Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#16501) Kloss


Kloss
őstag

Üdv mindenkinek!
Első fekete pontom:
olimaster300-al cseréltem ramot.
Csere lezajlott rendben, telefonon egyeztettünk, pontosan meg is érkezett.
A tőle kapott ram nem működik, rögtön felhívtam, akkor megegyeztünk, hogy ad egy másikat. No itt már nem volt olyan pontos mert fel sem vette a telefont, amit azóta sem tesz meg és persze a privát üzenetekre sem válaszol.
Hát használja egészséggel az én ramomat ami persze jó volt, ha neki ennyit ér a becsület, akkor gratulálok. Legyen boldog, stb, stb. :)
Szóval senkinek nem ajánlom az üzletelést vele, max próbáld ki, hogy tényleg működik-e? Én személy szerint faéket se vennék tőle, hátha az sem jó?!
Szóval egy baromi nagy FEKETE pontot kérnék olimaster300-nak, ezért a számára igen gazdaságos üzletért.
Köszönöm!

(#16502) sz0tyi


sz0tyi
csendes tag

Bajáki részére szeretnék fekete pontot, és minden lehetséges szankciót kérni a szándékos behúzásért, a hazugságért, és az időhúzásért.
Ez volt az eredeti bejegyzés amire nyomás hatására még reagált, mégpedig ezt. Ezt a hozzászólást később reagálnám, de még én kértem tőle elnézést -persze annak fejében, ha tényleg visszaadja a pénzem. Akkor rögtön írt sértett hangon, aztán privikben sikerült kialkudnom, hogy mondjon valami konkrétat is a topicban vállalt dologról.
Azt mondta, ő majd visszaadja a pénzem, de elmegy most és nem lesz itt. Majd januárban jön vissza. Hát most néha itt van az biztos, de privire nem reagál semmit.
És akkor a béke jegyében nem reagáltam kézmosó bejegyzésére, de most megtenném.
Szóval gondolom, hogy az első mondat másnál is sántít az előzményeket figyelembe véve, de akkor én most majd jóhiszeműen azt gondolom, hogy tényleg akkor repedt meg a kijelző amikor az üzlet helyszínére tartott vele.
Amikor viszont azzal takarózott, hogy nem kapott privátot, azért felment a pumpa megvallom őszintén így utólag. Privátot nem, sms-eket kapott. Eleget. Persze biztos elromlott arra az időre a telefonja, vagy az övé nem tud sms-t fogadni.
És akkor, hogy miért kellett a kamerák kereszttüzéből pont egy sötét zugba menni bármi más kameramentes helyszín helyett -mert ez volt az utolsó mondat ugye,azt nem értem. Persze biztosan nem azért, hogy ne lássam esetleg a repedést ami miatt aznap valaki már egyszer visszavitte -el sem vitte a kijelzőt.
A 20000 forint volt a kisebb gond. A nagyobb az ideg és, hogy majdnem sikerült tönkretennie a karácsonyomat. Persze nem hiszem, hogy gondot jelentene a számára egy itteni fekete pont, de ez is valami.

Ment neki egy privát

[ Módosította: Oczu ]

(#16504) saferike


saferike
csendes tag

Helló mindenkinek..

Én egy nagy FEKETÉT KÉRNÉK AZ INKORREKT ELADÓNAK !!! decens

Ezért az üzletért,persze amit ki is törölt és úgy szüntetett meg...

Tegnap írtam hogy JEGELJE mert kell és most írt hogy reméli nem haragszom de most mentek az alaplapért és elvitték..most szerintem jogosan kérdezem hol van a korrekt üzlet?

[link]

remélem megkapja ezért a negatív értékelését,és mindenki vigyázzon vele mert inkorrekt. :N :(

köszönettel: Feri :R

ilyenért nem jár fekete

[ Módosította: Oczu ]

(#16505) decens válasza saferike (#16504) üzenetére


decens
tag

már megbocsáss, de az, hogy te utasítasz, hogy jegeljem, még nem jelenti azt, hogy meg is teszem... és nem is tettem meg.
az alkudozás/egyezkedés résznél tartottunk, helyszín megbeszélésénél, vagy küldés módjánál - egy szóval nem mondtam neked, hogy félretettem neked a cuccot, vagy hogy tiéd lenne a biznisz.
a vevő felhívott, mondtam neki, hogy más érdeklődőm is van, ő pedig közölte, hogy ha adok neki egy címet, kocsiba ül, és eljön a cuccért még ma. nekem ez így megfelelt, megegyeztünk.
ennyi.

