Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#17451) Silent77 válasza Jhonny06 (#17436) üzenetére


Silent77
veterán

Sima levélként pénzt? :Y
Soha nem adunk fel pénzt borítékba, még ajánlva sem!
Nem a posta hibázott hanem Te, nem a posta felelőssége hanem a tiéd.
Ezt sajnos be kell látnod! :(

[ Szerkesztve ]

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#17452) Chamea2 válasza utánvétel (#17437) üzenetére


Chamea2
tag

Bocsánat, hogy közbeszólok, de a posta mindig is a feladó felelőssége volt, amíg oda nem ér a partnerhez a pénz vagy áru. Miért nem lehet ilyenkor egy bankfiókban ingyen, személyesen befizetni a pénzt, az nem fér a fejembe, ha meg az áru sem érkezett meg, akkor meg nincs miről beszélni. Szerződéskötéskori kötelezettség keletkezésének teljesítése során csak és kizárólag akkor hárul 3. félre a felelősség, hogyha az adott partner bizonylatokkal megfelelően igazolni tudja, de ebben az esetben ajánlott levél papírja sem ad igazolást(hiszen nem lehet igazolni azt, hogy a termék/pénz/készpénzt helyettesítő eszköz benne volt a csomagban). Így kell bankszámlára utalni postán és akkor nem kell a partnerhez küldeni a pénzt. Utánvételnél ez nem működik, arra nálam előre készített sárga csekk van.

(#17454) Chamea2 válasza Dreamers (#17453) üzenetére


Chamea2
tag

Adatokat nem szabad megosztani nyilvános helyeken, mert lehet belőle per, a posta meg még mindig az eladó felelőssége, kivéve, ha igazolhatóan sérülten érkezett meg a csomag(alakot felvevő csomagolásnál szintén az eladó a felelős, ezért kell kemény kartonos vagy levegőbubis csomagolásba feladni a csomagot). Erről viszont a postás veszi fel a jegyzőkönyvet.

(#17455) faresz5 válasza Jhonny06 (#17436) üzenetére


faresz5
senior tag

Nem bántásból de nem vagytok normálisak,hogy 1000ft fölött levélként feladtok bármit is. Aki ilyet tesz meg is érdemli, ne hogymár 240ft-t nem ér meg az,hogy 15x biztosítás legyen a levélre.

(#17456) Jhonny06 válasza kaller1 (#17449) üzenetére


Jhonny06
veterán

Mivel az USA-ból küldik és még 2 hét se telt el, mire fel reklamáljak? Szimplán arra válaszoltam, amit felhozott ellenem.

(#17457) utánvétel válasza Chamea2 (#17452) üzenetére


utánvétel
aktív tag

Oké, bár nem értem miért nekem írod, de ha már felelősség kérdése, akkor az a véleményem, hogy aki azt állítja, hogy borítékban adott fel pénzt az vagy hazudik, vagy szellemi fogyatékos.
Persze, hogy a posta felelőssége az eltűnt levél, nyilván ha elkallódik a karácsonyi üdvözlő lapom, akkor a postát terheli a felelősség. De ha a pénzzel kitömött borítékon... nna "haggyuk má Ilonka nénit", ezt a mesét még egy óvodás sem veszi be.
Szerintem az a pénz sosem lett elküldve.

*** A printer lassítja a papír haladását a szemetes felé... ***

(#17458) Predator2 válasza utánvétel (#17457) üzenetére


Predator2
addikt

ugyan ez a véleményem
kellett valami kifogás........

>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<

(#17459) Chamea2 válasza utánvétel (#17457) üzenetére


Chamea2
tag

A posta felelőssége a karácsonyi üdvözlőlap természetesen, csak nem lehet bizonyítani, hogy nem lopták ki a levélszekrényéből mások, mielőtt Ön kivette. Max ajánlott illetve tértivevénynél lehet kifogással élni, de ott sem érdemes, mert nekem szólt vevő korábban(mikor Vakerán árultam), hogy nem kapta meg a csomagot, miután elküldtem a vevőnek kérésére az ajánlott levél szelvényének a számát, a posta 40-es számán kezdtem meg a kárrendezést(a vevő a másik oldalon, a postamesternél, az ő postáján) és ajánlott levélnél az jött ki végeredményül egy határozatban mind a kettőnknek, hogy a postát semmilyen felelősség nem terheli, mivel az az eset állhatott fenn, amit az előbb írtam. Tehát erről hivatalos értesítést kaptam, ez biztos, hogy így van. Sima leveleknél abszolút nem lehet semmit sem csinálni, ezért kell ilyen esetben vagy postai csekken feladni, vagy utalni vagy pedig a bankban személyesen befizetni a pénzt illetve nagyobb értékű árunál igénybe venni az értékbiztosítás szolgáltatást.

