Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#16452) ROLI22 válasza craze (#13206) üzenetére


ROLI22
csendes tag

Erre annyit tudok mondani h nálam nem volt semmi gáz vele, amíg használtam (ergo nem azért adtam el, mert lusta voltam gariztatni). Inkább arra lennék kiváncsi h pl akivel beszereltetted, az mennyire vágta a témát.

(#16453) M@te válasza McNamara (#16445) üzenetére


M@te
senior tag

hát ez ultra nagy KLÓN :D már az első kép alapján megmondható mert hiányzik a táv. érzékelő. a 2. képről meg aztán végképp...remélem senki nem vette meg

így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)

(#16454) jlali83


jlali83
csendes tag

Feketepontot kérnék pisti962 aki napokig jegeltette velem a meghirdetett konfigomat és ma a megbeszélt helyen és időben nem volt ott és így nem adtam el a cuccomat , amire lett volna 2 másik vevőm akik pár perccel a jegelés után jelentkeztek telefonon, de én tartottam a szavam és az elsőnek aki fixre mondta jegeltem. Üzenetre természetesen nem reagál. Utána hiába hívtam őket, hogy mégis eladó továbbra is, már találtak más gépet. Remélem az új rendszer hamarabb kiszűri az ilyen nagy értékkel játszadozó embereket.

[ Szerkesztve ]

Tel.szám az adataimnál

(#16455) sasreti


sasreti
csendes tag

Sziasztok, gyapi1967 nevű felhasználó lefoglaltatta velem az árut, amit másnap postára adtam volna neki, majd az nap este írt hogy mégsem kell neki mert máshonnan hamarabb megérkezett az áru amit szeretett volna. Közben több vevőt is vesztettem, az ő etikátlan játéka miatt. Igaz anyagi kár nem ért, de az ilyen vevőnek egy fekete jár. (a tisztességes az lett volna, ha közli velem, hogy mástól is rendelt és akié előbb odaér azét veszi meg!)

Hát ne haragudj, de ezért nem jár fekete. Még aznap szólt, tehát anyagi kár nem ért.

[ Módosította: Oczu ]

(#16458) Sanyo


Sanyo
senior tag

Csak jelezni szeretném, hogy a #16322-ben jelzett problémám WhiteKiSs-el rendeződött, a rólam lehúzott összeget (5540 forintot) átutalta, tegnap reggel jelent meg a számlámon.

Részemről lezártnak tekintem a dolgot.

[ Módosította: Oczu ]

(#16459) asddsa


asddsa
tag

Szeretnek kerni egy nagy FEKETET kerni sz.1985 -nek!

A sztori a kovetkezo:

Anno megvettem tole ezt a Z906 -ot. Mint irva vagyon ket ev garral! Hasznaltam, szepvolt, jovolt, de 7-8 napja leverte a biztositekot, es azota se kep, se hang. Hat jo, felhivom a Logitechet, ahogy a srac mondta. Erre Ok aztmondjak, hogy csak az ervenyesitheti a garit aki megvette. Jo ez is rendben, mert a srac aztmondta, hogy segit garizni. Hivom, kivan kapcsolva. SMS megy, masnap meg is kapja, hivom, azota sem veszi fel, privizek neki, nem ir vissza, de jart fent.

Most ugynezki, van egy bazinehez levelnehezekem v. akvariumtartom.

Koszonom sz.1985 :R

Ment neki egy privát.

[ Módosította: Oczu ]

O_o // Megbízhatóságom : http://tinyurl.com/asddsamegbizhatosag

(#16460) ATEE77


ATEE77
tag

Sziasztok!

Egy tanulságos mese következik.Ma a West-end előtt volt egy találkozóm egy friss reg-essel.És csúnyán leakartak húzni!!!De én a Kálvinon dolgoztam 3 éviig.És ennek köszönhetően meghiúsult a tervük!!Most a részletekbe nem szeretnék bele menni,csak a jeleket fogom leírni,amitől gyanús lehet egy üzlet..

Friss reg.
A találkozónál honnan foglak megismerni?Megkér rá hogy,legyen a kezedben a termék/doboz.
Frekventált helyet ajánl.Pl West-end,Blaha....De figyel rá hogy kamera ne lássa!!Nálam a forgóajtó előtt találkozzunk ötlet hagyta el a száját. Br...-2fok.Okos

Szerintem ha hasonló találkozót akarnak veletek összehozni.Nyugodtan mondjátok le!!!
Ja még valami.Vigyázzatok velük 3-4 emberke(fiúk,lányok!!) dolgozik össze!!

Remélem hasznos lesz ez a kis infó nektek.

Üdv:

Attila

[ Szerkesztve ]

www.Phmegbizhatosag.atw.hu Itt ellenőrizheted az értékeléseimet.