(#16506) saferike válasza decens (#16505) üzenetére


saferike
csendes tag

ez részben így van,"DE mivel írtam hogy megveszem JEGELD" Ha érdeklődik más ,akkor nem lehet jelezni felém hogy mi a helyzet csak a tényt hogy eladtad másnak,ez az én értékrendem szerint nem igazán megfontolt és korrekt viselkedés szerintem TE nem is tudod ha ezen vitatkozol hogy mit jelentenek ezek..

Ha ezt valaki olvassa szerintem nekem van igazam!

Üdv Feri

[ Szerkesztve ]

(#16508) Rómeó


Rómeó
tag

Sziasztok.
Nem tudom,hogy ennek itt-e a helye,nem feketét kérnék mert nem sok értelmét látom
de a tény sajnos a, hogy ennek a hirdetésnek a feladója megkárosított 3K-val csere biznic volt,a hhd-t cseréltem,egy tökéletes tápra,mondanom sem kell a hdd teljesen xar volta cserét nálam bonyolítottuk,épp ezért bíztam meg benne gondoltam csak nem hoz ide hozzám rossz vinyót.
Erre a hirdetésére csak később találtam rá! sajnos!
látszik.hogy dupla reg-je van,és annyira primitív,hogy egy helyen használja
Így utólag csak nevetek magamon,hogy átrázott!
A legjobb az lenne,ha többé nem lehetne vele találkozni a ha-n! :R

Megbízhatóságom:http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=R%F3me%F3 *** Eladó cuccaim:http://hardverapro.hu/tag/romeo_3 *** TeL:06ötven1049766

(#16510) Rómeó válasza ProZsolt (#16509) üzenetére


Rómeó
tag

Hát igen ez az én saram!Kb:1 perc lett volna,mindig vannak nálam nyitott konfigok,de már feljebb leírtam,egyébként előtte privátban meg egyeztünk,hogy csak 100%-os hdd kell,és csere előtt ki szeretném próbálni,na ezért gondoltam,hogy nem lesz semmi gond a hdd-vel.
Még aznap próbáltam,utána hívtam is azonnal,megállapodtunk hogy másnap vissza cseréljük a cuccokat,de azóta is jön,és ide se lépett be többé!

Am lehet hamarosan bezár a topic,de attól még nem chat szoba,ezért lehetőleg csak az írjon ide akinek problémája akad üzletelés során! :R

Megbízhatóságom:http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=R%F3me%F3 *** Eladó cuccaim:http://hardverapro.hu/tag/romeo_3 *** TeL:06ötven1049766

(#16511) decens válasza saferike (#16506) üzenetére


decens
tag

"ez részben így van..."

részben?? akkor elárulod, melyik részében nem így volt...?
nézd apa: lecsúsztál az üzletről. ennyi. sajnálom, hogy ez ilyen lelki tortúrát jelent neked.
te voltál az első érdeklődő, ez így van - ebből a szempontból valóban nem korrektül jártam el, hiszen veled kellett volna dűlőre jutni előbb. viszont nem ígértem neked semmit, és nem egyeztünk meg abban, hogy tiéd a cucc.
anyagi kár sem ért.
ez az üzlet még csak lebegett akkor, amikor a következő érdeklődő megjelent - vele, 2 perc alatt dűlőre jutottunk azáltal, hogy bevállalta, hogy házhoz jön.
a könnyebb utat választottam, így van. nem etikus, ez így van. sorry.

(#16512) Rómeó válasza Rómeó (#16508) üzenetére


Rómeó
tag

Közben a régi privikből előkerült a hd sentinel kép végül is nem ferdített nagyot,mert a teljesítmény 100% :D

Megbízhatóságom:http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=R%F3me%F3 *** Eladó cuccaim:http://hardverapro.hu/tag/romeo_3 *** TeL:06ötven1049766

(#16513) medve74


medve74
csendes tag

Nagy pirospont Tibajaxnak[link], ezért [link] korrekt megbízható.

