Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#16751) papp_no1


papp_no1
senior tag

Danky felhasználót szeretném negatív értékelésben részesíteni. Ezen üzletünk kapcsán megkeresett a fórumon, és telefonon is beszéltünk (Előző hirdetés linkjét nem találom ),hogy kell neki és utalni fogja az összeget a legközelebbi hétfői napon.Nos privát üzeneteim szerint 18-n beszéltük le, eltelt több mint egy hét . Telefont nem veszi fel, fórumba nem jelentkezik be.Az anyagi károm nem jelentős csupán a becsomagolás ára (100 ft a boríték + bélyeg 300 ft) ,de nagyon bosszús vagyok mert több vevőnek jeleztem,hogy eladtam. Sajnálattal közlöm,hogy nem korrekt, nem komoly üzletfél. Negatív értékelésben szeretném részesíteni.
pn199

(#16752) #15446016


#15446016
törölt tag

Kedves Fórum Társak!

Előzmények: Spartan1 által meg lettem gyanúsítva és csalónak lettem nevezve, hogy én egy használhatatlan, törött, brutál karcos készüléket küldtem el neki postán. Ezáltal megkárosítottam 9600Ft-al, amit a héten természetesen visszautaltam a részére.

Spartan1 vádjaira reagálva egy kis saját készítésű videó:

[link]

Egyebet nem tudok elmondani.. :C :R Mindenki döntse el maga, hogy jogos volt-e részemre a fekete pont, illetve, hogy kinek is jár tulajdonképpen a megrovás. :R :K

Nem úgy kaptam vissza a készüléket, ahogy elküldtem neki. Összehajtogatott, karcos, kutya szájából kirángatott dobozzal kaptam vissza, a belső box nélkül. Eladhatatlan lett a készülék! Most akkor jogosan kapta vissza a pénzt? Hisz a telefon hibátlan. Azért, mert neki személyes okokból nem tetszett a telefon, a jövőben nem biztos, hogy egyből köpködni és mást becsmérelve kell az "igazát" bizonygatni. A videó szerintem magáért beszél.

[ Szerkesztve ]

(#16753) csaszi72 válasza V.T.CS. (#16749) üzenetére


csaszi72
aktív tag

:R
köszönöm az információt, akkor nem várom meg az elsejét.
üdv:
Attila

 Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)

(#16754) V.T.CS. válasza csaszi72 (#16753) üzenetére


V.T.CS.
senior tag

miert mit csinalsz? azt kaptad amit vettel. draga lesz neked a perkoltseg, ha ilyen meggondolatlanul dontesz.

(#16755) csaszi72 válasza V.T.CS. (#16754) üzenetére


csaszi72
aktív tag

Két külön megye.
Ahol a feljelentést tétel történik oda szól az idézés.
Két utad oda-vissza már több mint a "levesben a hús".
Idézésnek való kötelezettség nem teljesítése esetén előállítás, annak "kiszállási" díjja van.
Az meg bőven sok.

A beperlés és a feljelentés közt külömbség van.
Tudom, épp tavaly februárban volt egy ügyem, (ő speciel nem küldte el a vásárolt terméket), de júniusban már inkább visszautalta a pénzt csak hogy vonjam vissza a feljelentést.
Erre még rátevődik a termék esetleges javítási költsége (már ha javítható) ami remélem sok lesz.

Mivel ismételten nem éltél a számodra felkínált lehetőséggel, a továbbiakban ITT sem vagyok hajlandó válaszolni a reakcióidra.

Üdv:
Horváth Attila

 Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)

(#16756) V.T.CS. válasza csaszi72 (#16755) üzenetére


V.T.CS.
senior tag

csak mivel ezt bukod ezert neked kell majd ezt mind fizetned.a perkoltseg is huzos. erdekes hogy nekem ez az elso ilyen konfliktusom, neked meg ugy fest volt 1 par. de te tudod...

