Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#16101) adi mester válasza csizs (#16097) üzenetére


adi mester
tag

Üdv.

Ha már meg lettem említve, mint tanú, akkor tisztázok pár dolgot.

Azt hogy csizs kolléga és Matthisa telefonbeszélgetései és privát üzenet váltása hogyan zajlott, arról nem tudok semmit sem mondani, de az MSI alaplap átadásánál ott voltam. Ha a pontkiosztással kapcsolatban olyan kérdések merülnek fel, amelyek az alaplap P. Viktornak való átadásával kapcsolatban felmerül, állok a Tisztelt moderátorok kérdései elé.

Üdv.

Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D

(#16102) Lenry válasza adi mester (#16101) üzenetére


Lenry
félisten

Raziel88.-nak igényelnék egy fekete pontot, mert a megbeszélt időpontra nem jött el, azóta nem válaszolt a privátra, és felhívni sem tudott, pedig megadtam neki a telefonszámomat, hogy hívjon, ha valami van.

Nem az üzlet a lényeg, mert egy 500 Ft-os játékról lett volna szó, de lett volna jobb dolgom is, mint álldogálni a -1 fokban...

Nem válasz akart lenni, bocs

[ Szerkesztve ]

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#16103) jazzyke


jazzyke
csendes tag

Majestic nevű felhasználónak adnék egy fekete pontot.

Maxtor HDD-t vettem tőle, amelyet ugyan elküldött, a HDD 2 tökéletesen működő (Másik HDD-kkel is kipróbált) alaplapban is kudarcot vallott, felpörög, de működésképtelen, néha felismeri, de 90%-ban nem. Így használhatatlan.
Ugyan megpróbálom megcsináltatni, de ez sokkal több pénzemben lesz, mint amennyire számítottam. Természetesen hallani sem akar visszatérítésről és nem is válaszol.

(#16104) CodeKillr


CodeKillr
újonc

huszti84 -nek jár a feketepont. 8800gtx -et árult, garival, de minden megadott adata hamis, a szám amit adott nem elérhető.
A kártya persze hibás, csíkoz... nem is kicsit!
Én barom meg csak az átvétel után 10 perccel kapcsoltam, hogy túl sok minden sántít :W
Azt mondta, alig bírja a hitelét fizetni, nem tudja hogy kell a telefonon a szám kijelzést bekapcsolni, de nem esett le hogy akkor miért nem mondja meg szóban a számát :F
Meg mondta hogy leírta egy papírra.. a helyszínen meg azt mondta, az egy másik mobiljának a száma -- miért nem kértem el az nála lévő mobil számát :W

De még ha valós számot adott volna, akkor se biztos hogy érvényesíteni tudnám a "garit"

Privát üzenetre már nem válaszol!

Hirdetési joga megvonva

[ Módosította: Oczu ]

(#16105) enginev3.0 válasza CodeKillr (#16104) üzenetére


enginev3.0
félisten

Majestic pont
és
huszti84 neki is

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

(#16106) amadeus30


amadeus30
csendes tag

sto1911 részére kérek egy jó nagy feketét vett tőlem egy gépet alaplap hibával jöt hozzám az alaplapot kicseréltem neki amit vissza hozot összeraktam és semmi baja csak annyi volt hogy jumper nem jó hej jen volt a cpu szorzónak a lap már egy ideje szolgál uj gazdánál akinek semmi gondja nincs vele söt tartozik egy procival és egy hűtővel amit mai napig nem láttam meg az alaplap takaró lemezét sem

(#16107) madd dogg


madd dogg
senior tag

Valószínű lopott a telefon, vigyázzatok vele. Privátban annyit írt kérdésemre az eladó, hogy "minek neked az?"

(#16108) ken26 válasza jazzyke (#16103) üzenetére


ken26
tag

hello! még jó hogy nem vetttem meg tőle a vinyót,és ő szólt be nekem csunyát! érdemli a nagy feketét,nem ajánlatos vele üzletelni, majestic-kollégával!

A normális üzletem után,kérem a piros pontom!

(#16110) vigh.t


vigh.t
csendes tag

Sziasztok.
Remélem jó helyre írok.
Olyan embert keresek akit Szigetvári című tag megkárosított .
Az összeg nem számít . csak az hogy kárt szenvedett.

Illő válszolni ha kérdeznek , az még nem kerül semmibe.