(#16516) kp78 válasza medve74 (#16513) üzenetére


kp78
addikt

A piros pontokat itt kell kérni, ez a feketés topic :U

(#16521) BlackPriest


BlackPriest
őstag

Szerintem az Üzleti vita nevű topikban folytassátok...

[ Szerkesztve ]

Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.

(#16522) benedekco válasza Eddie141 (#16520) üzenetére


benedekco
addikt

Eddie141 és PRESSLABOY

Nyugi!

És szerintem ne itt vitázzatok, hanem az üzleti vita topikban.

szerk:
megelőztek

[ Szerkesztve ]

Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

(#16523) saferike válasza decens (#16511) üzenetére


saferike
csendes tag

IDÉZEM" részben?? akkor elárulod, melyik részében nem így volt...?
nézd apa: lecsúsztál az üzletről. ennyi. sajnálom, hogy ez ilyen lelki tortúrát jelent neked.
te voltál az első érdeklődő, ez így van - ebből a szempontból valóban nem korrektül jártam el, hiszen veled kellett volna dűlőre jutni előbb. viszont nem ígértem neked semmit, és nem egyeztünk meg abban, hogy tiéd a cucc.
anyagi kár sem ért.
ez az üzlet még csak lebegett akkor, amikor a következő érdeklődő megjelent - vele, 2 perc alatt dűlőre jutottunk azáltal, hogy bevállalta, hogy házhoz jön.
a könnyebb utat választottam, így van. nem etikus, ez így van. sorry."

Az a baj hogy átment az úriember szemtelen és kioktató hangnembe ,és ahogy írta privátba inkább barátnő után kéne néznem ha így ráérek,nos 37 vagyok és ahogyan írta tényleg APA valószínűleg nem így értette !?,de Ő valószínűleg nem.

Ahogy írta a kolléga így rendben van a dolog részemről :K

[ Szerkesztve ]

(#16524) spireeasy


spireeasy
csendes tag

Sziasztok fórumtársak!

eddie141felhasználónak szeretnék kérni egy fekete pontot ezért, mert jegelte és nem jelent meg a megbeszélt helyen, telefonon, pedig nem volt elérhető.

Üdv U.Ferenc

"Al Pacino Suna szaft...nyomd be fenékig" :)

(#16525) Eddie141 válasza spireeasy (#16524) üzenetére


Eddie141
senior tag

Látom ez most hobbivá vált :)
Nem beszéltem még sosem ezzel az illetővel. Mindenesetre erős a gyanúm, hogy ez valakinek a dupla regje lehet (és azt is sejtem, hogy kié.) Meg lehet nézni a privátokat is, hogy soha nem vette még fel velem a kapcsolatot. Nem beszéltem még vele, és nem is ismerem. nem neki jegeltem, hanem illes0102 -nek, aki ma át is vette a készüléket Budapesten a Népligetben 14:50kor. Másnak egyszer sem jegeltem ezt a készüléket! A jegelést most vasárnap tettem ki, mikor is minden letisztázódott a telefon átadásával kapcsolatban. Leinformálható a történet.
Mivel nem is beszéltem vele, így nem jogos a fekete pont. Kitalált dolog.

Egyébként a lejárató és bosszú hadjáratot sokkal könnyebb sikerre vinni, ha bármilyen bizonyítékkal is alá tudod támasztani az állításod. Mindez elég nehéz lesz, ha nem is vetted még soha fel velem a kapcsolatot Nem is ismerlek, és egyáltalán nem értem a miértjét, hogy miért szórakozol itt.

Illetőleg kíváncsi lennék a megbeszélt helyre és időpontra. Mi is volt ez pontosan? Illetve kérlek add meg a számot, amelyről felkerestél, mivel privátban mindez nem történt meg. A számot visszaellenőriztethetem a részletes számlán, amelyet ki is kérek, ha szükséges!