(#16463) Weaver válasza ATEE77 (#16460) üzenetére


Weaver
senior tag

egyántalán nem világos. hogy akartak lehúzni ? ha elveszik tőled fizetés nélkül a cuccod, az rablás. minek kellenek hozzá 3-an, vagy 4-en ? leírhatnád részletesen, hogy mi történt.

(#16465) Satrafuckar válasza enginev3.0 (#16358) üzenetére


Satrafuckar
tag

a Danny750 helyzet végre ma, szűk 3 hónap után, rengeteg ígérgetés és időhúzás után nagynehezen rendeződött.
hogy ezért érdemel-e pontot, döntsétek el.
üdv

(#16466) RVR400 válasza zedeRIP (#16192) üzenetére


RVR400
veterán

PTK alapján a szóbeli megállapodás köti mindkét felet. Ráadásul a privát üzenetek írott formában vannak. Csak ugye az a jóféle emberi hozzáállás ne lenne...

(#16468) RVR400 válasza ATEE77 (#16460) üzenetére


RVR400
veterán

Ezt én sem feltétlenül vágom.
Ad1: Miskolcon én is pl a Szinvapark forgóajtaja előtt intéztem az ilyen dolgaimat többször is, merthogy van elég ember, ha esetleg gond lenne. Másrészt közös megegyezés kérdése, hogy hol találkoztok.
Szerintem nem értem a lényeget.

(#16469) RVR400 válasza Kalandor (#16467) üzenetére


RVR400
veterán

Persze, de a történeti tényállás szerint ebben az esetben megtörtént az ajánlattétel, és az ajánlat elfogadása is, mivel kialkudtak egy árat. Más kérdés, hogy polgári ügyes eljárásokban is a béka segge alatt vagyunk, így azért ez a hozzáállás eléggé pozitív a részetekről, hogy szankcionáljátok a haszonlesőket.

(#16470) zuhi_


zuhi_
senior tag

Most találkoztam először itt ilyennel, ezért ide le is írom.

Gege022-től vettem egy 7300GS-t.
Azt mondta tökéletes, ennek ellenére mire megkaptam a vga csíkos képet adott (3 különböző gépben is kipróbáltam).

Nem kommunikál velem és nem is fog szerintem. Fekete pontot neki, mert egyáltalán nem korrekt. :(((

[ Szerkesztve ]

(#16471) enginev3.0


enginev3.0
félisten

gege022
sz.1985
mrhydepark x2

Kaptak pontot!

Figyelem innentől kezdve, az új hardverapró értékelési rendszerét kell használnotok, a pontoknak vége!

Lehet továbbra is írni a topicba, amíg nem zárják be, illetve ha üzletelni akartok, akkor használhatjátok arra, az atw-s oldalt illetve a két topicot, hogy bizonyítsátok a megbízhatóságotokat!

További jó üzletelést

[ Módosította: 7 ]

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3

(#16474) dattila95 válasza PHM (#16473) üzenetére


dattila95
csendes tag

Szeretnék egy feketét Winnner_hun-nak mert lebeszéltük az üzletet aztán Írja hogy én egy csaló vagyok. :((

Dattila95

(#16476) dattila95 válasza McNamara (#16475) üzenetére


dattila95
csendes tag

Az igaz hogy dupla regem volt de az nem hogy egy csaló vagyok.Ráadásul oggy8787 engem vert át. :((

Dattila95

(#16477) béke válasza Bagira01 (#16442) üzenetére


béke
aktív tag

1. a hirdetésemben feketén fehéren le volt írva hogy mi hiányzik és mi nem csak te lusta voltál elolvasni, tehát nem követtem el üzlet rontást, sőt mondtam is ha nem tetszik akkor vissza veszem a házat, te erre azt mondtad hogy meggondolod.
2. kérdezted hogy nincsenek e meg a csavarok mondtam hogy én is azokat a csavarokat kaptam hozzá amiket neked is adtam.
3. Valami winyó csavarokról beszélsz amiről azt sem tudom mi az szóval nem tudom hogy mi a F. bajod van ember hogy nem tudod becsavarozni a winyodat egy házba nagy ésszel lehetsz megáldva.
4. Ha ezért Feketét kell hogy kapjak akkor ámen :))
(winyó csavar :) :) :) . )

Alá írás :)

(#16478) béke


béke
aktív tag

Ja és itt a hirdetés tessék olvassátok át ha valami hibádzik belöle akkor megértem üdv: Lian li v300

Alá írás :)

(#16479) Bagira01 válasza béke (#16477) üzenetére


Bagira01
veterán

Hova van írva, hogy nincs meg a 5,25""-os takarólemez,meg a gyárilag hozzá kapott csavarok :F Most vagy te nem érted még azt se amit írtál vagy nem tudom mi a gond :U . A gyengébbek kedvéért(kedvedért)még akkor linkeltem pü-be képet, hogy milyen csavarról van szó. Mivel speciális műanyag keretbe kell becsúsztatni a hdd-t így csak az a csavar jó. Direkt megkérdeztem mindene megvan-e, hiánytalanul. Annyira vetted volna a fáradtságot, hogy megnézd mit árulsz :W Arról nem is beszélve, hogy "8 cm Ball bearing fan x 3" helyett csak 2 ventivel adtad.