(#16111) DIESELPOWER


DIESELPOWER
aktív tag

[link] felhasználónak adnék egy fekete pontot emiatt az üzlet miatt: [link] 1 órát vártam rá ma a nyugatinál. hazaértem és azt írta "ne hari csak neki áltam festeni és el feledkeztem rólad" köszönöm :R

(#16115) kisbago


kisbago
aktív tag

köszönöm de ha már törőlte a hírdetést akkor azt nem írjam bele??

(#16116) kisbago


kisbago
aktív tag

[link]
fekete pontot szeretnék neki adni mert vettem tőle egy nokia 6280 és az volt a hirdetésben hogy szinte új erre ma megjött és a csavarok kicsavarva és belerakom a sim kártyát beírom a pin kódot azt írja kódhiba aztán bejön és azt írja a sim regisztrációja sikertelen megnyomom azt hogy kilép és nem ismeri fel a simet de ezt már próbáltam 30,20,70-es kártyával és ugyan ez!! utána meg megint előröl az egész!!

(#16120) domperke válasza kisbago (#16116) üzenetére


domperke
HARDVERAPRÓD

Szia Itt a link

Nokia 6280

[ Szerkesztve ]

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke

(#16122) kisbago


kisbago
aktív tag

[geri0527]
fekete pontot szeretnék neki adni mert cseréltem vele egy telefont ő ezt adta [link]
én meg adtam érte egy nokia e61-et elsőnek én küldtem el neki és amikor megérkezett hozzá akkor ő nekem!! és ahogy a hirdetésben van mintha új lenne erre tegnap megérkezett és kibontom és a csavarok kicsavarva és ha belerakom a simet akkor beírom a pint azt írja hogy kódhiba utána meg a sim regisztrációja sikertelen megnyomom hogy kilép a sim kártyát nem ismeri fel és utána kéri megint a pinet és ezt ismétli!! (ez szerintem nem mondható újnak)

[ Módosította: Oczu ]

(#16123) kisbago


kisbago
aktív tag

jah és bocsánatot kérek mert az első linkben azt írtam hogy vettem mert olyan ideges voltam!!

(#16128) paat


paat
csendes tag

Sziasztok! Szeretném kérni Puma29 azonnali bannolását ezért!

(#16129) Ramoss


Ramoss
tag

Kérnék egy NAGY Feketét lucikaa -nak.
Megállapodás szerint elküldtem a mobilt és már 3 hete nem képes fizetni!Hazudozik hogy a T-mobil a fizetése 70%-át levonta stb... Az ilyen embereket kell törölni innen. VIGYÁZZATOK VELE!!!!!

Ramoss felhasználónak 24 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#16130) zedeRIP


zedeRIP
tag

nem vagyok 1 nagy fekete pont adó de ez már nekem is sok és elegem van Federal nevezetü emberkével eme terméket szerettem megvenni tölle..meg is vettem tölle és 2011 11.09 (szerda) én a pénzt elutaltam neki ö mondta is megjött a számlájára.(elözöleg megyeggyeztünk abba hogy levélként ajánlottan adja fel és a megeggyezésünk alapján amint a pénz rajta lesz már adja is fel.namostan valamiféle barátra hivatkozva ez nem történt meg hanem 2 napra rá adta fel igy csak hétföre (16).érkezett én kérdöre vontam hogyis van ez a dolog szerdra igérte, hogy feldja és nem péntekre..errö ö fenyegető hangvételü levélbe közölte mi a f..szt gondolok én örüljek hogy feladta mert igy is 2000HUF be került neki a feladás a 600huf helyett amit én mondtam neki feladja..Válasza az volt értékkel adta fel nehogy baja essen...(már kicsit gyanus lett a dolog)Mind1 lenyeltem a a dolgot.MIközbe a csomag úton volt kérdeztem tölle a garipapir benne van-e.Erre ö poénosan válaszol nincs majd küldi e-mailba(LOL) mondom neki ezt hogy gondolta ugye csak viccelt mire ö azt mondta igen benne van...Eljött a hétfö a csomag megérkezett sértetlenül kibontom és ahgy számitottam gari levél sehol..kérdöre vontam és valami haverjára hivatkozva nem tudod konkrét választ adni rá de kérdi minek nekem a gari ha müködik a ram..Mondtam neki még nem is teszteltem..Idöm sajna nem volt rá csak másnapra.Beteszem a ramokat és a Memtest+4.10 el elkezdem a tesztelést elmentem otthonrol dolgaim intézve visszaérek ugy 3.5 óra és kiir 2 hibát nem sok de hiba..mondom neki gond van a ramokkal..mire ö az állásásba nem megy tönkre..mondom nem érdekel elviszem legariztatom válasza rá "majd kideriti hova garis"..kérdem tölle nálad a papirmira a válasza igen nála..(kérdem én akkor most kié volt a ram?)De a pohár ma telt be mikor újra kérdöre vontam a garipapir miatt errö ö azt mondta ö nem tehet rola hogy ugy teszteltem hogy tulhuztam...(Memtest+4.10) el teszteltem..LOL..Irtam neki kapja a feketét amert le...rja a dolgokat és kamuzik össze vissza mire ö megfenyegetet hogy már dobja is a kályhába a gari levelet és legyen szép napom..Ilyen bunkóval soha nem találkoztam az eddig PH jelenlétembe.Ha kell árküldöm az összes levelezésemet vele Tehát NAGY FEKETÉT ÉS BANT KÉREK NEKI..

