Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#21914) gbors válasza #65755648 (#21910) üzenetére


gbors
nagyúr

Nohát, megvádolsz mindenfélével, utána pedig elképeszt a válasz? Szerintem olvasd végig, miket vágtál a fejemhez, utána pedig hívjál bátran moderátort.
Face-to-face sokkal kevésbé lettem volna türelmes, a 21853-hoz hasonlók után elküldtelek volna valami erősen deklaratív helyre, olyan szavakkal, amiket itt moderálnak :)

A dolgok értelmesebb végével foglalkozva:
#2: szó nem volt csalásról, azt mondtam, hogy a teszt nem jó. Ha nincs CPU-limit, akkor a mérés rossz, ha pedig van CPU-limit, akkor nem alkalmas arra a mérés, amire a srác használta. Most minden bántó szándék nélkül - komolyan nem érted, mi a gondom a teszttel?
#3: ha visszaszerelem a 950-et, akkor küldök képet.
B1: fél éve mondogatom, hogy ha az AMD előáll valami értelmes megoldással, akkor teszek velük egy újabb próbát. A 460 erősen határesetes ilyen szempontból, de miután az nVidia b***ik csökkenteni a GM206-os kártyák árát, jelen tekintetében sem rosszabb vétel, mint a 950 vagy a 960. Az pedig megintcsak tudott dolog (és szoktam is mondani / írni), hogy 2 év távlatban az AMD kártyák 10-15%-kal erősődnek az induláskori helyzethez képest (a Kepler esetén több volt, de az több szempontból speciális helyzet volt, egyelőre nem tekinteném trendnek), tehát ha a jelenben hasonló értékű a két megoldás, akkor másodlagos szempontként figyelembe veszem, hogy mi várható a következő években.

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.