[ Szerkesztve ]

Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d

(#16480) Winner_hun válasza dattila95 (#16474) üzenetére


Winner_hun
félisten

Nem volt 100%-ban lebeszélve az üzlet. Meg volt beszélve hogy utánvétellel küldöm a terméket. Vártam a címed. Aztán írtad hogy ismerőshöz menjen. Ok. Cím megvolt. Nevet nem írtál. Mikor kértem azt írtad hogy nem tudod a nevét. Szép kis ismerős.. innen kezdett gyanús lenni az eset. Egy olyan fórumtárshoz akartad kérni a terméket akivel egyszer találkoztál egy itteni üzlet kapcsán. Azért nem tudtad a nevét. Legalábbis állításod szerint. Ilyen emberrel NEM üzletelek.

Miért is volt szükséged egy új nicknévre, miért nem ezzel írtál? Ja hogy ez a nicked itt már jelentve volt... mégis ki akar egy duplareges, már jelentett, egyenes beszédet mellőző emberrel üzletelni? Én biztosan nem.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#16481) rayoliviero


rayoliviero
veterán

plus44 felhasználónak kérnék egy fekete pontot. Vettem tőle egy iPhone 4 tokot, amit újnak hirdetett. Ennek ellenére a tokon több hiba is található:
külső felületén van egy karc, belül kopott és piszkos, varrás/ragasztás 4 mm hosszban hibás a tok oldalán. Ennek ellenére újként és 100% karcmentesként árulta. Bliszteres csomagolsában adta, átvételkor abban én voltam a hibás, hogy nem bontottam ki. Mivel láttam, hogy be van csomagolva, újnak hittem és ezért ki sem bontottam, hanem rögtön átvettem. Az eladóban pedig bíztam, hogy korrekt, mert PH! kedvence. Ennek ellenére nem engedi, hogy elvigyem és megmutassam neki a hibákat a tokon. Amúgy ez a bliszteres csomagolás pedig olyan, hogy nem lehet észrevenni, ha valaki kibontja, ugyanúgy vissza lehet csomagolni. Ő azt állítja most is, hogy a termék új, bontatlan és hibátlan, én pedig látom, hogy nem az. Nem értem, hogyha ennyira biztos benne, hogy hibátlan, akkor miért nem vihetem el neki és mutathatom meg. Ha korrekt lenne, akkor egy 7000 Ft-os hibás tokot szó nélkül kicserélne egy hibátlanra.
1405 napja vagyok a ph-n, nagyon sok üzletem volt és soha nem volt semmi probléma, ennek ellenére sajnos nincs szerencsém a legutolsó 2 üzletemmel, mindkettő balul sült el.

(#16482) rayoliviero válasza rayoliviero (#16481) üzenetére


rayoliviero
veterán

1

2

3

(#16483) dattila95 válasza Winner_hun (#16480) üzenetére


dattila95
csendes tag

De akkor se kell összevissza beszélni hogy én csaló vagyok...meg hogy oggy8787 vagyok hát nem az vagyok.Ez már rég megvan nekem ez a acc.

Dattila95

(#16486) béke válasza Bagira01 (#16479) üzenetére


béke
aktív tag

Bocs hogy nem adtam hozzá csavarhúzót. :C

Alá írás :)

(#16487) Bagira01 válasza béke (#16486) üzenetére


Bagira01
veterán

Ha csak azt nem adtál volna,de az legalább korrekt, hogy viccelődsz a saját hülyeségeden ;) Azt hiszem, a többiek is megbizonyosodhattak a komolyságodról..... (Látom másnak is akadt veled gondja, nem is csoda :DDD )

[ Szerkesztve ]

Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d

(#16488) béke válasza Bagira01 (#16487) üzenetére


béke
aktív tag

nem hiszem hogy másnak lett volna valami baja velem mert nem tudok róla hiába akarsz eláztatni mások előtt egy csavar miatt nem fog sikerülni hidd el nekem. minden jót béke. :R

Alá írás :)

(#16489) Gaborka30


Gaborka30
aktív tag

Sziasztok!
Ezzel a hirdetéssel kapcsolatban írok :
Fujitsu laptop!!! 30-35eFt-ért!!!

norbert0907 kollégától vásároltam meg.

