Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#17436) Jhonny06 válasza randras (#17432) üzenetére


Jhonny06
veterán

Elküldtem a pénzt normálisan; igen, lehetett volna szebben is, de mivel többrétegű papírba volt csomagolva, ezért se természetes, se mesterséges fény mellett nem lehetett látni, hogy bankjegyek vannak benne, direkt leellenőriztem. Innentől kezdve a posta felelőssége, hogy odaér-e vagy nem, nekem nem sok közöm van az egészhez. Teljesen szabályosan adtam fel, egy sima levél volt a többi között. Az pedig külön vicc, hogy pontosan ez a sztori esett meg veled korábban és ezek után van képed azt mondani, hogy én vagyok a hibás. Kicsit hipokrita dolog, nem? Naná, hogy előhozakodok vele, ki ne tenné meg ezek után?

Ha azt gondoltad, hogy "ejj, akkor sokáig fog tartani", akkor tévedsz, ugyanis elsőbbségivel adtam fel, de még enélkül is 1, MAXIMUM 2 nap szokott lenni ez a távolság.

Ne haragudj, de nem fogom még egyszer elküldeni a pénzt, az, hogy a posta elkeverte nem az én hibám, másrészt nem tudhatom, hogy tényleg nem kaptad-e meg, vagy csak lehúzás az egész. Arról nem is beszélve, hogy a csomag ide se ért.

Ha ezek után az illetékesek azt gondolják, hogy jár nekem a fekete, akkor csókoltatom őket, nem kívánok az ügyben további intézkedéseket tenni. Ne fáradj a válasszal, randras, részemről az ügy lezárva.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.