"Mindennek annyi az ára amennyit adnak érte" http://phmegbizhatosag.atw.hu/ A MEGBIZHATÓSÁGOM

(#16131) enginev3.0


enginev3.0
félisten

Geri0527
lucikaa
federal
Megkapták a fekete pontjukat!

[ Szerkesztve ]

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

(#16132) Goopher


Goopher
csendes tag

Sziasztok.
Szeretnék egy nagy FEKETE PONTOT kérni [Silver26] felhasználónak ezért: [Asus crosshair formula 990fx].
Már sok mindent vettem itt a Hardveraprón, főleg privát e-mail címre írva, de EZÉRT még én is beregisztráltam magam.
Már másodszorra verte át a fejemet, ugyanazzal... AM3+ lapot keresek, kb. egy hónapja megtaláltam, megalkudtunk az alaplapra, JEGELTE nekem, majd megkeresett, hogy bocs, nem is övé a lap, hanem a haverjáé, és 8000-rel többet adnának érte, de ha kell nekem is odaadja ennyiért. Közben eljátszotta, hogy beszél a haverjával, hívjam vissza később... Ragaszkodott a személyes átvételhez, Békéscsabán. Kb egy óra telefonálással szereztem valakit, aki arra megy, átutaltam a csajnak a pénzt, (még szerencse, hogy nem neki: [Silver26]), persze vissza minden. Azt mondta, sajnálja, meg a haverja ilyen, stb. mondom akkor nem pontozom le, a kiadásaimat meg benéztem.
Erre pár héttel később ismét fent a lap itt az aprón, immár SAJÁTKÉNT, na, mondom, szerencse fel, megnézzük mi lesz. Kiderült, több dolgot akar egyszerre eladni, bár csak a lapot hirdette, mondom átgondolom. Párszor visszahívtam, ISMÉT MEGALKUDTUNK, rutinosan már szerveztem is az átvevőt, ismét csomó telefonnal, ezúttal rövidebb időt adva (másnapra!), pénz ismét átutalva (rutin: ismét nem neki [Silver26]).
Mit tesz Isten, ma nem lehet elérni, mert "otthon hagyta a telefonját"...
Délutánra már válaszolt is az e-mailemre (gondolom, nem tudta, hogy logolja a rendszer a bejelentkezését 2 órával korábban...).
MEGGONDOLTA magát, meg annyit kért árként, amiért a boltban is megvehetem (és nem Békéscsabán), meg különben sem ért engem kár, hiszen nem utaltam neki.
Kb 4000 forintomba volt ez a tanulság, szeretnék másokat ettől megóvni!
[Silver26] - NEM VALÓ VAGY TE ILYEN KÖZÖSSÉGBE.

[ Szerkesztve ]

(#16133) szoki007


szoki007
aktív tag

Sziasztok

Én volcano-nak kérnék egy fekete pontot mégpedig azért mert ezt az alaplapot kellett volna feladnia postán még tegnap, de valószínű hogy nem tette meg. Privátba teljesen megbeszéltük, nagyon mondta hogy feladja, tegnap óta nem ír vissza és miatta most alaplap nélkül maradtam :/ és rajtam kivül még nem egy emberrel " szórakozik "

Komolytalan eladó, ilyennek nincs helyet itt hardveraprón !