Üdv.: Eddie141

[ Szerkesztve ]

(#16526) Eddie141 válasza Eddie141 (#16525) üzenetére


Eddie141
senior tag

Szerkesztés! Nagyon fontos!
Azóta átnéztem a privát üzeneteim, és nem volt minden állításom helyes. Valóban beszéltem már vele, de még 2011-04-28.-án (azóta körülbelül 800 felhasználótól kaptam privátot, így merülhetett feledésbe), mikor is ezt a készülékemet szerette volna megvásárolni, és félre is rakatta, mert nagyon tetszett neki, de a végén lemondta a találkozó előtt. Én ajánlottam fel neki az itt hardveraprón megosztott hirdetése alapján az általam áruba bocsájtott mobilt. Ekkor semmi konfliktus nem alakult belőle, én nem haragudtam (azután egy pár nappal el is adtam a Blade-t) és ő is elnézést kért. Így még kevésbé érthető számomra a miértje a dolognak. Telefonon akkor sem beszéltünk soha, csak privátokat váltottunk, amelyeket természetesen ha szükséges akkor az illetékesek rendelkezésére bocsájtok. Azóta nem történt kapcsolat felvétel. Mint mondottam, nem ismerem ezt a személyt, nem is beszéltem még vele telefonon, a privátok pedig leellenőrizhetőek.
Viszont egy fontos tényt megtaláltam az illetőről, méghozzá, hogy Kunszentmiklóson dolgozik, amely által már köthető személy PRESSLABOY-hoz. Valószínűsíthetően itt valami összebeszélés történt ellenem. Természetesen, ha kiderül, hogy így történt, akkor semmi gond nincs, mert nem elég, hogy nem téríti meg a károm, hanem még szórakozik is, akkor kérném a megfelelő szankciók életbelépését vele kapcsolatban. Ha igaz a feltételezésem, akkor elindítok egy rendőrségi eljárást ellene, mert nekem már elegem van ebből.
Üdv.:Eddie141

u.i.: Mindez már annyira kacifántos, hogy hihetetlen. És mindenek felett nagyon unalmas!

[ Szerkesztve ]

(#16527) oldsaman


oldsaman
tag

Érdekes ember erno18 elsőbbségi levélben küldtem neki lapi ddr2 2Gb memót , hogy cserljük 1Gb ddr1 memóra . Erre azt mondja nem kapta mega levelet :Y pedig az itteni postás hölgy személyesen látta amikor levélbe tettem a memót , csak ugye igazolást nem adhat , csak ami rögzített levél PL ajánlott . Az olcsóbb költségeink miatt küldtem így a cuccot , neki se legyen nagyobb költsége a csere cuccal . Nekem eddig soha nem volt semmi probléma , nem a sumák tipus vagyok . Szóval egy feketepontot ajánlanék neki .

Buga Jakab 0631-316-46-56

(#16529) wxppro


wxppro
aktív tag

Kérek egy fekete pontot Ituriel25-nek, mégpedig azért, mert ezt vettem Tőle, hazaérve kiderült, hogy a távirányító nem működik, megígérte, hogy semmi gond, kicseréljük.
Na most ez a kicserélés már 2011 október 20. óta tart. Azóta a tag eltűnt, nem jelentkezik, nem reagál. Lassan 3 hónapja. Aláírása szerint nincs most gépe, de hetente egyszer legalább belép az oldalra, szóval nyilvánvaló, hogy ki akar bújni a dolog alól.
Amúgy, ha igaz amit elmondott nekem, fene tudja hányadik regje már, mert párszor kirakták innen a szűrét..

(#16530) Oz Nagyúr


Oz Nagyúr
csendes tag

A Magyar Postával jó vigyázni, mint kézbesítővel.
2db elsőbbségivel küldött, igen csak alaposan és biztonságosan becsomagolt memóriánk veszett oda miattuk:o

[ Szerkesztve ]

Ami nem fut,az nincs is.

(#16531) Lasy válasza Oz Nagyúr (#16530) üzenetére


Lasy
veterán

Miért csak elsőbbségi?
Ez csak és kizárólag a te hibád.