Az alábbival zárhatjuk is szerintem ezt a kialakult vitát:
Az, hogy mese-e vagy sem, azt nem tudom, mert azért én így nem szeretnék senkiről sem így véleményt nyilvánítani, mert nem is voltam ott, mikor feladta, de ha igaz, akkor nagy hiba volt és bukta a pénzét.

(#17460) utánvétel válasza Chamea2 (#17459) üzenetére


utánvétel
aktív tag

Persze, hogy nem lehet bizonyítani, ha nem ér célba a nem ajánlott küldemény. Úgymond egyfajta bizalmi dolog, talán így is felfoghatjuk. Épp ezért érthetetlen és hihetetlen, hogy valaki csak úgy borítékban pénzt ad fel.
Nincs mit zárni a vitán, van ezen még mit csámcsogni úgy :) látom.

*** A printer lassítja a papír haladását a szemetes felé... ***

(#17461) shteer válasza apóka (#17441) üzenetére


shteer
titán

Miért 250Ft? Mert ennyivel kerül többe ajánlott (ajánlott, levélszekrény útján nem kézbesíthető) levélként feladni valamit.

az ajánlott levél kézbesíthető levélszekrénybe! de alap, hogy így minimum így legyen feladva
(a tértivevényes nem kézbesíthető postaládába)

..szerintem jónak tűnik

(#17462) Speed®


Speed®
HARDVERAPRÓD

lizRRR kollégának némi problémája akad a szavahihetőség terén és mivel a (lefújt) üzletünk előtt kaptam jelzést privátban erről, ennek ellenére mégis bizalmat szavaztam neki, különösen fontosnak találom, hogy legyen végre nyoma annak, mennyit ér a szava.

A hirdetésemre jelentkezett egy beszámítós ajánlattal, kérte, jegeljem számára, minden szükséges adat egyeztetve lett, már csak az üzlet lebonyolítása volt hátra..közben több ajánlatot elutasítottam, hisz megegyeztünk.

Nemrég tájékoztatott, hogy kapott jobb ajánlatot és a pénz az úr.
Nos, részemről nem a pénz, hanem az adott szó/ becsület az úr.

Anyagi kár a klasszikus értelemben nincs, de azért ez inkorrekt!
Innentől pedig eme topik címének eleget tesz a visszajelzésem..

Remélem a jövőben figyelmesebb/gerincesebb leszel kolléga :R

(#17463) lizRRR válasza Speed® (#17462) üzenetére


lizRRR
őstag

Gerincesség/Figyelmesség hmm.... nagyon jó.

Ha még meg károsítottalak volna , azt mondanám jogos , vagy legalább a pk költséget vesztetted volna , de még azt sem... Az valóban úgy van ahogy el mondtad jegeltettem , csak közbe ismerős jelezte , hogy eladja gépét (képlékeny volt még a dolog és azért nem jeleztem előbb ) és érdeklődőtt , hogy nem kell-e valami belőle , de az hogy jobb áron meg tudtam szerezni ( 30 k-val olcsóbban ) ugyan azt a teljesítményt az nem inkorrektség , hanem simán a pénz gazdálkodás , én megértelek téged , mert velem is volt ilyen , hogy vissza mondták az üzletet , de ekkorára nem fújtam fel az ügyet.

[ Szerkesztve ]

Az én kedvencem ugyanis a hagymásbab... :)

(#17464) Speed® válasza lizRRR (#17463) üzenetére


Speed®
HARDVERAPRÓD

Nem kívánok vitát nyitni, nincs miről, amit leírtam, abba nem tudsz belekötni.
Javaslom inkább gondolkodj el azon, miként lehet, hogy másoktól kaptam figyelmeztetést privátban, hogy ne adjak a szavadra..nyilván volt előzmény.