2011.11.28-án elutaltam a pénzt (32500), 2011.11.30-án meg is jött a laptop Álklította, hogy már több sikeres üzelte is volt a hardverapro-n, ezért vállaltam az előra utalást. A DVD valóban nem volt jó benne, de ez rendben is van, hiszen szerepelt a hirdetésben. Az viszont sajnos nem, hogy a HDD 18%-os a HDDsentinel szerint. Emiatt sokkal lassaban bootol be (így tűnt fel), meg.. hát így elég megbízhatatlan. Ezután még beszéltünk telefonon, állította, hogy nála jó volt, és biztos a futárszolgálat szúrta el valahogy. A futárszolgálatnál azt mondták, hogy a feladónak kell reklamálnia. Ezt még megbeszéltük, megígérte, hogy beszél velük. Azóta nem veszi fel a telefont (szinte minden nap próbáltam hívni), üzenetre nem reagál. Szerintem elég türelmes voltam :)

Üdv: Gábor

[ Szerkesztve ]

(#16490) Sanyi2007 válasza Gaborka30 (#16489) üzenetére


Sanyi2007
aktív tag

Szia Gábor

Nem hiszem hogy szállitás közben bad sector keletkezhet, az egészen más jellegű hiba...
De mivel a hirdetésben ez szerepelt: "1 hó garanciát vállalok rá!!!!" így teljesen mindegy hogy mikor keletkezett, szerintem simán hivatkozz a fenti sorra, és cseréltesd a vinyót, vagy utalja át egy akkora vinyó árát...

[ Szerkesztve ]

(#16496) Oczu


Oczu
senior tag

Ez nem a chat topic, kérlek Titeket, ne itt adogassátok a tanácsaitokat!

(#16497) Eddie141


Eddie141
senior tag

Sziasztok!
Egy hatalmas fekete pontot szeretnék kérni a következő történetem vádlottjának:
Meg akarta vásárolni ezen hirdetésem alapján az apróban található készülékemet.
100km-et autókáztam teljesen feleslegesen, mert PRESSLABOY nem volt képes a megbeszélt időpontban sem megjelenni, sem azóta felvenni a telefont. Ő általa megjelölt helyen és időben Kunszentmiklósra mentem, majd a megbeszélt autóbusz megállóban több mint 3/4-ed órát vártam. Az az igazán bosszantó csak az egészben, hogy 40 perccel az érkezésem előtt még felhívtam, és biztosított afelől, hogy ott lesz időben. Kb 3e Ft-m bánja, illetve a temérdek elpazarolt időm.
Remélem nagyon nagy örömöt okoz mindez ennek a moderálva

Üdv.: Eddie141

u.i.: ahogy észreveszem tényleg egyre több itt a hamis alak... Ha eddig nem is értettem egyet a hardverapró megújulásával (legalábbis ezen bemutatott formájával egyáltalán nem) most már megfontolandó ötletnek tartom, hogy kiszűrhetőek legyenek az ilyen...

[ Módosította: #65675776 ]

(#16498) bmollszeptim


bmollszeptim
aktív tag

Fekete pontot kérek rommel1974[link] -nak.Fórumtársnak nem nevezném mert megbízhatatlan és inkorrekt. Meg egyeztem vele 2x4GB ram megvételében.[link] privi üzenet után felhívtam,és megbeszéltük hogy megveszem tőle a ramokat.Ő azt mondta,hogy neki csak vasárnap jó,én mondtam hogy semmi gond,azt a három napot kivárom,csak akkor biztos legyen az üzlet ,mert akkor nem keresgélek tovább.Azt mondta hogy természetesen biztosra vehetem.Alku nélkül egyeztünk meg!!!! Szombaton irtam neki,hogy hány órakkor tudunk találkozni,vissza sem írt.Majd vasárnap,megint írtam,ekkor már vissza irt hogy már eladta a ramokat.Még arra sem méltatott ,hogy értesítsen róla.Na az ilyen embereket kell kerülni üzletelés során.Ne áljatok vele szóba,mert nem megbízható.

üdv.

(#16499) gy.gerike777


gy.gerike777
csendes tag

Fekete pontot kérnék kastner kollegának,mert bízva benne előre utaltam pénzt,amit ő úgy hálált meg hogy nem küldte el a terméket és ahelyett hogy kért volna számlaszámot amire visszaküldheti a pénzem,önhatalmúlag postai úton küldte vissza amit én fizettem ki. 4500at utaltam és 3800at kaptam vissza tőle.

(#16500) profile


profile
csendes tag

Fera-f1-el óvatosan... Vettem tőle egy laptop tápegységet, nem azt hozta, amit megbeszéltünk, ez a kisebbik baj, "elfelejtette" közölni, hogy a táp javított buherált.
Ennek ellenére működik, amit adott, csak hát ugye az árat befolyásolta volna, ha tudom, hogy nem gyári. (igazából meg se vettem volna, ha tudom)
Szóltam neki emiatt, azóta persze nagy a csend...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.