+36702778032

(#16532) benedekco válasza Lasy (#16531) üzenetére


benedekco
addikt

A szolgáltató (MP) semmit nem tehet róla. Neki nem az a dolga, hogy kivigye. Vagy tévedek? :(((
Ha fizetek valamiért valamit az érkezzen meg, nem nagy kérés. De sajna ma csak és kizárólag ajánlva lehet postázni bármit ami értékes.
De a továbbiakban szerintem csak itt folytassátok!

[ Szerkesztve ]

Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

(#16533) ErőVarázsló


ErőVarázsló
tag

PIT888

megbeszélésünk után, kialkudott árat egyeztetve és részéről és leokézva,

"meggondolta" magát mert "elviszik többért" persze lemondtam miatta másikat amit elvittek

Ez alapján nem nagyon kell adni a szavára!

hírdetés: [link]

Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171

(#16534) oldsaman válasza Lasy (#16531) üzenetére


oldsaman
tag

Lasy , nem mindenki milliomos :B Sajnos én rokkantnyugdíjas vagyok , és örülök , hogy akkor volt 200 Ft-om , ellenkező esetben küldeni sem tudtam volna . Ja , és ha van elég zsé , akkor csomagban küldöm , ahogy ezt máskor is szoktam , és ALAPOSAN jól becsomagolva . Eddig miért nem jött rám panasz ? Szerintem azért , mert én nem hazudós , vagy simlis fazon vagyok . De mindegy , ezt bebuktam , neki azért azt kívántam , ennél nagyobb haszna az életében ne legyen . Remélem ez a kívánságom összejön :R

[ Szerkesztve ]

Buga Jakab 0631-316-46-56

(#16535) HELLAFLUSH válasza Eddie141 (#16526) üzenetére


HELLAFLUSH
őstag

na idefigyelj! azért mert nem jött össze az üzlet még nem kell rámfognod mindent, meg olyanokat állítanod ami nem igaz..hol ott mindketten hibásak vagyunk...én otthon felejtettem a telefonom, te meg nem a Kenyérbolt elött parkoltál, hanem az utca másik oldalán állításod szerint..

előtted lévő forumtárshoz semmi közöm nincs, még csak nem is ismerem..

[ Szerkesztve ]

(#16536) Eddie141 válasza HELLAFLUSH (#16535) üzenetére


Eddie141
senior tag

Rendben van. Elnézést kérek a feltételezésért.

A többi részéhez tartom magam!
Nem beszéltem még az illetővel telefonon illetőleg e-mailon, és nagyon régóta nem váltottunk privátot. Nem is értem a miértjét a dolognak, hogy mi okból intéz támadást ellenem, mikor még csak nem is érintkeztünk semmilyen módon, így a konfliktusra sincs ok. :U

Üdv.:Eddie :R

[ Szerkesztve ]

(#16537) butcher979


butcher979
csendes tag

Sziasztok!

Fekete pontot kérnék badyka-nak. EZT a procit kérte tőlem még 23.-án karácsony előtt postán, mondván, hogy neki nagyon sürgős, utánvét adjam fel egyeztettük telefonon hogy a postaköltség az ővé. Feladtam dec 24.-én. dec 29.-án megkérdezte privátban mikor ér oda a proci? Mondtam aznap ott kell legyen, mert elsőbbségivel ment el, de szóljon ha gond van. Tegnap visszajött a proci, azzal, hogy a címzett nem fogadta el a csomagot, és mindez 28.i postai bélyegzővel pecsételve. Nem minősíteném azt, aki 28.-án visszaküldi a csomagot, de van képe 29.-én megkérdezni mikor ér oda. :F :(

Mindegy buktam 1000Ft postaköltséget a karácsony szellemében. ;]
Szóval minimum 1 feketét badyka kollégának, és nem ajánlom senkinek a vele való üzletelést!