Részemről nem felfújás, hanem első lépés ez, javaslom is mindenkinek, attól, hogy valakit nem károsít meg valaki, igenis probléma, ha nyomtalanul marad az efféle hozzáállás..szóval helye van a visszajelzésnek.
Negatívot/feketét a pontozórendszer sajátos szabályai miatt nem kértem.

(#17465) lizRRR válasza Speed® (#17464) üzenetére


lizRRR
őstag

Itt most konkrétan arról van szó , hogy engem le becsmérelsz...
Nem lehet mindenki olyan , szent mint te , de szerintem bármelyikünk el meg esett az , hogy valamin változtatott , még ha az valakinek az nem is tetszett..

De az h engem megbízhatatlansággal és inkorrektséggel vádolsz az már kiveri a biztosítékot...Vita itt nincs semmiről , itt arról van szó , hogy neked most nem jött össze egy számodra jutányos üzlet.

[ Szerkesztve ]

Az én kedvencem ugyanis a hagymásbab... :)

(#17466) Speed® válasza lizRRR (#17465) üzenetére


Speed®
HARDVERAPRÓD

Ja, hogy neked ez rosszulesik..helyes, ez a cél. Ha legalább egy picit elgondolkodsz azon, mit is jelent a megegyezés (tudod, afféle szerződés), akkor már megérte ezt a pár percet rászánni.
Viszont többet nem, szóval részemről ezt itt lezárnám, további reakció nélkül.

FefeeX
Mivel privátot nem lehet megosztani, nem is tettem. Tutira ígérte/kérte, többszörösen jelezve (hírdetésemben, hírdetésében, privátban), már mindenben megegyeztünk, adatokat is cseréltünk, stb. Pont ezért bosszantott fel ennyire, az időmet pazaroltam az egésszel, ill. elhalasztottam 2 másik jelöltet, mert bíztam.
A véleményed ettől még lehet eltérő, de azért én is közöltem a sajátom :R

[ Szerkesztve ]

(#17467) FefeeX válasza Speed® (#17462) üzenetére


FefeeX
veterán

Jegelés az nem vásárlás. Nálam is volt, hogy jegeljem valakinek 1-2 napig, mert valószínű elvinné. Ettől még lehet hogy nem. Ezzel vállalod a kockázatot. Nem adta a szavát, nem mondta, hogy tuti elviszi, csak hogy valószínű. Épp ezért, én csak akkor jegelek, ha nem alkuszik, nem hetekre rakat el, és nem kell beszámítgatni, cserélni, stb. Mert szerintem bár megértelek, de ebben így nincs igazad.

(#17468) lizRRR válasza Speed® (#17466) üzenetére


lizRRR
őstag

Mint mondtam , AKKOR MÉG NEM BESZÉLTEM AZ ISMERŐSÖMMEL így nem is tudhattam... különben nem írtam volna... elég evidens szerintem a dolog.

Az én kedvencem ugyanis a hagymásbab... :)

(#17469) Speed® válasza lizRRR (#17468) üzenetére


Speed®
HARDVERAPRÓD

A megegyezés ténye után ha nem kel fel a nap, akkoris tartom a szavam.
Ez így fer, így tudja mindenki, hogy számíthat/bízhat a másikban. Ennyi..
Idővel talán megérted, de ha nem, az se baj..neked lesz kevesebb vevőd.
Ha megengeded, innen már nincs hová csűrni-csavarni..privátban elérsz.

(#17470) FefeeX válasza Speed® (#17466) üzenetére


FefeeX
veterán

:R Így már egész más, csak eddig nekem nem ez jött le abból amit írtál

(#17471) apóka válasza shteer (#17461) üzenetére


apóka
aktív tag

Rosszul tudod, nem kézbesíthető, ha így kéred......olvasd át az ide vonatkozó szabályzatot, különös gonddal ezt a részt: "levélszekrény útján nem kézbesíthető"
Ez külön szolgáltatás és kemény 10Ft

[ Szerkesztve ]

Focust bontok, ha kell valami írjál. Mk1 98-2004

(#17472) lizRRR válasza Speed® (#17469) üzenetére


lizRRR
őstag

" A megegyezés ténye után ha nem kel fel a nap, akkoris tartom a szavam. "

Igen , valóban , de ha 30 000 FT a kérdés akkor már meg gondolja az ember , lehet te nem így vagy vele , akkor viszont neked van igazad.