(#16134) fonseca válasza Goopher (#16132) üzenetére


fonseca
tag

Alátámasztom Goopher fórumtársunk panaszát. Nem akarom konstatálni a mondandóját,csak néhány gondolattal kiegészíteném. Én lettem volna a békéscsabai "átvevő" a pénz is az én számlámra lett utalva. Hozzáteszem szép kis summa (91000ft alaplap+proci hűtővel+vga,és memória) Ma délután 4 körül kellett volna lebonyolítani az üzletet,de egész nap hiába hívogattam Silver26-ot,a telefonját nem vette fel. Az okok már ismertek... 2 nap alatt rengeteg telefont bonyolítottunk le Goopherrel,sok mindent meg kellett szervezni mire minden klappolt. Szerencsére a pénzt nekem utalta,így vissza is kerül hozzá. Őszintén remélem hogy Silver26-nak valaki az orrára koppint amiért a bolondját járatta velünk.

(#16135) Paci84


Paci84
csendes tag

Helló!

Kolynet-nek kérek egy fekete pontot.
"Tökéletes állapotú, pasztászott" ps3-a 2 hónap után bekapta a sárga led-et.

A "tökéletes állapotú" gép szétszedve:

1.a lap szét van égetve
2 a BD meghajtó tető hiányzik
3. a BD meghajtó egy !!celluxxal!! van bekötve az alaplapba+a tetejére egy fém lap van celluxozva
4.több mint a fele csavar hiányzik
5. kontrollerben zörög valami, az r2 beragad és az analóg nem ugrik vissza
6. a táp is szét van hajtva

Felvettem vele a kapcsolatot, és még ő neki állt feljebb, mocskos alpári stílusban ugat, és azzal fenyegetőzik, hogy ha még egy privit írok kitiltat. :W
Senkinek nem ajánlom vele az üzletelést.

(#16136) DIESELPOWER válasza enginev3.0 (#16131) üzenetére


DIESELPOWER
aktív tag

Prohard22 kolléga is kap fekete pontot ezért ? Csupán 1 órát vártam a nagy semmire és utaztam szentendréről a nyugatihoz, mert Ő meggondolta magát vagy kiment a fejéből :) :R

[ Szerkesztve ]

(#16137) enginev3.0 válasza DIESELPOWER (#16136) üzenetére


enginev3.0
félisten

Nem történt jelentős anyagi kár, így nem adható pont.

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

(#16139) Toomy


Toomy
senior tag

Vérlázító hogy mennyi piti kis csaló van itt a PH-n! :W Nekem is van még egy függőben levő ügyem nem kis összegben. De az illető kapott tőlem december 2-ig haladékot. Utána megy a feljelentés és ide is beírom a személyes adatait, számlaszámát. Idáig ketten vagyunk akiket áthimbált. :U

(#16140) alfaman512


alfaman512
tag

Feketét szeretnék kérni smegyesi felhasználónak. ezt a házimozi erősítőt vettem tőle! Telefonon megegyeztünk, majd személyesen mentem érte autóval, a helyszínen derült ki hogy a távirányító nincs meg, majd viszakozni kezdtem, erre lett hozzá mégis, majd itthon derült ki hogy nem a gyári táv, majd felhívtam, hogy nem megy a hangerő gomb, erre mondta hogy erősen nyomjam, így kiderült hibás a távirányító. A másik dolog: Mérő mikrofon nélkül hirdette, erre kérdeztem hogy ez hogy pótolható, azt felelte hogy bármilyen mikrofonnal, majd később kiderült hogy ez sem igaz! utóbbi a bizalmamnak is köszönhető, mert laikus voltam, de ő ezt szépen ki is használta!!!! Ha az eladó feledékeny lenne, tanúm is van a történetre, mivel mindig viszek magammal valakit, fő az óvatosság alapon!
Anyagi kár, egy nem akármilyen mikrofon ára, meg egy valóban hibátlan távirányító beszerzése se két forint!

Ja a hirdetésben szereplő kép sem az erősítőről készült, ez is utólag derült ki!

Várni azért vártam eddig, mert vitáztunk, és mindig hitegetett egyéb dolgokkal, de már meguntam, nem viszem át az ügyet a jövő évre, erősítőt meg vehetek másikat mivel én nem ezért vettem meg tőle, és vannak más gondok is vele, de ebbe nem megyek bele, ha azokat is kívánja felhozni azt már személyesen intézem az eladóval, mert írogatni nincs értelme vele!

