Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#17151) zarayg


zarayg
aktív tag

galaxys92-vel vigyázzatok nagyon! Senkinek sem ajánlom! Jöjjön a mesém:

Ezt a termékemet vitte volna el. Megbeszéltük, hogy a mai nap 15:15kor találkozunk a Boráros Téren a McDonalds előtt. 15:20ra odaértem, de sehol se találtam. 15:52ig ott vártam rá, de sehol se volt! Nem megbízható, nem szavatartó üzletelő! Vigyázzatok vele! (azóta amióta "volt" az üzlet, azóta már volt fent, és kb semmit se írt, de még annyit se, hogy B+, késni fogok! vagy hogy bocsi, de nem sikerült elmenni)

[ Szerkesztve ]

Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.

(#17152) enginev3.0


enginev3.0
félisten

Frissítve

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

(#17153) tutinincs


tutinincs
csendes tag

reczsoltika: fekete pont, mert aljas mód átvágott. Ezzel az üzlettel [link].
Nos szerinte a telo tökéletes kivéve hogy a gép nem mindig látja.
1. elkért 1600,- Ft-ot mert értékbiztositva csomagként adja fel. ehelyett ssima ajánlottként jött meg majd egy hétre ré épp ma.
2. szép állapotban! hét minden csak nem abban van! kijelző repedt és NEM reagál az érintésre. Hátlap szét van csiszolva feszitve eláll egyik sarka! Töltésre NEM reagál, HOME gomb sem működik...vagyis ugy nagyjából semmi nem fedi az állitásait.
Irtam neki hogy ez igy nem bolt persze 29.e óta fel sem lépett. Elvben valaki "szerencsés" megvette mésik hirdetett kiváló cuccát is [link] Nem tudom ő szerencsésebb volt e mint én.
Még várok hétha reagál de ugy érzem érik egy feljelentés ha nem boltolja vissza a dolgot!

Aki egy hirdetésre ir/kér vmit és én megteszem hogy felelek, Te is tedd meg hogy legalább visszaböfögsz, ha már te voltál aki kérdeztél. Ellenkező esetben le foglak tiltani mert nincs időm az ilyenekre!

(#17154) enginev3.0 válasza tutinincs (#17153) üzenetére


enginev3.0
félisten

kész

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

(#17155) utomi válasza cowk (#17145) üzenetére


utomi
senior tag

Azért jól esik, hogy te beszélsz bujkálásról meg sunyiskodásról de azt elfelejted megemlíteni, hogy egyszer se hívsz fel csak SMS-eket küldözgetsz amire nekem egyszerűen nincs időm válaszolni. PH-ra ránézek de csak mobilon, ott meg egyébként se írtál. Tegyük hozzá, hogy először pofátlanul alkudozni akartál majd amikor rájöttél, hogy az nem fog menni akkor meg pánikszerűen zaklatni kezdtél a termékért. Egy időpontot előzetesen egyeztettünk de semmit se konkretizáltunk soha, ne beszélj zöldségeket.Tudom van olyan, hogy az ember életében közbejön valami előre nem tervezett esemény amivel nem számol. Legalábbis a felnőttek életében. Akkor is elnézést kértem és mondtam, hogy sajnálom. Mivel Nyíregyházi vagyok ezért nekem nem olyan könnyű és olcsó felmenni Pestre. Én már akkor is írtam, hogy nem tudom, hogy legközelebb összejön e annyiban maradtunk, hogy majd beszélünk róla. Nem jött össze. Bocsánat de millió más dolgom van egyáltalán nem érdekel az ügyfeled. Nem vagyok se link se hazug és nem bujkálok. Ha valami konkrét napot és időpontot valamint helyet megbeszéltünk volna akkor tartottam volna magam hozzá de ilyen nem történ. Ha bajod van hívj fel és megbeszéljük ne a neten sunyi módon és undorítóan kezeld a dolgot. Utálom a hozzád hasonló gerinctelen alakokat.
Mindegy is mert veled ezek után biztosan nem kötök üzletet és igen a gép megvan és tényleg a tulajdonom. És majd megtalálja a tulajdonosát.

