerre küldtem át a teljes app könyvtárat.)

A fentiekhez kapcsolódik a kérdésem: segítsetek, vissza akarom tenni az eredeti gyári CWM-et (megvan az is a PC-n), de az egyszerű megoldással nem megy. Valamilyen érthetetlen okból ugyanaz a Mobiluncle Tools, amivel egy pillanat alatt feltettem a custom recoveryt (de ezek szerint rosszat), most nem enged a telefonból vagy az SD Card-ról recovery.img-t telepíteni, csak a netről leszedhető, de más telókhoz készült verziókat ajánlgatja a 'Recovery update' menüpontban... (Talán érzékeli, hogy a telefonon lévő magasabb verziószámú, mint amit vissza akarnék tenni, vagy a fene tudja...)

Egyszóval: hogyan flash-eljem vissza a gyári Recovery.img-t?! Köszi előre is a tanácsot!

Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android dual SIM okostelefonok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.