[ Szerkesztve ]

Az én kedvencem ugyanis a hagymásbab... :)

(#17473) --ka válasza apóka (#17471) üzenetére


--ka
senior tag

Igen, így van, pontosan. A sima ajánlottat bedobják (elsőre is), az LNK-t - aminek a plusz díja 10,- Ft (tíz forint !) - nem, de ezt kérni kell; ezt kevesen tudják és nem is mindig volt így.
Azt nekünk még általánosban tanították, hogy pénzt levélként meg soha.

"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."

(#17474) Jhonny06 válasza Speed® (#17462) üzenetére


Jhonny06
veterán

Szerintem tök fölösleges az ilyen dolgokat beleírni a topicba, amíg nem történt üzlet, addig nem beszélhetünk megkárosításról; azért, mert valaki talált egy jobb ajánlatot, vagy meggondolta magát, aligha hibáztatható komolyan.

(#17475) Speed® válasza Jhonny06 (#17474) üzenetére


Speed®
HARDVERAPRÓD

Nyílván azt is felesleges beírni, ha sima levélként postáz valaki pénzt ;p
Engedd meg, hogy eldöntsem, számomra mennyire volt ez kellemetlen.

(#17476) lizRRR válasza Speed® (#17475) üzenetére


lizRRR
őstag

Számodra a kellemetlenség annyiból állt , hogy busás árként kaparintottad volna meg. ;)

[ Szerkesztve ]

Az én kedvencem ugyanis a hagymásbab... :)

(#17477) Jhonny06 válasza Speed® (#17475) üzenetére


Jhonny06
veterán

Nem az a lényeg, hogy valami kellemetlen-e vagy sem, hanem, hogy átverés történt-e vagy sem. Ezért van a topic. És nem történt. Innentől kezdve fölösleges rajta rugózni..

Számtalanszor mondtak már vissza megbeszélt üzletet, egyszer sem írtam be. Bezzeg amikor én visszamondtam egyszer, azonnal beírta ide a kolléga (ezúton is csókoltatom), azonnal törölték is a hozzászólását. :U

[ Szerkesztve ]

(#17478) Attix82 válasza Speed® (#17475) üzenetére


Attix82
őstag

Ha 1-2 nap akkor szerintem visszamondhatja, de ha tovább akarja tartani akkor előleget is kérhettél volna....de így szerintem is kár ezen vesződni. Máskor legyél előzékenyebb.

1. nem jegeled, aki előbb viszi azé.
2. ha nagyon kell neki akkor előleget küldetsz vele, és akkor 1 hétig is tartod. Ha nem kell neki bukja az előleget és eladod másnak.

Én is sokat olvasgatok itt, de nagyon sok hibát követnek el az emberek. ezért is lesznek viták....régi motoros vagyok én is Phn, adok veszek dolgokat, de még sose volt problémám.

[ Szerkesztve ]

(#17479) Speed®


Speed®
HARDVERAPRÓD

Skacok, nagyon rendesek vagytok, de az értékrendem szerint nincs ilyesmi, ennyi. Majd ha valaki venni akar valamit tőle vagy eladni neki és rákeres, egyénileg mérlegelhet, bízzátok oda. Nálam ilyen nincs, amit csinált és nem is lesz visszajelzés nélkül, elegem van az inkorrekt tagokból ~8 év után.
Ennyi.

(#17480) apóka válasza lizRRR (#17472) üzenetére


apóka
aktív tag

Megegyeztél valamiben, amit a pénz miatt nem tartottál be....már ha jól értem?
Ebből is le lehet szűrni valamit...

