Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#16401) szkury


szkury
tag

Ha valaki tudná a címét, privátba elküldhetné!

Felfüggesztettem

[ Módosította: Oczu ]

Az élet egy olyan dolog amiből élve nem tudsz kikerülni! Mindenkinek van egy málna!

(#16403) asfgh válasza szkury (#16400) üzenetére


asfgh
tag

én is vettem tőle egy fél konfigot és azt mondta hogy tutira működik!!!
garit is vállalt rá.
aztán ki derült hogy rossz az alaplap.
hívtam hogy cserélje ki és azóta is cseréli...

az új számom: 0620-4400-515 http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=asfgh&submit=

(#16404) Oczu


Oczu
senior tag

mrhydepark- -nak volt egy másik regje is

(#16405) DIESELPOWER válasza béke (#16232) üzenetére


DIESELPOWER
aktív tag

Neharagudj én éltem az 1 nap próbagarival, mert másnap írtam, illetve felhívtalak, hogy a merevlemez kondíciója lecsökkent. Érdekes, hogy ilyen gyorsan elutaztak Canadába meg hogy a haverodé a winyó. Na mindegy én visszavittem volna de te azt írtad hogy nem tudod visszafizetni az árát, meg hogy adjam oda és eladod a piacon, persze aztán nem látom se a meghajtót sem az árát. Átvertél ennyi. Hibás volt a cucc. Adatmozgatás után folyamatosan csökkent a kondíciója és nőtt a bad sectorok száma. És ne gyanusítgass, mert nincs ugyanilyen winyóm amiről képeket küldözgetek, te adtál el hibás meghajtót.(Egyébként a sentinel a lemez sorozatszámát is kiírja)

(#16406) DIESELPOWER válasza béke (#16238) üzenetére


DIESELPOWER
aktív tag

Hűha én rontottam el ? Bocsi, ha feltelepítek egy windows-t és leformázom, tesztelem az mióta elrontás ? Én tehetek arról, hogy tönkrement ? Én még aznap vittem volna de késő volt már, másnap meg nem adtad visssza a pénzem.

(#16407) DIESELPOWER válasza DIESELPOWER (#16406) üzenetére


DIESELPOWER
aktív tag

És minek nekem a rossz meghajtó ? Mivel nem tudtad visszaadni az árát nem volt annyi pénzed ezért arra gondoltam engedj az árból, a több bad sectorral is érdekel mivel így még pl filmeket lehet rajta tárolni.

(#16408) DIESELPOWER


DIESELPOWER
aktív tag

Szeretnék kérni egy feketepontot béke fórumtársnak ezért az üzletért az aljas meggyanusításért, rágalmazásért és a hibás végül teljesen használhatatlan áruért.

(#16409) bimmer


bimmer
csendes tag

Sziasztok!

Pályafutásom első fekete pontja!

Coulthard-tól vásároltam egy állítólag makulátlan IBM X31 notit. Utalás megtörtént, csomag megérkezett viszont lap tápcsatlakozó hibás, szigetelőszalagos töltős gépet kaptam. Panaszomra a válasz, nála nem ilyen volt a gép, kicseréli a töltőt vagy vissza az üzlet! Ez nem megoldás!

Üzlet

u.i.: Nem érdekel, hogy garancia van, első töltésnél szar volt.
Nem kell hibátlannak hirdetni egy szar gépet!

[ Módosította: Oczu ]