[ Szerkesztve ]

(#17156) pcminden válasza zarayg (#17151) üzenetére


pcminden
csendes tag

Ma én is így jártam [galaxys92]-vel, tőlem is hdd-t akart venni, Árkádba volt megbeszélve a tali, 20percet vártam telefont nem veszi fel, szólni nem szol hogy ne várjam, szerintem csaló.....
csőő

(#17157) zarayg válasza pcminden (#17156) üzenetére


zarayg
aktív tag

Az úgy szép!:) Szerintem akkor egy admin segítsége elkélne :)

Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.

(#17158) cowk válasza utomi (#17155) üzenetére


cowk
tag

válaszom itt.

A fekete pontot fenntartom. Alkalmatlan eladó, link alak, hazudozik, bújkál.

(#17159) Zooka válasza joanadavis (#17149) üzenetére


Zooka
tag

Nos, először is kikérem magamnak az óvódás viselkedést, lejáratást és pocskondiázást!
Másrészről a felhasználó SEMMILYEN módon nem próbálta meg felvenni a kapcsolatot velem, hanem TÖBB MINT 5(!!) hónap után kell megtudnom ebből a kedves kis üzenetből, hogy nincs valami rendben.
A gépet a vevő megtekintette, kipróbálta (és nem kényszerítettem hogy vegye meg), és vállaltam rá 1 hét próbagaranciát pénzvisszafizetéssel. Szerintetek ezek után miről beszélünk?

A pesszimista a sötétséget látja az alagútban,az optimista a fényt,a realista a mozdony lámpáit, a mozdonyvezető pedig három hülyét a sineken... Remélem míg a föld kerek, mindig lesznek Thinkpad-ek!

(#17160) aram01


aram01
nagyúr

emerico2004 " kollégának" kérnék egy óriási fekete pontot.tavaly nyár óta várom ezen holmik garancia jegyét.össze vissza kamuzott de még mindig nem ért ide a papír.Azóta eladtam a termékeket és én vállaltam rá garit.Mert ez a nem is tudom micsoda jól átvert vele.köszönöm

[ Szerkesztve ]

Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...

(#17161) emerico2004 válasza aram01 (#17160) üzenetére


emerico2004
aktív tag

Tisztelt Uram többször elmondtam hogy termékeket innen vettem : [link]
és amikor elvitte akkor sem volt hozzá mert az eladó nem adott, de mint mondtam önnek telefonban ha ezen múlik én vállalom rá én garanciát. Fekete annak járna aki tagadja a termék eladását szerintem.

emerico2004

[ Szerkesztve ]

(#17162) aram01 válasza emerico2004 (#17161) üzenetére


aram01
nagyúr

tisztelt uram megkerestem anno privátban az illetőt és azt mondta hogy önnel üzletelt elszámolni valója felém nincs.Közben kaptam mástól is privátot amiben elmesélte hogy ő sem kapott ígért gari papírt más alkatrészekre csak az ígéreteket,azzal meg már teli van a padlás.továbbra is várom a garipapírt a fekete meg jár a hazudozásért

Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...

(#17163) emerico2004 válasza aram01 (#17162) üzenetére


emerico2004
aktív tag

Én nem kaptam hozzá amikor fél évvel ezelőtt szóba került köztünk privátba azonnal megkerestem kitől van elküldtem önnek, hogy ő mellébeszél attól nem én vagyok a hazug és ezt azt hiszem akkor tisztáztuk mindenesetre ha bármi probléma lenne a termékkel én vállalom érte a garanciát ha az aki eladta nekem nem akkor is.

(#17164) aram01 válasza emerico2004 (#17163) üzenetére


aram01
nagyúr

garancia papír 2db ha kell a címem a feladáshoz csak akkor várok már privátokat. köszönöm

Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...

(#17165) pirintgabor

Jó vigyázni domatteo - val mert megbeszéltük hogy ma átveszem EZT a telefont tőle.....10:40 re beszéltünk meg találkozót..közben persze hivtam többször is hogy mi a szitu...mindvégig azt mondta h minden okés....meg h 10 perc és ott van...stb stb..40perces várakozás után felhívott és közölte hogy eladta a telefont másnak.....Szerintem ide illik...