(#16538) Rómeó


Rómeó
tag

Az én értékrendemben a csalás kísérlete is feketét érdemel!

majki1111 még karácsony után jegeltetett egy hdd-met 2napra,persze nekem kellett rákérdezni,hogy mi a helyzet,válasz,hogy nincs pénz vegyem le a jegelést,de ha lesz pénz újra jelentkezik,így is történt egy nap után,cserétük is az adatokat,és vártam az utalást ,persze nem jött,kérdésre a válasz elfelejtette!de holnap befizeti,na jött is az üzi,hogy befizette (Csütörtöki napon,de majd csak hétfőn kapom meg,valami rendszer hiba miatt) persze hogy nem postáztam a hdd-t pénteken,vártam a jövő hétre,de utalás sehol!

Épp rá akartam írni,hogy most már ne szórakozzon (a hdd-t 3-an is vitték volna) ,de látom fel van függesztve!
Lehet tudni miért? :R

Megbízhatóságom:http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=R%F3me%F3 *** Eladó cuccaim:http://hardverapro.hu/tag/romeo_3 *** TeL:06ötven1049766

(#16539) Dodder válasza Rómeó (#16538) üzenetére


Dodder
tag

Ezért

Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.

(#16540) föccer válasza Rómeó (#16538) üzenetére


föccer
nagyúr

Kereső is van a világon :U

Sorry, lassú vagyok... :R

üdv, föccer

[ Szerkesztve ]

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#16541) Rómeó


Rómeó
tag

Köszi az infót! :R

Megbízhatóságom:http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=R%F3me%F3 *** Eladó cuccaim:http://hardverapro.hu/tag/romeo_3 *** TeL:06ötven1049766

(#16542) Atsoft


Atsoft
csendes tag

Egy nagy FEKETE pontot kérnék kovi.699 -nek, aki nemcsak hogy nem jött el egy megbeszélt találkozóra, felhívtam, de azt mondta késik 40 percet, végül 20 percben kiegyeztünk hogy annyit várok rá és ő pedig odaér. Vártam. az idő leteltével hívtam, de a telefonja már ki volt kapcsolva. Vártam rá majd egy órát, de sehol sem volt, így eljöttem. 2db SMS-t küldtem neki, felhívni nem lehetett (kikapcsolt). Hazaérve látom hogy itt már az eredeti találkozó után 10 perccel üzent privátban, hogy már eladta másnak, de nekem nem szólt vissza, hogy ne várjak rá a megbeszélt helyen. :W
Nemtörődöm és unfair volt, jól beszivatott.
Az üzlet ez lett volna:
http://hardverapro.hu/apro/elado_2x1gb_ddr2_cl5_667mhz_ramok/hsz_1-50.html
Sajnálom....

(#16543) Kloss válasza Kloss (#16501) üzenetére


Kloss
őstag

Az illetékesnek szeretném jelezni, hogy nem kell fekete pont, mert rendeztük az ügyet!
Köszönöm!

Üdv.: Kloss

(#16544) Lasy


Lasy
veterán

Sziasztok.
Sys32-re figyeljetek oda, mert csak hiteget.
Megnézte a képeket, mindent madjnem leegyeztettünk, de 2012-01-10 11:36:33 -kor írta hogy hív. Na azóta is hív...

Kár nem érintett, mert azt már megtanultam, hogy akivel nem tudok telefonon beszélni ahhoz el sem indulok. ;)

+36702778032

(#16545) Lolipop


Lolipop
csendes tag

Bejelenetést szerenék tenni
Deniweit
szemben mert zaklat! meg felesleges követelözik volt vele egy üzletem múlt hónap 8-án és egy számítogépet árult 15-ezerbe és mondam neki hogy honnan megyek és hogy a benzinrészét vegyük az üzletbe ami 2000-Ft volt igy 13-ezerért vettem meg töle a gépet és most ezt a 2000-Ft követeli :W hogy lehetnek ilynek az emberek nem értem! én is mondhatnék akkor akárkire akár mit :S csak ennyit akartam!

Üdv.: Lajos

(#16546) Cubeba


Cubeba
csendes tag

Azt mondta Troy89 ,hogy alszik rá egyet ez volt két napja azóta nem írt aztán nemrég kaptam tőle egy privátot amiben közölte velem hogy már eladta a gépét .
Emiatt kérek neki egy fekete pontot.

Hihetetlen, hogy egyesek mennyi hülyeséget összehordanak.