(#16410) akoska23


akoska23
aktív tag

Sziasztok fekete pontot szeretnék kérni bambula80 felhasználónak ezért a hirdetésért.
Sajnos meg kell tennem a rendőrségi feljelentést is röviden leirom a történetet.
11 hó 9-én megvettem tőle a hirdetésben szereplő laptopot előzetes privát üzenetben való érdeklődés után hogy a gép tényleg müködöképes -e illetve HDD behelyezése után müködik-e. Erre azt a választ kaptam hogy igen csak töltő és HDD kell hozzá. Elöre elküldtem a pénzt a számlaszámára postaköltséggel együtt és igaz csak 2 hét mulva (ez tisztázódott miért) megkaptam a gépet. Az üzlet során töbször megkérdeztem müködöképes e a gép mindig azt a választ kaptam igen.Ezek után vettem hozzá egy töltőt és egy HDD-t is de a gép sajnos alaplaphalott. Irtam neki itt a PH-n hogy nem igy állapodtunk meg és szeretném visszakapni a pénzemet erre az volt a válasz hogy jó. Felajánlott egy monitort hogy inkább azt adná cserébe de ebbe ezek után nem mentem bele a bizalom elszállt kértem a pénzem. Sok sok napig nem válaszolt vidéken való tartózkodásra hivatkozva utánna elkérte a bankszámlaszámom amit meg is kapott de azt kifogásolta nem jó a szám nem tud utalni.(a számot többször is megnéztem biztos jó) Többször leirtam neki fel fogom jelenteni de jóhiszemüségböl mindig vártam hátha megoldódik a helyzet. A türelmem eddig tartott a két ünnep közt megteszem a rendőrségi feljelentést kinyomtatom a hirdetését és a privát üzeneteit. Még ennek az üzenetnek a linkjét elküldöm neki és ha hétfőig nem jön meg a pénzem nincs más választásom mint a rendőrség.
Kellemes ünnepeket.

Jó, mivel már más is panaszkodott, ki fogom pakolni innen.

[ Módosította: Oczu ]

A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol

(#16413) coulthard válasza bimmer (#16409) üzenetére

bimmer először HAZUDOTT, majd amikor felhívtam a figyelmét, hogy a modik belelátnak a privát üzenetekbe, akkor módosította a mondandóját. (az első verzió a "kivel érdemes üzletelni topic"-ban található.

Miután írta a problémáját, rögtön írtam neki, hogy bár nálam jó volt, mint minden hasonló esetben, ami eddig történt velem, most is visszaveszem. Akár jó volt, akár nem, hiszen garanciát vállaltam rá, ezt mindig be is szoktam tartani. Azt hiszem látszik is az értékeléseimen. Erre a válasz az volt, hogy megpróbálja megcsináltatni, mert időre kell a gép. Erre nem válaszoltam. Kellett volna? Gondoltam majd értesít a fejleményekről.
Nem akarta visszaküldeni, pedig ismétlem, felajánlottam neki rögtön, ott van a privátban, félreérthetetlenül. Akkor mégis mi mást kellett volna tennem?
Ez egy vicc lenne, ha feketét érne.

Mi nem megoldás azon, hogyha nem tetszik neki a nálam még hibátlan gép, akkor is visszaveszem??
Szerintem ennél korreketebb hozzáállással nem viszonyulhattam volna hozzá.
Röhej.

coulthard
[link]

16 éve a Hardveraprón.

(#16416) szkury válasza Oczu (#16404) üzenetére


szkury
tag

Köszi!
Nincs vmi címe is esetleg?

Az élet egy olyan dolog amiből élve nem tudsz kikerülni! Mindenkinek van egy málna!

(#16421) torocsik


torocsik
tag

Egy fekete pontot kérek eltaf dávid üzletembernek akinek elutaltam egy videó kártya árát és nem érkezett meg a mai napig a vaterás nevével fedezte a megbízhatóságát ott "tuzajuli" néven fut. Összevissza hazudgált teljesen megbízhatatlan csaló.

Az időnek egyetlen oka van: minden nem történhet egyszerre.

(#16422) Oczu válasza torocsik (#16421) üzenetére


Oczu
senior tag

Belinkelnéd az üzlet topic-ját, pls?

(#16423) föccer válasza torocsik (#16421) üzenetére


föccer
nagyúr

Szia!

Itt konkrétan melyik hirdetéséről van szó? Mert csak azért is, mert májusban meg lett vonva a hirdetési joga és nem is adott fel azóta hirdetést, tovább nem látok nála egyetlen egy vga hirdetést sem.