Focust bontok, ha kell valami írjál. Mk1 98-2004

(#17481) morbias2


morbias2
aktív tag

Hali!
Szeretnék csraji-nak egy nagy feketét kérni! Ezért az üzletért: [link] Megbeszéltem vele ,hogy biztosan minden működik az eladó terméken? Erre igent kaptam.Mikor érte mentem kipróbálni a magnó részét ott nem tudtam.Haza hoztam és nem működik egyik kazetta meghajtója sem!Megkértem előtte úgy veszem meg ,ha minden jó rajta mivel egy ismerősömnek kell.Megbeszéltem,hogy visszaviszem a válsz ok vigyem.Mire odaértem a telefont se vették fel.2 potya út és kidobott összeggel jöttem másodszorra is haza.

Köszönöm!
üdv.
m2

[ Módosította: Barthezz2 ]

Ne próbáld! Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! (Yoda)

(#17482) lizRRR válasza apóka (#17480) üzenetére


lizRRR
őstag

Pénz miatt , igen ...

Most nekem azt ne mondja valaki hogy inkább adott volna több pénzért egy ugyan olyan kártya tudást... Most nekem nem kell azzal jönni , hogy akkor miért jegeltetted , mert az még az előtt volt , hogy hívott volna ismerősöm.

Az én kedvencem ugyanis a hagymásbab... :)

(#17483) apóka válasza lizRRR (#17482) üzenetére


apóka
aktív tag

Nézd, ez a fórum nem arról szól, hogy engem vagy mást meg kéne neked vagy a másik fórumtársnak győzni az igazáról. Mindketten leírtátok, hogy mi az álláspontotok. Akit érdekelt, az elolvasta és leszűrte belőle a következtetéseket. Így tisztába van azzal, hogy ha veletek üzletel, akkor mit várhat.
A dolog erkölcsi megítéléséről természetesen van véleményem, de az nem ebbe a fórumba tartozik, nem azért indították.
Itt beírod a keresőbe a számodra valamilyen okból érdekes személy nevét, rákeresel és elolvasod amit találsz.....

Focust bontok, ha kell valami írjál. Mk1 98-2004

(#17484) Rolee Papa


Rolee Papa
csendes tag

beresa963 user is ide való..
Vettem tőle egy Razer Lycosta billentyűzetet, ami pár kopástól eltekintve hibátlannak mondott. Itthon vettem észre h a tartófüle le van törve, amit szóvá is tettem neki, hogy ezt nem említette. Jelezte hogy visszaad egy ezrest a pénzből, amit korrektnek találtam, viszont azóta még kiderült, hogy a billentyűzeten a gombok beragadnak ha hosszasan nyomva vannak (játékokban ez nem ritka sajnos).. tehát ergo fps-re és más wasd játékra alkalmatlan a billentyűzet...

Több, mint 2 hete nem válaszol a privikre..vigyázzatok vele!

(#17485) sityu22


sityu22
csendes tag

meg beszéltük privátban. :) én voltam a hülye rossz helyre utalták a pénzt mert nem én adtam fel. de a hétfői nappal ott lessz nálad a pénz minden képpen. mert fel hivtam az illetékest akihez véletlen el küldtem a pénzt és meg adtam neki a lakcimed és azt mondta h pénteken el küldte. :) Elnézést Kérek. :)

Értékelést ne feledd :) ;) :) sityu22 felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#17487) ryancooper1


ryancooper1
csendes tag

KressHU egy megbizhatatlan, bunkó akivel soha semmilyen körümények között nem szabad üzletelni! amég velem beszélt már lefixált egy talákozot holott én írtam elöbb. BOCSÁNAT HOGY NEM ÜLÖK EGÉSZ NAP A GÉP ELÖTT! :W

felfüggesztést neki!

7 pirospötyi :)

(#17492) grrpowa válasza ryancooper1 (#17487) üzenetére


grrpowa
aktív tag

Az egy dolog hogy te irtál elöbb de én lebeszéltem velle egy konkrét találkozót és nyilván annak adja ell a cipöt aki elöbb átveszi és tud velle beszélni :U Az hogy te irtál az egy dolog de gondolom nem eggyeztettetek meg egy fix találkozóban :UNa meg ha kitöltenéd az adatlapod rendesen esetleg egy telefonszámot kiirnál lehet könnyebb lenne ja és ha annyira kelett volna a cipő miért nem telefonáltál az eladónak :F Felhivod lebeszéled velle hogy neked tuti kell és nincs ilyen probléma ennyi nem egyböl ide kell irkálni :USzeretném ha egy moderátor ezt a hsz-t kitörölné itt semmi köze a dolognak a megbizhatatlansághoz nyilván mindenki azzal üzletel akivel elöbb düllöre jutt :B