(#16763) deamon2


deamon2
csendes tag

Egy ujabb csaló bukkant fel a hardver aprón!"hanley" néven fut! állitólag x-box 360 akat szervizel nagy tapasztalattal!hát az általa javitott gép 3 napot ment 6 ezer ft ért!1 honap garanciát adott rá a tegnapi nap vissza vittem neki h csinálja meg garanciaba!1 órát volt fent a géppel utanna lejött hogy nem javitható a gép!de rábaszott mert mielött elvittem neki a gépet megjelöltem az alaplapját meg a hűtő bordákat meg mindent benne!ma reggel szétszedtem és a boxom egéssz belseje ki van cserélve!jah és le lett fényképezve is a belseje meg a számsor rajta!ilyen esetbe mi a tehendö??menjek le pár haveral rugjam rá az ajtót és verjük agyon vagy mi???mert ezt nem fogom hagyni az tuti 30 ezretnem fogok bukni senki miatt!plusz még a javitás 6 ezer meg lementem hozza 2 szer az 5 ezer!

[ Szerkesztve ]

(#16766) #15446016 válasza spartan1 (#16765) üzenetére


#15446016
törölt tag

Én is unom, épp ezért készült a videó. Minden rajta van, hibája nincs, ezt demonstrálom a videóban is. Én mikor elküldtem Neked, pontosan ugyanígy teszteltem le, ahogy a videóban látod! Karcmentes szinte, ahogy a privát beszélgetésben is írtam. Hibátlan = általam nem tapasztalt rendellenesség, ahogy a videóban is látni. Áruld már el, hogy a videóban akkor miért nem kapcsol ki egyszer sem a telefon? Ne térj ki mindig a válaszadás elől, ott van előtted a bizonyíték, semmi baja. De ezt más is láthatja. Szóval???

Viszont most nem erről beszéltem és nem ezért kértem a fekete pontot, hanem a hiányos telefon csomagolás (doboz) miatt. Holott azt írod, hogy így kaptad, pedig nem. Folyamatosan meggyanusítasz és visszavágsz, mintha te egy matyóhímzés lennél, nem tűnik fel?! :Y :C :DD

ui.: kora reggel óta be van kapcsolva a telcsi, egy darab egységet sem ment le az aksi.

Ezekre mit mondasz? :K

(#16773) Oczu


Oczu
senior tag

spartan1, malibu:

Befejeznétek az itteni irkálást? Már más is szólt, hogy menjetek át az üzleti vita topic-ba. Még egy legyártott post evvel az üggyel kapcsolatban és mindkettőtök napokban mérhető kitiltást kap.

(#16776) #65675776 válasza #15446016 (#16774) üzenetére


#65675776
törölt tag

Ennek inkább az Üzleti vita topicban a helye, nem itt! Viszont mivel sikerült Oczu figyelmeztetését figyelmen kívül hagyni, ezért kapjátok a beígért kitiltást.

Nem érdekel ki kezdte, nem érdekel ki nem bírt leállni (egyikőtök sem egyébként).

A flame-et visszamenőleg töröltem.

[ Szerkesztve ]

(#16777) #53867776 válasza #53867776 (#16725) üzenetére


#53867776
törölt tag

FieeL007 ismételten itt járkál az oldalon. Ma is ráírtam, nem válaszol. Ez már pofátlanság.

(#16778) PEPI32


PEPI32
csendes tag

[link] Kedves blade4 kollégának fekete pont jár mivel az alaplapot jegelte és szó nélkül el adta .

(#16779) AMD The Best


AMD The Best
tag

torok0087 nek kérnék egy fekete pontot mert rossz iphone adott el és a szóbeli igéretét a 3nap garit se tartotta be.

A legjobb muay harcosok olyan ritkák, mint a tökéletes gyémánt. Élüket évek edzése metszi, technikájuk a tökéletességig csiszolódott, mint a csillogó gyémánt felszíne; pompázatosan gyönyörû, és ereje tökéletes!