Üdv.: Gábor

(#17166) ZozzHUN


ZozzHUN
addikt

sznrbt kollégával kapcsolatos tanulság:

Keresek a hirdetésemben vga-t. Megkeresett az ő kártyájával (HD6770 VTX3D), megállapodtunk 19.000ben, mivel miskolci a garancia, én pesti vagyok és VTX3D a márkája a kártyának, ami sokakban nem túl bizalomgerjesztő érzést kelt. Kértem türelmét, mert átmeneti kártyát keresek, amit később el tudok adni.

Személyes átvételi lehetőség lett volna Nyugatinál, illetve kipróbálási lehetőség Csepel-en. Csepel nekem messze van, mivel III. kerületi vagyok, ezért a Nyugati-t preferáltam, de mivel egy hasonló újreg (40 napos) ugyanígy vert át, ezért bizonytalan vagyok velük. Ezt először nem tudta értékelni, de végül megértett. Aztán találtam árgép.hu-n ugyanilyen VTX3D kártyát újonnan 21.000 körül. Szóltam neki, hogy 19.000ért így már sok, inkább akkor hagyjuk a dolgot, kevesebbért úgysem adná el. Erre le amatőrözött, hogy az GDDR3as kártya, ővé meg GDDR5-ös. Tény, elnéztem, de azért ez a stílus nem elfogadható, egy eladótól meg pláne nem, ezek után nem kellett tőle a cucc. Mondtam, hogy ez a hozzáállás nem fog neki túl sok vevőt hozni, ezért közölte, hogy menjek máshova alkudozni. Elmagyaráztam neki, hogy nem akartam 19.000 alá menni, de meg fogja kapni ezért az értékelését. Megkérdeztem, hogy engedi-e hogy megosszam a privát beszélgetésünket, válasz nem jött, inkább "világtalan" lettem, és újra megkaptam a 19.000 ajánlatot, ami tőle továbbra sem kellett, újra megkérdeztem, hogy megoszthatom a privit, vagy fél-e esetleg a róla kialakult vélemény romlásáról. Megfenyegetett, hogy ha bármit is megosztok akkor rosszul fogok járni. Ezek után mindenki úgy bizniszeljen vele, hogy ha esetleg valami nem stimmel, akkor agresszív és fenyegetőző is tud lenni.

(#17167) Carlas


Carlas
senior tag

Nem szoktam ide írni de ezt muszály.
Emberünk újonc felhasználó ezért féltem is nem alaptalanul!
zsolt zsolt-ról van szó.
EZT a terméket vette volna meg! Engedtem is neki az alapárból, többször egyeztettünk, már akkor fura volt mert hülyeségeket beszélt a termékről, olyan dolgokat amiket nem is kell tudnia, mind1 felhivott hogy tutira kell neki találkozzunk pontos lesz. 18:15 beszéltünk meg, mondta 18:00 ott van, hát 18:30 jött, megnézte a terméket ami hibátlan volt majd elkezdett telefonálgatni hogy megtudja itthoni beszerzés e meg ilyen hülyeségek, úgy hogy hivatalos papíros volt a cucc már ekkor ment fel a pumpa. Utánna kötekedett hogy a legujabb FW van rajta meg ilyen hülyeségek, holott elötte egyeztettünk (amugy sem oszt szoroz mert nem törhető egyik sem) majd azt mondta neki nincs ennyi pénze meg ilyenek. Nah ekkor feláltam összepakoltam majd otthagytam, még szerencse hogy nem vagyok ideges típus.

Senkinek nem ajánlom hogy üzleteljen vele az ilyeneket azonnal ki kellene tiltani, több óra feleslegesen elment rá ugy hogy egy pénztelen nagyszájú gyerek. :W :W :W

Több mint 15 éve a Hardveraprón!

(#17168) remetebacsi


remetebacsi
csendes tag

SysOS-nak jár a FEKETE, mert egy hibás Seagate 500 GB-os HDD-t adott el 11000 Ft-ért. Telefonon azóta nem elérhető. Az oldalra nem lépett be. Holnapig, ha nem jelentkezik, feljelentést is teszek ellene.

Nem mellékesen átverte suwi-t is, ezzel az üzlettel.

(#17169) Rolanddd válasza remetebacsi (#17168) üzenetére


Rolanddd
tag

Tőlem is nagy fekete neki, mivel velem ugyanezt eljátszotta SysOS, csak sajnos 15000Ft értékben 1TB-os HDD-vel...

(#17170) BlackPriest


BlackPriest
őstag

jelentsétek fel mindketten!

Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.

(#17174) djkutasi


djkutasi
csendes tag

Heló!

Szeretnék kérni egy feketepontot Dondennis [link] nek ezért az "üzletért":

[link]

Az SSD meghajtót amit tőle vettem hibás volt. Abszolulte nem működott. Több gépbe is megnéztem. A vásárlás után pár órával jeleztem neki a problémát. Azt mondta, biztos a gépem rossz. A pénzem nem akarta visszaadni, sőt még neki állt feljebb, hogy biztos elrontottam a SSD-t.
A cucchoz egyébként volt hivatalos garancia, de sokra ne mentem vele, mert az SSD meghajtóról hiányzott a hologrammos matrica és nem tudtam gariztatni. (Erre én sajnos nem figyeltem a vásárlás alatt...)

Az eladó mosta kezeit. Csak dicsekedett azzal, hogy neki már milyen sok üzlete volt és ne pattogjak, mert használt cuccot vettem és így jártam, ez benne van a pakliban...

Nem árt vigyázni vele másoknak is!

http://www.djkutasi.com

(#17175) ken26


ken26
tag

Szintén van egy dankvics uj forumtársunk aki hiteget hogy megveszi a terméket kb-1-hete,de nem szol semmit kell vagy sem,ha tegnap nem irok rá akkor még a mai napig jegelve lett volna a cuccom, szoval nem érdemes neki hinni!

A normális üzletem után,kérem a piros pontom!

(#17176) Speed® válasza Kalandor (#17173) üzenetére


Speed®
HARDVERAPRÓD

Azért az laza, hogy ő az inkorrekt és neki áll feljebb :S Elnézést kívánok..

(#17177) kitarivo


kitarivo
újonc

Romedic nevű felhasználóról van szó. Öcsém (Aron1595) szeretett volna rendelni tőle egy játék kódot amit Romedic 3700Ft-ért hirdetett. Öcsém írta neki, hogy máshol ezt jóval olcsóbban megkaphatja, ad érte 1400Ft-ot (postával 2000Ft-ot). Erre Romedic nem reagált semmit csak elküldte öcsémnek a számlaszámát amiből ugye arra lehet következtetni, hogy elfogadta a felkínált összeget. Amikor viszont megkapta a pénzt közölte, hogy ez kevés és fizesse ki a fennmaradó összeget amit öcsém nem szeretett volna ezért kérte, hogy utalja vissza neki a pénzét és felejtsék el egymást. Erre viszont Romedic nem hajlandó és egyértelművé tette, hogy esze ágában sincs visszautalni, sőt ha öcsém nem küldi el a fennmaradó összeget akkor jelenteni fogja bár nem tudom milyen alapon... Kérlek tegyetek igazságot mert nekünk az a 2000Ft is pénz! Ha kell belinkelem a beszélgetést vagy nem tudom mi a teendő ilyenkor...
A segítséget előre is köszönöm!

(#17178) DBAtti válasza kitarivo (#17177) üzenetére


DBAtti
aktív tag

Idéznék a fórum szabályzatából:
"amit tiltunk fórumunkban:
...
játékok accountjának, vagy tipikusan MMORPG játékban használatos tárgyak (karakter, pénz, egyéb item) eladása"

Nagyon sok vele a probléma, csaló, stb. Ha elküldenéd a teljes összeget, mi biztosítja, hogy működik / elküldi? Mindegy is, mert tiltott. Ez így tanulópénz, szerintem. :(((

[ Szerkesztve ]

"A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."

(#17179) RVR400 válasza DBAtti (#17178) üzenetére


RVR400
veterán

A kód és az account szerintem nem ugyanaz. ;)

(#17180) oilver1


oilver1
tag

Sziasztok!
Valaki ennek utánanézhetne, enyhén és cizelláltan szólva is gyanús:
http://hardverapro.hu/apro/iphone_3gs_16gb_bontatlanul_ujonan/hsz_1-200.html
Egy csomó ilyennel bódítja még a népet, gondolom előreutalásos a téma!

Az alkohol nem válasz, de legalább a kérdéseket elfelejted!

(#17181) 00


00
tag

Granded fórumozóval ne üzleteljetek. Eladott nekem egy hibás alaplapot, elismerte, hogy rossz, és megígérte,hogy visszafizeti, de nem tette meg.