Válaszodat előre is köszönöm.

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#16424) torocsik válasza föccer (#16423) üzenetére


torocsik
tag

Régebben volt a bolt de csak privátban tárgyaltunk. Azt elküldhetem neked privátban.

Az időnek egyetlen oka van: minden nem történhet egyszerre.

(#16425) kp78


kp78
addikt

Colomb-nak megy itteni üzleteléseim első negatív értékelése.
Megkért, hogy juttassam fel ezt a nem kis csomagot Bp-re, és még aznap megy érte. Megtettem, este 7-kor Bp-n volt a cucc.
Este már azt mondta, hogy másnap (azaz ma) megy.
Persze nem jelentkezett, nekem kellett felhívnom, hogy mi van már. Haver meg várta egész este. Ha magától szól, hogy bocs, mégsem kell, semmi gond, de az ilyenre ugrom, hogy egy sms-t sem tud küldeni, pláne így, hogy 220 km-t utaztattam a cuccot a kedvéért.
Végül is meg nem károsított, de a szava semmit sem ér, megbízhatatlan, nem ajánlom üzletelésre. :(((

(#16426) Mr.Peter válasza Mr.Peter (#15478) üzenetére


Mr.Peter
aktív tag

Továbbra is várnám azt a feketét, mivel mint késöbb kiderült a cucc egyáltalán nem működöképes!
Így néz ki a kép az átalakítóval.
Így kéne kinéznie!

[ Szerkesztve ]

<<<KEEP IT REAL!>>>

(#16427) föccer


föccer
nagyúr

Üdv!

Az elmúlt több mint 7 év első negatív üzletelős tapasztalatát szeretném veletek megosztani.

Nemrégiben alaplapot kerestem, amelyet megtaláltam Ricky Pauer fórumtársunk hirdetésében. Néhány privát váltás után megegyeztünk, hogy a két ünnep között kimegyek a termékért. 27.-én kora délután felhívtam és megbeszéltük, hogy másfél óra múlva (90 perc) ott vagyok, az általa megadott címen. A találkozó 16:30-ra volt megbeszélve.

16:26-ra értem oda. Hívtam, nem vette fel. Hívtam még egyszer, nem vette fel. Majd hívtam 16:30-kor, 16:35 és 16:40-kor. Egyik alkalommal sem vette fel a telefont.

Ezután hazajöttem, morgolódtam magamban a felesleges másfél óra kidobott időért és ~500 ft gázolajért.

Miután hazaértem vártam. Vissza nem hívott, privátban nem keresett. Este írtam neki üzenetet. Azóta már volt belépve, de természetesen választ, vagy magyarázatot nem adott a viselkedésére.

Szóval ha üzletelni akartak vele, akkor csak mindenki készüljön fel az esetleges kellemetlenségekre és arra, hogy hülyére veszik.

üdv, föccer

mod: a tag linkje javítva. A privát üzenetek listájára mutatott :B

[ Szerkesztve ]

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#16428) enginev3.0 válasza Mr.Peter (#15478) üzenetére


enginev3.0
félisten

Nem értem, azt írod, hogy megkaptad, igaz hogy van kis hibája, de nem befolyásolja a működést, akkor miért kérsz feketét? Az "jó" hogy 16 nap múlva kaptad meg, de a hozzászólásoddal jelezted, hogy mások is figyeljenek vele.

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

(#16429) André


André
tag

Sziasztok!

Szeretnék kérni egy fekete pontot Roni2011 fórum"társnak", mert a megbeszéltek után úgy gondolta, h a procit mégis másnak adja el pár ezer forinttal többért, amiről még csak nem is értesített. Privát beszélgetésben történtek az egyeztetések, ha nagyon kell, idézettel vagy screenshottal tudom igazolni az inkorrekt (nagyon finoman kifejezve) üzleti magatartását.