(#16780) Idiofil


Idiofil
aktív tag

Szerintem elég türelmes voltam eddig, de nem várok tovább. 2 sikeres üzlet után 3adjára nem ment ilyen jól az üzletelés salgocomp kollégával, így kérnék egy feketepontot...
Dec 19én(hétfő) rendeltem tőle egy kódot, utaltam a pénzt. Azt az infót kaptam, hogy azon a héten megérkezik. Péntekig nem jött. Kellemetlen volt, mert testvéremnek adtam volna ajándékba. Ünnepi nyitvatartás, összevisszaság blabla.27én azt az infót kaptam, hogy azon a héten mindenképp. Ment a halogatás, január 5én jött a válasz, hogy ahonnan ő veszi, náluk is elfogyott, jövőhét folyamán érkezik. Ekkor mondtam, hogy nem igazán számít, megvettem máshonnan, vártam 2.5 hetet az amúgy 1-2 napos dologra. Kértem egy visszafizetést. Azt az infót kaptam, hogy 10-e után, akkor jön a fizuja. Ok. 12én ráírtam, hogy kellene a pénz, válasz; még nem kapott fizut.19én még mindig nem kapott fizut.24én még mindig nem kapott fizut és még ma sem (27)
Azért mert birkatürelmem van, birkának nem kellene nézni...

"Those who want respect, give respect"

(#16784) salgocomp


salgocomp
senior tag

Igen így volt, privátban is elnézésed kértem, és itt is csak azt tudom tenni. Igen, nem kaptam fizetést, amint megkapom az lesz az első, hogy visszautalom, de pénz nélkül akkor se tudom most visszaküldeni, ha feketét kapok érte. Mire megjött a kód, neked már nem kellett, eladni már nem tudtam, ment ismerős accjához. Ha tudsz várni oké, ha nem akkor jöhet a fekete, a pénzed amint nekem is lesz, visszautalásra kerül (5k).

(#16785) Idiofil válasza salgocomp (#16784) üzenetére


Idiofil
aktív tag

Nem is azzal van gond, csak mint vásárló, megkárosodtam és több mind 1 hónapja áll a dolog.Nincs se pénz, se termék. És igen, én mondtam vissza a terméket, mert ha előre tudom, hogy januárban kapom/kapnám/kaptam volna meg, akkor nem vásároltam volna. Az, hogy nem a Te hibád, az sajnálatos, de ezzel nem vagyok kisegítve.

"Those who want respect, give respect"

(#16786) salgocomp válasza Idiofil (#16785) üzenetére


salgocomp
senior tag

Teljes mértékben meg is értem.

(#16787) Turboboszi


Turboboszi
csendes tag

Konkrét kár nem ért (vigyázok nagyon), csak az időm (folyamatos műszakban dolgozom) ami nagyon drága nekem.

Methos07 fórumtárs nem volt korrekt.
Gigabyte 9600 GT Silent Cell 512MB DDR3-as kártyát szerettem volna megvásárolni. Elsőként azt írta, egy centit sem megy alku esetén. Amikor leírtam hogy nem alkudni szeretnék, akkor "megelőztek" engem, a kártyát másnap este viszik. Nem is említette, hogy két napja tárgyal és félretette másnak. Másnap még megvolt a kártya, konkrétumokat megbeszéltük, telefonszámot cseréltünk, 2012-01-19 19:30-óta vártam, hogy jelentkezzen. Hívtam mobilon, nem vette fel.
Azóta megvettem mindent itt helyben, ahogy a kivel érdemes üzletelni topicban leírtam. Csak azt nem értem mi haszna volt ebből!? :(

[ Szerkesztve ]

„Megtanultam, hogy egy embernek csak akkor van joga a másikra felülről lenézni, amikor annak talpra állni nyújt segítő kezet.'' Gabriel García Márquez

(#16788) Alkukirály


Alkukirály
tag

Sziasztok, akit tibor86 megkárosított kérem jelentkezzen.

(#16789) k.mamut


k.mamut
csendes tag

Sziasztok!

Szeretnék egy nagy-nagy fekete pontot adni.