(#17182) normen82


normen82
tag

Még sosem csináltam negatív értékelést senkiről,de kvojnovics gondoskodik róla,hogy egyszer elkezdjem ezt is!
Vásároltam a fent említett személytől egy barebone PC-t és egy Samsung monitor TV-t.
Budaörsön futottunk össze az átvétel miatt,viszont nem hozta magával a telepítő lemezeket, a monitor gari levelét és távirányítóját,akkor megígérte hogy néhány nap múlva küldi postán,ez volt 2. hó 3.-án,persze azóta is küldi,az üzeneteimre még csak nem is válaszol.
Nem bánkódnék,de a táv nélkül nehéz kezelni a monitort,nomeg nem 2 fillér az ára.Linkelem a párbeszédünket,ebből minden kiderül!Íme!

[ Szerkesztve ]

(#17183) Rómeó válasza normen82 (#17182) üzenetére


Rómeó
tag

Privit nem tudsz linkelni,és egyéb módon se hozd nyilvánosságra,mert szabályzatba ütközik!

Megbízhatóságom:http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=R%F3me%F3 *** Eladó cuccaim:http://hardverapro.hu/tag/romeo_3 *** TeL:06ötven1049766

(#17184) normen82 válasza Rómeó (#17183) üzenetére


normen82
tag

Csak arra az esetre linkeltem,ha nem volna egyértelmű az általam kifejtett téma,ezzel is taglalva hogy nyomós okom van a negatív értékelésre!Azért remélem jelzik ha mégis szabályzatba ütközne!?

(#17185) oilver1


oilver1
tag

Hol lehet olyan topicot létrehozni, ahol csupa nagybetűvel van kiírva, hogy "NÉZZ UTÁNA ANNAK, AMIT VENNI AKARSZ!" ???
Mert PH-s 'kvázi-tag' kolléga két napja privizik velem a hibás ipod touch-omról, amin halott a home-gomb, és már megbeszéltük a találkát, mikor közli, hogy ja, home-gomb nélkül nem lehet kilépni egyes alkalmazásokból? Akkor kössz, nem kell...
:W :W :W
És nem ő az egyetlen, sajnos, már vagy 5-en rámírtak, hogy komoly, hogy 10 ezerért adom az ipod touch-ot? HIrdetést el sem olvassák, vagy elolvassák, de debilek.
És ami miatt ide vágó a hozzászólásom:
Ha most eladtam volna annak a szerencsétlennek az ipod-ot, akkor még neki állt volna feljebb, hogy de hát nem működik a home-gomb, nem tud kilépni... grrrrrrrrrrr :W :W :W És jönne a fekete pont... grrrr :(((

Az alkohol nem válasz, de legalább a kérdéseket elfelejted!

(#17186) Lasy válasza oilver1 (#17185) üzenetére


Lasy
veterán

Nem kell a címbe nagybetű, de az első sorba írd vastaggal, és húzd alá.
az első sort még elolvassák.

Csak a fontos legyen kiemelve, mert különben semmi értelme az egésznek, ugyan úgy nem olvassa el senki.

[ Szerkesztve ]

+36702778032

(#17187) oilver1 válasza Lasy (#17186) üzenetére


oilver1
tag

Már próbáltam... :( Sok a tudatlan fajankó... :(

Az alkohol nem válasz, de legalább a kérdéseket elfelejted!

(#17188) pinkcc


pinkcc
tag

Egy fekete pontot megérdemel x360elite
Úgy volt, hogy megveszi az öt ps2 játékomat, de nem így lett. A történet:

Felkerestem, mert írta, egy hirdetésben, hogy keres ps2 játékokat. De nem vette át a csomagot, és én károsultam 1300ft-vel. Pedig fel is hívtam, hogy átveheti nyugodtan, Akkor már volt egy másik illetőtől egy pirospontom, ezek szerint ez neki semmit nem ér.

(#17189) FefeeX válasza pinkcc (#17188) üzenetére


FefeeX
veterán

Azt írta, hogy bárkitől bármit bármennyiért? Csak mert az, hogy ő ír valamit a hirdetésben, te meg odamész hozzá, és mondod, hogy ezt ennyiért odaadom veddel fizesd ki... Javíts ki ha nem így volt (gondolom nem), de amit leírtál abból kb ez jön le...