(#16430) tjokai


tjokai
senior tag

josephsmith kollégának jár egy negatív bejegyzés, WLan router szerettem volna vásárolni utánvétes postával, meg is ígérte és rám is írt h feladta postára a terméket! 2,5 hetet vártam rá, a mai napig nem jött meg a csomag, írtam az eladónak, ő visszaírt h feladta de azóta sincs semmi, a feladó sem reagált az utolsó leveleimre!
Anyagi kár igaz nem ért, de egy elengedő figyelmeztetés mások részére, akik vele szeretnének üzletelni!!!

[ Szerkesztve ]

Üdv!

(#16431) Mr.Peter válasza enginev3.0 (#16428) üzenetére


Mr.Peter
aktív tag

Igaz. :R
Nem volt érthető telljes mértékben a hozzászólás úgy, hogy leírom részletesen.

Több mint 2 héttel az utalás után, amikor megjött az átalakító, egyből a külső hiba szúrt szemet, és tiszta ideg lettem, hogy nem csak megváratnak, de teljesen hülyének is néznek! Mivel ennyit vártam, jelezni szerettem volna a fórumon, hogy nem elég, hogy késett, de még esztétikai hibás is.(ami egyébként nem zavarna, ha működne, és jelezte volna a kis hibát) (De akkor még nem tudtam, hogy nem csak hibás, de működésképtelen is, mivel nem foglalkoztam vele többet, mert valójában egy héttel korábbra vártam , és akkor lett volna szükségem rá egy családi vetítésnél…..)
Később amikor megint kellett volna jöttem rá, hogy egyáltalán nem működik.
Jeleztem a kollegának, hogy nem működik, és készségesen küldött egy másikat, de az is működésképtelen....
A laptopomon van egy s-video csatlakozó és azzal szépen üzemel a TV, de ha az átalakítóval próbálom(ugyan ezt a laptopot, vagy asztali gépet, vagy másik laptopot) akkor a belinkelt képet adja. Kismillió beállítást próbáltam, de nem azzal van a probléma! :(

<<<KEEP IT REAL!>>>

(#16432) Karee11


Karee11
tag

Már többször megfogadtam, hogy újoncokkal (legalábbis pár napos regisztrálókkal) nem üzletelek, de sajnos belementem... legalább anyagi károm nem lett az üzlet miatt, max annyi, hogy egy másik emberrel is kellett volna üzletelnem (12000Ft-ért egy videókártyát) amit el kellett halasztanom, mivel a város másik felén vártam az újonc eladót... 14:00-ra volt megbeszélve a találkozó, ő 14:38-kor írt egy privát üzenetet, hogy "nemtudok menni bocsi". Többször is telefonáltam neki, amíg vártam, de a telefonja ki volt kapcsolva. :(((
Ilyen benzinárak mellett a nagy semmiért kocsikázni, nem nagyon éri meg...

Ezek után százszor is meggondolom, hogy kivel üzletelek. :)

Az eladó " kovi.699 " volt, és ez a hirdetése.

[ Szerkesztve ]

(#16433) Dodder válasza Mr.Peter (#16431) üzenetére


Dodder
tag

Szia!

Bocs,hogy beleugatok de nekem is van ilyen átalakítóm. Azt sehova sem irják ki nagy betükkel,hogy a laptopnak és a pc videókártyájának támogatnia kell egy olyan anolog jelet a vga csatlakozón amit a tv tud értelmezni. nekem is ez volt a gondom. Nem is működött nálam sem a csatlakozó. Az átalakító müködik csak nem kompatibilis a laptoppal.Az svideón kiküldött anológ jel nem azonos a vga csatlakozón kiküldött anológ jellel.

Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.

(#16434) Mr.Peter válasza Dodder (#16433) üzenetére


Mr.Peter
aktív tag

Hát nem tudom.... :F
Az említett laptop 3 éves, s-video kimenet használatánál a videokari beállításnál be van állítva, hogy analóg megjelenítő(úgy szépen megy is), VGA átalakítónál is be lehet állítani ugyan így és nem jó. Vagyis támogatná az átalakítót!