Csodalatos fórumozónak.
A megkezdett üzlet helye: [link]

Tett egy megrendelést beígéréssel, és utána egy levelemre sem válaszolt, pedig nem egyszer fent volt az oldalon. Na most ha teljesítem a megrendelését bukok a dolgon....
Szerencsére 1-2 évvel az üzletben magam mögött, fel vagyok készülve már ilyenekre.
Hozzá teszem van egy pár feladott hirdetése is...
Ezek után én úgy gondolom, hogy egy megbízhatatlan üzleti partner, de ki-ki ítélje meg maga, én csak jelzem....

További jó fórumozást! ;)

"Mindenre van megoldás, csak az elérési utat kell megtalálni."

(#16790) TBMC


TBMC
addikt

szeretnek kerni egy jo nagy feketet fricy78-nak ezert az uzletert. szemelyes atvetelkor nem volt a megbeszelt helyen, telojat kikapcsolta. vigyazzatok vele, ha nem akartok folosleges anyagi koltsegeket magatoknak (utazasokbol adodoan)

:R

markbellus.hu 

(#16791) TBMC


TBMC
addikt

xxxbmx kollégának szeretnék kérni egy jó nagy feketét, mert 2011.01.22-en sikeresen vásároltam tőle egy iphone-t, ő áradozott, hogy minden megfelelően működik rajta wifi, stb... ahhoz képest, se a rezgő motor nem szuperál csak néha, a wifi pedig egyenesen kuka, mert nem működik! Már korábban is jeleztem, csak rossz topikba. :B
Azóta sem hajlandó a készülék visszavételére, hazudozik össze vissza, a telefont nem veszi fel...

Az üzlet

:R

markbellus.hu 

(#16792) s3toraph


s3toraph
senior tag

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy kavihardver-rel üzletelt-e már valaki? Mert eddig úgy tűnik, hogy át lettem verve. Egy E6300 procit rendeltem tőle, megegyezés szerint előre elutaltam (adott egy nevet és egy számlaszámot) a postaköltséget (1200 Ft, eddig ennyi pénzem bánja), majd átvételnél fizettem volna a termék árát (7e Ft). Miután 3 munkanap alatt nem érkezett meg a termék, kérdeztem tőle itt HA-n hogy mi a tényállás. Állítása szerint a pénzt megkapta, a terméket feladta (jan 18.-án válaszolta). Megérkezni viszont nem érkezett meg (jan. 23.). Kérdeztem mi a helyzet, írta hogy ha másnap sem érkezik meg, jelezzem. Nem jött meg, így kértem, járjon utána a postán (jan. 25.), erre annyi választ kaptam csak hogy elküldi a feladóvevényt (jan. 26.), amit aztán nem küldött el, ráírtam, nem válaszolt, pedig volt bejelentkezve is (jan. 27). Aztán ma látom (jan. 28.) az adatlapján, ami most is látszik: (* A felhasználó jogait a Szabályzat sorozatos megsértése miatt végleg felfüggesztettük!) E-mail címére még nem írtam amivel beregelt, telefonszámot sem próbáltam még amit megadott az adatlapján (azt most már nem is látom). Keresni nem keresett semmilyen formában, pedig adtam meg nevet címet telefonszámot is mikor a postázást lebeszéltük. Szerintetek ilyen esetben vehetem akkor biztosra, hogy át lettem verve, vagy még próbálkozzak e-mail-el?

Üdv

Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -

(#16793) gban válasza s3toraph (#16792) üzenetére


gban
Közösségépítő

Biztosra veheted hogy átvertek.

Postázást nem vállalok.