(#16547) ASUS911


ASUS911
csendes tag

Fekete pontot kérnék stiflerr-nek mert olyan laptopot adott el ami alig tölti be az op rendszert + 40GB-os vinyó helyett volt benne egy 4gb o-s. nem ajánlom senkinek se hogy üzleteljen vele.

(#16548) shady9027


shady9027
csendes tag

Fekete pontot kérek [Borgmedve] tagnak ha nem tud ésszerű magyarázatot adni [ezért!]

Először leírtam az üzleti vita részben, de azt mondták, tegyem át ide, ha nincs reakció, akkor a jelentsd a csalókat részhez... :(((

Felfüggesztettem

[ Módosította: Oczu ]

P.ü.-t írj, azt látom is! :)

(#16549) ZozzHUN


ZozzHUN
addikt

kovi.699 barátunknak mehet részemről a fekete.

Történet:

Árulok egy bitang kis hűtőt, amit a kolléga lefoglalt pénteki átvétellel. Miután olvastam a többiek sikertelen biznisz kísérleteit vele, ezért óvatosabban csináltam a dolgomat. Csütörtökön felhívtam és pénteken +500-ért neki tetsző helyre beszéltük meg a találkozót 16:00 után kicsivel. Direkt mondtam, hogy 16:00kor hívni fogom, hogy tuti áll a találka-e, mert nem akarok befürödni mint a többiek. Persze pénteken 16:00kor nem vette fel jó hosszú csörgetés után sem a telefont, de azért én odamentem. 16:37-kor, ahogy az a nagy könyvben meg van írva, csörög a telefon. Felveszem és valami srác magyaráz benne, hogy a haverja 30 perc múlva ott van, közlöm neki, hogy nekem az már nem jó, akkor másik helyen tudja átvenni a hűtőt. Hallom tolmácsol a kollégának. Megkértem, hogy ha már egy helyen vannak, akkor had beszéljek már én vele. Miután közölte, hogy neki akkor ma nem jó, felvetettem neki a fekete pont-ot, ha nem talál ki valami normálisat sürgősen. Persze erre közölte, hogy "Akkor szopd ki, csá".

Elmentem a találka helyszínére - benzinköltség
Megszívatott - belerontott az péntek esti közérzetecskémbe
Ráadásul más vevőktől vette el a lehetőséget - időkiesés
Egy órát furikáztam össze vissza emiatt - megfizethetetlen és elfogadhatatlan, ***Moderálva****

[ Módosította: Oczu ]

(#16550) gaborozzo


gaborozzo
csendes tag

Hello!

Fekete pontot kérek box667 nevű 35!! napja regisztrált újoncnak. Hogy miért? Konkrétan lehúzott 12 rugóval.

Vettem tőle egy 500GB-os HDD-t pár napja, amit privátban lebeszéltük. Még meg is kérdeztem, hogy van-e valami baja. Persze a válasz az volt, hogy nincs semmi baja. Ez a hirdetése amiben az 1 hét próbagaranciát is írja. Mivel sentinel képet is tett fel ide ezért lecsaptam rá, gondolván alig használt. Mikor hazavittem és rádugtam a gépemre persze se kép se hang, fel sem pörgött a vinyó.
Saját jóhiszeműségem miatt van, hogy a sorozatszámot nem jegyeztem fel még a találozó előtt. Természetesen az átadott HDD széria száma tök más mint a sentinel képen és ezt csak otthon vettem észre. Másnap már a hirdetést is törölte.

Még csak 4 nap telt el a biznisz óta de kiírom ide a nevét nehogy más is belefusson.

Már másnap hívtam de természetesen vagy ki van kapcsolva a telefonja vagy nem veszi fel. Email-re, SMS-re, privát üzenetre nem reagál.

Szóval ez nem is feketepont hanem csalás, én meg benyeltem :(((

u.i.: jó az arcmemóriám, úgyhogy ha összefutok vele valahol tuti kiverem belőle a 12 rongyomat, a betört pofáját meg lefényképezem és felteszem ide a sentinel képe mellé

Felfüggesztve

[ Módosította: Oczu ]

Gabe

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.