<<<KEEP IT REAL!>>>

(#16435) Dodder válasza Mr.Peter (#16434) üzenetére


Dodder
tag

Az anolog megjelenítő az arra vonatkozik,hogy anológ jel megy ki a vga csatlakozón,anológ meglejenítőre. Az teljesen más anológ jel mint az svideo csatlakozón kimenő jel. A vaterán is van ilyen kábelről hirdetés fent ott a hirdetésbe bele is van irva, idézem "
Csak azon videokártyákkal működik megfelelően, amelyek támogatják a TV out -ot VGA porton!"
Tehát a kábel jó.

Hirdetés amiből idéztem

[ Szerkesztve ]

Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.

(#16436) Mr.Peter válasza Dodder (#16435) üzenetére


Mr.Peter
aktív tag

Értem! Akkor megszívtam... :F
(Mindíg van hova fejlődni. Köszönöm az okítást, és elnézést az akadékoskodásért! :R )

[ Szerkesztve ]

<<<KEEP IT REAL!>>>

(#16440) ken26


ken26
tag

volna egy gondom boozer forumtársal,egyszer oda igérte nekem a monitort amit még mindig árul,jegeli nekem 1-honapja lassan,de azóta se válaszol,nem lehetne töröltetni a hirdetését? mivel még mindig a nevemen jegelteti hiába irok neki,semmi reakcio,ha kell a cuccot be tudom linkelni, előre is köszönöm a segitséget!

A normális üzletem után,kérem a piros pontom!

(#16441) Roni2011 válasza André (#16429) üzenetére


Roni2011
csendes tag

Sziasztok!

Na akkor leírom hogy mi is történt! Ki voltam tiltva kettős regisztráció miatt(amit utólag le tudtam tisztázni Oczu-val hogy miért is történt) ezzel nincs is bajom! De ugye a kitiltás közben egyetlen üzenetre hozzászólásra nem tudtam válaszolni mivel be sem tudtam lépni! Eladtam a procit annak aki elért emailban mivel úgy volt hogy véglegesen törölve vagyok! Ha ez BŰN akkor igen megérdemlem a fekete pontot,de szerintem nem az! Én kihasználtam az egyetlen lehetőséget az üzletre! És az amit Ő állít az valótlan! Nem adtam el egy fillérrel sem többért mint amiről vele megállapodtam!
Most is Ő fenyeget azzal hogy kirakja a PRIVÁT üzeneteinket!

[ Módosította: Oczu ]

(#16442) Bagira01


Bagira01
veterán

Negatív bejegyzést tennék béke nevű fórumozóra. Ezt a házat vettem tőle. Pü-be direkt rákérdeztem többször is, hogy megvan-e minden egyes tartozéka, azt mondta, hogy minden ok. Megegyeztünk, elmentem megvettem, be volt csomagolva, minden ok. Itthon kicsomagoláskor derült, ki, hogy nincs meg az egyik 5,25"-os hely takarólemeze illetve a hdd csavarok és a gyári csavarok nagy része se csak minden féle szedett-vedett csavarok. Írtam is neki, hogy ez nem ok nem ez volt megbeszélve, első körbe még én voltam a paraszt h nincs ilyen speckó lian li csavarom, a takarólemezről nem is beszélve, aztán ígéretet tett, hogy szerez. Azóta én is végigjártam egy csomó helyet, de sehol nem találtam, írtam is neki, hogy mi van a csavarokkal, de már nem is válaszol. Ha valaki vesz tőle valamit rendesen nézze át, mert fura fogalomzavarban él a minden tartozéka megvan témakörben és ki tudja még miben :W

Tényleges anyagi kár nem ért, eltekintve attól, hogy hiányos a ház, és nem is tudtam azóta összerakni. Csavart nagy nehezen, de úgy néz ki fogok kapni kb 1k-s tétel ami nem gond. A hozzáállás ami nem megfelelő. Meg miért írja, hogy megvan mindene ha nincs.....