(#16794) s3toraph


s3toraph
senior tag

Köszönöm a felvilágosítást! :R
Két sikeres és korrekt vásárlás után pont egy ilyen visszajáró mocsokba futottam bele... :S

Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -

(#16795) Deviance


Deviance
tag

Én egy sima fekete pontot szeretnék adni neki: Yamann

Csak igérgetett, hogy feladja a csomagom! De nem... (nem megbízható)

Privit nem teszünk közzé

Ilyenért nem jár fekete

[ Módosította: Oczu ]

(#16797) PSasa


PSasa
tag

Ezúton figyelmeztetek mindenkit, hogy Kottyán Tamás - számla szerint Szfvár Bárky Zsigmond utca 9 (megjegyzem ,hogy Szfváron nincs ilyen utca!!) - alias Tomapiska], nem megbízható üzletfél!
telefonos elérhetősége: 0630-3280159
Ezeket vettem tőle [link] amikre prívátban 3 nap garit vállalt, illetve állította, hogy minden tőkéletesen működik.
Az alaplap kikapcsolás után mindig újra indul, tehát csak a 230V-os oldal megszakításával lehet leállítani a lapot! Szerinte ez így normális, mert ő is így használta évekig!
Jeleztem a hibát felé, mire közölte, hogy "pénztártól való távozás után reklamációnak helye nincs", illetve reméli, hogy "tanultam az üzletből és próba nékül nem veszek semmit".
Az alaplapon már bolti gari nincs illetve ő szfehérvári én meg pesti így buktam az üzletet.
Tehát messzire kerüljétek, mert büszkén vágja át üzletfelét!!
Mellesleg még itt [link] hírdet továbbra is.

[ Szerkesztve ]

(#16798) mddevil


mddevil
csendes tag

Hatalmas fekete pontot kérnék barbados75 -nek.Ezt vettük volna meg tőle de a megbeszélt időpontban nem jelent meg, nem volt elérhető sehol, nem szólt, hogy ne utazzunk érte fel Pestre Szegedről. Kerüljétek, mert 1 utolsó csaló, megbízhatatlan. Telefonszáma: +36 30 573 0091

(#16799) embe


embe
nagyúr

Meghirdettem egy wifi antennát. Nem nagy összeg, többen is jelentkeztek rá.
Köztük volt: vgery02 versenyző is. Telón rácsörögtem, megbeszéltük, hogy utalja a vételárat és a posta költséget, összesen 1500 Ft.-ot. Számlaszámot megadtam, ős is megadta a posta címét, ahová kérte a postázást.
Ezután vártam az utalást. Kérdésemre ugy reagált először: " Még nem érkezett meg az utalás?"
Ezután amikor ismét érdeklődtem, azt a választ kaptam, hogy nem őneki, hanem a haverjának vagy kinek kell az antenna, majd szól neki, mert többen használják ezt a regisztrációt. Kértem küldje el az utalás printsreenjét, vagy a befizetési utalvány fotóját, ennek nem tett eleget.
Közben eltelt ismét 1-2 nap, többször be volt jelentkezve, de az érdeklődéseimre nem érkezett válasz.
Majd megkérdeztem, hogy csalóval van-e dolgom. Erre azt a választ kaptam, hogy "...Csaaoo nekem kellet volna az antenna és nem kell, sszeevaaa!"
Ennyit róla. Meg vagyok győződve, hogy egy ruppótlan csaló palánta, hisz megadta a címét, ahová várta a küldeményt, engem meg abban a hitben tartott, hogy átutalta a pénzt.
Mindenki vigyázzon vele! Igaz nekem közvetlen anyagi károm nem keletkezett, de csak amiatt mert nem bíztam benne, és nem adtam postára a cuccot. De ő részéről a csalás kísérlete megvalósult.
A szomorú az - vagy ez a jó???? , hogy ez csak a második alkalom hogy itt átvágtak, és mind kétszer ilyen "komoly" 1eFt.-os tétellel.

[ Szerkesztve ]

Yamaha RX-A2080 Aventage erősítő, Garmin szíjak eladóak: https://n9.cl/ba3pe

(#16800) -NOKIA-


-NOKIA-
Ármester

madafaka99

Lebeszéltük az üzletet: Ezt cserélte volna az enyémre + 15 ezerre.

Azóta sehol és semmilyen formában nem lehet elérni / nem válaszol, szerintem már el is adta, komolytalan, nem ajánlom senkinek a vele való üzletelést!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.