(#17190) uzletsor


uzletsor
csendes tag

Sziasztok!

Szeretnék egy FEKETE pontot adni liveact -nak

ezért az üzletért.

Megbeszéltük nagyjából telefonon a helyet és az időt, hogy találkozunk és ha minden oké megveszem.. Én ott voltam kivettem a pénzt a bankból, majd jön az SMS (nem felhív), hogy sorry de másik vevő megvette.

Én nemtudom de nekem ez már fekete pont, nagyon rosszúl esett!!!!!!!!

Persze mindenki saját maga döntse el. Én ilyet SOSE csináltam, ami már megvan beszélve.....

üdv további szép napot mindnekinek

Tisztelet a másik iránt, és köszönöm akik vissza írnak, akik meg nem azoknak... fapapucs.

(#17191) r4z


r4z
nagyúr

CoDWaW07 kollégának szeretnék egy fekete pontot adni. Komolytalan vevő, nem jelent meg az átvételnél. Se privikre nem válaszolt, és bár megadtam neki a telefonszámomat, nem hívott.

[ Szerkesztve ]

I don't love people. I love 911s, Astral Projection and french fries, in that order.

(#17192) pinkcc


pinkcc
tag

petike6 megérdemmel egy fekete pontott, még régről kapja ezt, mikor még nem tudtam erről a fekete pontokról. Videót is kért, hogy vallóban müködik a ps2, majd megkapta a videót, és eltűnt, nem irt, hogy most akkor megveszi e, vagy nem, pedig mindenben megegyeztünk.

(#17193) Nowi


Nowi
tag

nem szokasom ide irni de senkinek nem ajanlom gyollka kartarsal valo uzletet mert 500Ft-rt kepes volt 2 nap hitegetes utan benyogni hogy eladta masnak!!

ha nem is kap ezert semmit de legalabb mas talan nem jar igy :W

(#17194) ZozzHUN válasza Nowi (#17193) üzenetére


ZozzHUN
addikt

Ne aggodj, most tolem akart ramot venni, lefoglaltatta, majd nem hiv/valaszol. Ha meggondolja magat akkor pofara esik.

(#17199) szacsee


szacsee
nagyúr

Múlt héten vettem egy IBM dokkolót.
Az eladóval február 25-26-ai hétvégén lebeszéltük privátban, hogy miként bonyolódik le az üzlet.
Külföldre kellett utaznia emiatt a csomag feladásával az édesapját bízta meg. A pénzt 27-én befizettem, az édesapa visszaírt e-mailben, hogy megérkezett és feladja a csomagot.
Február 29-én megérkezett a csomag, minden tartozékával tip-top állapotban.
A történet most lesz érdekes, mivel az eladó értesített privátban Március 8-án, hogy hazaért de a pénz nem ért át. Lehet csak valami félreértés lesz, viszont ez az eset rávilágított arra, hogy ha az eladó nem a saját nevével üzletel, vagy mással adatja fel a csomagot, akkor érdemes minden papírt megőrizni, amíg pü-ben a saját felhasználói fiókjával nem nyugtázza az üzletet.
turbana, mint Eladó
Cuccos

[ Módosította: Oczu ]

(#17200) ThetaLOC


ThetaLOC
csendes tag

Hatalmas Fekete pontot kérek asfgh "kollégának",
az ezzel az üzlettel kapcsolatban tanúsított magatartása miatt.
Érdeklődött, megegyeztünk abban, hogy hétvégén megnézi. Semmi másban, csak hogy megnézi. Megegyezés nem történt (jegelés kérés sem), csakis érdeklődés!
Péntek este kaptam egy lényegesen jobb ajánlatot (120K-t, az Ő 80K-s ajánlatával szemben), a feleségem felhívta szombaton kora délelőtt telefonon és értesítette erről.
Rá 20 percre a következő sms-t kaptuk tőle:
"Erre vártatok a kurva anyátokat"
Ezután 5-10 percenként telefonált és egy 4-5 éves körüli kis gyerekekkel mondat be trágár szövegeket. Lehet hallani, hogy a háttérből súgja az "instrukciókat.
Le a kalappal előtte és persze a család minden tagja előtt, akik közreműködtek ebben.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.