[ Szerkesztve ]

Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d

(#16443) mediaplayer


mediaplayer
csendes tag

Üdv!

Szeretném felhívni mindenkinek a figyelmét mrhydepark eladóra mert egy hazug ember. Vásároltam tőle egy 2,5" HDD a pénzt azonnal utaltam neki egy hét múlva nem jött a csomag rákérdeztem hogy mi van? Ő ezt írta:

Megkérdeztem, és az évszázad viccével találkoztam. Bemegyek a csomagfeladós pulthoz, és kérdezem, hogy mi a helyzet a csomaggal. Egy kis bíbelődés a számítógépen, furcsa nézés. Bemegy a raktárba, és 3 perc múlva mutatja a csomagot.
-Ez lenne az?
Mondom igen. Így újra elküldettem.
Bocsánat a kellemetlenségért. :R

Eltelik még egy hét csak nem kaptam meg. Utána még válaszolni sem akart! Végül egy ilyen üzenettel jött:

Nem tartom magam egy gyenge elméjű embernek :W , de megint visszahozta a posta a csomagot "nem kereste" felirattal :W :W . Ha komolytalanok voltak a vásárlási céljaid akkor,köszönöm, hogy 2x 690ft postát kifizettem linkre.Holnap visszautalom a részedre a vételárat, ha még igényt tartasz a vinyóra ,CSAK személyes átvétel lehetséges Pesten a 15. kerületben.

Ezzel a dologgal annyi bajom van hogy nem tudta nekem bízonyítani hogy feladta a csomagot sőt én értesítőt sem kaptam arról hogy van egy ajánlott küldemény a postán és miért én vagyok a hibás az első estben is amikor a posta hibázott. Sőt még nem is utalta vissza az összeget amit mondott tehát én ezt LOPÁSNAK mondom az ilyet! Nagy fekete pontot és negatívot az eladónak!

Erről a hírdetésről lenne szó.

0 pozítivval rendelkező újoncoknak NEM utalok előre, ha min 5 pozítivat szerez akkor talán. mediaplayer felhasználónak 21 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#16444) asfgh válasza mediaplayer (#16443) üzenetére


asfgh
tag

engem is átvert már mrhydepark

az új számom: 0620-4400-515 http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=asfgh&submit=

(#16445) McNamara


McNamara
Ármester

Hypie fekete pontot szeretnék adni! Ezért: [link]

iPhone 4S 32GB GYÁRI FÜGGETLENT! 130-ért árúlta. Kértem tőle képeket és ezeket kaptam: [link]
[link]

(#16446) domperke válasza McNamara (#16445) üzenetére


domperke
HARDVERAPRÓD

Ez a képek alapján klón... :W

[ Szerkesztve ]

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke

(#16447) Speedhs


Speedhs
őstag

Sziasztok !
Előre leszögezem, hogy még nem szeretnék adni feketét, amíg ki nem derül, hogy valóban csaló-e az illető.
Szerintem át lettem verve a saját jóhiszeműségemnek köszönhetően..
2 nappal ezelőtt írtam Oz nagyúr "kollégának", hogy elvinném ezt a ramot.

Meg is egyeztünk, az eladó azt állítja, hogy egy pc boltból van a termék. Kecskeméten van ez a bolt azt írta, említett kollégákat is, azt hittem, hogy ott dolgozik. . .
Ezután jött a csavar, amit én hülye nem vettem észre.. Lakcímről szó sem volt, hogy hova küldje a terméket, ellenben azt megkérdezte, hogy mikor utalom el, mert küldené a kollégája a csomagot.
Írtam neki, hogy elutaltam, azóta volt bejelentkezve, válasz persze nem jött. Telefont nem veszi fel.

Még várom, hogy válaszoljon hátha..

[ Módosította: Barthezz2 ]

(#16448) szkury válasza mediaplayer (#16443) üzenetére


szkury
tag

Nekem is ugyan ezt írta!!!

Az élet egy olyan dolog amiből élve nem tudsz kikerülni! Mindenkinek van egy málna!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.