Köszönöm előre is! :R

[ Szerkesztve ]

(#16143) smegyesi válasza alfaman512 (#16140) üzenetére


smegyesi
csendes tag

A készülékhez nem volt mérőmikrofon!!így árultam a készüléket!a távirányító nem a gyári!?De viszi minden funkcióját!A kedves vevő miután elvitte az erősítőt használta 3hónapig zaklatni kezdett hogy ez meg az nem jó!Alpári módon beszélt már az első telefonálásnál!Én szeretnék kérni fekete pontot neki mivel a kedves vevő alfaman512 olyan dolgokat mond ami nem valós!a mérőmikrofon nem volt a készülékhez így árultam tudomásul vette és elvitte a készüléket!3hónapig használta most meg zaklat a leveleivel!Én próbáltam neki segíteni de ő azt kérte tőlem hogy cseréljem ki az erősítő!

(#16144) alfaman512 válasza smegyesi (#16143) üzenetére


alfaman512
tag

Igen elvittem, mert azt állítottad hogy bármilyen mikrofonnal pótolható, majd később más forrásból tudtam meg hogy nem! A távirányító? Hol olvasható a hirdetésben hogy hibás, erősen kell nyomni a gombokat? Mi is volt a segítséged? Hogy adjam el amennyiért tudom, és vehetek tőled másikat!Ez aztán a segítség! Hibák: Erősítő mérőmikrofonos beállítás nem működőképes (érdekes pont mikrofon nem volt hozzá) dsp hangkép hiba, ami csak 5.1 csatornától jelentkezik, (jé csak sztereóban lehetett kipróbálni) ezzel ugye vártam, a mivel hátha a mikrofonos kalibráció megoldja de mint kiderült az hibásan üzemel! Három hónap? Itt is mondom két hónap, számolj utána, a távirányítót mellesleg még aznap este jeleztem telón, hogy hibásan működik!!! De látom kell a szemtanú bejegyzése is, mert felejtesz. A hirdetésben egy tökéletes erősítőt hirdetsz távirányítóval, sehol egy szó arról hogy egy nem gyári, nehezen nyomható távot adsz hozzá!!! Ja nem viszi minden funkcióját, mert a dsp módokat se lehet vele végig kapcsolni! te hogy reagálnál ha 40-el így behúznak?

Tudod, az hogy létrejött az üzlet azon is múlt hogy megbíztam benned, amit csúnyán kihasználtál, például most két hete hogy várom azt hogy mit tudsz segíteni a dologban de hiába!

[ Szerkesztve ]

(#16145) alfaman512 válasza smegyesi (#16143) üzenetére


alfaman512
tag

És kit ért anyagi kár? Téged? Én kocsikáztam fel az erősítőért, én fizettem ki érte 40.000ft-ot, én szembesültem a hibás távval itthon, én szembesültem azzal is hogy nem pótolható a mérőmikrofon, bármilyen mikrofonnal! te kérsz feketét, mert szóvá teszem? Majd benyögöd hogy magánszemélyként adtad el? Jó sok erősítőt eladtál magánszemélyként itt, és egyéb oldalakon! Mivel felhívtad a figyelmem rá hogy gari nincs magánszemélytől (így utólag) Ezt majd bízzuk rá az illetékes hatóságra, hogy ki a kereskedő, és ki nem! Továbbá ha gondolod folytassuk a vitát az erre való helyen!

(#16147) bcrics válasza alfaman512 (#16146) üzenetére


bcrics
tag

Alfamennek Igaza van, én rohadtul pipa lennék, Itt nincs mást tenni mint visszakérni a pénzed benzinköltséggel együtt, ha nem hajlandó visszaadni Nyugodtan tedd meg a feljelentésed Csalás miatt.
Max. másfél hónapon belül visszakapod a pénzed, Őt pedig nyilvántartásba veszik.

[ Szerkesztve ]

(#16148) smegyesi válasza bcrics (#16147) üzenetére


smegyesi
csendes tag

semmiféle csalás nem áll fent!A vevő eljött megnézte az erősítőt személyesen jött el érte feljött a lakásomra elvitte az erősítőmet! Miútán elvitte használta minden rendben volt még dicsérte is az egyik hirdetésemben!!!majd több hónap után fenyeget,trágár módón követelőzik!NEM VERTEM ÁT SENKIT! ÉS TUDTOMMAL A ZAKLATÁST BÜNTETIK! MÉGHOZZÁ ELÉG KEMÉNYEN!

(#16149) xxxxxxxxx


xxxxxxxxx
tag

:F
Miért nem megy már a negatív jelzés? Nem érdekel 1-2ezer forint, de akkor is nehezen jött létre az üzlet. Privátra nem válaszol, úgy összességében nem Ph.-ra való szerintem.
Ilyen módon egy 5-600as pozitív jelzéssel rendelkező személy se biztos. :U
Még jobban szűrni kellene a felhasználókat!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.