[ Szerkesztve ]

0631 7710098

(#17493) pranksta


pranksta
tag

szeretnék egy fekete pontot SIR RICHARD nevű felhasználónak.
amit vettem tőle, több helyen is árulta, többek között itt is. bár én először nem itt láttam a hirdetést, de a tanulság így is leszűrhető. biztos, hogy ugyanarról az emberről van szó, mivel a telefonszáma is megegyezik. (mármint megegyezett, mivel azóta megváltoztatta az adatait, de itt van a hirdetés)
tehát az említett biciklit vásároltam tőle, három-négy hete.
helyben átnéztem amennyire lehetett, jó volt, megvettem, egy óra tekerés után (19. kerületből a 11-be) kezdtem úgy érezni, hogy valami nem stimmel a pedállal, de arra gondoltam, hogy csak meg kell húzni. hazamentem, meghúztam, 5 perc után újra kilazult. kivettem és láttam, hogy szanaszét ment a hajtókar pedálmenete. felhívtam az eladót, elmondtam mi a helyzet, mondtam, h szeretném ha visszavenné a bicót, vagy kifizetné a rosszul beszerelt pedálok (felcserélte a jobbost a balossal, ami itt szarvashiba, mivel a két menet nem is passzol - nem csoda, hogy teljesen szétment..) miatt tönkrement hajtókart. azt mondta, hogy elküldi a számlákat és a szervizben majd kicserélik, mivel garanciális. igenám, de a pedálokat nem a szervizben szerelték fel, hanem saját maga, ráadásul nem is számlát küldött, hanem nyugtákat, amin még az sincs rajta, hogy konkrétan mit vásárolt.. egyébként kicsit gyanús volt már a telefonban, amikor először azt mondta, h nem tud semmiről, aztán megkérdezte, h nem csak a balos rossz-e. érdekes módon valóban ez lazult ki először.
azóta nem veszi fel a telefont, ha keresem, egy hajtókar árával rövidített meg (5-10e forint közötti összeg)

dubito ergo sum

(#17495) Narancs


Narancs
őstag

Fekete pontot kérek Michael96 -nak, ezért az üzletért. A hirdetéssel ellentétben nem N455, hanem N270 proci van a netbookban (amit egyébként azóta is így hirdet). Amint ez a személyes próbán kiderült elálltam a vételtől, amire még neki állt feljebb (!), pedig én mentem a város másik végéből csúcsforgalomban a címéhez (XXII. kerből a XV.-be). Mondjuk már a zavaros beszéde és a helyesírási hibái miatt gyanút kellett volna, hogy fogjak, hogy a hirdetésben szereplő adatok sem lesznek valósak. Nem hiszem, hogy szándékosan akart átverni, inkább csak ilyen hülye szerencsétlen. Btw legközelebb behajtom a benzinpénzt rajta, most csak egy feketét adok.

[ Szerkesztve ]

Beauty is pain

(#17496) erno18 válasza PredatorNo1 (#14192) üzenetére


erno18
csendes tag

kaptam job üzletet

(#17497) erno18 válasza PredatorNo1 (#14192) üzenetére


erno18
csendes tag

PredatorNo1

fekete pontot kérnék neki mivel nem vagyok köteles megveni a prociát kaptam job üzletet és mástol vetem meg

mivel ö fekete ponttal jutalmazot kérnék énis neki egy feketepontot mivel rontja it a hirnevem

(#17498) erno18 válasza oldsaman (#16527) üzenetére


erno18
csendes tag

oldsaman

fekete pontot kérnék neki mert egy hazug csaló
azt mondta feladot memoriát nekem else költe és még ö adot feketepontot ez szemétség volt részéröl

(#17499) Viktor77 válasza erno18 (#17497) üzenetére


Viktor77
titán

Erre sikerül majd' 1 év után válaszolnod? Ha így álltál az üzlethez is, akkor simán megérdemelted a már beírt feketét.
Ő meg nem kap semmit, hiszen te vetted palira őt, nem ő téged.

Csinálni kell. Kész. Pont.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.